گوشیهای میانرده اکسپریا 10 سونی دستگاههای شگفتانگیزی نیستند، اما معمولاً چند ویژگی منحصربهفرد را ارائه میدهند. اکنون این شرکت گوشی اکسپریا 10 IV را معرفی کرده است.
مشخصات گوشی اکسپریا 10 IV
این گوشی میانرده جدید در طراحی کلی از مدل قبلی خود پیروی میکند. این دستگاه از وزن سبک (164 گرم)، صفحهنمایش 6.1 اینچی 21:9 OLED با گوریلا گلس ویکتوس و رتبه IP68 بهره میبرد.
گوشی اکسپریا 10 IV همچنین به چند ویژگی دیگر تلفن قدیمیتر مثل باتری 5000 میلیآمپر ساعتی، دو بلندگوی جلو، درگاه 3.5 میلیمتری و پشتیبانی از کارت microSD مجهز شده است. سایر ویژگیهای اساسی آن نیز عبارتند از چیپست میانرده اسنپدراگون 6 نسل 1، 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی.
ضعفهای گوشی اکسپریا 10 IV
گوشی سونی هنوز در برخی زمینهها از دستگاههای رقیب عقب است. مثلاً این دستگاه از شارژ بیسیم پشتیبانی نمیکند، قسمت تاریکتر ماجرا نبود صفحهنمایش با نرخ تازه سازی بالاتر از 60 هرتز است. این در حالی است که حتی گوشیهای 300 دلاری صفحه نمایش اولد 120 هرتزی یا 90 هرتزی را ارائه میدهند.
انتظار یک سیستم دوربین ضعیفتر را نیز داشته باشید، زیرا دوربین تله فوتو 8 مگاپیکسلی 2x گوشی سال گذشته حذف شده است. سونی در عوض از دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی برای زوم 2 برابری استفاده میکند. این تصمیم تا حدی منطقی است، زیرا دوربین تله فوتو 2x از وضوح پایینی برخوردار است. از طرفی، دوربین تله فوتو با وضوح بالاتر 2x یا 3x عالی خواهد بود. سنسور عقب 48 مگاپیکسلی با یک لنز اولتراواید 8 مگاپیکسلی (15 میلیمتری) به آن متصل میشود، در حالی که یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی در جلو موجود است. این بار یک برنامه دوربین بازطراحیشده نیز وجود دارد، البته بدون حالت حرفهای.
سونی وعده سه بهروزرسانی اصلی سیستمعامل و چهار سال وصله امنیتی را داده است. این پیشنهاد به خوبی محصولات میانرده سامسونگ نیست، اما هنوز هم نسبت به سیاست بهروزرسانی ناامیدکننده 2+3 اکسپریا 10 5 یک پیشرفت بزرگ است.
گوشی اکسپریا 10 IV با قیمت 349 پوند (439 دلار) در بریتانیا و 399 یورو (432 دلار) در اروپا به فروش میرسد و در نهایت در اواسط ژوئن عرضه میشود.
سونی هم به زور میخواد رقابت کنه. با اون بلندپروازی که کرد که میخواد آیفون دنیای اندروید باشه.
دیگه سونی هم دچار عدم نوآوری شده سونی که دارای نوآوری هایی مثل واکمن و پلی استیشن یک و گوشی های سونی اریکسون و دوربین های استثناییش بود امروز داره به بن بست نوآوری نزدیک و نزدیک تر میشه.