دیگر چیزی به پایان تعطیلات نوروزی باقی نمانده است و از همین رو بهترین فرصت برای تجربه کردن بازی های کامپیوتری جا مانده در طول سال به تدریج در حال رسیدن به نقطه ی صفر خود است. بازی Batman Arkham Knight از جمله آثاری بود که در طول سال گذشته فرصتی برای بررسی آن فراهم نیامد و از همین رو در مطلب پیش رو می رویم تا نگاهی به این بازی داشته باشیم.
خفاش ها را شاید بتوان همان موش نامید که تنها یک جفت بال به اعضای بدن آن ها اضافه شده است و از همین رو به جای راه رفتن قادر به پریدن و پرواز کردن هستند. با این حال همین یک جفت بال ناقابل چنان ابهتی به آن ها داده است که به طور کلی از موش ها متمایز شده و به موجودات کاملاً متفاوتی تبدیل شده اند. شخصیت بتمن یا همان بروس وین هنوز هم شخصیت اصلی حاضر در نسخه ی جدید از مجموعه بازی های بتمن محسوب می شود و همچنان دو بال توانمند برای پرواز در بازی Batman Arkham Knight دارد. او حتی در این بازی قادر است بسیار بلند تر از قبل بپرد و با ارتفاعی بیشتر از نسخه های پیشین سری Batman Arkham بر فراز شهر گاتم به پرواز در آید. اما کلیت بازی Batman Arkham Knight از او موجودی ساخته که بال های بلند و توانمندش چندان به چشم نمی آید و از همین رو در بازی Batman Arkham Knight در عوض یک خفاش بیشتر به یک موش شباهت یافته است. امری که می توان گفت بیش از هر المان دیگری، گیم پلی بازی Batman Arkham Knight سبب ساز وجود آن بوده است. در نگاه نخست آن چه که بیش از هر نکته ی دیگری در گیم پلی بازی Batman Arkham Knight جلب توجه می کند سادگی بیش از حد گیم پلی این بازی نسبت به تمامی نسخه های پیشین سری Batman Arkham است. به این ترتیب که شاید بسیاری از علاقه مندان این مجموعه با شروع این اثر و تجربه ی نیمی از آن هنوز احساس کنند که مراحل اصلی این بازی به طور رسمی آغاز نشده است و آن ها همچنان در حال گذراندن مراحل مقدماتی بازی Batman Arkham Knight هستند. در این میان به طور حتم دلایل فراوانی در به وجود آمدن حس مذکور دخیل هستند که می توان به برخی از آن ها اشاره کرد.
کم چالش شدن معما های مربوط به مراحل اصلی بازی Batman Arkham Knight و همچنین عدم وجود پیچیدگی و پیوستگی فرآیند جستجو در محیط این بازی ، که در نسخه های پیشین این مجموعه (به خصوص در بازی نخست که همچنان درخشان ترین نسخه ی موجود در سری Batman Arkham به شمار می رود) شاهد وجود شان بودیم ، یکی از مهم ترین نکاتی است که بخش گیم پلی بازی Batman Arkham Knight را از تک و تا انداخته است
یکی از دلایل آسان و کم چالش جلوه کردن مراحل موجود در بازی Batman Arkham Knight عدم تغییر ریتم گیم پلی این بازی نسبت به نسخه های پیشین این سری است. به عبارت بهتر شما در طول بازی Batman Arkham Knight دقیقاً باید همان کار هایی را به انجام رسانید که در نسخه های پیشین این مجموعه انجام می دادید (همان مبارزات، همان جستجو ها و همان سر و کله زدن با دشمنان بازی که آن ها هم دقیقاً همان قبلی ها هستند!). در واقع سازندگان بازی Batman Arkham