آنر 9 آخرین گوشی هوآوی قبل از معرفی پرچمدار بعدی، یعنی میت 10 میباشد. این گوشی که با ظاهر جذاب خود، در کنار قیمت فریبنده و سخت افزار بهروز، به راحتی میتواند انتخاب خوبی برای خرید گوشی جدید باشد و به لطف رابطکاربری روان و کاربردی خود و همینطور 6 گیگابایت حافظه رم، آنر9 یکی از بهترین تجربه های کار با گوشی هوشمند را در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
آنر 9 مجهز به نسخه هفتم سیستم عامل اندروید، نوگا میباشد که با رابط کاربری Emotion UI 5.1 آراسته شده است. رابط کاربری EMUI 5.1 بر پایهی اندروید 7.0 توسعه داده شده و از ویژگیهایی مانند ماشین یادگیری برخوردار است. این رابط کاربری مثل همیشه ظاهری آشنا و ساده برای کاربران دارد، اما در عین حال تعداد زیادی از قابلیت های مفیدِ کاربردی در آن گنجانده شده است. این قابلیت ها که به راحتی در دسترس کاربران نیز قرار دارند، در بعضی موارد، حتی در گوشی های پرچمدار شرکتهای رقیب نیز دیده نمیشوند. حتی میتوان گفت، بعد از مدتی کار با این رابط کاربری، آن را به رابط کاربری خام اندروید ترجیح خواهید داد.
یکی از قابلیتهای این رابطکاربری، امکان داشتن دو نسخه از یک نرم افزار میباشد. به عنوان مثال؛ شما میتوانید در گوشی آنر 9 خود، با استفاده از قابلیت Twin App دو نخسه مجزا از برنامههایی مانند فیسبوک، واتساپ و غیره داشته باشد. همچنین میتوانید برای برخی از نرمافزارهای خود قفل امنیتی تعبیه کنید، به این صورت اگر گوشی شما در دست افراد ناشناس قرار گیرد، امکان دسترسی به برنامهها به آسانی برای آنها وجود نخواهد داشت.
قابلیت Knuckle Commands در رابط کاربری EMUI 5.1 که در پرچمدار فعلی سری آنر تعبیه شده است، به شما این امکان را میدهد که با استفاده از برآمدگی بند انگشتتان با ضربه زدن یا ترسیم الگویی خاص، دستورالعمل مورد نظر خود را که پیش از این برای گوشی تعریف کرده اید را اجرا کنید. به عنوان مثال میتوان تنها با دوبار ضربه زدن به صفحه نمایش از صفحهای که در آن حضور دارید، اسکرین شات تهیه کنید.
رابط کاربری EMUI که در آنر 9 به نسخه 5.1 به روزرسانی شده است، شاهد تغییرات زیادی بوده است که از جملهی آنها میتوان به قابلیت انتخاب نوع قرارگیری برنامهها در گوشی اشاره کرد. برنامه هم میتوانند به صورت استاندارد و انتخابی در هر صفحه ای از گوشی قرار بگیرند و یا در منوی App Drawer جای بگیرند. تغییر دیگر نیز با توجه به تغییر جای حسگر اثر انگشت در آنر 9 و جای گرفتن آن در کلید Home صورت گرفته است. بدین ترتیب که اکنون نه تنها دکمههای ناوبری قابل جابجایی هستند، بلکه کلید هوم میتواند به تنهایی جایگزین آنها شده و با حرکت انگشت خود در جهتهای مختلف بر روی آن، از این دکمه به جای دکمههای Back و Recent Apps و غیره استفاده کنید. از دیگر قابلیتهای گوشی آنر 9، میتوان به Floating Dock اشاره کرد. این قابلیت حلقهی کوچکی در گوشهی صفحه نمایش ظاهر میکند، که با ضربه زدن بر روی آن منوی دایرهای شکلی ظاهر خواهد شد که درون آن کلیدهای دستوری Back، Home، Recent Apps و غیره قرار دارند. این ویژگی در مواقعی که دسترسی به کلیدهایی پایین گوشی، آسان نیست، بسیار کاربردی میباشد.
یکی دیگر از قابلیت هایی که از آن صحبت میکنیم؛ لیست تنظیمات با جزئیات زیاد هست که شخصی سازی محیط گوشی مطابق با سلیقه کاربر را در اختیارش خواهد گذاشت. حتی نوار اعلانات بالای صفحهی گوشی نیز طیف گستردهای از تنظیمات را در خود جای داده است که تعداد و ترتیب آنها توسط کاربر قابل تغییر خواهد بود.
از جمله امکاناتی که در منوی اعلانات قرار دارد، می توان به حالت Eye Comfort اشاره کرد، که با روشن کردن آن میزان نور آبی رنگ صفحه نمایش کاهش پیدا کرده و در نتیجه تجربه استفاده از گوشی برای چشم های کاربر کمتر آزاردهنده خواهد بود. در دسترس بودن این قابلیت یکی از نکات مثبت رابط کاربری EMUI 5.1 میباشد.
آنر 9 به لطف داشتن سخت افزار قدرتمند خود یکی از بهترین تجربههای بازی و استفاده از نرم افزارهای سنگین را برای کاربر محیا میکند. رم 6 گیکابایتی آنر 9 از نوع DDR4 می باشد، که باعث میشود سرعت بالایی در هنگام کار کردن با گوشی، بهخصوص برای استفادهی مالتی تسکینگ را تجربه کنیم. ترکیب چیپ ست HiSilicon Kirin 960 با 6 گیگابایت حافظه رم، عملکرد فنی کم نظیری از این گوشی در مقایسه با رقبا را از خود نشان میدهد. به عنوان مثال عملکرد فنی این گوشی را به راحتی می توان با پرچمداران سامسونگ و وان پلاس، یعنی گلکسی S8 و وان پلاس 5 مقایسه کرد.
در هنگام کار با این گوشی حتی در سنگینترین برنامهها و بازیها با کاهش سرعت مواجه نخواهید شد، که این به دلیل حضور پردازنده های سیلیکون ارتقاء یافته Kirin 960 است، که پیش از این در گوشی های هواوی P10 و P10 پلاس نیز مورد استفاده قرار گرفته بود. اما 6 گیگابایت حافظه رم گوشی Honor 9 باعث شده تا این گوشی، بتواند با اقتدار از برادران خود در تست های بنچمارک سبقت بگیرد. حجم بالای رم این گوشی، باعث شده تا بتوانید به راحتی چندین برنامهی در حال اجرا در حالت مالتی تسکینگ داشته باشید، به کمک این رم قدرتمند برای بازگشت دوباره به برنامههایی که در حال اجرا بودند، نیاز به لود مجدد نخواهد بود. حتی اگر چندین بازی سنگین نیز درحال اجرا داشته باشید که بخواهید بین آنها بهطور مداوم سوئیچ کنید، اگر نیاز به اتصال دوباره به اینترنت نداشته باشند، بدون نیاز به لود شدن دوباره میتوانید به ادامه بازی خود بپردازید.
اگر به دنبال گوشی هستید که با قیمت مقرون به صرفه، طراحی زیبا، کیفیت ساخت مناسب و عملکرد فنی همسان با پرچمداران قدرتمند را داشته باشد و به راحتی از پس سنگین ترین بازیها و نرم افزارها برآید، آنر 9 یکی از بهترین انتخابهای پیش روی شما خواهد بود.
عالی ممنون بابت مطلبتون مشتاق شدم این گوشیو بخرم