راه اندازی کانال یوتیوب یکی از روشهای مؤثر و محبوب در دنیای دیجیتال است که به کسبوکارها اجازه میدهد تا با استفاده از قدرت و تأثیر این پلتفرم، به صورت مدرن و نوآورانه با مخاطبان خود در ارتباط باشند. اگر شما هم کسبوکاری دارید و آماده ایجاد محتوا هستید، در این مطلب با نحوه راه اندازی کانال یوتیوب آشنا خواهید شد.
با توجه به قابلیتهای منحصربهفرد یوتیوب، راهاندازی کانال در این پلتفرم میتواند برای هر نوع خدماتی، بزرگ یا کوچک، فرصت مناسبی برای جذب مخاطبان جدید و بهنمایشگذاشتن برند باشد.
یوتیوب از زمان آغاز به کار خود در سال 2005 تا به امروز رشد چشمگیری داشته است. امروزه یوتیوب 1.7 میلیارد بازدیدکننده در ماه دارد و 62 درصد از کاربران آن روزانه به این پلتفرم سر میزنند.
تنها سایتی که بیشتر از یوتیوب بازدیدکننده دارد، گوگل است. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که قصد دارید برای تقویت کسبوکار خود یک کانال یوتیوب را راه اندازی کنید، با توجه اعداد و ارقام راه درستی را انتخاب کردهاید.
راه اندازی کانال در یوتیوب کار سختی نیست. اما برای ارتقای کانال و جذب مخاطب راهی طولانی در پیش دارید. شما باید زمان و انرژی قابلتوجهی به این کار اختصاص دهید، اما این فداکاریها مزایای زیادی به دنبال خواهد داشت.
5 دلیل برای راه اندازی کانال
یوتیوب
راه اندازی یک کانال یوتیوب موفق نیاز به زمان و انرژی قابلتوجهی دارد. اما آیا ارزشش را دارد؟ یوتیوب دومین پلتفرم پربازدید در جهان است و این یعنی فرصتی گسترده برای رشد کسب و کار شما ارائه میدهد.
1. دیدهشدن برند
اگر به دنبال راهی برای برای ارتباط با به مخاطبان هدف خود هستید، راهاندازی یک کانال یوتیوب میتواند به این هدف کمک کند. این پلتفرم با 1.7 میلیارد بازدیدکننده در ماه، بدون شک بخش بزرگی از مخاطبان هدف شما را پوشش میدهد.
اگر مطمئن نیستید که مخاطبین هدف شما از این برنامه استفاده میکنند، برای کسب اطلاعات بیشتر به این آمار نگاهی بیندازید.
- 96 درصد متولدین 1375 تا 1390
- 87 درصد متولدین 1359تا 1374
- 73 درصد متولدین 1343 تا 1358
- 53 درصد متولدین 1324 تا 1357
2. تبدیل مخاطب به مشتری
تولید سرنخ بخشی از مسیر بازاریابی است که از طریق آن مشتریان علاقهمند را به سمت کسبوکار خود هل میدهید تا آنها به مشتری تبدیل کنید.
بهینهسازی ویدیوهای میتواند به تولید سرنخ کمک کند، زیرا افراد از عبارات کلیدی برای یافتن آنچه به دنبال آن هستند، استفاده میکنند. تولید محتوای مناسب برای دستیابی به مشتریان بالقوه راهی عالی برای گسترش کسبوکار شما است.
3. جذب و حفظ مشتری
هنگامی که مخاطب را به مشتری تبدیل کردید، وظیفه شما این است که او را حفظ کنید. یوتیوب بستری عالی برای انجام این کار فراهم میکند و پلتفرمی مناسب برای انتقال پیام و ارتباط با مشتریانتان است.
بسیاری از مردم تماشای ویدیوها را ترجیح میدهند، بنابراین از این فرصت استفاده کنید تا مشتریان خود را راضی نگه دارید.
4. افزایش اعتبار
یکی از بزرگترین مزیتهای کانال یوتیوب، ایجاد کامیونیتی درست است. یوتیوب یکی از گستردهترین پایگاههای کاربری در جهان را دارد و این یعنی جایی برای همه وجود دارد.
اگر بتوانید از ویدیوهای خود برای ایجاد قدرت در این پلتفرم استفاده کنید، مشتریان میتوانند راحتتر به شما اعتماد کنند.