Knight هیچ زحمتی برای تغییر دادن ریتم تکراری مذکور به خود نداده اند و حتی با کم رنگ تر جلوه دادن بخش ماجرایی این بازی نسبت به نسخه های پیشین این مجموعه و افزودن بر بار اکشن آن موجب از رمق افتادن گیم پلی بازی Batman Arkham Knight شده اند. به این ترتیب شما در طول تجربه ی مراحل این بازی دقیقاً می دانید که در چه زمانی وسیله ای جدید به لیست ساز و برگ تان اضافه خواهد شد یا این که در هر زمان باید به انجام چه فعالیت هایی مبادرت ورزید. بنا بر این در طول مراحل بازی Batman Arkham Knight انگیزه ی چندانی برای جستجو در محیط وجود ندارد و در نتیجه ساختار Open World این بازی تا اندازه ای معنی و مفهوم اصلی خود را از دست می دهد. با این حال وجود آن دسته از مراحل موجود در بازی Batman Arkham Knight که توانایی های کاراگاهی بتمن را به چالش می کشند و تمرکز اصلی شان بر جستجو در محیط های وقوع جرم و استفاده از قابلیت های کاراگاهی بتمن قرار داده شده است تا اندازه ای توانسته بر جذابیت گیم پلی این بازی بیافزاید و ویژگی های امتحان شده در بازی Batman Arkham Origins را تا حد ملموسی ارتقا بخشد. با این حال نمی توان در کل منکر سادگی بیش از حد گیم پلی بازی Batman Arkham Knight شد و ویژگی دم دستی بودن عبور از مراحل و ماموریت های بازی را در بسیاری از بخش های مربوط به گیم پلی این اثر نادیده گرفت. بخش هایی نظیر مبارزات و قسمت های مخفی کاری موجود در این بازی که راحتی آن ها بسیار بیش از سایر بخش های گیم پلی این اثر به چشم می آید. در واقع مبارزات بازی Batman Arkham Knight به شکل بسیار کم چالشی دنبال می شوند و حتی حضور دشمنان جدید هم نتوانسته است تغییری در این روند ساده ایجاد نماید. با این حال مبارزات تن به تن در این بازی بسیار لذت بخش و روان هستند و شاهد پیشرفت بسیار خوبی در امر بهینه سازی طراحی آن ها نسبت به نسخه های پیشین سری بازی های Batman Arkham هستیم. از سوی دیگر بخش های مخفی کاری بازی Batman Arkham Knight (به خصوص Predator Chamber ها) نیز دیگر آن حال و هوای نسخه های پیشین سری Batman Arkham را ندارند و شیوه ی پشت سر گذاشتن آن ها بیش از پیش به سمت اکشن شدن رفته است. به این ترتیب که اکنون دیگر هیچ اصراری بر انجام بخش های مذکور به شکل کاملاً مخفی کاری وجود ندارد و حتی با ریسک های سی به هفتاد و رویارویی تن به تن با دشمنان موجود در این مراحل نیز می توان به راحتی آن ها را پشت سر گذاشت. در واقع اگر جزو خوره های بخش Predator Chamber ها در نسخه های پیشین این مجموعه باشید بخش های مشابه در بازی Batman Arkham Knight هیچ رنگ و جلوه ای برایتان نخواهد داشت.
باس فایت های بازی Batman Arkham Knight نیز از روند ساده سازی بیش از حد گیم پلی این اثر مصون نمانده اند و تقریباً در این بازی هیچ باس فایت قابل توجهی را نمی توان سراغ گرفت. شاید اوج این روند غیر قابل قبول را بتوان در مراحل مربوط به مبارزه با شخصیت کرم شب تاب (Firefly) مشاهده کرد که بیشتر به یک شوخی می ماند تا مبارزه با یک باس واقعی!
