دو یا 3 سال پیش بود که تولید تلویزیون های هوشمند سرعت گرفت؛ 6 الی 8 سال پیش برندهایی مانند سامسونگ و ال جی برای نخستین بار تلویزیون های هوشمند را راهی بازار کردند که در آن زمان تنها ویژگی آنها اتصال به اینترنت بود. از آن سال زمان نسبتا زیادی گذشته است و در نمایشگاه CES 2017 تلویزیون هایی معرفی شدند که نه تنها به معنی واقعی کلمه هوشمند هستند، بلکه مانند یک کامپیوتر کامل می توانند بسیاری از کاربردهای روزانه را در کنار سرگرمی پوشش دهند. در مدل های ابتدایی سیستم عامل هایی بسیار محدود و با چند ویژگی ساده استفاده شده بود که مقدار سیستم عامل های موبایلی زمان خود بود. به عنوان مثال سیستم عامل های IOS یا Android را تصور کنید که با مدل های اولیه خود تا چه حد متفاوت و بهبود یافته هستند. در حال حاضر 3 سیستم عامل تلویزیونی بسیار مطرح در جهان وجود دارند؛ تایزن از سامسونگ، وی او اس از ال جی و اندروید تی وی که توسط گوگل توسعه داده شده و چندین برند مانند سونی و فیلیپس از آن بهره می برند. دیگر سیستم عامل ها مانند فایر فاکس (FireFox) نیز در سال 2016 به کار خود پایان داده و یا چندان مورد استقبال قرار نگرفته اند.
فایرفاکس سیستم عاملی بود که توسط پاناسونیک مورد استفاده قرار گرفت و در سال 2016 شاهد پایان آن بودیم؛ با این وجود فایرفاکس اعلام کرده بود که پشتیبانی از تلویزیون های فروخته شده را همچنان ادامه خواهند داد. کمپانی LG نیز در سالهای اخیر با خرید انحصاری WEB OS، به توسعه آن می پردازد. آخرین نسخه از این سیستم عامل با نام WEB OS 3.5 شناخته می شود که به تازگی معرفی شده است. نسخه WEB OS 3.0 در سال گذشته جایگزین WEB OS 2.0 شد؛ اما به دلیل سخت افزارهای مورد نیاز، تلویزیون های قدیمی این شرکت قادر به آپدیت نبوده و WEB OS 2.0 جای خود را به WEB OS 3.0 نداد. کمپانی سامسونگ نیز سومین ورژن از سیستم عامل تایزن را معرفی کرده است که پایه آن مانند لینوکس است. TIZEN 3.0 دارای بهبود های فراوانی است و از جمله آنها می توان به پشتیبانی بهتر از پخش کننده های آنلاین، پرداخت های درون برنامه ای، استفاده بهبود یافته از سخت افزارها، افزودن چند برنامه اختصاصی که هم اینک تنها در چند کشور مانند ایالات متحده آمریکا در دسترس و… اشاره کرد.
در پس پرده، تلویزیون های اندوریدی (Android TV) ها هستند که در حال ورود به یک دنیای جدید هستند؛ گوگل تا کنون غول هایی مانند Sony, Philips, TCL, Bang & Olufsen, Nvidia و… را راضی کرده است تا از این سیستم عامل تلویزیونی استفاده نمایند. اندروید تی وی تقریبا برابر با نسخه های موبایلی خود در حرکت بوده و به زودی Nougat 7.0 نیز در اختیار تلویزیون های اندرویدی قرار می گیرد. یکی از برترین ویژگی های تلویزیون های هوشمند اندرویدی، آپدیت است! پس از عرضه یک ورژن جدید از اندروید، تلویزیون های تولید شده در 2 سال اخیر نیز به آن آپدیت مجهز می شوند. اما اندروید تی وی نیز مانند بسیاری از سیستم عامل های دیگر تجارب ناخوشایند را نیز کسب کرده است. به عنوان مثال در آخرین رویداد، تلویزیون های سونی که به آپدیت اندروید 6.0 درآمده بودند، گزارش های فریز را ارائه کردند. از جمله دیگر ویژگی های افزوده شده به تلویزیون های هوشمند در سال 2017، پشتیبانی نرم افزاری از HDR و کیفیت تصویر بهبود یافته بود. تلویزیون هوشمند عمدتا بر روی سیستم عامل، نرم افزار، دریافت دستورات هوشمند و… متمرکز هستند. اما به تازگی شاهد ویژگی هایی جالب توجه هستیم که به طور خاص به بخش های سیستمی مانند تصویر و صدا مربوط خواهند شد. برای پخش محتوا از شبکه های پخش آنلاین نیازمند پشتیبانی سیستم عامل از HDR، دالبی دیجیتال، دقت 4K/UHD و مواردی از این دست هستیم. بر اساس گزارش های سالانه تلویزیون های هوشمند بیشترین کاربردهای نرم افزاری خود را در کشورهای کره جنوبی، ژاپن، آمریکا و اروپا استفاده کرده و تمایل خرید در مناطق مورد بحث از جهان بیشتر است. در این بخش کمپانی هایی مانند Google، Amazon، Microsoft و Apple سرمایه گذاری های فراوانی را انجام داده اند.
