در بخش نخست این مطلب که ساعاتی قبل در معرض دید علاقه مندان به بازی های کامپیوتری (و مباحث سخت افزاری مربوط به آن) قرار گرفت به بررسی عملکرد پردازنده های گرافیکی دو برند انویدیا و AMD در حین اجرای بازی Quantum Break پرداختیم. حال در این مطلب قصد داریم همین نکته را در رابطه با پردازنده های مرکزی سیستم های کامپیوتری اجرا کننده ی این بازی مورد بررسی قرار دهیم.
همان گونه که در بخش نخست این مطلب هم به آن اشاره شد نتایج به دست آمده از این بررسی مربوط به آزمایشی است که به تازگی توسط وب سایت Game GPU بر روی بازی Quantum Break انجام گرفته است. در بررسی مذکور چیزی نزدیک به 16 مدل مختلف از پردازنده های مرکزی که تمامی آن ها به دو برند اینتل و AMD تعلق داشته اند، در جریان اجرای بازی Quantum Break مورد آزمایش قرار گرفته اند. در واقع تمامی پردازنده های مورد بررسی قرار گرفته در جریان این آزمایش در تلفیق با کارت گرافیک مدل Geforce GTX 980 Ti (در حالت SLI) به اجرای بازی Quantum Break تحت کیفیت تصویری 1920 در 1080 پیکسلی و تنظیمات گرافیکی بیشینه پرداخته اند تا عیار آن ها در امر اجرای این بازی به شکل بهتر و در شرایطی کاملاً یکسان و مساوی مشخص گردد.
در تصویر بالا عملکرد هر کدام از پردازنده های مرکزی مورد آزمایش قرار گرفته در جریان اجرای بازی Quantum Break را مشاهده می کنید. با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت که در صورت ترکیب این محصولات با کارت گرافیک مناسب، تمامی آن ها قادرند از پس اجرای بازی Quantum Break در حالت بهینه بر بیایند. نکته ای که در این میان می توان به آن اشاره کرد این است که بر اساس نتایج به دست آمده از این بررسی، فرآیند اجرای بازی Quantum Break در فرکانس 120 هرتزی نمایشگر های مورد استفاده قرار گرفته در اجرای این بازی عملکرد بسیار بهتری را از خود به نمایش گذاشته است و در هنگام استفاده از محصولاتی با فرکانس 60 هرتزی در امر اجرای بازی Quantum Break ، عملکرد نهایی اجرای این بازی چیزی در حدود 15 در صد افت را از خود به نمایش می گذارد. سوای این مسئله در تصاویر پایین می توان عملکرد پردازنده های مرکزی دو برند اینتل و AMD در امر اجرای بازی Quantum Break را با توجه به تعداد هسته های موجود در هر کدام از این پردازنده ها مشاهده نمود.
اما علاوه بر پردازنده ی گرافیکی و پردازنده ی مرکزی، میزان حافظه ی رم سیستم های کامپیوتری نیز کم و بیش نقش مهمی در اجرای بهینه ی بازی های کامپیوتری ایفا می کند. در تصویر زیر میزان حافظه ی مورد نیاز برای اجرای بهینه ی بازی Quantum Break مشخص گردیده است. به عبارت بهتر از طریق مشاهده ی آن می توان به این نکته پی برد که با بهره گیری از مقادیر متفاوت رم در سیستم های کامپیوتری اجرا کننده ی بازی Quantum Break (تحت کیفیت تصویرس 1920 در 1080 پیکسلی) این بازی به طور متوسط چه میزان از حافظه ی رم سیستم را مورد مصرف قرار می دهد. همان گونه که در تصویر زیر مشاهده می شود در صورت استفاده از رم 6 گیگا بایتی میزان حافظه ی مصرف شده در جریان اجرای بازی Quantum Break چیزی در حدود 5.4 گیگا بایت خواهد بود. رقمی که در صورت استفاده از رم 8 ، 16 و 32 گیگا بایتی به ترتیب به ارقام 6 ، 6.3 و 7.8 گیگا بایت ارتقا خواهد یافت.