5. گسترش بازاریابی
بسیاری از مشاغل از رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام برای بازاریابی کسبوکار خود استفاده میکنند. با این حال، یوتیوب آزادی بیشتری را در هنگام خلق ویدیو ارائه میدهد.
علاوه بر این، یوتیوب پلتفرمی است که مردم در آن به دنبال اطلاعات هستند. با افزودن این شبکه بهعنوان ابزاری برای کسبوکار خود، بازاریابی خود را گسترش دهید.
12 مرحله برای راه اندازی کانال یوتیوب
راه اندازی یک کانال یوتیوب مزایای زیادی به همراه دارد و کسبوکار شما را تا حد زیادی ارتقا میدهد. اگر میخواهید به یک یوتیوبر موفق تبدیل شوید، دوازده مرحله زیر را دنبال کنید تا از طریق کانال یوتیوب، کسب و کار خود را گسترش دهید.
1. کانال را با حساب گوگل خود ایجاد کنید.
برای ایجاد یک کانال یوتیوب، باید یک حساب گوگل اختصاصی داشته باشید.
برای ایجاد اکانت در گوگل :
- از طریق مرورگر وب به آدرس www.youtube.com مراجعه کنید.
- از صفحه اصلی یوتیوب، روی پیوند «Sign In» در نزدیکی گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید.
- هنگامی که صفحه «Sign In» یوتیوب ظاهر میشود، روی گزینه «Create an Account» که در گوشه سمت راست بالا نمایش داده شده، کلیک کنید. ابتدا باید یک حساب گوگل جدید ایجاد کنید.
- فیلدها را در صفحه «Create a New Google Account» پر کنید. از شما خواسته میشود نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید. سپس به شما گفته میشود که یک نام کاربری منحصربهفرد انتخاب کنید.
- در مرحله بعد، یک رمز عبور برای حساب کاربری ایجاد کرده و تاریخ تولد، جنسیت و همچنین شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل فعلی خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که اگر در حال ایجاد یک کانال یوتیوب برای کسبوکار یا خدمات خود هستید، از آدرس ایمیل شخصی استفاده نکنید.
لوکیشن خود را از منوی کشویی انتخاب کرده و با شرایط و خدمات فهرستشده روی صفحه موافقت کنید. برای ادامه روی گزینه «Next Step» کلیک کنید.
- نام کاربری انتخابی شما در گوگل به نام کانال یوتیوبتان تبدیل میشود و یک آدرس جیمیل رایگان برای حساب شما صادر میشود. از نام کسبوکار خود بهعنوان نام کاربری استفاده کنید یا عنوانی هوشمندانه انتخاب کرده که بتوانید مخاطب هدف خود را از آن طریق جذب کنید.
بهتر است املای نام کاربری کانال آسان باشد تا کاربر بتواند بهراحتی آن را به خاطر بسپارد. اگر کانال یوتیوب شما محصولی را تبلیغ میکند، از نام محصول (با فرض اینکه دارای حق نسخهبرداری یا علامت تجاری کسی غیر از شما یا کسبوکارتان نباشد) بهعنوان نام کاربری خود استفاده کنید.
- در مرحله بعد، باید پروفایل حساب گوگل خود را تکمیل کنید. این مرحله شامل آپلود یک عکس پروفایل اختیاری است. برای انجام این کار روی دکمه «Add Profile Photo» کلیک کنید، سپس برای ادامه روی دکمه «Next Step» کلیک کنید.
اگر در حال ایجاد حساب کاربری برای کسبوکار یا شرکت خود هستید، به جای عکس شخصی، لوگوی شرکت یا عکس محصول را آپلود کنید.
- پس از ایجاد حساب گوگل، روی گزینه «Back to YouTube» کلیک کنید.
- در عرض چند دقیقه، دو ایمیل از گوگل دریافت خواهید کرد. یکی از شما می خواهد آدرس ایمیل فعلی خود را تأیید کنید. برای انجام این کار کافی است روی لینک ارائهشده در ایمیل کلیک کنید.
ایمیل دومی که دریافت میکنید حاوی جزئیاتی در مورد حساب جدید جیمیل شما خواهد بود. اطلاعات موجود در این ایمیل را ذخیره کنید.
اگر قبلاً یک حساب گوگل برای کسبوکار خود ایجاد کردهاید، این مراحل را برای ایجاد حساب یوتیوب خود دنبال کنید:
- به آدرس www.youtube.com مراجعه کنید و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور حساب گوگل وارد صفحه اصلی یوتیوب خود شوید.
