با افزایش حجم فایل ها و داده ها، نیاز ما به فضای ذخیره سازی بیشتر می شود. از آنجایی که قیمت خرید هاردها با ظرفیت های مختلف بالا است در نتیجه ماجراهای خاصی را به همراه خواهد داشت. اما در این میان فضای ابری از کارایی و عملکرد بسیار خوبی برخودار است و محل مطمئنی برای ذخیره سازی اطلاعات خواهد بود. این روزها شاهد ارائه دهندگان مختلف فضای ابری هستیم که به حفظ اطلاعات کاربران خواهند پرداخت. در این مطلب قصد داریم تا شما را با برترین فضاهای ابری 2018 آشنا کنیم و لازم به ذکر است که تمامی این فضاهای ابری سرویسی رایگان را در اختیار کاربران قرار داده اند.
Dropbox
از قدیمی ترین سرویس های فضای ابری Dropbox است که 2 گیگابایت فضای ذخیره سازی را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد که این فضا برای شروع بسیار کم است. از طرفی اگر حساب کاربری خود را در شبکه های مجازی مختلف به Dropbox متصل کنید، سرویس رایگان شما به 16 گیگابایت افزایش خواهد یافت. اشتراک کسب و کار Dropbox فضای نامحدودی را برای مشتریان عرضه می کند. همچنین شاهد ویژگی بازیابی فایل و تهیه نسخه پشتیبان نیز هستیم.
Google Drive
گوگل درایو انتخاب اول کاربران اندرویدی است. همچنین کاربران اندرویدی می توانند عکس های با کیفیت و فیلم های حجیم را در برنامه Google Photos ذخیره کنند. از نکات منفی این فضای ابری می توان به پیچیده بودن محیط تحت وب آن اشاره کرد. البته شایان ذکر است که این فضای ابری از نرم افزار دسکتاپ در سیستم عامل مک و ویندوز برخوردار است و انجام عملیات را به کمک Drag & Drop ساده تر خواهد کرد. 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی به صورت رایگان در این فضای ابری برای کاربران در نظر گرفته شده است.
Mega
این فضای ابری با میزان فضای کافی و سخاوتمندانه و رابط کاربری دوستانه یکی از موارد پرطرفدار است. فضای ابری Mega امکان آپلود فایل ها و عکس ها را از طریق موبایل و دسکتاپ در اختیار کاربران قرار می دهد. باید اشاره کنیم که میزان فضای ذخیره سازی رایگان 50 گیگابایت است و این میزان برایتان باورنکردنی خواهد بود. مگا ادعا دارد که تمام اطلاعات ذخیره شده در فضای ابری در سرور این کمپانی رمزگذاری خواهد شد و امکان آسیب دیدن اطلاعات و داده ها وجود نخواهد داشت.
OneDrive
فضای ابری OneDrive به file explorer ویندور 10 متصل است و نیازی به دانلود نرم افزار خاصی برای دسترسی به فضای ابری OneDrive نخواهد بود. در نتیجه این فضای ابری انتخاب اول کاربران ویندوزی خواهد بود. متاسفانه فضای ذخیره سازی رایگان آن فقط 5 گیگابایت است و این میزان برای کاربران کافی نخواهد بود. از طرفی با وجود برنامه OneDrive برای تمامی پلتفرم های اندروید، iOS، مک و ویندوز استفاده از آن ساده تر خواهد شد.
iCloud
در واقع iCloud یک فضای ابری برای کاربران آیفون است و 5 گیگابایت فضای رایگان را در اختیار کاربرانش قرار داده است. در iCloud می توانید تمامی محتوا و فایل های خود را ذخیره کنید و همچنین قادر خواهید بود تا در هر زمان و هر مکانی از طریق وبسایت iCloud به محتوای خود دسترسی پیدا کنید. شایان ذکر است که قیمت های iCloud برای کاربران عادی و تجاری قابل قبول تر و منطقی تر از دیگر فضاهای ابری است.
Box
وب سایت Box یک فضای ابری است که برای کسب و کار، خدمات ارزنده ای را ارائه می کند. این فضای ابری 10 گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان را برای کاربران ارائه کرده و از امکانات پیشرفته ذخیره سازی نامحدود بهره می برد. این فضای ابری توسط نرم افزارهایی چون Docs Google و Office 365 پشتیبانی می شود. Box Sync برای مشتریان مک و ویندوز ارائه شده و همچنین شاهد سرویس رسمی اندرویدی این فضای ابری نیز هستیم.
NextCloud
NextCloud یک ارائه دهنده فضای ابری آنلاین نیست بلکه یک نرم افزار رایگان را برای دانلود و نصب سرویس ذخیره سازی ابری در سرور خود ارائه می دهد. شما با استفاده از یک سرور در شبکه خانگی خود می توانید به ذخیره سازی بسیار سریعتر در فضای ابری بپردازید. شما همچنین می توانید رمزگذاری را فعال کنید و اطمینان داشته باشید که اطلاعاتتان هرگز از شبکه خانگی شما خارج نخواهد شد و بسیار امن است.
SpiderOak
SpiderOak بخشی از یک سرویس جدید از ارائه دهندگان ذخیره سازی ابری است. این وب سایت ادعا می کند که پس از نصب سرویس گیرنده، اطلاعات شما قبل از همگام سازی رمزگذاری می شود. این سرویس برای کاربران ویندوز، مک و لینوکس در دسترس خواهد بود. البته کاربران اندروید و iOS نیز قادر به مشاهده محتوا و فایل ها هستند اما نمی توانند فایلی را آپلود کنند. متاسفانه این سرویس خدمات رایگان خود را به مدت 21 روز ارائه می دهد.
در پایان لیست نیز شاهد دو فضای ابری دیگر به نام IDrive و pCloud هستیم. IDrive با 5 گیگبایت فضای رایگان و pCloud با 20 گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان در اختیار مشتریان قرار گرفته اند. لازم به ذکر است که هر دو مورد از قابلیت های امنیتی و محیط کاربری ایده آلی برخوردارند و نظر کاربران زیادی را به خود جلب کرده اند. به طور کلی فضای ابری در این روزها برای کاربران تجاری و مردم عادی بسیار کاربردی است و توسط بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شما هم به فضای ذخیره سازی بیشتری نیاز دارید می توانید بر روی این فضاهای ابری حساب کنید.
میتونید 10 تا ایمیل داشته باشید و برای هر 10 تا حساب کاربری درست کنید
سلام
داشتن چند اکانت در این درایور ها قانونا مجاز هست یانه
یعنی با دو تا جمیل وارد بشم؟
کسی میدونه پاسخ بده متشکرم
آره واقعا نمیصرفه منصرف شدم :/
میدونی 1 گیگ آپلود چقدر طول میکشه؟
سرعت آپلود ADSL حدود 1 مگابیت بیشتر نیست که میشه 124 کیلوبایت که یعنی برا 1 گیگ آپلود باید سه ساعت صبر کنی
تاحالا از این فضا های ابری استفاده نکردم و برای پشتیبان گیری از هارد اکسترنال استفاده کردم ولی مثل اینکه گزینه بدی ام نیستن، یه سوال اگه بخوایم یه فایل مثلا 1گیگی بفرستیم به سرورای اینا اندازه آپلود واقعی یه فایل 1گیگ طول میکشه؟ چون اگه اینجوری باشه سرعت نت هم کم باشه خیلی طول میکشه.