اما در بخش پایانی این متن بد نیست به برخی مشکلات اجرایی بازی Quantum Break نیز اشاره کنیم. همان گونه که در بخش نخست این مطلب به آن اشاره شد، بازی Quantum Break بر روی دو پلتفرم مقصد این اثر عملکردی کاملاً متفاوت و متناقض را از خود به نمایش گذاشته است. به عبارت بهتر پس از انتشار بازی Quantum Break هر چقدر که مشکلات تکنیکی گزارش شده از نسخه ی اکس باکس وان این بازی ناچیز و بازخورد های فنی ارائه شده از آزمایش این نسخه از بازی مثبت بوده است، به همان نسبت مشکلات فنی گزارش شده از تست نسخه ی PC این بازی بسیار فراوان و عجیب و غریب به نظر می رسد. به عنوان مثال یکی از مشکلات مهم و فراگیر نسخه ی PC از بازی Quantum Break این است که به هیچ وجه نمی توان بر روی نمایشگر های 60 هرتزی، نرخ 60 فریم در ثانیه را از این بازی دریافت کرد. علاوه بر آن حتی به موجب استفاده از کارت های گرافیک بسیار قدرتمند و بر روی تنظیمات گرافیکی بسیار پایین نیز نمی توان از نسخه ی PC بازی Quantum Break نرخ فریمی همگام با نرخ تازه سازی تصویر را در نمایشگر های مورد استفاده قرار گرفته در اجرای این بازی دریافت نمود. البته همان گونه که در سطور بالا نیز به آن اشاره شد در صورت استفاده از نمایشگر هایی با نرخ تازه سازی تصویر 120 هرتزی، بازی Quantum Break عملکرد بهتری را در امر اجرا از خود به نمایش می گذار؛ اما در عین حال این بهبود در آن حدی نیست که بتوان آن را ایده آل قلمداد کرد و در کل می توان گفت که ثبات نرخ فریم در نسخه ی PC از بازی Quantum Break حکم کیمیا را دارد. از سوی دیگر با توجه به گزارش های موجود از بررسی این اثر به نظر می رسد که گرافیک فنی نسخه ی PC از بازی Quantum Break به لحاظ تکنیکی آن چنان که باید چنگی به دل نمی زند و در واقع نوعی فرآیند جعل تصویر در این نسخه از بازی مشاهده می شود.
در ابتدا (و حتی پیش از تایید ساخت نسخه ی PC این بازی) قرار بر این بود که بازی Quantum Break بر اساس کیفیت تصویری 1080p بر روی کنسول اکس باکس وان به اجرا در آید (هر چند از این نکته می گذریم که کنسول انحصاری شرکت مایکرو سافت در عمل قادر به نمایش کامل کیفیت تصویری 1080p نیست). با این حال اندکی پیش از انتشار بازی Quantum Break سازندگان این بازی به تایید این نکته پرداختند که اثر مذکور بر اساس کیفیت تصویری 720p بر روی کنسول اکس باکس وان اجرا خواهد گردید (جالب این جاست که تا پیش از انتشار بازی Quantum Break اخبار تکمیلی چندانی در رابطه با کم و کیف فنی نسخه ی PC این اثر به گوش نمی رسید و تمامی خبر ها بر روی نسخه ی کنسولی این بازی متمرکز بود). حال پس از انتشار رسمی بازی Quantum Break بررسی های فنی صورت گرفته بر روی نسخه ی PC این اثر نشان از این دارد که کیفیت اجرایی نسخه ی PC از بازی Quantum Break نیز (همانند نسخه ی کنسولی این اثر) 1080p واقعی نیست و نوعی تکنیک تکمیل و احیای تصویری در این نسخه از بازی پیاده سازی شده است که همان تصاویر 720p کنسولی را به شکل بهینه تری به مخاطب خود ارائه می دهد که البته تصاویر تمام اچ دی به مفهوم واقعی کلمه نیستند. فرآیندی که البته در تلویزیون یا نمایشگر های معمولی آن چنان که باید به چشم نمی آید اما در نمایشگر های با کیفیت تر دم خروس را به شکل تمام و کمال هویدا می سازد. در این میان بسیاری از کارشناسان یکی از دلایل اصلی کیفیت فنی پایین نسخه ی PC از بازی Quantum Break را به انتشار این بازی بر روی پلتفرم جهانی ویندوز مرتبط دانسته اند (پلتفرم جدید شرکت مایکرو سافت که آن را بر پایه سیستم عامل جدید خود یعنی ویندوز 10 بنا نهاده است). فرآیندی که موجب می شود تا گیمر ها ابتکار عمل بسیار کمتری را در اجرای بازی های کامپیوتری مورد علاقه ی خود بر اساس تنظیمات مورد نیاز داشته باشند و بسیاری از اختیارات بدیهی (که حتی کوچک ترین موارد مربوط به تنظیمات دلخواه فنی و گرافیکی را شامل می شود) از آن ها گرفته شود. در واقع به موجب استفاده از پلتفرم جهانی ویندوز گیمر ها تنها باید همان آشی را میل کنند که شرکت مایکرو سافت آن را برایشان تهیه کرده است و بدون چراغ سبز این شرکت حتی قادر به تنظیم نمک و فلفل مورد نیاز برای آن هم نیستند.
