ریچارد یو، مدیرعامل هواوی در مصاحبه ای اعلام کرده بود که هدف این شرکت این است به زودی دو رقیب قدرتمند خود اپل و سامسونگ پشت سر خواهند گذاشت و به بزرگترین تولیدکننده گوشی های هوشمند در جهان تبدیل خواهند شد. برای دستیابی هر چه سریعتر به این هدف، هواوی امیدوار بود تا همکاری خود با دو اپراتور بزرگ آمریکایی را آغاز کند. وزیرازن و AT&T نیز برای آغاز همکاری قصد فروش پرچمدار سری میت، Mate 10 Pro را در اوایل سال 2018 داشتند، اما قرارداد آنها با دخالت دولت آمریکا به سرانجام نرسید. دولت دلیل ایجاد مانع برای این معامله را رابطه نزدیک کمپانی هواوی با دولت چین اعلام کرد.
قانونگذاران ایالات متحده ماه گذشته در خصوص خرید و یا استفاده از محصولات هوای هشدار داده بودند. آغاز این ماجرا به سال 2012 بازمیگردد، زمانیکه گزارشی مبنی بر اینکه گوشی ها و تجهیزات شبکه دو شرکت هواوی و ZTE از مصرف کنندگان و شرکت های آمریکایی جاسوسی می کنند. به این ترتیب، نه تنها ورایزن و AT&T از فروش میت 10 پرو انصراف دادند، بلکه فروشگاه BestBuy هم اعلام کرد که دیگر قصد فروش محصولات هواوی را ندارد.
زمانیکه هواوی تمام توجه خود را به این موضوع معطوف کرده است که به بزرگترین فروشنده گوشی های هوشمند تبدیل شود، شهروندان آمریکا شانس تهیه پرچمدرا بالارده جدید این شرکت، P20 Pro با دوربین سه گانه را از دست میدهند. یو مدیرعامل هواوی، ادعای دولت آمریکا، مبنی بر جاسوسی این شرکت را “گمانه زنی های بی اساس” خواند و گفت:
“ما از بازار آمریکا دست نخواهیم کشید. ما آگاه هستیم که در این بازار شناخته شده نیستیم و باید برند خودمان را در اینجا بسازیم. اولین قدم ما بدست آوردن اعتماد مشتریان است. اما چگونگی انجام این کار سختی های خاص خود را خواهد داشتو نگرانی ها در خصوص خطرات امنیتی براساس گمانه زنی های بی اساس و غیر منصفانه هستند. اگر براساس حقیقت باشد، ما از این موضوع استقبال کرده و آماده مذاکرات شفاف در این باره هستیم.
یو باور دارد حتی اگر هواوی به بازار آمریکا راه پیدا نکند، هنوز می تواند از سامسونگ و اپل سبقت گیرد. هواوی اعلام کرده است که در طول سال 2017، بیش از 153 میلیون دستگاه گوشی هوشمند (که شامل برند آنر نیز می شود) به فروش رسانده است، در حالیکه فروش سامسونگ و اپل در طول سال قبل به ترتیب 317.1 و 215.8 میلیون دستگاه بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید