اگر اغراق نباشد باتری مانند قلب در گوشی عمل می کنند و بدون یک قلب خوب دیگر اجزا خوب کار نمی کنند. امروز یکی از مشکلاتی که بیشتر سازندگان موبایل با آن دست به گریبان هستند توان باتری و عمر آن است که با توجه به مشخصات گوشی ها اهمیت بسزایی یافته است. امروز باتری ها توانایی تامین توان مورد نیاز قطعات گوشی را برای مدت طولانی ندارند برای همین دانشمندان سعی می کنند راهکاری بیابند که عمر و توان باتری را افزایش دهند. به تازگی محققان دانشگاه NTU یا Nanyang Technology University به روشی دست پیدا کردند که با استفاده از آن می توان باتری ساخت که در عرض دو دقیقه 70 درصد شارژ بگیرد و به مدت 20 سال کار کند (منظور برای مدت بیست سال بتوان آن را به طور مداوم شارژ کرد و استفاده کرد).
در این نوع باتری به جای استفاده از آند گرافیتی از آند نانوتیوپ اکسید تیتانیوم استفاده شده است که این مورد باعث افزایش مدت زمان دفعات شارژ باتری از 500 به 10000 بار شده است! روزی یک بار هم شارز کنیم میشود چند سال! نکته جالب در مورد این باتری این است که تیوب های اکسید تیتانیوم بسیار ارزان است و براحتی ساخته می شود و مواد اولیه آن براحتی در خاک هم یافت می شود. همچنین استفاده از این روش باعث افزایش سرعت واکنش های شیمیایی می شود و این مورد باعث شارژ سریعتر می شود. این باتری براساس اطلاعات در سال 2016 وارد بازار می شود و به طور حتم با این مشخصات بازار خوبی در بین سازندگان تجهیزات قابل حمل خواهد داشت.
فکر نکنم زودتر از سال 2035 فکر درست حسابی برای باتری گوشیهای هوشمند بشه
این عالی هست و قیمت گزافی هم نداره
بالا نیست؟بهترین گوشی ها باتریشون تا 9 ساعت و 40 دقیقه میتونه با نمایش یک فیلم دووم بیاره.اگه اینی که شما میگید بتونه یک فیلم رو با یکبار شارژ کردن به مدت 20 سال بتونه نمایش بده که کار حضرت فیل رو کردن.
من كه فكر كنم اين آينده زياد نزديك نباشه 😉
با سلام
این قولها رو چند بار دادن اما عمل نکردن.
ما که از خدامونه.
البته اگه تو ایران بیاد فکر کنم قیمتش مساوی پول خون آدم باشه.
محمد تقی جان منظور از عمر مدت زمانی است که می توان باتری را داشت و تعویض نکردند. منظور عمر کاری باتری است نه مدت زمان شارژ آن.
تصحیح شد. مرسی. جوانی است دیگر.
علی جان دقیقا منظور مدت زمانی است که باتری کار می کند که این مورد در حال حاضر چندین بالا نیست.
مشکلات باتری بزرگترین مشکل اسمارت فون ها است!
بهترین باتری های حال حاضر بازار که لیتیوم یونی هستن هم بعد از 500 بار و در بهترین حالت 1000بار شارژ و دشارژ قابلیتشون رو از دست میدن ودیگه قابل استفاده نیستن… حالا منظور از بیست سال افزایش این تعداد شارژ و دشارژهاست…
اگه یه باتری بیست سال شارژ نگه میداشت که دیگه باتری نبود مولد بود:):)
یادم رفت بگم که خط اول رو ویرایش کنید.کل جمله نامفهومه
اگر اغراق نباشد باتری مانند قلب در باتری عمل می کنند و بدون یک قلب خود دیگر اجزا خوب کار نمی کنند.
احتمالا دوستان برعکس متوجه شدن یا شاید من اشتباه میکنم.منظورش این نیست که باتری 2 یا 3 دقیقه شارژ میشه و 20 سال شارژش دووم میاره.فکر کنم منظورش از 20 سال,عمر مفید باتری بدون ضعف در نگهداریه شارژ باشه.
اقا پناهی این اگه اتفاق بیوفته یه جهش بزرگ در صنعت باتری سازی هست اگه اینجور باشه برای خانه ها هم یه باتری بزرگ را تی 1 روز شارژ میکنند و در عرض 20 سال استفاده میکنن اگر اینطور که شما میگید باشه اما فکر نکنم(نمیدونم شاید هم بشه چون من از این چیزا سر در نمیارم)
امیدوارم به عمر من قد بده …، ان شاالله !
امیدوارم به عمر من قد بده …، ان شاالله !
عجب کشفی کردن… عالیه
به نظرم اگر این اتفاق بیفتد عالی است و این مشکلات کنونی به خوبی حل می شود.