با توجه به پیشرفت عظیم گوشی های هوشمند، امروزه شاهد این هستیم که این گجت ها اغلب کارهای متداول کامپیوترهای شخصی را نیز به بهترین شکل انجام میدهند. یکی از این کار ها که از پر کاربرد ترین ها نیز به حساب میآید وبگردی است. صفحه نمایش اغلب گوشی های امروزی آنقدر بزرگ شده است که کاربران مشکل چندانی با وب گردی نداشته باشند. از سوی دیگر اپلیکیشن های کاربردی در این زمینه است که کاربران تلفن های همراه را کاملا پشتیبانی میکنند . اما مطمئنا تمامی این کاربران به دنبال پیدا کردن بهترین روش برای گردش در دنیای اینترنت هستند. برخی نیاز به سریع ترین مرورگر ها دارند و برخی دیگر به دنبال مرورگری هستند که کمترین میزان دیتا را مصرف کند. در ادامه 8 مرورگر برتر اندروید را به شما معرفی خواهیم کرد تا نسبت به انتظار خود یکی از آن ها به عنوان مرورگر گوشی خود انتخاب کنید. همراه ما باشید.
Opera: بهترین برای صرفه جویی در مصرف دیتا
مطمئنا تا به حال نام مرورگر محبوب اپرا به گوشتان خورده است. شعار اپرا این است که ” با نسخه ی اندروید اپرا بیشتر آنلاین باشید! “. این مرورگر پر طرفدار تا کنون بیش از 50 میلیون بار در گوگل پلی دانلود شده است و به نظر میرسد افراد زیادی به عملکرد خوب اپرا باور دارند. نسخه ی دسکتاپ این مرورگر بیش از 20 سال سابقه دارد و اکنون نیز مدتیست با توجه به ویژگی های فوق العاده خوب و امکانات کارآمدی که دارد به یکی از محبوب ترین مروگر های اندرویدی تبدیل شده است.
مرورگر اپرا خود را با تمامی دستگاه های دیگر که شما اپرا را بر روی آن ها نیز نصب کرده اید همگام سازی میکند و میتوانید تجربه ی مشابه نسخه ی دسکتاپ اپرا خود را در گوشی هوشمند اندرویدی خود نیز داشته باشید و میتوانید با یکپارچه سازی اپراهای خود بر روی دستگاه های مختلف، چیز های معمولی اما کاربردی همچون تاریخچه ی مرور و بوکمارک های خود را بر روی گوشی خود نیز داشته باشید.
اما اپرا دارای یک ویژگی منحصر به فرد است که آن را از دیگر مرورگر های اندروید تمیز میدهد و آن هم ویژگی Data Saving است. اپرا توانایی فشرده کردن ویدئو ها را هنگام تماشای آن ها در موبایل دارد که باعث میشود حجم کمتری از دیتای شما را مصرف کند با این حال تجربه ی نمایش فوق العاده ای را به کاربر ارائه میدهد. همچنین اپرا هنگام مرور صفحات وب نیز مقدار ناچیزی از حجم دیتای شما را مصرف میکند. این ویژگی به خصوص در مکان هایی که هنوز اینترنت حجمی به کاربر ارائه میدهند میتواند بسیار کاربردی باشد.
اپرا را نمیتوان سریعترین مرورگر اندرویدی دانست اما از سرعت قابل قبولی برخوردار است و اگر سرعت اتصال شما خوب باشد زمان زیادی را برای بارگذاری صفحات از شما نمیگیرد و همچنین برای بارگذاری تصاویر نیز به هیچ عنوان شما را معطل نمیکند.
گوگل کروم بتا: نسخه ای تفاوت از مرورگر اندرویدی گوگل
در اینجا در مورد نسخه ی کسل کننده و قدیمی گوگل کروم صحبت نمیکنیم بلکه نسخه ی متفاوتی از این مرورگر یعنی نسخه ی بتا در میدان حضور دارد. اغلب ما واژه ی بتا را در نرم افزار ها به معنی نسخه ی آزمایشی میشناسیم که معمولا چندان باگ کمی نیز ندارند. در این مورد هم تا حدوی این برداشت درست است اما نسخه ی بتای کروم باگ چندانی ندارد در عوض شما همواره جدیدترین آپدیت های این مرورگر را دریافت خواهید کرد حتی پیش از اینکه این بروزرسانی ها به دست دیگر کاربران که از نسخه ی معمولی کروم استفاده میکنند برسد. نسخه ی بتای مرورگر کروم ویژگی های جدیدی را در اختیار شما میگذارد و در کنار آن شما را تشویق به ارسال بازخورد میکند هر چند ضرورتی در این اقدام نیست. همان گونه که گفته شد نسخه ی بتا کمی نسبت به نسخه ی معمولی پایداری کمتری دارد اما این ناپایداری ها بسیار ناچیز هستند و با این وجود پیشنهاد ما همچنان نسخه ی بتای این مرورگر است.
