بروکرهای فارکس و باینری آپشن به عنوان واسطه، برای انجام معاملات این بازارها توسط معامله گران مورد استفاده قرار میگیرد. زمانی که تریدرها قصد انجام معاملات و خرید و فروش های بازارهای مالی را دارند نیاز به انتخاب بروکر از بین این کارگزاری ها را دارند.
بنابراین در این مقاله دست به مقایسه کامل بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز زدیم تا انتخاب از بین این دو بروکر در بازارهای مالی مختلف راحت تر انجام شود.
تاریخچه بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز
بروکر آی سی ام بروکرز در سال 2007 در کشور وانواتو تأسیس شد. این بروکر به عنوان یکی از بروکرهای با سابقه در این بازار به شمار می آید. این بروکر در ابتدا با نام آی سی ام کپیتال فعالیت می کرد، اما در سال 2022 نام خود را به آی سی ام بروکر تغییر داد.
در سال 2010 این بروکر موفق به دریافت مجوز معاملات فارکس از کمیسیون خدمات مالی وانواتو (VFSC) شد. در 2015 پلتفرم معاملاتی متاتریدر 5 را راه اندازی کرد.
بروکر کوتکس (Quotex) در سال 2019 در کشور سنت وینسنت و گرنادین تأسیس شد. این بروکر در ابتدا با نام Maxbit LLC فعالیت می کرد، اما در سال 2021 نام خود را به Quotex تغییر داد. در 2020 مجوز معاملات باینری را دریافت کرد.
در 2021 اقدام به راه اندازی پلتفرم معاملاتی اختصاصی کوتکس کرد. در 2022 امکان افتتاح حساب ریالی برای معامله گران ایرانی را ارائه کرد. اما برای آنکه بدانیم آیا این دو بروکر معتبر هستند یا خیر باید آنها را از نظر مجوزهای فعالیت و رگولاتوری بررسی کنیم.
مقایسه کامل اعتبار دو بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز
دریافت مجوز از یک نهاد نظارتی معتبر نشان دهنده اعتبار و قانونی بودن فعالیت یک بروکر است. این امر به معامله گران اطمینان می دهد که سرمایه آنها در یک شرکت قانونی و قابل اعتماد نگهداری می شود. کوتکس در حال حاضر در بیش از 20 کشور جهان فعالیت می کند و بیش از 100000 مشتری فعال دارد. این بروکر تحت نظارت کمیسیون خدمات مالی سنت وینسنت و گرنادین (SVGFSA) قرار دارد و دارای مجوز معاملات باینری آپشن است و از نظر رگولاتوری شرایط مناسبی دارد.
این بروکر جزء بروکرهای آفشور است. کوتکس دارای رگولاتوری IFMRRC با شماره TSRF RU 0395 AA V0161 است. آی سی ام بروکرز در حال حاضر در بیش از 194 کشور جهان فعالیت می کند و بیش از 10000 مشتری فعال دارد.
این بروکر تحت نظارت کمیسیون خدمات مالی وانواتو (VFSC) قرار دارد و دارای مجوز معاملات فارکس، CFD و سهام است. در مجموع آی سی ام بروکرز دارای رگوله FSASVG و رگوله VFSC (که در بالا شرح داده شد) می باشد.
پلت فرم هایی که بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز ارائه می دهند کدامند؟
برای انجام معاملات توسط بروکرها نیاز به پلت فرم هایی است که این پلت فرم ها باید قابلیت نصب در سیستم های PC، اندروید و آیفون را داشته باشند. دو پلت فرم بسیار مهم در این زمینه پلت فرم های متاتریدر 4 و 5 هستند. آی سی ام بروکرز خدمات متنوعی را به مشتریان خود ارائه می دهد که یکی از آنها ارائه پلت فرم معاملاتی متاتریدر 4 و 5 می باشد.
بروکر کوتکس از پلتفرم معاملاتی اختصاصی خود به نام Quotex استفاده می کند. این پلتفرم یک پلت فرم کاربرپسند و پیشرفته است که به معامله گران امکان دسترسی به طیف گسترده ای از ابزارها و امکانات را می دهد.