- تصویر پروفایل حساب خود را نزدیک گوشه سمت راست بالای صفحه خواهید دید. روی آن کلیک کنید تا منوی حساب گوگل در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش داده شود.
- روی پیوند «My Channel» در قسمت سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. صفحه «Create Your YouTube Channel» را خواهید دید. در این صفحه، عکس پروفایل، نام کاربری و نام و نام خانوادگی خود را خواهید دید.
روی پیوند «Edit» کلیک کرده تا پروفایل موردنظر خود را که هویت شما را در این فضا به مخاطب نشان میدهد، انتخاب کنید.
- در زیر عنوان «Activities you’ll share on your channel»، چهار گزینه با برچسب «Like a video»، «Comment on a video»، «Favorite a video» و «Subscribe to a channel» را مشاهده خواهید کرد که میتوانید هرکدام را تیکدار کنید. با این کار تعیین میکنید که مخاطبین تا چه حد میتوانند در کانال شما آزادانه عمل کنند.
- بر روی دکمه «OK, I’m Ready to Continue» کلیک کنید. کانال یوتیوب شما اکنون ایجاد شده است. گام بعدی این است که با آپلود ویدیو، فعالیت خود را آغاز کنید.
2. کانال خود را طراحی کنید.
از آنجا که حساب شما تجاری است، کانال باید منعکسکننده اهداف کاری، ارزش ها و زیباییشناسی برند شما باشد. به عبارت دیگر، این کانال باید برند شما را معرفی کند.
در این مرحله، انتخاب طراحی منسجم شامل تصاویر و گرافیکهایی مطابق با استانداردهای یوتیوب، بسیار مهم است.
تصویر پروفایل
ممکن است برای اولینبار لوگوی کسبوکار خود را به عنوان تصویر پروفایل خود آپلود کرده باشید. با این حال، برای اینکه مطمئن شوید تصویر ماهیت کسبوکار شما را منعکس میکند و کیفیت مناسبی دارد، باید دوباره تصویر را چک کنید.
تصاویر پروفایل یوتیوب زمانی ایدهآل هستند که:
- تصویر پروفایل کانال 800 پیکسل در 800 پیکسل باشد.
- نوع فایل JPG، GIF، BMP یا PNG باشد.
بنر یا چنل آرت
بنری یا چنل آرتی که برای کانال خود انتخاب میکنید باید با هدف کلی آن مطابقت داشته باشد. این بنر باید توجه بازدیدکنندگان شما را به خود جلب کرده و آنها را تا حدودی با کسبوکار شما و حالوهوای کانال آشنا کند.
کاربران ممکن است ویدیوهای یوتیوب را در دستگاههای مختلف مشاهده کنید، اما اگر دستورالعملهای مربوط به ابعاد بنر را دنبال کنید، یوتیوب بهطور خودکار این تغییر اندازه را برای شما انجام میدهد.
هنگام انتخاب چنل آرت، ابعاد باید به صورت زیر باشد:
- تصویر هنری کانال یوتیوب: 2560 پیکسل در 1440 پیکسل
- لوگوها، متن، نقاط کانونی تصویر: 1546 پیکسل در 423 پیکسل
- انواع فایل: JPG، GIF، BMP یا PNG کمتر از 6 مگابایت
ابزارهایی برای ایجاد چنل آرت مناسب عبارتند از:
- Adobe
- Canva
- Visme
- Snappa
تصاویر تامبنیل (Thumbnail)
تامبنیلها تصاویر کوچکی هستند که در کنار عنوان و توضیحات ویدیوی شما در صفحهنمایش اصلی یوتیوب قرار میگیرند. این تصاویر به عنوان نمایندهای برای ویدیو شما عمل میکنند و باید جذابیت کافی برای جلب توجه کاربران را داشته باشند. هدف از استفاده از تصاویر تامبنیل، جذب کاربران و افزایش تعداد بازدیدهای ویدیو شماست. برای انتخاب تامبنیل مناسب باید از تصاویر باکیفیت و جذاب استفاده کرده و به محتوای ویدیو و هدف خود توجه کنید.
تامبنیل یافتن ویدیوهای خاص را نیز بسیار آسانتر میکند. تصاویر کوچک باید با درج عناوین یا شماره قسمتها روی کاور، زمینه ویدیوهای شما را فراهم کنند.
