محمد جواد آذری جهرمی با حضور در یک برنامه تلویزیونی در خصوص اعمال طرح رجیستری و وضعیت تعرفه های جدید اینترنت توضیحاتی داد. به گزارش خبرگزاری مهر جهرمی گفت که مردم در زمان خرید گوشی باید توجه داشته باشند که سریال آن در گمرک ثبت شده و کد فعالسازی داشته باشد. در غیر اینصورت آنها تنها 30 روز برای ثبت گوشی خود در سامانه گمرک زمان خواهند داشت و چنانچه به ثبت آن اقدام نکنند گوشی از شبکه خارج و غیرقابل استفاده می شود. او با اعلام اینکه فاز اول شناسایی گوشی های قاچاق اپل 45 روز دیگر اجرا خواهد شد، گفت:
تمامی گوشی هایی که تا پیش از این در شبکه مخابراتی کشور فعال هستند، مشکلی پیدا نخواهند کرد و از ۱۴ آذرماه فقط این طرح روی محصولات کمپانی اپل اجرایی می شود.
او افزود که اجرای طرح ثبت و شناسه دار کردن گوشی با هدف مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از حقوق مصرف کننده صورت می گیرد. چرا که بدلیل نبود مقررات 95 درصد گوشی ها به صورت غیر رسمی وارد می شود.
جهرمی در خصوص تعرفه های جدید اینترنت منصفانه نیز اینگونه توضیح داد:
در این مدل فروش اینترنت، برمبنای آنچه که در دنیا روال است بحث فروش حجم را متوقف کرده ایم و اینترنت براساس سرعت به فروش می رسد. اما برای آن مصرف منصفانه تعریف کرده ایم که در صورتی که کاربر از این میزان بیشتر مصرف کند، سرعت سرویسش کاهش می یابد. تفاوت آن با تعرفه های قبلی این است که در این مدل فروش اینترنت، سرویس به هیچ عنوان قطع نمی شود اما در زمانی که فروش اینترنت حجمی بود، پس از اتمام حجم سرویس کاربر قطع می شد.
او نحوه بهبود تعرفه های جدید در مقایسه با سرویس های قدیم و کاهش قیمت آنها را اینگونه شرح داد: برای مثال در گذشته کاربر برای خرید اینترنت با سرعت ۲ مگابیت برثانیه با حجم ۱۰ گیگابایت، حدود ۳۵ هزار تومان هزینه پرداخت می کرد که در مصوبه جدید، برای این سرعت با حجمی بیش از ۲ برابر مصرف و بدون ضریب اشتراک پهنای باند، چیزی حدود ۲۵ هزار تومان پرداخت می کند. برآوردمان این است که در مدل غیرحجمی اینترنت، سقف مصرف کاربران ۳ برابر افزایش و میزان پرداخت مشترکان با سرعتهای پایین ۳۵ درصد و با سرعتهای بالا ۹۰ درصد کاهش پیدا کند.
او همچنین توضیح داد که پیش از این تعرفه سرویس های داخلی تنها برای 500 سایت پربازدید لحاظ می شد اما ازین پس تمام سایتهای داخلی مشمول هزینه یک دوم هزینه اینترنت بین الملل می شود.
جهرمی در ادامه صحبت هایش معتریض به تعرفه های اینترنت را مخاطب قرار داد و از آنها درخواست کرد صبور باشند تا بازار محتوای داخلی توسعه یابد و باردیگر بتوانند این تعرفه ها را اصلاح کنند. او پیش بینی کرد که 6 ماه پس از اجرای این طرح اپراتورهای اینترنت ۷۰۰ میلیارد تومان کاهش درآمد داشته باشند.
راه فرار اپراتورهای فروشنده اینترنت در واقع همون داستان اینترنت داخلی و خارجی هست. برای مثال همین شرکت شاتل 90 گیگابایت اینترنت رو با قیمت 50 هزار تومان در بسته جدیدش معرفی کرده اما در واقع 30 گیگابایت اینترنت بین المللی هست و مابقی اینترنت داخلی که اصلا استفاده ای نداره
رزرو غذا اینترنت لازم نداره، فقط به وای فای وصل شو برو سایت فود.
منم همین فکر رو میکنم
شاتل خیلی حجم پایینی داده و حاضر نیست حجم رو بالا ببره در عوض سعی میکنه با پیشنهاد های دیگه ای فقط مشتری های فعلیش رو حفظ کنه اونم با کلی ضرر ولی زیر بار طرح جدید نمیره و احتمالا نقشه هایی داره
بله در کل وضع ما بهتر شده اما آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب ….ما صد وجبی بودیم الان 99 شدیم فایده ای نداره بازم غرقیم و مردیم … دانشگاه دولتی ام تو خوابگاه برا ما وای فای گذاشتن بعضی وقتا یه پیام ساده نمیره … بعضی وقتا هم بسته اینترنت میخریم برای رزرو شام و نهار یعنی به وای فای نمیشه اعتماد کرد وسط تراکنش کم میاره پول ما میره تو فضا هم از ما کم میشه هم رزرو نمیشه میگن بانک بر میگردونه که تا حالا نشده خلاصه یه ترانکش پنج هزار تومنی هم نمیشه باهاش انجام داد … کف دانشگاه یه چند جا نوشتن محل عبور فیبر نوری 🙂 خدایش اینا فیبر نوریه ؟ نکو شوخی آمو
[quote]تفاوت آن با تعرفه های قبلی این است که در این مدل فروش اینترنت، سرویس به هیچ عنوان قطع نمی شود اما در زمانی که فروش اینترنت حجمی بود، پس از اتمام حجم سرویس کاربر قطع می شد[/quote]
قطع نمیشه اما اینقد سرعتش میاد پایین که بدرد هیچی نمیخوره ادم مجبور میشه دوباره حجم بخره.اگه حداقل اش 1mb بود باز یه چیزی …
سلام. بنظر شما isp هایی مثل شاتل و غیره زیر بار شرایط جدید می روند؟.. شخصا که امیدی ندارم.