“گیگابایت” مادربردی است که X99 های آن نه فقط در بازار ایران،بلکه در تمامی نقاط جهان به کیفیت و امکانات مناسب شهره هستند.استفاده از این مادربردها به دست اورکلاکرهای حرفه ای جهان،بهترین سند این سخن است.اما از تمام اینها که بگذریم،اگر قصد خرید یک مادربرد X99 را دارید توصیه میکنیم که دست نگاه دارید،یک گیگابایت حرفه ای در راه است!
همانطور که می دانید این روزها بحث مادربردهای X99 بسیار داغ است.دلیل آن نیز عرضه پردازنده های Broadwell-E/EP است.پردازنده هایی که جان تازه ای به پلتفرم زئون و چیپست های X99 می دهد.گیگابایت نیز پس از ارائه بروزرسانی بایوس مادربردهای X99 خود،هم اکنون مادربرد جدیدی را معرفی کرده است که محدودیت های سنتی را در پلتفرم های مبتنی بر زئون و X99 به شدت کاهش می دهد.
همانطور که می دانید سال 2015 را می توان نقطه عطف پورت های Plug & Play نامید.”اینتل” قهرمان که به دلیل ابداع پورت USB همچنان مورد تحسین جهان است،نسخه جدید پورت Thunderbolt را معرفی کرد.کمی پس از آن لپ تاپ ها به عنوان اولین استفاده کنندگان از آن پا به میدان گذاردند.در همان نیز اعلام شده بود که اولین استفاده کنندگان رسمی (بدون آداپتور) این استاندارد در اوایل سال 2016 روانه بازار خواهند شد.از توضیحات “رعد و برق” همین بس که می تواند به سرعت انتقال باورنکردنی 40 گیگابیت بر ثانیه دست پیدا کرده و تا 6 سخت افزار را به صورت یکسان آدرس دهی و پذیرش نماید.
اما اینبار نیز نام گیگابایت به عنوان اولین کمپانی تولید کننده دیده می شود.گیگابایت موفق به تولید اولین مادربرد جهان به همراه Thunderbolt 3 شده است. GA-X99P-SLI اولین مادربرد جهان در زمینه استفاده کامل از درگاه است.به دلیل عدم استفاده از گرافیک مجتمع در پردازنده های زئون،کاربران این مادربردها با مشکلاتی روبرو بودند.از سوی دیگر کمبود یک پورت HI-END برای مادربردهای X99 به وضوح مشخص بود.بسیاری از مشخصات فنی این مادربرد به مانند دیگر نمونه مشابه همین برند با نام X99 SLI است.و اما سری بزنیم به ویژگی های این پورت.استفاده از ذخیره سازهای مدرن که به صورت اکسترنال و یا در حالت Caddy در دسترس هستند،توانایی اتصال و پیکربندی چند سخت افزار متصل،توانایی اتصال آمپلی فایر های گرافیکی،ارتباط با مک بوک و لپ تاپ های مجهز به این رابط و تغذیه سیگنال های ویدویی از جمله کاربردهای Thunderbolt 3 است.به طور حتم عدم وجود گرافیک مجتمع،تولید کنندگان مادربرد را از نصب پورت های خروجی تصویر بی نیاز کرده است اما گیگابایت از یک رابط DisplayPort در قسمت درگاه های I/O بهره گرفته است.
به وسیله یک پورت DisplayPort می توان خروجی تصویر کارت گرافیک (به مانند تصویر) را به مادربرد انتقال داد.عدم پردازش مجدد کنترلر می تواند اولین مزیت این عمل باشد.پس از آن به دلیل توانایی پورت های USB-C در انتقال تصاویر،می توان به طور کلی 6 دستگاه دیگر را تغذیه کرد.بدین ترتیب پیکر بندی نمایشگرهای متعدد نیز بسیار آسان خواهد شد.لازم به ذکر است که موارد اعلام شده در بالا تنها بخشی از کاربردهای پورت Thunderbolt 3 هستند.ترکیب پورت Thunderbolt 3 در کنار چیپست X99 می تواند انعطاف بالایی را برای مادربرد به ارمغان بیاورد.
این که مادربورد های x99 به تازگی به این پرت مجهز شدن خبر خوبی نیست. مادربوردهای به این مجهزی چرا از ابتدا نباید این امکان رو داشته باشند یا اصلا چرا سری ضعیفتر زودتر به این امکان مجهز شد
نمیدونم چرا باز نوشتید اولین مادربورد،خیلی قبل از این Z170x Gaming G1 از تاندربولت 3 پشتیبانی می کرد.عکس زیرم از مشخصات این مادربورد از خود سایت گیگابایت
لینک ([url]”http://upload7.ir/plugins/imageviewer/site/thumb.php?s=4l7&/2016-04-14_3-04-30_PM.jpghttp://”[/url])
این اولین مادربرد تاندر گیگا نیست دوست عزیز.دومین هست.منظور اولین مادربرد x99 دنیا است که به این سیستم مجهز شده است.برای همین اسم مادربرد رو در تیتر آوردیم.
چه قابلیت خفنیه، تاندربلتم ناقلا خیلی کاربرد داره هاااااااا اما شرکتا خسیسن در استفاده از این تکنولوژی. با این قابلیت یکدونه Ti بندازی برووووووو بریم دیگه.
درود
اینکه این اولین مادربرد ثاندر بولت گیگا هست اشتباه، یه مین z170خود گیگا قبلا گواهی گرفته بود.
یعنی برای broadwell-E چیپست جدید نمیاد؟
گیگابایت تو این چند سال پیشرفت فوق العاده ای در نواوری،کیفیت و خدمات داشته است.که افزایش محبوبیت و اطمینان را نزد مصرف کنندگان به ارمغان اورده است.:-bd
سر عنوان خبریت واقعا فوق العادس
واقعا این Gigabyte امسال هم میترکونه