بعد از معرفی پلتفرم X99 اینتل و ورود پردازنده های خانواده Haswell-E این شرکت، شاهد معرفی و عرضه مادربوردهای متنوعی مبتنی بر این چیپست بودیم که این موضوع هنوز هم ادامه دارد. اگرچه تنوع این محصولات بسیار زیاد است و برای تمام سلیقه ها و کاربردها تقریبا پاسخگو هستند اما وجود دارند کاربرانی که هنوز موفق به یافتن مادربوردی که بتواند رضایت کامل آنها را جلب کند، نشده اند. از آنجائیکه برای خواسته آدمی حدو مرزی وجود ندارد، کمپانی ازراک تصمیم گرفته قویترین مادربورد X99 دنیا را برای این قشر زیاده خواه تولید کند! این محصول خارق العاده ASRock X99 Extreme11 نام دارد و در ادامه قصد داریم بیشتر با آن آشنا شویم.
فضای ذخیره سازی فراوان
قابلیتی که به هیچ عنوان شما را در مورد این مادربورد ناامید نمی کند، اتصالات مربوط به دستگاه های ذخیره سازی است. این محصول شگفت انگیز در مجموع شامل 18 اتصال SATA3 است که از این تعداد 10 عدد ورودی SATA3 6.0 Gb/s و 8 عدد اتصال SAS-3 12Gb/s است که به لطف وجود تراشه LSI SAS 3008 مهیا شده اند. نتایج تست های انجام شده در مورد سرعت نقل و انتفال داده در این مادربورد نشان می دهد هنگام استفاده از SSD ها می توان به سرعت باورنکردنی 6.1 گیگابایت در ثانیه دست یافت. اما هنوز تمام نشده، علاوه بر موارد بالا کاربران می توانند از دو شیار پر سرعت Ultra M.2 PCIe Gen3 x4 نیز بهره مند شوند.
طراحی باشکوه VRM (ماژول تنظیم ولتاژ)
یکی دیگر از دلایل قاطع برای اینکه بگوییم ASRock X99 Extreme11 عملکردی عالی نسبت به خیلی از محصولات معرفی شده در این رده دارد، پیاده سازی طراحی 12 فازی برق برای این محصول است و این درحالیست که در خیلی از مادربوردها از طراحی 8 و یا حتی 6 فازی برق استفاده شده است. با توجه به این ویژگی مادربورد می تواند عملکردی به مراتب بهتر را با مصرف انرژی پایینتر و دمایی خنک تر از خود نشان دهد یعنی راندمان عالی مصرف انرژی با عملکردی سطح بالا.
قابلیتی بی همتا در پشتیبانی همزمان از 4 کارت گرافیک
مجدادا برای یادآوری عظمت این مادربورد باید به یک ویژگی بی نظیر دیگر آن اشاره کرد و آن اینکه ASRock X99 Extreme11 برای بهره مندی از 4 کارت گرافیک در حالت SLI یا CrossFireX و به نمایش گذاشتن تمام قدرت در یک پلتفرم حرفه ای و سطح بالا هیچ مشکلی ندارد. این مادربورد دارای 5 شیار PCIe Gen3 x16 بعلاوه 2 تراشه PLX PEX 8747 داخلی تعبیه شده است که به کاربران اجازه استفاده از SLI یا CrossFireX 4 حالته با پیکر بندی کامل x16/16/16/16 را می دهد.
اجزاء درجه یک
این مادربورد جدید پرچمدار سری محصولات ازراک در رده سوپر آلیاژهای (Super Alloy Series) این کمپانی محسوب می شود. در این مادربورد می توان از جدیدترین پردازنده های Core i7 و همچنین Xeon های 18 هسته ای شرکت اینتل یعنی سوکت LGA 2011-3 بهره برد. علاوه بر مزایای عنوان شده باید گفت در این مادربورد خارق العاده از هیت سینک های از جنس آلیاژ XXL آلومینیوم، پوشش های پلاتینی، چوک های برق 60 آمپری، چوک های از جنس آلیاژهای حافظه دار و ترانزیستورهای Ultra Dual-N استفاده شده است. تکنولوژی صدای انحصاری Purity Sound 2 به همراه خازن های از جنس طلا و 8 شیار DIMM برای پشتیبانی 4 کاناله از حافظه های DDR4 تا فرکانس اورکلاک شده 3400 مگاهرتز بخش دیگری از ویژگیهای مادربورد ASRock X99 Extreme11 است که لازم بود برای شما تشریح شوند.
از نظر من اختلافش محسوسه.توی قیمت که (17 دلار) 200 هزارتومن:oاختلاف داره.اما برتریه Maximus vii hero نسبت به Maximus vi hero ثابت شدست.از نظر من همین کافیه که جزو بهترین های گیمینگ این کمپانیه در سری z97 و همچنین دارای پورت M2 برای انتقال اطلاعات تا سرعت 10 گیگ در ثانیه هم هستش.بستگی به کاربردت داره.اگه میخوای در زمینه وب گردی و دانلود و فیلم نگاه کردن ازش استفاده کنی مادربرد 200 هزارتومنی هم کارتو راه میندازه.از نظر من و با توجه به گیمینگ بودن مادربرد خریداری شدت گزینه های بهتری با قیمت پایینتر و در بعضی زمینه ها عملکرد بالاتر نسبت به Maximus vi hero با چیپ z87 وجود داره.MSI Z87-GD65 Gaming جزو بهترین های چیب Z87 هستش.باید دید نظر آقای پناهی چیه.
http://www.msi.com/product/mb/Z87-GD65-GAMING.html#hero-overview
با سلام
بنده دیروز سفارش مادر بورد asus maximus vii hero رو دادم هنگام تحویل به اشتباه خودم مادربورد asus maximus vi hero رو تحویل گرفتم البته به قیمت خودش. میخواستم بپرسم تفاوت زیادی بین این دو مادر بورد هست؟ منظورم چیپ z87 با چیپ z97 خیلی تو کارایی تفاوت داره؟ کاربردم هم خیلی حرفه ای نیست و تو فاز اورکلاک هم نیستم.ممنون میشم راهنماییم کنید که اینو پس بدم و یه هزینه ای برای maximus vii hero پرداخت کنم؟
ببخشید سوالم طولانی شد