از این تغییر شگفت زده خواهید شد! بایواستار برخی از مشخصات و اطلاعات مادربردهای آینده خود را منتشر کرده است که بسیار جالب توجه و در عین حال خوشحال کننده است. مادربردهای سری مسابقه ای یا همان GT از Biostar در اوایل سال 2015 رونمایی شد؛ این مادربردها در کلاس گیمینگ و High-End روانه بازار شدند که به دلیل قیمت مناسب در کنار کارایی بالا، این کمپانی کمی بعد فرم های mini-ATX را نیز به بازار معرفی کرد.
به زودی شاهد معرفی سری دوم مادربردهای GT Series خواهیم بود و اینبار امکاناتی بسیار متفاوت در این مادربردها به خدمت گرفته شده است تا بدین ترتیب بایواستار در بین تولید کنندگان برتر دیده شود. سری دوم مادربردهای RACING series از پردازنده های نسل هفتم اینتل موسوم به Kabylake پشتیبانی خواهند کرد. سوکت LGA 1151 به همراه چیپست های سری 200 اینتل. از آنجایی که استفاده از ماژول های حافظه M.2 در دسته بندی دسکتاپ رو به افزایش است، مسئله تهویه و پذیرایی مناسب آنها در مادربردهای سطح بالا مطرح می گردد؛ در همین راستا بایواستار این مادربردها را به همراه یک هیت سینک M.2 عرضه می کند. این خنک کننده اختصاصی کارایی ماژول های M.2 را افزایش می دهد. در قسمت شبکه نیز مادربردهای مورد نظر به تراشه Intel X550 مجهز شده اند و پهنای باند LAN در این محصولات به 10gbE می رسد. مصرف انرژی در تراشه های Intel X550 کاهش یافته است و در اطلاعات آنها به پشتیبانی بهینه از پردازنده های نسل هفتم اشاره شده است.
نسل دوم مادربردهای مسابقه ای از بایواستار، دارای یک فناوری تحت عنوان Lightning Charger هستند. به لطف استفاده از این فناوری که از استاندارد QC 2.0 نیز پشتیبانی می کند، گوشی های هوشمند و بسیاری از گجت های قابل شارژ می توانند در عرض مدت زمان 30 دقیقه به شارژ 75% دست یابند. در حالت عادی 12 ولت و 1.5 آمپر است که در محصولات اپل 5 ولت به همراه 2.4 آمپر است. در زمینه حفاظتی، استفاده از فناوری VIVID LED Armor نیز بدان ها اضافه شده است. یک لایه محافظ ضد الکتریسیته ساکن و نویز های فرکانس در PCB و پنل I/O نصب شده است. همچنین این لایه از ورود گرد و غبار نیز جلوگیری می کند. از جمله دیگر فناوری های به کار رفته در سری دوم مادربرد های بایواستار می توان به 5050 LED Fun Zone اشاره کرد؛ نصب دیودهای نورانی و قابلیت کنترل رنگ و ضربان آنها توسط کاربر، مهمترین هدف 5050 LED Fun Zone است. RACING series ها Digital Power+ را در خود حمل می کنند. کنترل توان در مادربردهای مسابقه ای به طور کاملا دیجیتالی و دقیق است که به همین علت تامین نیروی پردازنده، حافظه رم و … نیز به طور مناسب صورت می گیرد. High-Speed U.2 32Gb/s Connector اشاره به تامین مسیر (BUS) ذخیره سازها دارد که اینترفیس PCI Express 3.0 x4 را برای این منظور در نظر گرفته است. این مسیر می تواند به سرعت 32 گیگابیت در ثانیه برسد. در نهایت باید گفت که منتظر مادربردهای ویژه و کم نظیر از Biostar باشید!
ASUS
به نظر شما باکیفیت ترین و بادوام ترین مادربوردها (ای ام دی) کدوم شرکته؟؟