یکی از تغییرات مهم موجود در گیم پلی بازی Batman Arkham Knight به نسبت نسخه های پیشین این مجموعه اضافه شدن اتومبیل اختصاصی بتمن یا همان بت موبیل به این بازی و استفاده از قابلیت های آن در بخش گیم پلی این اثر است. تغییری که اگر چه در ابتدای امر تنوع تازه ای به گیم پلی بازی Batman Arkham Knight می بخشد اما در ادامه ی کار هیچ پیشرفت محسوسی را در ساز و کار استفاده از بت موبیل در طول مراحل این بازی شاهد نیستیم و همه چیز در نهایت رنگ و بوی تکرار به خود می گیرد. به عبارت بهتر از همان ابتدا تا انتهای بازی Batman Arkham Knight عمده موارد استفاده از بت موبیل به مبارزات تکراری با اتومبیل های زرهی و تانک های موجود در خیابان های شهر گاتم محدود می شود و تا پایان کار افزوده شدن شدن هیچ عنصر تازه ای را به این روند یکنواخت شاهد نیستیم. در واقع سازندگان بازی Batman Arkham Knight به جای گسترش دادن قابلیت های بت موبیل در طول داستان این بازی (البته به طور حتم منظور ما افزایش قدرت شلیک توپ لیزری بت موبیل نیست!) و جذاب تر جلوه دادن استفاده از آن برای عبور از مراحل این اثر توسط گیمر ها، آنان را مجبور به استفاده از بت موبیل برای عبور از برخی مراحل این بازی می کنند (به عنوان مثال می توان به مراحل مربوط به دستگیری Firefly اشاره کرد). اما با تمام این اوصاف گیم پلی بازی Batman Arkham Knight به شکل کاملاً استانداردی طراحی شده است و از همین رو تجربه کردن مراحل این بازی می تواند مورد توجه علاقه مندان به عناوین اکشن ماجرایی مبتنی بر ساختار Open World قرار گیرد (البته همان گونه که در متن نیز به آن اشاره شد در این نسخه از سری Batman Arkham تا حد امکان از بخش ماجرایی بازی کاسته شده و بر بخش اکشن آن افزوده گردیده است).
همچون سایر عناین حاضر در سری Batman Arkham که توسط اعضای استودیو راک استدی تولید شده اند، در بازی Batman Arkham Knight نیز شاهد حضور شخصیت ریدلر و چالش های مربوط به او هستیم. سوای برخی چالش های آشنای ریدلر که در بازی Batman Arkham City نیز وجود داشتند، در بازی Batman Arkham Knight شاهد وجود چالش های جدیدی هستیم که مواجه شدن با تعدادی از آن ها استفاده از قابلیت های بت موبیل را طلب می کند. در کل سوای آن دسته از چالش هایی که مبتنی بر محدودیت زمانی بوده و بسیار اعصاب خردکن هستند، چالش های ریدلر را می توان یکی از نکات مثبت موجود در گیم پلی بازی Batman Arkham Knight قلمداد کرد
یکی از نکات قوت مجموعه بازی های Batman Arkham داستان گیرا و شخصیت پردازی قدرتمند نسخه های مختلف این سری بوده است (که البته در برخی از نسخه های این مجموعه نظیر Batman Arkham City با مشکلاتی نظیر شلوغی بیش از اندازه ی داستان و عدم بهره گیری از تمامی توان و پتانسیل های مربوط به شخصیت های حاضر در داستان مواجه بودیم). امری که در بازی Batman Arkham Knight نیز می توان وجود آن را به خوبی احساس کرد (البته منظور قدرت داستان پردازی در این بازی است). داستان بازی Batman Arkham Knight را در کل می توان داستان قدرتمندی قلمداد کرد که با پیچش های بسیار مناسبی همراه شده است و نکته ی مثبت قضیه این جاست که تمامی پستی و بلندی های مربوط به داستان این بازی و نقاط عطف آن درست در همان موقعیت هایی رخ می دهند که باید اتفاق بیافتند. با این حال هنوز هم توجه به یک نکته در رابطه با داستان این بازی ضروری به نظر می رسد. این که اعضای استودیو راک استدی کار خود را با تولید سه نسخه ی متفاوت از سری Batman Arkham آغاز