به تازگی این فرصت برای علاقه مندان به عناوین چند نفره فراهم آمده است تا به تجربه ی بازی Battleborn بپردازند. جدید ترین پروژه ی سازندگان نسخه های شماره دار از سری Borderlands در دنیای بازی های کامپیوتری که با وجود شباهت های فراوان به این مجموعه، تفاوت های مهمی هم با نسخه های مختلف آن دارد. از آن جایی که عناوین شوتر چند نفره مخاطبان فراونی در میان علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری دارند در این مطلب قصد داریم نگاهی به ویژگی های گرافیکی بازی Battleborn بیاندازیم. همچنین با توجه به این نکته که بازی Battleborn بر روی سه پلتفرم PC ، PS4 و Xbox One عرضه شده است، بهترین نسخه ی ممکن برای بررسی کیفیت گرافیکی این بازی بدون هیچ تردیدی نسخه ی PC آن است.
بر این اساس در مطلب پیش رو نگاهی خواهیم داشت به کیفیت گرافیکی بازی Battleborn بر روی دو حالت تنظیمی بیشینه (Maximum) و کمینه (Minimum) بر روی پلتفرم PC تا به مقایسه ی آن ها با یکدیگر بپردازیم. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که به منظور انجام این هدف به سراغ مقایسه ی ویدیویی و بی کلام گروه کندی لند رفته ایم تا تصاویر مربوط به بررسی مذکور در نگارش این متن مورد استفاده قرار گیرد. در واقع این بررسی بر روی نسخه ی آزمایشی بازی Battleborn انجام گرفته است و اگر چه کیفیت تصاویر آن ممکن است در نسخه ی نهایی این بازی، که به تازگی در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است اندکی متفاوت باشد، اما مسلماً نتایج این مقایسه را می توان به نسخه ی نهایی این بازی نیز تعمیم داد. پس بدون هیچ حرف دیگری به سراغ نتایج نهایی این مقایسه خواهیم رفت.
فعال بودن تکنیک هایی نظیر AO در تنظیمات گرافیکی بیشینه و غیر فعال بودن آن ها در تنظیمات گرافیکی کمینه ی بازی Battleborn در کنار مکمل هایی نظیر قرار گرفتن کیفیت بافت های تصویر بر روی میزان پایین (Low) در حالت تنظیمی کمینه و بر روی حالت بسیار بالا (Ultra High) در حالت تنظیمی بیشینه و همچنین فعال بودن قابلیت FXAA در تنظیمات گرافیکی بیشینه و غیر فعال بودن آن در تنظیمات گرافیکی کمینه موجب می شود تا به هنگام انجام بازی Battleborn تحت تنظیمات گرافیکی بیشینه، جزییات مربوط به اجزای محیط بسیار واضح تر و مشخص تر از حالت تنظیمی کمینه به نظر برسد. به این ترتیب که میزان سایه روشن اجسام در موقعیت های مختلف و در فواصل گوناگون نسبت به موقعیت قرار گیری دوربین، تا حد قابل توجهی چشمگیر تر از حالت تنظیمی کمینه جلوه می کند. البته به دلیل بهره بردن بازی Battleborn از گرافیک سل شید (که یکی از شباهت های واضح این بازی با سری Borderlands به شمار می رود) این امر در برخی موقعیت های این بازی خود را در قالب تفاوت رنگ ها نشان می دهد. در کل بهره گیری بازی های کامپیوتری از گرافیک سل شید می تواند راه بسیار مناسبی برای پوشش دادن ضعف های گرافیکی این دسته از بازی ها باشد و شاید بتوان گفت که این امر در نهایت به نفع آن دسته از افرادی تمام خواهد شد که قصد انجام این قبیل بازی های کامپیوتری را تحت تنظیمات گرافیکی پایین تر دارند. چرا که در صورت انجام این کار تفاوت کلی میان خروجی کیفیت های تنظیمی کمینه و بیشنه، خود را کم تر از حالت عادی به نمایش می گذارد و در مقیلسی هم سنگ با عناوین دیگر به چشم نمی آید. هر چند که این تفاوت در عمل وجود دارد و به هیچ وجه قابل انکار نیست.
قرار گرفتن تنظیماتی نظیر کیفیت سایه ها بر روی حالت پایین (Low) در تنظیمات گرافیکی کمینه ی بازی Battleborn و همچنین تنظیم شدن آن ها بر روی حالت بالا (High) در تنظیمات گرافیکی بیشینه ی این بازی در کنار غیر فعال بودن قابلیت ترسیم سایه های پویا در حالت تنظیمی کمینه و فعال بودن آن در حالت تنظیمی بیشینه موجب می شود تا کیفیت سایه پردازی در هنگام انجام بازی Battleborn تحت تنظیمات گرافیکی بیشینه بسیار بهتر از حالت کمینه باشد. به این ترتیب که علاوه بر وجود سایه های بیشتر در محیط بازی Battleborn در حالت تنظیمی بیشینه، کیفیت سایه های موجود در محیط نیز بسیار بالا تر از موارد مشابه در حالت تنظیمی کمینه خواهد بود. علاوه بر آن به موجب فعال بودن قابلیت تاثیر گلوله ها بر اجزای محیط در حالت تنظیمی بیشینه و غیر فعال بودن این قابلیت در حالت تنظیمی کمینه، تاثیر اصابت گلوله بر اجزای محیط و واکنش ایجاد شده با ذرات موجود در آن هم تا حدی ملموس تر از حالت کمینه جلوه خواهد کرد.
با این حال تجربه ی بازی Battleborn تحت تنظیمات گرافیکی کمینه این امکان را در اختیار علاقه مندان به این بازی قرار می دهد تا بتوانند نرخ فریم بیشتر و مناسب تری را در مقایسه با حالت تنظیمی بیشینه دریافت نمایند. امری که گاه میزان این تفاوت را به بیش از صد فریم در ثانیه می رساند و می تواند فرصت خوبی برای آن دسته از دوست داران این بازی باشد که از سیستم کامپیوتری چندان قدرتمندی برای تجربه کردن این اثر بهره نمی برند. در کل اگر چه شاید ساختار هنری بازی Battleborn بتواند ضعف های گرافیکی آن را کم تر از حالت عادی جلوه دهد، اما در کل تفاوت گرافیکی بازی Battleborn در دو کیفیت تنظیمی بیشینه و کمینه به قدر کفایت آشکار به نظر می رسد تا علاقه مندان به این بازی را نسبت به تجربه ی گیم پلی این اثر تحت تنظیمات گرافیکی بالا تشویق نماید.
فرقشون کمه.
اصلا این چی هست که گرافیکش باشه.
البته این بازی در گرافیک ماکسیمم هم در کل به خاطر گرافیک کارتونی مانندی که داره زیاد اهمیتی در مینیمم و ماکسیمم بودنش پیدا نمیکنه هر چند که در هر دو حالت هم کیفیت ها بسیار به هم نزدیکه و اون سایه ها هم تاثیر خاصی در تفاوتشون ایجاد نمیکنه :-bd
فرق زیادی ندارن بجز سایه ها و جزئیات کلی مثل اون آتیش توی عکس آخر میتونید بینید روی max جزئیاتش بیشتره
تو تصویر اول که اصلا فرقی نیست.
مرسی:-bd
چیزی که دیدم بیشتر توی سایه زنی ها و برجستگی ها فرق دارن
فرق خاصی نمیبینم :l