بازیهای سبک بتل رویال مانند PUBG و Fortnite در چند سال اخیر محبوبیت بسیار خوبی در جامعه گیمرها بدست آوردهاند. این استقبال آنقدر خیره کننده بوده که حتی بازیهای شوتر مشهوری مانند کال آو دیوتی و بتلفیلد هم حالت Battle Royale را به بازیهای خود اضافه کردند. اما به همان اندازه که استقبال بازیسازان و بازیکنان از این سبک بازی بالاتر رفته، نگرانیها درخصوص آن نیز شدت گرفته است.
پابجی یا همان PlayerUnknown’s Battlegrounds به تازگی توسط سازمان رگولاتوری مخابراتی کشور اردن ممنوع شده است. گفته شده است که شش بازی دیگر از جمله فورتنایت نیز در آیندهای نزدیک به سرنوشت پابجی دچار خواهند شد. مانند دیگر مناطقی که بازیهای بتل رویال بن شدهاند، دلیل اصلی نگرانی درخصوص این بازی “تأثیرات منفی” عنوان شده است. طبق گفته TRC مطالعهای در این زمینه انجام شده و معلوم شده است که این بازی برای تمامی سنین مضر است. جالب است بدانید که مدیر این رگولاتوری گفته است که شاهد شکایتهای بسیاری از خانوادهها در خصوص تهدیدات این بازی ویدئویی و گسترش وحشتناک آن بوده است.
PUBG بلای خانمان سوز نسل جدید!
البته اردن اولین کشوری نبوده که اقدام به ممنوع کردن بازی پابجی کرده است. PUBG در عراق نیز مسدود شده است. در چین نیز تنسنت نسخه دیگر بازی، یعنی patriotic را جایگزین پابجی کرده است که در آن هیچ کس نمیمیرد! در کشور نپال نیز این بازی به صورت موقت بن شد، اما دادگاه عالی کشور ممنوعیت را برداشت و اعلام کرد که حکم مورد نظر عادلانه نبوده است. این لیست به همین نقطه ختم نمیشود. والدین اماراتی نیز خواهان ممنوعیت این بازی در کشورشان شدهاند اما خبری در رابطه با ممنوعیت پابجی در امارات منتشر شد. گجرات هند نیز که برای مدتی ممنوعیت سفت و سختی برای پابجی اعمال کرده بود و حتی چندین دانش آموز را در همین راستا دستگیر کرده بود، در نهایت حکم ممنوعیت را لغو کرد.
اما این سطح از انتقادات نسبت به بازی PUBG تا چه اندازه عادلانه است؟ آیا این بازی میتواند با اعتیاد خود در زندگی واقعی افراد تأثیر منفی بگذارد؟ در بخش نظرات با درخصوص این موضوع صحبت کنید.
با سلام بازی های سبک بتل رویال خیلی عالین که ما گیمرا نمیتونیم ازش دست بر داریم من خودم شخصا میگم اعتیاد دارم رو این بازی حتی این بازی نمرات منو کم کرده ولی بازم نمیتونم ازش دست بردارم
دقیقا این متن ساده من یاد تکه از طنز شوخی کردم مهران مدیری میندازه:
(شما به این چاقو ها که تیز هستن و میبرن رسیدگی نمیکنید)
والسلام
هیچ مشکلی نداریم ما بازی کن بابا بازی کن
من فورتنایت از فصل 4 بازی میکردم، لول 600 بودم و همه اسکینهارو گرفته بودم، ولی با شروع فصل 9 خودم درخواست دادم اکانت پاک کردن، چون شدیدا اعتیاد داشت و تمام وقت منو برای انجام چالشها میگرفت، جوری میشه که آدم نمیتونه جلوی خودش بگیره چالش انجام نده، epic هم کم نمیگذازه با فصل 9 چالش fortbyte اضافه کرده که راحت روزی 25 ساعت سرگرم باشیم و وقتی برای زندگی نخواهد ماند!!
اینا دقیقن مشکلشون با پابجی چیه؟؟:smiley0هی بن میکنن
خیلی هم خوبه ضررش از شبکه های اجتماعی کمتره
هیجان بازی خستگیتو در میکنه
در اعتیاد آور بودن این بازی برای بعضی اشخاص شکی نیست و متاسفانه وقت زیادی رو از افراد می گیره ، فکر میکنم این بازی در جوامعی که تفریحات سالم کمتر وجود داره و جوامع بسته ای هستن بیشتر طرفدار داره ، این بازی برای افراد زیر ۱۷ سال مناسب نیست ولی متأسفانه خانواده ها متوجه این موضوع نیستن و کودکان ۶ و۷ سال هم در بازی حضور دارن که بسیار آسیب زننده است برای آن ها. ممنون از مطلب خوب تون.
بنظرمن اگه به اعتیاد تبدیل نشه هیچ خطری نداره برای زندگی روزمره. درضمن (حالا کشور خودمونو میگم) تا حالا هرچی اجبار شده یا ممنوع شده مردم بیشتر وسوسه شدن برن سراغش حتی تا جایی که به یه عقده تبدیل شدن بعضی چیزا برای برخی افراد.