Flyperlink: بهترین برای عملکرد چند وظیفگی
به نظر میرسد اپلیکیشن های مانند Flyperlink به دنبال گرفتن جای مرورگرهای سنتی و قدیمی هستند. این مرورگر به عنوان یک مرورگر دوم و تکمیل کننده عمل میکند و جزء ابزاری محسوب میشوند که در پس زمینه ی سیستم عامل فعالیت میکنند. Flyperlink این امکان را به شما میدهد که لینک های وب را به صورت پنجره ای شناور باز کنید و به راحتی آن ها Minimize میشوند و تا زمانی که شما نخواهید به صورت حبابی کوچک حفظ خواهند شد و هنگام لمس بر روی این حباب لینک به صورت کامل نمایان خواهد شد. Flyperlink به شما اجازه میدهد توسط گزینه ی Share محتویات صفحه را به اشتراک بگذارید و از تب های اخیری که توسط کروم بارگذاری شده اند نیز پشتیبانی میکند. اگر شما اغلب بین برنامه ها و صفحات وب در حال جا به جا شدن هستید و یا به دنبال این هستید که بتوانید سریعا به برخی سایت های مورد علاقه بازگردید، Flyperlink گزینه ی بسیار خوبی است که حتی میتواند به عنوان مرورگر پیشفرض گوشی شما نیز ایفای نقش کند.
فایرفاکس: بهترین در شخصی سازی
فایرفاکس از جمله مرورگر های با سابقه است که تجربه ی کاربری فوق العاده را در نسخه ی دسکتاپ ارائه میدهد اما نسخه ی اندرویدی این مرورگر نیز یکی از بهترین و پر طرفدار ترین ها محسوب میشود. اما بیش از هر چیز وسعت زیاد ویژگی های این مرورگر است که آن را تبدیل به یک مرورگر حرفه ای میکند. نسخه ی اندرویدی این مرورگر به خوبی با نسخه ی دسکتاپ رایانه ی شخصی شما هماهنگ میشود و ویژگی های شخصی سازی بسیاری را در اختیار شما قرار میدهد . در واقع از صفحه ی هوم این مرورگر تا قسمت افزونه ها همگی تحت اختیار شما هستند و مطابق با میل خود میتوانید این مرورگر را شخصی سازی کنید. در این بین فایرفاکس غنی از امکانات معمولی و گزینه های اشتراک گذاشتن است و همچنین حالت Reader Mode این مرورگر به نمایش هر چه بهتر مقالات در مرورگر به شما کمک شایانی خواهد کرد.
APUS: کم حجم ترین مرورگر اندرویدی
اگر از کاربران لانچرهای سوم شخص پلتفرم اندروید باشید مطمئنا با لانچر فوق العاده ی APUS آشنایی دارید. این توسعه دهنده وارد توسعه ی مرورگر های اندرویدی نیز شده است و یک مرورگر کم حجم، سبک، زیبا و ساده را توسعه داده است. حجم این مرورگر تنها 0.6 مگابایت است که مسلما بسیار حجم کمی است اما ویژگی های خوبی را به شما ارائه میدهد که ممکن است شما را غافل گیر کند.
یکی از ویژگی های این مرورگر این است که به شما این امکان را میدهد هر متنی را که در گوشی خود کپی میکنید به جستجو در آن مورد در اینترنت بپردازید و اگر در پیامی کلمه ای بود که در موردش نیاز به جستجو داشتید با کمترین حرکت ممکن میتوانید اطلاعاتش را در دنیای اینترنت مشاهده کنید. APUS به شما اجازه میدهد تا تصاویر صفحات وب را غیر فعال کنید تا در مصرف دیتای شما صرفه جویی شود. به عنوان یک مرورگر رایگان مطمئنا APUS ارزش یکبار امتحان را دارد به خصوص وقتی گوشی اندرویدی شما جندان قدرتمند و جدید نباشد.
Link Bubble: بهترین در صرفه جویی در زمان
Link Bubble را میتوان یک مرورگر جسور دانست. این مرورگر فاقد امکانات تخصصی برای جستجو در اینترنت است اما به نظر میرسد Link Bubble آینده ی مرورگر ها باشد.
این مرورگر توسط Chris Lacy توسعه داده است که اپلیکیشن های معروف دیگری همچون Action Launcher 3 و برنامه بسیار خوب TapPath Browser Helper را نیز توسعه داده است. Link Bubble به یک ویژگی خاص خود معروف است و آن هم این است که زمانی که شما لینکی را باز میکنید این مرورگر صفحه را در پیش زمینه بارگذاری خواهد کرد و زمانی که بارگذاری به طور کامل صورت گرفت شما را با خبر میکند. این ویژگی باعث میشود که شما تا زمان بارگذاری صفحات به دیگر کار های خود با گوشی برسید که باعث میشود زمان کمتری از شما گرفته شود. Link Bubble مرورگری هوشمند و سودمند است.