بله میتونید دوست عزیز
جواب چی شد مهندس؟
خب بنظرتون میتونم با این سیستم و گرافیک gtx1050ti 4g بازی هایی مث کوانتم بریک، جاست کاز ۳، کالاف دیوتی ww2 رو روی مدیوم بدون لگ بازی کنم؟
حتی اگه مادربرد از کارت گرافیک پشتیبانی کند چون ddr3 هستش نمی تواند از حداکثر توان کارت گرافیک استفاده کند.بله پاور مناسبه
با سلام میدونم سوالم مناسب اینجا نیست ولی خیلی برام حیاتیه اگه میشه جوابمو بدید،، من سیستمم، سیپیوش corei5 2400s هستش ddr3 هستش ،، رمم 8 هست ddr3..مادربردمم گیگابایت h61..هست مجموعا کل سیتمم ddr3 هست واگه ی گرافیک ddr5 بگیرم مثلا gtx 1050ti تو بازی ها ک من میخوام روون بازی کنم ب مشکل نمیخورم؟؟؟؟ و یک کارت گرافیک r9290x هم در نظر دارم بنظرتون کدوم گرافیک برای سیستمم و برای گیم بهتره؟؟ و ایا پاور gp480a.eu plus برای این سیستم کافی میشه؟؟ خواهشا ب تمام سوالاتم جواب یدید
رو حالت مدیوم یا High با فریم ریت پایین تر
باسلام،، من با کارت گرافیک r9 290x 4g ddr5..RAM.8gb,,cpu.corei5 2400s.. روی وضوح 1600.900p روی چه حالتی میتونم ررون و بدون لگ بازی کنم؟؟
سلام مجدد،،ممنون از پاسخ گویی،،فقط یک سوال دیگه:به نظر شما با این سیستم روی مدیوم لگ نمیزنه؟؟؟ اگه لگ میزنه چه قطعه ای از سیستمم کم میاره؟؟؟؟ لطفا جواب هر دو سوالو بدید ممنون.
سلام دوست عزیز
روی سیستم شما در حالت مدیوم قابل اجراست
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت مدیر سایت:ببخشید من با این سیستم روی چه حالتی بازی کنم،، گرافیک:gtx1050 2g..RAM:8G..CPU..corei5 2400,,اگه جوابمو بدید ممنون میشم
سلام
بله میتونید روی Medium بدون لگ بازی کنم.
سلام من با این سیستم میتونم بدوت لگ بازی کنم،،گرافیکGTX 1050 4G DDR5،،RAM..8
..CPU..corei5 4690
سلام این بازی رو دیروز نصب کردم با استفاده از نصب اسان .خودش همه کار رو کرد توی درایو اصلیم نصب کرد بعد گفت برو توی منو استارت و اونجا اسم بازی رو سرچ کن و بیاد و تنها راه بالا اوردن بازی هم گفت همینه .
من میرم توی منو استارت اسم بازی رو سرچ میکنم اما چیزی نمیاد در صورتی که بازی که نصب اسان نصب میشد خودش تمام نرم افزار ها رو نصب کرد من باز رفتم توی نت گشتم چند تا کرک و برنامه گرفتم اما بازم نه توی منو استارت اومد و نه از قسمت پوشه بازی پخش شد .
ویندوزم تن 10240 هست .
میخوام بدونم مشکل چیه لطفا راهنماییم کنید میخوام زودتر بازیش کنم :emoji2
سلام
برای شما روی Medium یا High اجرا میشه.
سلام ببخشید روی سیستم من روی چه حالتی اجرا میشه؟
Core i7 6700
Gtx 970 xtreme
Ram 16
ممنون میشوم پاسخ گو باشید.
سلام
گرافیک و سی پی یو شم مناسب اجرای روان این بازی نیست.
