وانپلاس روز سهشنبه از جدیدترین محصول خود، نسخه لوکس وانپلاس 6T با نام OnePlus 6T McLaren Edition رونمایی کرد. همانطور که از نام گوشی پیدا است، 6تی جدید در نتیجه همکاری سازنده گوشیهای هوشمند چینی با تولیدکننده خودروی انگلیسی ساخته شده است. این گوشی دارای یک استاندارد شارژ جدید است که جایگزین Dash charger قبل که 20 واتی بود میشود. با وجود تعاریفی که خود کمپانی از Warp Charge به عمل آورده، تا زمانیکه این استاندارد مورد آزمایش قرار نگیرد، نمیتوان عملکرد آن را ارزیابی کرد.
شارژهای سریع به طور همزمان مزایا و معایبی دارند. به طور خلاصه شارژ سریع بسیار عالی و مناسب برای همه است، اما استاندارد آنها به این معنی است که سرعتی که پیشنهاد شده تنها با کابل و آداپتور اورجینال دستگاه میسر میشود. وبسایت Gsmarena شارژ جدید وانپلاس را با دیگر شارژهای سریع بازار مقایسه کرده است. در این مقایسه بررسی شده است که شارژرها در مدت 30 دقیقه اول شارژ در باتری خالی، چقدر سریع عمل میکنند. 30 دقیقه زمان زیادی برای این نیست که باتری گوشی شارژ شود، از طرفی اگر سیستم شارژ سریع به اندازه کافی خوب باشد، میتوان در همین مدت هم به اندازهای باتری را شارژ کند که حتی برای یک روز هم کافی باشد.
نمودار اول درصد شارژ گوشیها با باتری خالی در مدت 30 دقیقه نشان میدهد. البته این درصد به ظرفیت کلی باتری و اینکه چقدر سریع جریان برق به باتری انتقال داده میشود، بستگی دارد. Find X اوپو با شارژ Super VOOC از تمام گوشیها بهتر عمل کرده است و در مدت تنها 30 دقیقه 95 درصد شارژ شده است. در همین حال باتری گوگل پیکسل 2XL با شارژ 18 واتی تنها 35 درصد و نوت 9 سامسونگ با شارژ سریعش 37 درصد شارژ شدهاند.
نمودار بعدی نشان میدهد که در مدت زمان 30 دقیقه چه میزان از ظرفیت باتری (میلیآمپرساعت) شارژ میشود. باز هم فایند اکس اوپو در جایگاه اول است و میت 20 پرو با اختلاف کمی در جایگاه دوم قرار دارد. در این تست هم نوت 9 و پیکسل 2XL در جایگاههای آخر قرار گرفتهاند.
در نهایت آخرین نمودار میزان دوام باتری با 30 دقیقه شارژ را نشان میدهد. همانطور که مشاهده میکنید، فایند اکس اوپو و میت 20 پرو هواوی بیشترین میزان را با 77.9 و 62.9 ساعت، بهترین عملکرد را داشتهاند. با وجود عملکرد نزدیکی که این دو گوشی در نمودارهای اول و دوم از خود نشان دادهاند، نمودار آخر نشان میدهد که پرچمدار اوپو از نظر عملکرد باتری یک سروگردن از میت 20 پرو بالاتر است.
OnePlus 6T با قابلیت دش شارژ و Nex S ویوو با Quick Charge 3.0 در مدت زمان 30 دقیقه رقابت پایاپایی داشتند و به ترتیب 55% و 50% شارژ شدند. این به دلیل آنست که هر دو باتری در این مدت زمان در حدود 2000 میلیآمپرساعت شارژ شدند و نزدیک به 50 ساعت قابل استفاده میباشند. عملکرد شارژ جدید نسخه مکلارن ادیشن هم پس از فایند اکس و میت 20 پرو از مابقی گوشیهای این لیست بهتر بود. این یعنی سازندگان چینی روزبهروز در توسعه تکنولوژی شارژ گوشیهای خود پیشرفت میکنند، اما سوال اساسی اینست چه زمان در گوشیهای غیرچینی این اتفاق خواهد افتاد؟
دیدگاهتان را بنویسید