کمپانی MSI، اژدهای تایوانی نیز به مانند دیگر برندهای تولید کننده مادربرد، با دست پر به سراغ پلتفرم آینده اینتل می رود. چیپست های سری 200 اینتل و همچنین فناوری های جدید در کنار امکاناتی مدرن را در این مادربردها تجربه خواهیم کرد. MSI در سالهای اخیر و پس از پشت سر نهادن ASUS در زمینه نوت بوک های گیمینگ، این رقابت را در سطح سخت افزار (خصوصا در مادربرد و کارت گرافیک) ادامه می دهد. صرف نظر از موارد فنی مرتبط با پردازنده های آینده، به سراغ برخی از ویژگی و قابلیت های مادربردهای آینده ی MSI خواهیم رفت. با ما همراه باشید.
M.2 Shield
حافظه های ذخیره سازی M.2 خصوصا در مدل های NVME، مقداری از انرژی دریافتی خود را به صورت حرارت به بیرون منتقل می نمایند. از آنجایی که فاکتور حرارت در IC های NAND باعث کاهش کارایی ترانزیستورها می گردد، خنک سازی این چیپ ها بسیار حائز اهمیت است. در سامانه کنترلرهای M.2 یک قسمت به نظارت حرارتی می پردازد؛ در صورتی که این حرارت از میزان تعریف شده عبور نماید، کنترلر کارایی کلی ماژول را به منظور کاهش حرارت استارت می زند. برای جلوگیری از این اتفاق MSI در مادربردهای خود از یک سپر حرارتی بهره گرفته است. این سپر حرارتی بر روی ماژول های M.2 قرار گرفته و دمای آنها را کاهش می دهد. در همین راستا MSI از مسیر پر سرعت PCIE Gen3 x4 برای این هدف استفاده کرده است. جلوگیری از گلوگاه حرارتی توسط سپر حرارتی M.2 Shield یکی از برترین ویژگی هایی است که این کمپانی در نسل آینده مادربردهای خود پیاده سازی کرده است.
RGB Audio Line
MSI از جمله نخستین تولید کنندگان سامانه های RGB در مادربرد است. از آنجایی که هر فناوری نیاز به رشد و تغییر دارد، تکنولوژی RGB LED نیز دستخوش تغییراتی با هدف بهبود کارایی و تنوع گشته است. MSI اینبار از فناوری ترکیبی RGB Audio Line استفاده کرده است. این قابلیت در مادربردهای گیمینگ این برند مورد استفاده قرار خواهد گرفت و سامانه صوتی مستقیما به آن متصل است. مدار صوتی همچنان از دیگر قسمت های مادربرد جدا خواهد شد و این نوار که در گذشته عموما از مس بود، اینبار به دیودهای LED بسیار کوچک مجهز شده است.
Lightning USB 3.1 Gen 2
سری بعدی مادربردهای MSI Gaming مانند TOMAHAWK به فناوری Lightning USB 3.1 Gen 2 مجهز خواهند بود. در نسل دوم از اینترفیس USB 3.1 پهنای باند به دو برابر خواهد رسید. در گذشته کنترلر ASmedia 1142 وظیفه هدایت این بخش را بر عهده داشت که در نمونه های جدید شاهد استفاده از کنترلر بسیار قدرتمند و دقیق ASmedia 2142 خواهیم بود. این کنترلر می تواند پهنای باندی برابر با 16 گیگابیت در ثانیه را برای USB 3.1 های نسل دوم فراهم سازد. افزون بر آن برای اولین بار هدرهای این اینترفیس به منظور نصب در پنل جلوی کیس ها نیز بر روی برد گنجانده شده است. رابط USB 3.1 Gen 2 بر اساس USB-C از این هدر خروجی می گیرد.
DDR4 Steel Armor
مادربردهای نسل بعد MSI به فناوری DDR4 Steel Armor مجهز هستند. پایه های اسلات های DDR4 در این مادربردها به همراه لحیم کاری اضافی و ویژه همراه است. جلوگیری از دفرمه شدن PCB، تداخل سیگنال و قطع شدگی پایه ها به مرور زمان از جمله مواردی است که این فناوری برای حذف آنها اقدام کرده است.
Mystic Light RGB
این فناوری در مادربردهایی همچون GAMING PRO CARBON به خدمت گرفته شده است. کاهش ابعاد دیودها، استفاده از تعداد بیشتر LED، همگام سازی (SYNC) و مدیریت بهبود یافته بر روی LED RGB ها به نسبت گذشته، از جمله مواردی است که توسط Mystic Light RGB در نسل آینده مادربردهای MSI دیده می شود.
Audio Boost 4
MSI نسل چهارم از سیستم صوتی Audio Boost 4 را در مادربرد و لپ تاپ های آینده خود پایه گذاری کرده است. این فناوری در مادربردهای گیمینگ این برند گنجانده شده است و افزایش امپدانس در هدفون هایی با درایو و ورودی وات بالا، فناوری جستجوی دشمنان بر اساس صدا، سیستم تشخیص خودکار، خروج صدای Multi Channel از طریق خروجی های آنالوگ و یک مدار محافظ جهت جلوگیری از تداخل سیگنال نیز برجستگی های موجود در Audio Boost 4 هستند.
MSI SLI PLUS
این کمپانی یک سری جدید از مادربردهای خود موسوم به سری SLI Plus را به سبد کالا خود افزوده است. این خانواده در دو مدل تحت عناوین Z270 SLI Plus و Z270 SLI تولید شده اند. مادربرد Z270 SLI Plus دارای یک مدار توان با قدرت 10 فاز است که با کمک دو هیت سینک آلومینیومی بخش مورد نظر را خنک می کند. این مادربرد در فرم ATX تولید می گردد. مادربرد مورد نظر به 4 اسلات حافظه رم مجهز شده است و از فناوری MSI DDR4 Boost پشتیبانی می کند. اسلات های مورد نظر توسط فلزکاری اضافی تقویت شده اند. تعداد 3 اسلات PCIe 3.0 x16 در آرایش الکتریکی x16/x8/x8 و 3 اسلات توسعه PCIe 3.0 x1 برای این محصول در نظر گرفته شده است. دو اسلات به منظور نصب ماژول های Turbo M.2 در مسیر NVME برای آن در نظر گرفته شده است. این کمپانی ضمن استفاده از دیودهای نورانی، از تکنولوژی Mystic Light با هدف زیبایی هر دو مادربرد استفاده کرده است. در حال حاضر پنل I/O در هیچ یک از مادربردها قابل مشاهده نبوده و باید منتظر رونمایی رسمی باشیم که ظاهرا در جریان نمایشگاه CES 2017 اتفاق خواهد افتاد. از نظر ظاهری تفاوت چندانی بین نسخه Plus و ساده مشاهده نمی گردد؛ اما رنگ آمیزی PCB، عدم پوشش اضافی فلز در اسلات های DIMM و مدار فاز کوچکتر از جمله تفاوت های این دو مدل با یکدیگر است. جزئیات اصلی و قیمت گذاری نیز به زودی اعلام خواهد شد.
نکته:
دوستان و همراهان سخت افزار، این اطلاعات و مشخصات فنی تنها مواردی است که به طور رسمی اعلام گشته و می تواند دارای جزئیات بیشتری باشد. بدیهی است که در زمان رونمایی، اطلاعات و مشخصات فنی به طور دقیق اعلام خواهد شد.
خیلی زیباست…
من اسوس و ازراک رو دیدم بیشتر از 10 سال کار کردن هنوز هم کار میکنن، کلا جنس تایوانی خیلی خوبه
البته فکر نکنم گیگابایت و msi کمتر از اون دوتا باشن
در ضمن 8ک هنوز عمومی نیست تا 8 سال طول میکشه برسه به ایران کیفیت تو ایران هنوز شبکه ها اچ دی نیستن و تو سایت ها فیلم ها بلوری 1080 25 گیگ هستن پس ارزش نداره:l:l:l
=))=))=))داداش من الان بهترین مانیتور ها مربوط به asus سری rog هست نه ال جی:smiley3:smiley3:smiley3
بنظر من تو مونیتور کامپوتر ، هیچ کس به ال جی نمیرسه …قیمت کم ، طول عمر بالا …. امروز مویتور الجی ام 24 اینچ روشن نمیشد ، یک سرچ زدم ده ها نایندگی داشت ….. بردمش و گفتم دیگه کارش تمومه …..سه ساعت بعد زنگ زدن گفتن بیا ببر ، بوردش سوخته بود و خرجش شده هشتادهزار تومن
Best of LG Display – 8K
https://www.youtube.com/watch?v=Y_tXaS6rP4c
best of CES 2016
https://www.youtube.com/watch?v=eWnVN9CEoYY
سوال = بچه هایی که ام اس ای دارن ، به طول عمر و کیفیت قطعاتش از بیست چند میدین؟ من بین انتخاب مادربرد ایسوس و ام اس ای و ازراک از لحاظ طول عمر موندم که کدوم عمرش بیشتره !!!!؟
https://www.youtube.com/watch?v=ZOU9cvr-0eg