کرده و آن را به پایان رساندند اما در نهایت نتوانستند از زیر سایه ی شخصیت ژوکر (یا همان جوکر) بیرون بیایند. در واقع پس از ساخت نخستین نسخه از این مجموعه یعنی بازی Batman Arkham Asylum ، با آن حضور درخشان شخصیت ژوکر ، انتظار نگارنده ی این سطور بر این بود که اعضای استودیو راک استدی بتوانند چنین موفقیتی را در نسخه های بعدی این مجموعه با سایر دشمنان سرشناس شخصیت بتمن نیز تکرار نمایند (خصوصاً این که در بازی Batman Arkham Asylum شاهد ارجاعات متعدد و بسیار کنجکاوی برانگیزی به بسیاری از شخصیت های شاخص حاضر در مجموعه کتاب های مصور بتمن در طول گیم پلی بازی بودیم). اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد و در سه نسخه ی بعدی این مجموعه (که البته تنها دو تای آن ها به دست اعضای استودیو راک استدی تولید شد) این نکته بیش از پیش به چشم آمده است که سازندگان اصلی سری Batman Arkham سرنوشت این مجموعه را به شکلی بی معنی با شخصیت ژوکر پیوند زدند و هر بار به ترفندی او را وارد داستان بازی نمودند (از انتقال داستان بازی به زمان قبل از مرگ ژوکر گرفته تا ترفندی که در نسخه ی Batman Arkham Knight شاهد آن هستیم). اگر چه حضور شخصیت ژوکر در بازی Batman Arkham Knight برخی از لحظات خوب داستان این بازی را رقم زده است اما در کل سازندگان بازی Batman Arkham Knight با وارد کردن زورکی شخصیت ژوکر به داستان این بازی عبارت “قحط الرجال” را به طور کامل معنی کرده و بر این حقیقت مهر تاکید زدند که قادر نیستند بی حضور شخصیت ژوکر به خلق یک هماورد کاریزماتیک برای شخصیت بتمن در سری Batman Arkham بپردازند (و در واقع این شخصیت جذاب را به بهانه های مختلف آن قدر در نسخه های مختلف این مجموعه مورد استفاده قرار دهند تا تمام جذابیت و تازگی آن را به طور کامل از بین ببرند). البته باید به این نکته اشاره کرد که شخصیت ژوکر در بازی Batman Arkham Knight کارکردی کاملاً متفاوت با حضور های پیشین خود در مجموعه ی Batman Arkham دارد؛ اما در عین حال این حضور چندان لازم به نظر نمی رسید و می توانست اصلاً اتفاق نیافتد. حتی می توان گفت که حضور نچسب شخصیت ژوکر در این بازی موجب شده است تا پتانسیل های موجود در شخصیت هارلی کویین (به منظور تبدیل شدن به یک هماورد قدرتمند برای بتمن) همچنان در حد پتانسیل های هدر رفته باقی بماند و این شخصیت قدرتمند بار دیگر همانند بازی Batman Arkham City در قامت شخصیتی خنثی و بی تاثیر ظاهر شود. اما در کل می توان خطوط اصلی و فرعی داستانی در بازی Batman Arkham Knight را بسیار قدرتمند توصیف کرد که البته به موجب گیم پلی کم رمق این بازی داستان این اثر نتوانسته آن چنان که باید تاثیر مهم خود را به نمایش بگذارد.
شاید شاخص ترین نکته ی فنی و تکنیکی موجود در بازی Batman Arkham Knight را بتوان در مدل سازی اشیا و شخصیت های حاضر در این بازی سراغ گرفت. نکته ای که از شخصیت بتمن (با آن زره پر جزئیات و شنل زیبا) گرفته تا بت موبیل (با آن همه ریزه کاری) و همچنین سایر شخصیت های اصلی و اشیاء حاضر در بازی (نظیر هماوردان بتمن یا تانک های حاضر در شهر) به شکل واضحی قابل مشاهده است. با این حال شاید نتوان نظیر همین خصوصیت را در مواردی نظیر طراحی خیابان های خلوت و سوت و کور شهر و کوچه پس کوچه های آن (که کم و بیش همگی شبیه به هم هستند) مشاهده کرد. در این میان یکنواختی طیف رنگ موجود در موتور گرافیکی آنریل نیز همچنان به قوت خود باقی است که البته به دلیل وقوع کل داستان این بازی در سیاهی شب