اسلایدهای تازهای توسط اینتل منتشر شده که مقایسه Apple M1 و Core i7 1185G7 را در بنچمارکها نشان میدهد. به نظر میرسد که غول آبی به هر دری میزند تا ثابت کند که پردازندههای آن بهتر از سیلیکون اخیر اپل هستند و این در حالیست که بسیاری انتظار دارند اینتل بیشتر روی بهبود محصولات خود متمرکز شود.
این سری اسلایدها تلاش اینتل برای به نمایش گذاشتن برتری Tiger Lake نسبت به Apple M1 بوده و این که چطور لپ تاپهای Intel Evo انتخاب بهتری برای کاربران نسبت به مک بوک پرو یا ایر با چیپ M1 هستند. قابل درک است که تیم آبی، اپل را به عنوان یک تهدید در نظر بگیرد زیرا سیب گاز زده در حال تبدیل شدن به یک کمپانی مستقل (تا سال 2022) میباشد و حتی مدیر عامل جدید اینتل یعنی Pat Gelsinger آنها را یک شرکت مناسب سبک زندگی و نه تخصصی خطاب کرده است. اما تهیه این اسلایدها نشان میدهد که اینتل از مسیر اپل ناراضی بوده و با انتشار بنچمارکهای دست چین شده قصد دارد ثابت کند چیپهای بهتری تولید میکند.
با بنچمارکهای بهره وری شروع میکنیم، اینتل پردازنده Core i7 1185G7 خود به همراه 16 گیگابایت حافظه را با M1 حاضر در مک بوک پرو و 16 گیگابایت حافظه در برنامههای مختلف مقایسه نموده. ما شاهد تقریبا سه برابر کارایی بهتر در WebXPRT 3 – Chrome و تا 2.3 برابر سرعت بیشتر در تبدیل PowerPoint به PDF هستیم. PC World اشاره کرده که استفاده از WebXPRT 3 برای اینتل یک مزیت است اما این وظایف برای کاربران به شکل روزانه اتفاق میافتند و تصمیم اینتل برای به نمایش گذاشتن این برنامههای خاص قابل درک میباشد.
مقایسه Apple M1 و Core i7 1185G7 – بنچمارکهای دست چین شده اینتل
در خلق محتوا شرایط برای Core i7 1185G7 همچنان عالیست. تستهای Adobe Photoshop و Premiere Pro به نفع Tiger Lake هستند اما نتایج بنچمارکهای Topaz Labs به شدت یک طرفه هستند. در گیمینگ مقایسه جالبی را شاهد هستیم، جایی که اینتل به سادگی برخی از بازیهایی که به هیچ عنوان روی مک بوک پرو قابل اجرا نیستند را در لیست لحاظ کرده اما مشخصا حتی سرسختترین طرفداران اپل نیز قبول دارند که لپ تاپهای مک بوک پرو برای گیمینگ طراحی نشدهاند.
نشانههایی از شیطنت در بخش Battery Life Reality وجود دارد زیرا پردازنده اینتل در اینجا تغییر میکند. ما شاهد مقایسه M1 در مک بوک ایر با Core i7 1165G7 در Acer Swift 5 هستیم. در واقع لپ تاپ متفاوتی از اپل، پردازنده متفاوتی از سری Tiger Lake اما عمر باتری مشابه (10 ساعت و 12 دقیقه برای نوت بوک سیب گاز زده و 10 ساعت و 6 دقیقه برای نوت بوک تیم آبی). با نگاهی به این اسلایدها شما مشاهده میکنید که چیپهای Core i7 موبایل نسل یازدهم اینتل بسیار عالی عمل میکنند اما به مانند هر کمپانی دیگری که قصد دارد محصول خود را نسبت به رقیب بهتر جلوه دهد، واضح است که اینتل به دقت بنچمارکها را انتخاب نموده و حتی تغییر چیپ نیز کمی مشکوک است.
به نظر میرسد غول آبی قصد ندارد تبلیغات عجیب خود را کنار گذارد. بجای آن که شاهد مقایسهای با چیپ Apple M1 باشیم، بهتر بود آنها برای تولید یک محصول بسیار قدرتمندتر تلاش میکردند و بنچمارکهایی که محبوبتر هستند و بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند را منتشر نمایند. از زمان معرفی Ryzen در سال 2017، این همان مسیریست که AMD در پیش گرفته، تکامل و بهبود بجای انتشار اسلایدها و بنچمارکهای عجیب در مقایسه با رقبا در حالی که هر روز عقب افتادگی بیشتری به همراه دارد.
نکته: این مطلب برای تکمیل مطلب منتشر شده قبلی یعنی تلاش اینتل برای مبارزه با M1 اپل با حذف تعداد زیادی از بنچمارکها میباشد.
بیشتر بخوانید: پردازنده Core i9 11900K رکورد Geekbench را شکست
خب اینکه معلومه اپل خودشم بکشه نمیتونه اینتل را در پردازنده ای دسکتاپ و لبتاب شکست بده . اینتل غول دنیا کامپیوتر ها اپل نمیتونه با آرم قدرت زیادی برای کامپیوتر بیاره چون ارم برای دستگاه های قابل حمل ساخته شده نه دسکتاپ . پردازنده های اینتل قدرت خیلی بیشتر و مصرف باتری خیلی بیشترم دارن تنها خوبی ارم برای کامپیوتر مصرف باتری خوبه
نمایش قدرت از شاه مطلق پردازنده دنیا.از اونجایی که اپل هر چیزی می زنه مردم بدون تحقیق می خرن اینتل با این کار نشون داده که گول نخورن و پو لشون الکی برای قدرت کمتر ندن.الته هر کی اینو نمی فهمه چون از شدت حسادت کورن
سلام.
جناب نویسنده ، واقعا فرمایش شما درست بود.
تلاش اینتل برای تخریب کردن حریف ، بجای تلاش برای بهبود وضعیت فعلی و افزایش علم و دانش.
کاری وقیحانه که هر آدم بی سر و پایی آنرا انجام میدهد.