با سلام
گرافیک من amd radeon hd 8750m
8gb ram
core i5
این بازی اجرا میشه؟
سلام
دوست عزیز در این لینک ([url]”http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8075&game=Quantum+Break&p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-4690+3.5GHz&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+970+4GB&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements”[/url]) میتونید نحوه اجرای بازی روی سیستمتون در حالت های مختلف رو ببینید
سلام رو این سیستم میشه لطفا بگید رو Lowest و Ultra چه فریمی میده؟
GTX 970 Asus strix
core i5 4690
8GB ram
Asus Maximus VII Ranger
سلام
روی Medium اجرا میشه.
ببخشید رو این سیستم تو چه حالتی بالا می اید
core i72.6-3.6
ram 12
gtx950m 4gig
سلام دوست عزیز
براساس تجربه در بازی گرافیک حرف اول را می زند برای همین گرافیک بالاتر با پردازنده متوسط کارایی بهتری دارد تا گرافیک پایین تر با پردازنده کمی قوی تر. در مورد الترا شاید کمی پردازنده کم بیاورد اما روی جزییات بالا می توانید بازی کنید.
سلام دوستان ببخشد من یه سوال داشتم میخاستم بدونم cpu core i3 2100 3.1 با کارت گرافیک nvidia gtx 960 عملکرد خوبی در بازی هایی مثل quantoum break یا batman arkham knight دارند آیا امکانش هست روی ultra بازی کنم و یا اینکه cpu core i3 4130 با کارت گرافیک nvidia gtx 950 عملکرد خوبی دارد و به نظر شما کدوم مورد بهتر است در بازی و کدام موارد بهتر عمل میکنند
خاهشن زور جوابم رو بدید
بینهایت ممنون
کلا این بازی گرافیکش خیلی بالاست.
سلام
دوست عزیز باید حتما ویندوزتون هم 10 باشه
در ضمن قطعات گرافیکی شما هم مهمه
سلام آقا کارت گرافیک من DX 11 ساپورت میکنه خب و نرم افزار DX 12 رو هم نصب کردم ولی هنگام نصب هیچ اروری نداد یعنی میشه من این بازی رو اجرا کنم؟؟؟ معمولا اگه ساپورت نمیکرد نصب نمیشد و اگه نصب هم نشه بازی که dx 12 میخواد ارور مخصوص DX رو میده درسته؟
خیر اجرا نمیشه
منظورم این بود که گرافیک هایی که دایرکس 12 ساپورت نمیکنن و تا 11 ساپورت میکنن این بازی اجرا نمیشه ؟ برای مثال گرافیک GTX 750 Ti
دقیقا منظورتو متوجه نشدم، ولی این بازی کارتی میخواد که از Dx12 پشتیبانی کنه، و کارتی که از 12 پشتیبانی میکنه از 11 هم پشتیبانی میکنن
سلام ببخشید من شنیدم این بازی فقط گرافیک دایرکس 12 اجرا میشه و گرافیک هایی که دایرکس 11.2 رو ساپورت میکنن 12 هم میتونن ساپورت کنن ایا این واقعیه؟
یعنی اونا که پردازنده های مجتمع amd رو دارند باید برن بمیرند. چرا هیچوقت این پردازنده ها تو بررسی ها و بنچمارکها نیستند
عالی مطلبتون،اگر از این بررسی ها برای اکثر بازی ها رو رو سایتتون بزارید که عالیه:-bd
پردازنده های AMD کلا حکم نخودی رو تو بازیها دارن!!
ببینین یه I3 4330 چطور همه رو تارو مار کرده:l:l 😮
امیدوارم وعده هایی که در مورد نسل جدید پردازنده های AMD دادن هایپ توخالی نباشه!
نشه داستان هایپای قبل از عرضه پردازنده های FX !!
اگه AMD دوستان ناراحت نمیشن – میگم واقعا AMD آشغاله و جاش توی سطل زبالس – 8 هسته یش با 4 هسته ی نسل 2000 اینتل رقابت نمیکه – چی داره طراحی میکنه بعد نمیدونم یکی می یاد میگه AMD فلانه و…. خودتون ببنید
چر هیچوقت سی پی یو های اسکای لیکو نمیذارین؟
فک نکنم دیگه نسل دوم اینتل برای کسی مهم باشه. همه حداقل به هزول کوچ کرده اند.
برای اجرای بازی به سیستم غول نیازه .
واقعا انتظار نمیرفت یه همچین بهینه سازی مسخره ای رو تحویل بدن… کلا بازی اون دنیاست:l:smiley0