این نکته چندان به چشم نمی آید و به نوعی پوشش داده شده است. بخش موسیقی و صدای بازی Batman Arkham Knight نیز دقیقاً از همان قدرت و استحکام نسخه های پیشین مجموعه بازی های Batman Arkham برخوردار است. با این حال آن چه که هنرمندی صدا پیشگان قدرتمند این بازی را نسبت به نسخه های پیشین این مجموعه کم رنگ تر جلوه می دهد، دیالوگ های نه چندان قدرتمند موجود در این بازی است که آن صلابت و گیرایی نسخه های قبل را ندارند. به عنوان مثال در نسخه های پیشین این سری مواردی نظیر غرور (به معنای مثبت آن)، حس طنز پردازی و قدرت درونی شخصیت بتمن را به راحتی می شد در دیالوگ های کنایه آمیز او با سایر شخصیت های حاضر در داستان احساس کرد. اما اغلب دیالوگ های رد و بدل شده در بازی Batman Arkham Knight از ویژگی مذکور کاملاً به دور هستند و در بسیاری از موارد کاملاً یکنواخت، خسته کننده و بی ثمر جلوه می کنند. در کل می توان بازی Batman Arkham Knight را یک بازی بسیار خوب برای تجربه کردن در چنین روز هایی توصیف کرد اما در عین حال باید اعتراف کرد که این بازی بی شک ضعیف ترین نسخه در میان عناوین چهار گانه ی سری Batman Arkham به شمار می رود و نمی توان آن شکوه و صلابت آغازین (که در بازی Batman Arkham Asylum) شاهد آن بودیم را در تجربه ی پایانی اعضای استودیو راک استدی در دنیای بتمن مشاهده کرد.
بنظرم باید ارخام نایت اخر دستیار بتمن میشد:emoji5
سلام با کمال احترام باید بگم شما ضد بتمن هستید:emoji4 به نظر من این یکی از بهترین و تکمیلترین کار های کمپانیه راک استدی بود خیلی از کاستی های بتمن تو این نسخه بهبود پیدا کرد گرافیک عالی ، گسترده شدن نقشه ، صدا گذاری عالی ، گیم پلی خوب ، همراه با افزایش قابل توجه توانایی های بتمن که در برابر دشمنانش کاملا منطقی بود و …. (شما گفتین ماشین بتمن کم کار بود!!! اما nVIDIA تبلیغ Game Work خودشو با این بازی انجام داده که توانایی و کارامدی ماشین بتمن معلومه ، ببخشید دیگه چه جوری باید از ماشین استفاده کرد حتی تو پرواز بتمن هم کارآمده:o)
با اینکه هنوز خودم موفق به انجام بازی نشدم اما سه نسخه قبلی رو تمام کردم :-bd
خوب میدونم طی هر نسخه جدید حتی تو کنسول های قدیمی (((میکرو و سگا))) بت من توانایی مبارزش افزایش پیدا میکرد خوب این عالیه تو اولین گیم پلی این بازی که توسط سونی منتشر شد معلومه:-bd:-bd:o ، به نظر من فقط یه نقطه ضعف داره که شما درست گفتید اونم (((یکنواختی رنگ ،رنگ سبز)))) و خلوط بودن شهره:-q اما با توجه به گرافیک عالی و اولین بتمن Open World به چشم نمیاد ، به نظر من این آغاز قدرت نمایی بتمن برای شماره های بعدی خواهد بود فقط حتما باید مشکل رنگ حل بشه
(((فکرشو بکنید تو نسخه های بعدی بتمن سوار سفینشم بشیم مثل کنسول سگا و نبرد هوایی هم داشته باشیم مثلا با کمک نیروی هوایی مقابل دشمنال بسیار پیشرفته تر بتمن ………..)))
درکل عالیه من امتیاز 9.5 از ده میدم:-bd:-bd:-bd
حرف آخرم nVIDIA برای ساخت و تکمیل این بازی برای PC به کمک ناشر اون برادران وانر رفت که فقط به تبلیغ انویدا گیم وورک نگاه کنید همه چیزو میفهمید. ایا انودیا هم وقت تلف کرده که دنبال پولو جیب مردمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiley1
چه عجب یه نقدی دیدیم که کپی از منتقدها (بخونی مزدبگیر) ی خارجی نباشه و به واقعیت های بازی اشاره کنه:-bd
فکر کنم این منصفانه ترین نقدی که از این بازی خوندم، هرچند شما احتمالا بازی رو رو پی سی بازی نکردی وگرنه می فهمیدی گرافیک فنی یعنی چی!