تصاویر تامبنیل باید به صورت فایلهای JPG، GIF، BMP یا PNG با ابعاد 1280 در 720 پیکسل باشند
توجه داشته باشید که طراحی کانال باید با ماهیت برند شما مطابقت داشته باشد. هدف از طراحی مناسب کانال، جذب کاربران و افزایش تعداد دنبالکنندگان است. برای طراحی مناسب این عناصر، باید از رنگها و فونتهای جذاب استفاده کرده و به محتوای کانال و مخاطبین هدف خود توجه کنید. همچنین باید تصاویری باکیفیت و جذاب انتخاب کنید تا نمایشگرهای مختلف قابلیت نمایش بهتری داشته باشند.
3. پروفایل خود را تکمیل کنید.
در طول ثبتنام اولیه، میتوانید اصول اولیه را پوشش دهید. اکنون زمان آن رسیده که پروفایل خود سفارشیتر کنید.
- روی نماد تنظیمات در گوشه سمت راست بالای صفحه کانال خود کلیک کنید.
- «Channel settings» را انتخاب کنید، گزینه “Customize the layout of your channel” را فعال کنید و روی واژه «Save» کلیک کنید.
- روی برگه «About» کلیک کنید و در زیر «Description»، توضیح مختصر و مشخصی از کسبوکارتان، هدف آن و هر نکته مهمی که میخواهید، ارائه دهید. به یاد داشته باشید، یوتیوب بهعنوان یک موتور جستجو عمل میکند، بنابراین از کلمات کلیدی برای نزدیکشدن به مخاطبان هدف خود استفاده کنید.
4. برای کانال خود ساختاری ویژه در نظر بگیرید
هنگامی که کانال شما راهاندازی شد، وقت آن رسیده که یک استراتژی محتوایی تهیه کنید. این کار در ابتدای فرآیند تولید محتوا، میتواند به تعیین اهداف کمک کند.
شما میتوانید اهداف خود را با سوالات زیر مرور کنید:
- تصمیم دارید در این کانال چه کاری انجام دهید؟
- چگونه میخواهید رشد کانال را ارزیابی کنید؟
- مشتریانی هدف شما چه کسانی هستند؟
- چگونه میتوانید کسبوکاری قابلاعتماد بهنظر برسید؟
- نقاط قوت کسبوکار شما چیست؟
- چه چیزی کانال شما را از رقبا متمایز میکند؟
- چه نوع ویدیوهایی میخواهید تولید کنید؟
وقتی نوبت به سبک ویدیویی میرسد که تصمیم دارید تولید کنید، مفاهیم و موضوعات مختلفی برای انتخاب وجود دارد. یکی از مهمترین ویژگیهای یوتیوب این است که ویدیوهای بسیار زیادی با تنوع موضوعی بالا در آن به اشتراک گذاشته میشود.
محتوای ویدیوهای یوتیوب بسیار متنوع است و شامل انواع مختلفی از موضوعات است. برخی از انواع محتوای ویدیوهای یوتیوب عبارتند از:
ویدیوهای آموزشی: بسیاری از مردم از یوتیوب بهعنوان موتور جستجو استفاده میکنند و ترجیح میدهند یک فیلم آموزشی را به جای خواندن کتابچه راهنمای دستورالعمل یا کتاب کار تماشا کنند. ویدیوهای «چگونه …» پربینندهترین دسته محتوای یوتیوب هستند.
2. ویدیوهای سرگرمکننده: این نوع ویدیوها معمولاً شامل کلیپهای خندهدار، بازیهای ویدئویی، تستهای شخصیتی و غیره است. این سبک ویدیوها کمی سادهتر هستند و ممکن است با اصول زیباییشناسی هر برندی مطابقت نداشته باشند.
3. ویدیوهای روایی: . هرچه برند شما بتواند داستان بهتری را تعریف کند، فرصت بیشتری برای ارتقای کامیونیتی خود دارید. داستانها افراد را دور هم جمع میکنند و به روابط و علایق متقابل شکل میدهند. همانطور که ساختاری برای محتوای یوتیوب خود در نظر میگیرید، به یاد داشته باشید که روایتی کلی را در ذهن داشته باشید و از طریق داستانسرایی به مشتریان خود نشان دهید که چرا کسبوکار شما با دیگران متفاوت است.
5. یک تریلر برای کانال خود ایجاد کنید.
تریلر کانال یوتیوب، ویدیویی است که باید بهطور مختصر کسب و کار شما را معرفی کند، این ویدیو معمولاً بهعنوان ورودی برای بازدیدکنندگان اولیه کانال شما نمایش داده میشود و باید با محتوای کانال شما مرتبط باشد. تریلر کانال یوتیوب باید جذاب و پرطرفدار باشد تا بازدیدکنندگان را به عضویت در کانال شما تشویق کند.
برای ایجاد تریلر کانال یوتیوب خود:
- ویدیویی بسازید که نشان دهد کسبوکار شما درباره چیست.
- به کانال خود دسترسی داشته باشید و ویدیوها را در کانال خود آپلود کنید.
- روی «Customize channel» کلیک کنید.«Home» را انتخاب کنید.
- روی «For new visitors» کلیک کنید.
- «Edit» را انتخاب کنید.
- روی گزینه «Change trailer» کلیک کرده و تریلر خود را به آن بخش منتقل کنید.
به یاد داشته باشید، تریلر شما باید توجه بیننده را به خود جلب کرده و بیننده را تشویق کنید تا با کانال شما تعامل داشته باشد.
6. یک ویدیو آپلود کنید.
اکنون زمان آن رسیده است که استراتژی خود را پیادهسازی کنید. اولین ویدیویی که قصد ارسال آن را داشتید پیدا کرده و آن را در کانال خود آپلود کنید. یوتیوب به شما اجازه میدهد تا بهطور جزئی ویدیو را ویرایش کنید. با این حال، بهتر است بخش عمدهای از اصلاحات را با استفاده از نرمافزارهای دیگر تکمیل کنید.
وقتی ویدیوی خود را آپلود می کنید، به یاد داشته باشید که شامل یک کاور جذاب و کوچک، عنوانی تاثیرگذار و توضیحاتی مفصل باشد.
7. سئوی خود را به حداکثر برسانید ( بهینهسازی موتور جستجو)
در ابتدا بهتر است بدانید که سئو شامل تمام اقداماتی است که برای بهینهسازی ویدیو در یوتیوب و کسب رتبه بهتر و به دنبال آن، بازدید بیشتر انجام میدهیم. همچنین، ابزاری است که میتواند نتایج فوقالعادهای در رشد مخاطبان شما ارائه دهد.
بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO) به حجم ترافیکی که سایتها یا محتوای خاصی را مشاهده میکند و میزان ارتباط آن محتوا با بینندگان اشاره دارد.
گوگل شرکت مادر یوتیوب است و این یعنی موتورهای جستجوی آنها به هم مرتبط هستند. ادغام بزرگترین موتور جستجوی جهان در سرتاسر جهان نیز ترافیک وب بسیار زیادی ایجاد میکند.
هر 60 ثانیه، 500 ساعت محتوای ویدیویی در یوتیوب آپلود میشود. شما باید سئوی یوتیوب خود را به حداکثر برسانید تا در الگوریتم برجسته شوید. در ادامه چند استراتژی رایج برای کمک به افزایش سئوی کانال شما آورده شده است :
- ایجاد محتوای باکیفیت و مربوط به برند خود
- تولید محتوای مداوم
- استفاده از ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی برای درک بهتر نحوه جذب مخاطبان هدف
- استفاده از کلمات کلیدی در عناوین، توضیحات ویدئوها، نام فایلها و برچسبها
- سازماندهی فهرستهای پخش برای گروهبندی ویدیوهای مرتبط
8. بهطور مداوم محتوا تولید کنید
پس از راهاندازی کانال یوتیوب بهتر است به طور مستمر محتوا تولید کنید. بنابراین عاقلانه است که تقویمی اختصاصی با برنامه زمانی منظم برای ارسال ویدیو بسازید. هرچه بیشتر پست کنید، شانس بیشتری برای افزایش اعتبار، بیننده و اشتراک خود خواهید داشت.
بهطور دقیقتر، تولید محتوای مداوم در یوتیوب برای رشد کانال به دلایل زیر بسیار مهم است:
جذب و حفظ مخاطبین: با ارائه محتوای جدید و مناسب، مخاطبین را به کانال خود جذب کرده و آنها را در کانال نگه میدارید. اگر شما بهصورت منظم محتوای جدید ارائه ندهید، احتمال کاهش تعامل و علاقه کاربران وجود دارد.
همسوشدن با الگوریتم یوتیوب: الگوریتم یوتیوب ترجیح میدهد تا کانالهای فعال و منظم را در نتایج جستجو و پیشنهادات خود قرار دهد. با تولید منظم محتوا، شانس ظاهرشدن در نتایج جستجو و پاسخ به پرسشهای کاربران بالاتر است.
سئو: با تولید منظم محتوا، شما قادر خواهید بود کلمات کلیدی مرتبط با محتوای خود را در عنوان، توضیحات و برچسبهای ویدئوهای خود استفاده کنید. این مورد به شما کمک میکند تا در نتایج جستجوی گوگل و یوتیوب بالاتر قرار بگیرید و بیشترین بازدید را بهدست آورید.
افزایش تعامل: با تولید منظم محتوا، شما این امکان را دارید که با مخاطبین خود در ارتباط باشید و به نظرات، پیشنهادات و سؤالات آنها پاسخ دهید. این تعامل باعث میشود که مخاطبین حس بهتری نسبت به شما داشته باشند و بهطور فعالتری در کانال شما حضور یابند.
رقابت با سایر کانالها: چنانچه شما بهطور مداوم محتوای جدید ارائه ندهید، در رقابت با سایر کانالهای همرده خود شکست خواهید خورد.
9. کانال خود را بهطور مداوم تبلیغ کنید.
نحوه تبلیغ کانال احتمالاً به بودجه تبلیغاتی شما بستگی دارد. اگر بودجه بازاریابی زیادی دارید، پرداخت هزینه برای تبلیغات میتواند کسبوکار شما را از مزایای ایجاد دسترسی گستردهتر برخوردار کند.
اگر بودجه بازاریابی شما محدود است، از پذیرش تبلیغات متقابل و سایر شبکههای اجتماعی خود برای تبلیغ کانال یوتیوب خود استفاده کرده و دنبالکنندههای فعلی خود را به کانال جدید هدایت کنید.
10. کامیونیتی خود را بسازید.
پس از آپلود ویدیوی جدید، نباید آن را به سادگی تنظیم کرده و فراموش کنید. زیرا ایجاد کامیونیتی درست و تعامل با مخاطبان بسیار مهم است. برخی از روشهای برقراری ارتباط با مخاطبان عبارتند از:
- لایککردن و پاسخدادن به نظرات
- انجام نظرسنجی
- پرسش و پاسخ
- ارائه تبلیغات سرگرمکننده یا مسابقات دوستانه
11. از تبلیغات استفاده کنید.
چه در حال حاضر بودجه تبلیغاتی داشته باشید و چه یکی از اهداف شما در این مسیر باشد، استفاده از تبلیغات یوتیوب راه مطمئن دیگری برای گسترش دسترسی مخاطبان شماست.
اگر این مرحله را اجرا میکنید، اطمینان حاصل کنید که مشتریانی را که میخواهید با تبلیغات جذب کنید، درست انتخاب کردهاید. توجه داشته باشید که تبلیغات یوتیوب نباید تنها روش بازاریابی شما باشد، بلکه باید به استراتژی اصلی شما کمک کند.
12. دادههای خود را تجزیهوتحلیل کنید.
برای اینکه رشد کانال یوتیوب شما در جهت درستی ادامه یابد، میتوانید از روش تجزیهوتحلیل دادهها استفاده کنید. دادهها بینشی درمورد وضعیت ویدیوها، نقاط قوت و ضعف آنها، میزان تعامل و آنچه نیاز به بهبود دارد به شما ارائه میدهد.
دادههای کلیدی مربوط به ویدیوهای یوتیوب عبارتند از:
- زمان تماشا
- منبع ترافیک
- نرخ مشترک
- نرخ تماشا
- نظرات
به طور کلی، راه اندازی کانال در یوتیوب برای کسبوکارها، یکی از بهترین راههای تبلیغاتی و بازاریابی است. با توجه به رشد روزافزون استفاده از یوتیوب، فعالیت در این اپلیکیشن راهکار موثری برای تبلیغات و بازاریابی محصولات و خدمات است که باعث افزایش شناخت و فروش محصولات میشود. به علاوه، با راه اندازی کانال در یوتیوب، میتوان بهصورت رایگان به مخاطبان جدید دسترسی پیدا کرده و بهراحتی با آنها ارتباط برقرار کرد. بدین ترتیب، چنین اقدامی برای کسبوکارها بسیار مهم و حیاتی به نظر میرسد.
دیدگاهتان را بنویسید