و اما کمپانی صاحب نام بعدی که حتی TV Box های آن در ایران نیز موجود هستند، Roku است. Roku تا چند سال پیش تنها به تولید باکس های تلویزیونی می پرداخت تا اینکه سیستم عامل اختصاصی خود را تولید کرده و بسیار محبوب شد. در حال حاضر 13% از تلویزیون های هوشمند در ایالات متحده از سیستم عامل Roku برخوردار هستند. پلتفرم FireTV نیز توسط آمازون معرفی شد. بسیاری از تولید کنندگان کامپیوتر از این پیشرفت نگران بوده و در حال بد جلوه دادن تلویزیون های هوشمند، تلاش های کمپانی های سازنده و شکست خورده جلوه دادن آنها هستند. اما واقعیت آن است که هم اینک تلویزیون های هوشمند مانند یک کامپیوتر سبک قادر به انجام کاربردهای روزمره بوده و صدها سرگرمی دیگر را به همراه دارند.
به زودی با بررسی سیستم عامل های تلویزیونی در سخت افزار همراه شما خواهیم بود…
المانیه دیگه
اونا خدای مخابرات و دستگاه های ارتباطی ان
این ک کاربرد خونگی داره
وسایل ارتباطی نظامیش حرف ندارن مثل گارمین
برو کنسولتو بفروووووش :smiley3:smiley3:smiley3:smiley3
کد اصلی تلویزیون lg lf63000gi رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
هیولاست
از نزدیک دیدمش ایمیج انگیما2 رو در 10 ثانیه بوت کرد رسیور خودم 17 ثانیه طول میکشه
اونقد پول ندارم
اینم دسته دوم گرفتم:-D
دریم باکس که روی جفت چشمام جاشه:
Technical Details Dreambox DM900 ultraHD:
Dreambox OS
Dreambox API
CPU: Dual-Core 12K DMIPS
2 x HDMI 2.0 (input and output)
3″ Color LC-Display
Touch on/off
MPEG-2/H.264 decoder (Full HD)
H.265 decoder (Ultra HD)
Smartcard reader
SD-Card reader
Common Interface slot (CI)
DVB-S2 or DVB-C/T2 tuner
2 GB RAM
4 GB Flash (EMMC)
Gigabit Ethernet interface
USB 3.0 Mini USB service port (Flash rescue)
S/PDIF digital bitstream out
Automatic service scan
internal 2,5” harddisk (optional)
WiFI support (optional)
Web interface for PC and Smartphone
DiSeqC 1.0, 1.1, 1.2, USALS, Unicable
Measure: 270 x 187 x 60 mm(W x D x H)
دریم باکس اینو میخووووووره
:emoji0:emoji0
من که خودم رسیورvu+ uno 4k دارم و هیچ موقع سمت این آشغال ها نمیرم دسته دوم خریدم 1700 /سیسستم عامل سامسونگ پیشش اسباب بازی بیش نیست سیستم عاملش لینوکس اوپن سورس است و کلی ایمیج روش میشه نصب کرد دنیایی برای خودش داخلش یک هارد 1 ترا نصب کردم
املاتور ps1 و ps2 و wii و سگا رو روش نصب کردم با دسته وایرلس بازی میکنم:emoji0
[img]http://uupload.ir/files/a6oj_vu-solo-4k-02.jpg[/img]
[img]http://uupload.ir/files/4uif_2rgnbzo.jpg[/img]
[img]http://uupload.ir/files/98lc_wetek-play-2-settings-menu.jpg[/img]