همانطور که می دانید پردازنده یا همان CPU در واقع پردازشگر مرکزی هر سیستم بوده که احتمالا مدل AMD و یا intel است. اما چگونه می توانیم در کم ترین زمان مدل دقیق پردازنده خود را کشف کنیم؟ برای پیدا کردن این اطلاعات، به ابزار خاصی نیاز ندارید و به راحتی از طریق ویندوز می توانید به این اطلاعات دسترسی پیدا کنید. در این مطلب نحوه دسترسی به مدل پردازنده را در اختیارتان قرار خواهیم داد.
نحوه دسترسی به مدل پردازنده
برای دسترسی به مدل پردازنده در ویندوز 10 ابتدا باید وارد Settings شوید و پس از انتخاب گزینه System، وارد About شوید. در بخش Device specifications و مقابل Processor خواهید دید که مدل و نام پردازنده شما درج شده است. همچنین می توانید برای سرعت بیشتر، کلیدهای Windows + I را فشار دهید تا سریعا به تنظیمات برسید و مراحل ذکر شده را دنبال کنید.
این اطلاعات در ویندوز 10 از طریق Task Manager نیز در دسترس قرار خواهد گرفت. در واقع می توانید در نوار ابزار کلیک راست کنید و گزینه task manager را انتخاب نمایید و یا می توانید کلیدهای Alt+Ctlr+Delete را فشار دهید. در نهایت با وارد شدن به بخش Performance می توانید در قسمت CPU اطلاعات مربوط به پردازنده خود را در اختیار داشته باشید. در این قسمت همچنین می توانید میزان استفاده از CPU و دیگر منابع سیستم را نیز مورد بررسی قرار دهید.
اما اگر هنوز از کاربران ویندوز 7 هستید، می توانید از روشی دیگر استفاده کنید که این روش برای ویندوز 10 نیز جوابگو است. شما می توانید وارد Control Panel شوید و با ورود به بخش System and Security و انتخاب System، به این اطلاعات مربوط به پردازنده و مدل آن دسترسی پیدا کنید.
دیدگاهتان را بنویسید