شرکت اینتل به تازگی 3 پلتفرم از CPUهای جدید خود را معرفی کرده است که مهمترین آنها به ترتیب پردازنده های Core I 9000 و Core i9 سری Extreme Edition هستند؛ در حین معرفی رسمی، این شرکت بنچمارکهایی را منتشر کرده است که ظاهرا یک مجموعه ثالث مسئول انتشار آنها بوده است. در این بنچمارک، پرچمداران جدید WhiskyLake به طور خاص در برابر CPUهای AMD Ryzen 2000 قرار گرفته و تمرکز اصلی بر روی 2 پرچمدار یعنی Core i9 9900K و Ryzen 2700X بوده است.
نتایج بدست آمده نشان می دهند که Core i9 9900K می تواند تا 50 درصد سریعتر از Ryzen 2700X بوده و بنچمارکهای فوق که در 12 بازی روز و موتورهای مطرح صورت گرفته است، این برتری را ثابت می کند. اما مسئله این است که پس از انتشار این بنچمارک، برخی از منتقدان، صاحب نظران و حتی طرفداران AMD بدان واکنش نشان داده و این نتایج را همراه با تقلب و تمایل Principled Technologies به سمت اینتل عنوان کرده اند. چرا که Principled Technologies با ارائه دومین سری نتایج، باز هم به این مسئله دامن زده و با وجود آنکه این وب سایت برای اولین بار به این نتایج اعتراض کرده بود، اما ظاهرا بازهم شائبه هایی در این زمینه وجود دارد.
شعله ور شدن این داستان درست زمانی صورت گرفت که مشخص شد تست اولیه Core i9 9900K اینتل با تست های مستقل مغایرت دارد. به عبارت ساده تر، تست های بعدی که از سوی وب سایت و رسانه هایی به جز Principled Technologies صورت گرفته بود، حاکی از آن بود که با وجود برتری Core i9 9900K به نسبت Ryzen 2700X، همچنان شاهد تقلب و بالا بردن امتیاز اینتل بوده ایم. اما در چه بخش هایی امکان تقلب وجود داشت؟
به گفته منتقدان و معترضان به این بنچمارک، در حین مقایسه این دو CPU پروفایل Intel XMP 2.0 روشن بوده و فرکانس حافظه رم DDR4 مورد استفاده از 2666 به 2933 مگاهرتز اورکلاک شده است؛ این در حالی است که فناوری مشابه در مادربرد AMD خاموش بوده است. در نهایت Principled Technologies ضمن رد اتهامات وارده، اعلام کرده است که نتایج بدست آمده و آزمون ها را تکرار کرده و مجددا نتایج را به طور شفاف و رسمی منتشر خواهد کرد. تقلب در بنچمارکهای یک محصول در دنیای سخت افزار بی سابقه نیست؛ از دستکاری بایوس کارت گرافیک هایی که برای بررسی ارسال می شوند تا پرداخت هزینه های بیشتر به منظور تعریف و تمجید های اضافی…
اینتل بد بخت مغرور به چه فلاکتی افتاده با بنچمارک تقلبی میخواد خودشو نشون بده اینه اقتداره
فن بودن معنا نداره. آدم به چیزی پول میده که “” بیشترین ارزش خرید”” را داشته باشه.
اون فن واقعی نیست خریت واقعیه مگر اینکه کالای کشور خودت باشه که داستانش فرق میکنه
ولی یه فنه واقعی هیچ وقت نمیره یه برند دیگه رو بخره هر چقدر اون محصول نسبت به رقیبش ضعیفتر بشه
AMD تونسته فشارهای زیادی رو به اینتل وارد کنه ظاهرا:smiley3