Puffin، سریع ترین مرورگر اندرویدی
Puffinنیز یکی دیگر از مرورگر های بسیار محبوب اندرویدی است که میتواند انتخاب بسیار خوبی از بین مرورگر ها باشد. این مرورگر نه تنها سرعت بالایی دارد و از امکانات شخصی سازی زیادی برخوردار است و از افزونه های مختلفی پشتیبانی میکند بلکه سرعت پیمایش صفحات طولانی مدت نیز در این مرورگر بسیار بالا است . این مرورگر با انتقال اطلاعات به سرور های خود قبل از اینکه به گوشی شما برسد کمک میکند تا صفحات حجیم سریعتر بر روی گوشی شما بارگذاری شوند و همچنین پهنای باند کمتری از اینترنت شما را اشغال کند. به همین دلیل Puffin به عنوان یکی از سریعترین مرورگر های اندرویدی شناخته میشود اما برخی مواقع بنرهای تبلیغاتی در پائین صفحه ی مرورگر میتواند کمی شما را آزرده خاطر کند.
Dolphin: بهترین تجربه ی کاربری
مرورگر Dolphin یکی از محبوب ترین مرورگر ها در جامعه ی اندرویدی است. این مرورگر عملکرد بسیار خوبی دارد، ظاهر زیبایی دارد، امکانات بسیار خوبی دارد و از کنترل های حرکتی فوق العاده ای بهره مند است. همچنین این مرورگر در زمینه ی انتقال اطلاعات و به اشتراک گذاشتن آن ها بین دو دستگاه اندرویدی بسیار کارآمد است. مطمئنا یکی از برترین بخش های این مرورگر تجربه ی کاربری آن است که هنوز از فلش پلیر قدیمی و محبوب پشتیبانی میکند و این بدین معنا است که شما از مسئله ی پشتیبانی نکردن سایت های قدیمی از فناوری فعلی رنج نخواهید برد.
در این مطلب سعی شد برترین مرورگر های پلتفرم اندروید معرفی شود. مطمئنا مرورگر های دیگری همچون UC Browser و CM Broser نیز از برترین مرورگر ها به حساب میآیند اما سعی شد چند مرورگر متفاوت نیز در این مطلب معرفی شوند. اگر شما نیز از مرورگر متفاوتی استفاده میکنید تجربه ی کاربری از آن ها را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
سلام
سایت ها دیگه رو چک کنید
به احتمال زیاد مشکل از این سایته که برای مرورگر موبایل بهینه نیست
این یعنی چی
سایت های دیگه رو تست نکردم
این سایتی که میگم ایرانی هست
Sell.niopdc.ir
با موزیلا خوشم میاد=smile
درود …
این مشکل شما فقط در یک سایت خاص وجود داره یا در تمامی سایت ها این مشکل رو دارید؟
من یه مشکل بزرگ با مرورگر های اندروید دارم
و اون اینه که فیلد هارو باز نمیکنه! مثلا رفتم تو یک سایت ایرانی،وارد حساب کاربریم میشم،نوع حواله رو انتخاب میکنم ولی فیلد بعدی که بنا به فیلد اول باید باز بشه باز نمیشه!! رو دسکتاپ مشکلی نداره ولی رو گوشی باز نمیشه
هر مرورگری هم که بگید امتحان کردم
فایرفاکس کروم اپرا دلفین و…
آیا راه حلی برای مشکل من وجود داره؟؟
اندروید ۵.۱.۱
نوت ۳
من حدود 3 ساله روی موبایل از کروم استفاده میکنم و به شدت راضیم ازش اما سعی میکنم موردهای اشاره شده هم تست کنم اما حداقل بین فایرفاکسو کروم من قطعن کرومو انتخاب میکنم.
ممنون بابت این دست از مقالات
فقط puffin به قول من پففیل بسته بندی خوردن داداش.:D
بشخصه Mozila استفاده میکنم و عالیه و امنیت خوب هم داره:-bd
تقریبا دو ساله از Boat Browser استفاده میکنم.از هر نظر عالیه به نظر من.
من حدودا 2ساله از chrome استفاده میکنم از هر نظر عالیه:-bd
ندید میگم Opera:smiley2
حیف که دیگه برای Windows Desktop اون نسخه ی ورژن 12ش رو ادامه نمیده.:-s
CM Browser هم مرورگر اندرویدی که من دارم استفاده میکنم و خیلی خوب بوده تا حالا…پیشنهاد میکنم تست کنید.