پردازنده های سوکت 2011 اینتل در نسخه سوم با حضور محصولی مانند Core i7-5960X قند در دل هر کاربر حرفه ای آب می کند، اما جدا از قیمت بسیار بالای پردازنده و کارایی فوق العاده آن در امور پردازشی، انتخاب مادربرد مناسب نیز یکی از موارد مهم در این شرایط به شمار می رود. کمپانی ایسوس که همواره در حال تولید محصولات جدید با استفاده از نوآوری و فناوری های انحصاری خود است، به تولید مادربرد کوچک X99M-WS در استاندارد Micro-ATX پرداخته که در کنار جثه کوچک خود، از امکانات قابل توجهی برخوردار می باشد.
مادربرد ASUS X99M-WS قادر به پشتیبانی از پردازنده های Core i7 سری Haswell-E خواهد بود و در کنار این پردازنده ها می تواند به خوبی پاسخگوی پردازنده های Xeon E5 v3 باشد. مدار تغذیه 8 فاز به همراه مدار تغذیه 2+2 فاز برای حافظه رم به خوبی می تواند نیاز کاربران حرفه ای سوکت 2011 اینتل را تحت پوشش قرار دهد و توان مورد نیاز پردازنده نیز توسط دو کانکتور 8 پین EPS پاور تامین می گردد. چهار اسلات حافظه رم به کار رفته در مادربرد جدید ایسوس می تواند پذیرای حداکثر 64 گیگابایت حافظه رم DDR4 به صورت چهار کاناله باشد.
با وجود سه اسلات PCI 3.0 امکان استفاده از کارت گرافیک ها در حالت SLI و CrossFire وجود دارد اما با توجه به فاصله نزدیک اسلات دوم و سوم، تنها باید به بهره گیری از دو کارت گرافیک بسنده کنید. در صورتی که بخواهید توان مورد نیاز کارت ها را بهتر تامین کنید، یک کانکتور 6 پین PCI روی مادربرد در نظر گرفته شده است. در بخش تجهیزات ذخیره سازی می توانید از هشت کانکتور ساتا 3 به همراه یک اسلات M.2 با پهنای باند 32 گیگابیت در ثانیه استفاده کنید. در زمینه تجهیزات جانبی نیز دو پورت USB 3.1 Type-A، شش پورت USB 3.0 و دو پورت USB 2.0 در نظر گرفته شده است. دو پورت شبکه اترنت، شبکه بی سیم با استاندارد 802.11 ac+ و ماژول بلوتوث نسخه 4.0 وجود دارد که هر دو پورت LAN توسط کنترلر Intel I210 تامین و پشتیبانی می گردند. از سایر امکانات مادربرد ASUS X99M-WS می توان به کارت صدای 8 کاناله Crystal Audio 2 و ماژول اختیاری PIKE SAS اشاره کرد. در حال حاضر ایسوس در خصوص زمان عرضه رسمی و قیمت اژدهای کوچک خود اطلاعاتی منتشر نکرده است.
سلام دوست عزیز
روی این پورت یک سری داریو اس اس دی با همان رابط نصب می شود و شما می توانید سیستم عامل یا هر مورد دیگر را روش نصب کنید و کارایی بالاتری را بدست آورید.
در اصل SAS یا Serial Attached SCSI است که یک ساختار جدید برای انتقال اطلاعات به حساب می ای. در ادامه یک توضیج کوتاه برایت گذاشتم که براحتی این مورد را خواهی فهمید
Short for Serial Attached SCSI, an evolution of parallel SCSI into a point-to-point serial peripheral interface in which controllers are linked directly to disk drives. SAS is a performance improvement over traditional SCSI because SAS enables multiple devices (up to 128) of different sizes and types to be connected simultaneously with thinner and longer cables; its full-duplex signal transmission supports 3.0Gb/s. In addition, SAS drives can be hot-plugged.
یه سوال
پورت M.2 با پهنای باند 32گیگابیت در ثانیه چه کاری رو انجام میده؟
فقط MSI
بیشتر مادربرد هایی که تو سرور استفاده میشه از نوع WS هست فکر نکنم بدرد کاربرد خانگی بخوره این مادربرد بعدشم با داشتن 2 تا 8 پین برق مدارتغذیه دیگه حرفی برای گفتن ندارم :o:o:o
ماژول اختیاری PIKE SAS جه کاری انجام میدهد؟؟؟
خیلی جالبه که مادربورد سوکت 2011v3 پردازنده haswell e رو پشتیبانی میکنه اینجوریشو دیگه ندیده بودیم.
با توجه به عرضه زودهنگام Cpu سوکتهای 1151 اینتل باز هم خوبه که ایسوس مادربوردهای گذشته رو هنوز ارتقا میده.
فقط ایسوس
با سلام و عرض خسته نباشید
برای نصب 3تا کارت گرافیک روی بردهایی با این فضای شکاف ها میشه از کارت های باریکی استفاده کرد که سیستم خنک کنندگی مایع فقط دارن و به کیت خنک کننده کلی سیستم متصل میشن. این کارت ها بسیار قوی و باریک هستن و برای همچین مصارفی طراحی شدن.
کاش کل مدل های این سری رو گذاشته بودید. بخصوص شاخ این سری که مدل X99 E/WS هست با پشتیبانی از 128 گیگ رم و 7 شکاف pci-e برای نصب کارت گرافیک.
اما بنظرم این سری از مادربوردها یا فقط از سری زئون پشتیبانی میکنن یا با زئون سازگاری بیشتری دارن و بهتر جواب میدن. لیست پشتیبانی از پردازنده هاشو نتونستم باز کنم ببینم چه مدل هایی رو پشتیبانی میکنه. اگر از دوستان تونستید باز کنید خبر بدید ممنون میشم.