پلتفرم Quotex از زبان فارسی پشتیبانی می کند و برای معامله گران ایرانی مناسب است. این پلتفرم دارای ویژگی های زیر است:
- نمودارهای قیمتی
- ابزارهای تحلیل تکنیکال
- سفارشات مشروط
- معاملات سریع
- معاملات لوریج
دارایی های بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز
برخی از دارایی هایی هایی که بروکر آی سی ام بروکرز پشتیبانی می کند عبارتند از :
ارزهای دیجیتال، سهام، شاخص ها، کالاها، انرژی، فلزات و به طور کلی دارایی های زیادی بیش از 200 مورد را پشتیبانی می کند. بروکر کوتکس نیز در حال حاضر از بیش از 250 دارایی برای معاملات را پشتیبانی می نماید. از آن جمله می توان به ارزهای دیجیتال، سهام، شاخص ها و کالاها انرژی و فلزات گران بها اشاره کرد.
حداقل واریزی بروکرهای کوتکس و آی سی ام بروکرز
حداقل واریزی در بروکر آی سی ام بروکرز در حساب های مختلف متفاوت است. در حساب استاندارد این بروکر حداقل واریزی 250 دلار با حداکثر لوریج 1:400 برای واریزی کمتر از 2000 دلار و 1:200 برای واریزی تا 8000 دلار می باشد. در حساب پرایم حداقل واریزی 250 دلار و حساب پرو 50000 دلار می باشد. کمترین میزان واریزی برای افتتاح حساب در بروکر کوتکس 10 دلار برای ایرانیان و 50 دلار برای اروپاییان است.
نحوه واریز و برداشت بروکرهای کوتکس و آی سی ام بروکرز
بروکر کوتکس واریز و برداشت ریالی ندارد و امکان شارژ با تاپ چنج را هم ندارد. شارژ با پرفکت مانی، تتر و ارز دیجیتال نیز انجام می شود. در مقابل بروکر آی سی ام بروکرز امکان واریز و برداشت ریالی از طریق تاپ چنج را دارد و روش های وب مانی، پرفکت مانی و اسکریل را هم از طریق پول الکترونیک پشتیبانی میکند. امکان واریز و برداشت با ارزهای دیجیتال همانند تتر، بیت کوین، اتریم و … و همچنین تحویل دلار دستی و حواله برای ایرانیان را نیز دارد.
کمیسیون بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز
بروکر کوتکس، کمیسیون معاملات ندارد و صفر است اما از مقدار سود معامله درصدی را به عنوان کارمزد دریافت می کند.
کمیسیون بروکر آی سی ام بروکرز به نوع حساب معاملاتی بستگی دارد. حساب PRO در آی سی ام بروکرز دارای کمیسیون است و مقدار آن برای هر نماد معاملاتی متفاوت است. به طور میانگین می توانید برای هر لات، 6 دلار در نظر بگیرید. اسپرد حساب استاندارد هر روز مشخص می شود، اما حساب های Prime و Pro دارای اسپرد ثابتی هستند که برای پرایم از 1.2 پیپ و برای پرو از 0.5 پیپ شروع می شود. ICM Brokers دارای حساب اسلامی نیز است اما کوتکس حساب اسلامی ندارد.
نحوه ثبت نام در بروکر کوتکس و آی سی ام بروکرز
در بروکر کوتکس پس از وارد شدن به وب سایت آن و وارد کردن ایمیل و رمز، یک اکانت خواهید داشت که به واسطه آن به کابین شخصی خود متصل شده و امکان معاملات را خواهید داشت.
برای ثبت نام در آی سی ام بروکرز کافیست به سایت رسمی این بروکر مراجعه کنید و از قسمت Account آیکن Open Live Account را بیابید. فرم مشخصات را پر کنید و دکمه ساخت اکانت را بزنید. حال دارای یک پنل کاربری هستید که می توانید کارهای خود را از آن طریق انجام دهید.
در این مقاله سعی کردیم مهمترین موارد مربوط به مقایسه کامل دو بروکر کوتکس با آی سی ام بروکرز را ارائه دهیم و تفاوت های آنها را بیان کنیم. در مجموع هر دو بروکر خدمات متنوعی را به مشتریان خود ارائه می دهند و معامله گران ایرانی نیز در این بروکرها فعالیت زیادی دارند.
سلب مسئولیت: تیم تحریریه سختافزارمگ در تهیه محتوای رپورتاژ نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید