همانطور که می دانید، به تازگی شاهد استفاده برخی از نوت بوک ها، از پردازنده های مبتنی بر معماری ARM هستیم که توسط سیستم عامل ویندوز 10 هدایت می گردند. داستان از این قرار بود که “مایکروسافت” به همراه “کوالکام” یک پروژه آزمایشی را در سال گذشته آغاز کردند که به تولید لپ تاپ هایی با سیستم عامل ویندوز 10 ختم شده است. لنوو، ایسر، ایسوس و اچ پی نیز با قرار گرفتن در این اتحاد، لپ تاپ هایی را تولید خواهند کرد که از پردازنده های فوق استفاده می کند.
در نخستین تلاش، یک گونه پیشرفته از CPU های کلاس موبایل برای این کار در نظر گرفته شد که پس از تغییراتی، برای اجرای سیستم عامل ویندوز 10 به همراه نرم افزارهای کاربردی آماده شد. کوالکام با معرفی Snapdragon 845 در نوع توسعه یافته خود، امکان هندل و پردازش بدون دردسر لپ تاپ های مورد بحث را فراهم کرده است. طی آخرین اخبار، مطلع شده ایم که پایگاه داده Geekbench با در اختیار گرفتن یک لپ تاپ مجهز به پردازنده Snapdragon 845، نتایج بنچمارک آن را منتشر کرده است که البته عملکرد آن تا 50% بهبود یافته است.
این لپ تاپ که احتمالا هیبریدی و تولید شرکت Lenovo است، از تراشه اصلی Snapdragon 845 استفاده می کند که درون آن ترکیبی از چند پردازنده، شامل 8 هسته اصلی است. آرایش درونی آنها شامل Kryo 385 Gold با فرکانس 2.8 گیگاهرتز و Kryo 385 Silver با فرکانس موثر نزدیک به 3.0 گیگاهرتز است. Qualcomm با بالا بردن فرکانس های اصلی در این پردازنده، موفق به بالا بردن سرعت آن شده است. استفاده از خنک کننده های لپ تاپی که امکان استفاده از آنها در گوشی های هوشمند وجود ندارد، قدرت و توانایی لپ تاپ ها را بیش از عملکرد یک گوشی هوشمند خواهد برد.
از سوی دیگر، مایکروسافت به تازگی ابزار توسعه ARM64 SDK را برای توسعه دهندگان برنامه های ویندوز 10 بر اساس CPU های 64 بیتی ARM، ارائه کرده است. دیگر مشخصات سخت افزاری در اسلاید میانی قابل مشاهده است.
سلام
چند تا نکته باید بگم ، اول اینکه خبر قدیمی هس
دوم این که ۸۴۵ دو خوشه ای هس دو تا چهار هسته ای
گلد تا ۲.۸ گیگاهرتز
سیلور تا ۱.۸ گیگاهرتز
نسل دوم ده نانومتری هست و بر اساس A75 و A55 هم هسته های ضعیف اش هست
سوم نکته این که این تست ویندوز ۳۲ بیت بوده در صورتی که ۸۴۵ اساسا ۶۴ بیت هست
چهارم اینکه قرار هست در ۲*1 ها استفاده بشه و تبلت ها و … و توی لپ تاپ ها جایی برای ۸۴۵ نیس
چون اینقدر قوی نیس و نهایت بدرد وبگردی و فیلم دیدن می خوره و کارهای روزمره
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon-845-mobile-platform
https://www.notebookcheck.net/Qualcomm-Snapdragon-845-SoC-Benchmarks-and-Specs.299446.0.html
و در آخر اینکه توی ۲در ۱ ها تست شده و رکورد ۲۲ ساعت پخش فیلم و ۲۴ ساعت وبگردی رو زده که با توجه به رکورد ۱۰ ساعت اتم اینتل واقعا قابل توجه هس
خیلی خوبه این یعنی رقابت واقعی تر در بخش لپ تاپ ها. با ورود کوالکام شرایط برای amd و intel سختر میشه البته اگر قیمتهاش مقرون به صرفه باشه.