باشه توخوبی
خیلی باحاله
ارکام نایت..بزرگترین اثر راک استدی و بتمن و یکی از بزرگترین عناوین نسل هشتم هست.. این عنوان ژانر ماجراجویی را به جلو سوق داده و بهترین تجربه ی بتمن بودن را به مخاطب میدهد..
علیرضا زیاد خودت رو درگیر امتیاز نقد نکن اگر از بازی ای خوشت میاد اون بازی رو انجام بده. منتقد یا مقاله نویس نظر خودش رو مینویسه لزوما مشکلی با بازی نداره.
من همین حس الان تو رو برای بازی رایز داشتم. همه منتقد ها از نبود یک سیستم رزم گروهی واقعی داخل این بازی انتقاد جدی داشتند.(البته اگر منصف باشیم واقعا این مورد نیاز بود) اما یکی از بهترین بازیهایی بود که من انجام دادم. هم داستانش و هم روایت داستانش رو خیلی دوستداشتم.
من شنیدم بعضی ها میگن بازی رو pc اصلا مشکلی نداره.
شما هم سوار بر موج شدید! همون چیزی که گیم اسپات میگه رو شما هم گفتید، مهمترین نکته گیم پلی وجود بت موبیله که توی بازی های قبل نبود! پس چطور گیم پلی الان یکنواخت است؟ اگر منظورتون اینه که بت موبیل یکنواخت میشه، شما بگو چه قابلیتی باید براش میگذاشتن؟ جوکر در مجموعه بتمن از سال 1941 وجود داره تقریبا هم سن خود بتمن هست، کاریزماتیک ترین شخصیت مجموعه هم هست! شخصیت های کاریزماتیک دیگه مجموعه هم در سری بازی های آرخام هم کار شدند مثل هوگو استرنج و اسکر کرو، از نظر شما نویسنده چطور باید پیوستگی داستان بین این بازی و بازی های قبل رو حفظ می کرد، چه شخصیتی از نظر شما کاریزما لازم برای ایفای نقش اصلی رو داره؟ هارلی کویین که زمان معرفیش در کمیک های بتمن 1993 است، و نقش مهمی در کمیک های بتمن نداشته و خود جوکر هم اعتفاد داره که عقلش رو از دست داده و قابل جدی گرفتن نیست؟
سلام
دوست عزیز شما باید با توجه به قطعات سیستمتون و این که چه سبک بازی رو میپسندید یک بازی انتخاب کنید
پیشنهاد میکنم مطالب اینجا ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C”[/url]) رو ببینید.
سلام
ممنون بابت برررسی
دوستان میشه بمن یه بازی معرفی کنید که اول داستان خیلی عالی داشته بعد گرافیکشم خوب باشه
ممنون
با سلام
اين نقد واقعا نقد بدي بود البته با عرض شرمندگي ولي بد بود
اولا جوكر خيلي جذابيت داشت و اصلا بيهوده نبود
دوما رانندگي با ماشين بتمن تا جايي كه من بازي كردم مشكلي نداره خيلي هم لذت بخشه
سوما درسته بازي روان هست وچالش زيادي نداره ولي اونقدارا هم ديگه بدون چالش نبوده كه شما اومدين اينو به عنوان ضعف نوشتين
حق اين بازي از نظر من بالاي هشت بود حتي با دقت به اون همه شخصيت كه تو بازي بود و اون همه مرحله و داستان كه براي هر كدوم وجود داشت ميتونه 9 (در مورد باگ هم يا من واقعا نديدم يا نداشته )
نميدونم اشكالي داره اينم بگم يا نه
ولي من با نقد زومجي موافق تر هستم
اینجور که معلومه بین علما اختلاف افتاده سر قضیه باگ. تو pc اگر هم باگی باشه با یک آپدیت درست میشه و مشکل برطرف نشدنی نیست. در کل بازی جالب و جذابی هست بتمن
دوستان گفتن رو pc باگ زیادی نداشته،مارو ترغیب کردن که بریم سراغشو بازیش کنیم
اگه میدونست باگ چیه این حرف را نمیزدی:-)):-))
دقیقا همینه منم فقط یه باگه کوچیک دیدم و هیچ اپدیتی هم نریخته بودم، حالا witcher با اون همه باگ که حتی با ریختن آپدیت همش از بین نمیره فلان مقامو فلان مقام میگیره، بهترین بازی بازی سال هم میشه که حقش نبود
برای پلتفرم pc موقع عرضه انقدر باگ داشت خیلی ضرر کرد ولی در کل بازی قشنگیه:-bd
خخخخ دقیقا:D:-))
مشکلی من بر نخوردم.
واقعا خوب بود، هم گیمپلی و هم گرافیک و هم داستان
بله روی pc و شاید تعجب کنی اینو میگم ولی فقط یدونه باگ دیدم، و بازی خیلی بهینه بود من خودم انتظار انقدر بهینه بودن رو نداشتم
من رو pc یازی کردم و به هیچ وجه باگی ندیدم
خیلی روون مث نسخه های قبلی
البته قبلی ها رو روی کنسول بازی کرده بودم
با نقد هم با کمال احترام مخالفم
همچنان دلنشین تر از بقیه بازی ها بود
علی الخصوص گرافیک بازی و موتور unreal
من بعد از اون دارم witcher رو بازی می کنم که اصلا لذت بتمن رو بهم منتقل نکرده تا الان
هم دیالوگاش بیشتره هم گرافیکش پایینتره
دروغ 13 یعنی این =))=))=))
کلا اصلا حال نکردم از فیلم و گیمش همش نشون دادن منجی بی چون و چرا برای بیننده درست میکنه
میخواستم بدونم شما روی کامپیوتر بازی کردین، درسته؟ مشکلاتی که میگفتن این عنوان روی کامپیوترهای شخصی داره ندیدین چیزی؟!! میگفتن مشکلات و باگهای گرافیکی و فنی داره، چیز محسوسی نبود؟!!!
ممنون
درسته واقعا اصلا نکته ی جذابش بتموبیل و جوکر به اضافه اون خانم درختیه:x:x
ممنون بابت نقد
اما به نظرم عنوان به هیچ وجه متناسب با متن و نمره داده شده نیست
با دیدن عنوان فکر کردم بهترین امیازی که به بازی بده نویسنده نهایت 4 باشه یا 5
با دو مورد این نقد مخالفم اول اینکه گفتید استفاده بی دلیل شخصیت جوکر در بازی، باید بگم اگه جوکر تو بازی نبود واقعا گیمپلی خسته کننده میشد و شوخی های جوکر در حین بازی خیلی جالب و سرگرم کننده بود، مورد دوم که گفتید یکنواخت بودن گیمپلی مربوط به بتموبیل که اصلا اینطور نیست، وقتی سوار بتموبیل میشید اصلا مراحل بازی از یادتون میره انقدر که رانندگی باهاش و ویژگی هایی که داره جذابه. البته بیشتر سایت ها که این بازی رو نقد کردن بی دلیل ازش بد گفتن نمیدونم چرا!! ولی من واقعا ازش لذت بردم
واقعا بازی عالی بود نتئنستم تا 100 درصد برم ولی 3 بار تمامش کردم
این بازی حرف نداشت. مخصوصاً بخش Riddle Trophy:-bd
خیلی ممنون بابت نقد جامع در مورد این بازی، متاسفانه من این سری بازیو همشو انجام دادم تا این قسمت که بخاطر صحبتهای منتقدین درمورد مشکلات فنی در بازی رغبتی به انجام دادن آن نداشتم.
در مقاله و نقد شما من نکته ای در مورد ایرادات فنی اعلام شده از سمت پی سی گیمرها و سایتهای بازی ندیدم و فک کنم بازی مشکل خاصی که قابل به ذکر باشه نداشته در نسخه شما، درسته؟!
بهرحال بتمن دوس داشتنی گاتهام همیشه در صدر برترین ابرقهرمانهاس چون یک انسانه و هیچ نیروی خارق العاده ای در اون وجود نداره و همین قضیه باعث شده دوس داشتنی تر بشه.:-bd:-bd:x:x