تعدادی از شما که اکنون در حال خواندن این سطور به سر می برید احتمالاً به کار در اداره یا شرکتی مشغول هستید و شاید همین حالا به جای رسیدن به کاری که مسئولیت آن را بر عهده دارید، از اینترنت محل کار خود برای مشاهده ی این متن استفاده می کنید! (اگر درست حدس زدیم لطفاً همین حالا این صفحه را بسته و به کار خود برسید و بعداً سر فرصت و در اوقات بیکاری تان، به مطالعه نمودن ادامه ی این متن بپردازید) به هر حال فرآیند کار کردن در اداره یا شرکت هایی که همگی می شناسیم، معمولاً فرآیندی روتین و تکراری به حساب می آید و تنوع خاصی را نمی توان در روند اجرایی آن متصور شد. شما معمولاً هر روز در ساعت مشخصی از خانه بیرون می روید و به انجام همان کار هایی می پردازید که روز گذشته انجام شان داده بودید و این چرخه همین گونه تا زمان بازنشستگی تان ادامه می یابد. در این صورت حکایت زندگی روزانه ی شما شاید کم و بیش به مراحل بازی That Level Again شباهت داشته باشد. روندی تکراری که باید مدام آن را انجام دهید تا چرخ روزگار بچرخد و اموراتتان به موجب آن بگذرد. اما بر خلاف کار های یکنواخت اداری یا شرکتی، مراحل موجود در بازی That Level Again پس از تکرار مداوم به هیچ وجه خسته کننده یا تکراری نمی شوند و همچنان تا پایان بازی جذابیت و درگیر کنندگی خود را حفظ می کنند.
بازی That Level Again ساختاری بسیار ساده دارد. در هر مرحله از این بازی شما از یک در ورودی وارد آن مرحله شده و در محیطی شبیه به یک اتاق قرار می گیرید. اتاقی که در میان تعدادی مانع تیغ مانند محصور شده است و نا گفته پیداست که با برخورد به این تیغ ها شما در دم جان خود را از دست خواهید داد. با این حال مرگ پایان کبوتر نیست (!) و از همین رو در همان لحظه ی ناکار شدن، شما بار دیگر در آستانه ی در ورودی مرحله ی مذکور ظاهر خواهید شد. و این در حالی است که جنازه تان همچنان در همان محل مرگ باقی مانده است. هدف اصلی هر مرحله عبور از این موانع و رسیدن به در خروجی اتاق است. روند کلی این امر به این ترتیب است که شما توسط فشردن دکمه ی بزرگ و قرمز رنگی که درست در وسط آن مرحله قرار دارد می توانید در خروجی اتاق را بگشایید و وارد مرحله ی بعدی شوید. اما حدس بزنید که با عبور از هر مرحله، چه چیزی در مراحل بعدی این بازی انتظارتان را خواهد کشید؟ بگذارید کارتان را راحت کنم: همان اتاق و همان موانع به همراه همان دکمه ی کذایی قرمز رنگ و همان در های ورودی و خروجی! بله کاملاً درست می بینید. در بازی That Level Again با عبور از هر مرحله هیچ چیزی تغییر نمی کند و شما دوباره به سر جای اول خود باز می گردید!
تمام مراحل این بازی کم و بیش به همین شکل هستند و در همین اتاق سپری می شوند.
با این حال آن چه که گیم پلی این بازی را جذاب و بکر جلوه می دهد، چگونگی گذر کردن از موانع پیش رو و نحوه ی ترک گفتن این اتاق تکراری در هر بار وارد شدن به آن است. در هر بار ورود به این اتاق شما متنی را در گوشه ی سمت چپ و بالای تصویر مشاهده می کنید که نقش راهنمای شما برای عبور از آن مرحله را ایفا می کند. کار شما این است که متن مذکور را رمز گشایی کرده و نحوه ی گذر از آن مرحله را بیابید. به عنوان مثال در برخی مراحل این بازی شما حتماً می باید آن دکمه ی قرمز رنگ را به گونه ی خاصی بفشارید تا در خروجی باز شود یا در برخی دیگر از مراحل موجود در That Level Again ، این دکمه ی رهایی بخش هیچ نقش مهمی بر عهده ندارد و شما باید به طرق دیگری راه خود را به سمت مرحله ی بعدی بازی کنید. در کل می توان مراحل موجود در این بازی و نحوه ی رمز گشایی شان را به دو دسته ی کلی تقسیم کرد. دسته ای که از راه فیزیک قابل گذراندن هستند و دسته ای که برای عبور از آن ها ناچار به حل معما های گاه پیچیده ای هستید که هر کدام از آن ها به روش های گوناگونی قابل حل هستند. در واقع این روش ها در اغلب مواقع بسیار عجیب و پیچیده جلوه می کنند و برای یافتن آن ها حسابی باید به مغز خود فشار بیاورید. همین چالش و تقلا بی شک یکی از نکات مثبت بازی That Level Again به شمار می رود و کاری می کند که شما به کلی در دنیای این بازی غرق شوید و توان دل کندن از آن را نداشته باشید (پیشنهاد می کنیم این بازی را زمانی آغاز کنید که زمان کافی برای وقت گذراندن با آن را داشته باشید چون That Level Again به شدت گیم پلی درگیر کننده و اعتیاد آوری دارد). در کل تمامی مراحل این اثر (چه آن ها که مبتنی بر فیزیک هستند و چه مراحلی که بر مبنای حل معما بنا شده اند) بسیار زیبا و جالب طراحی شده اند و گذشته از دشواری یا آسان بودن نحوه ی عبور از آن ها ذات هنرمند سازندگان این بازی را به رخ مخاطب خود می کشند.
تعدادی از معما های موجود در بازی That Level Again به حدی خلاقانه هستند که برای حل کردن آن ها و عبور از در خروجی اتاق، باید آن ها را از طریق منوی بازی و یا حتی با خروج از این اثر و دستکاری کردن تنظیمات تلفن موبایل یا تبلت خود حل کنید!
به هر حال اغلب گفتنی ها در مورد بازی That Level Again گفته شد و بررسی این اثر پایان یافته به نظر می رسد. اما از آن جا که تازه گرم شده و به هیجان آمده ایم بهتر است در ادامه ی متن نگاهی هم به دنباله ی این بازی بیاندازیم. اثری که با نام That Level Again 2 شناخته می شود و همانند برادر بزرگ تر خود گیم پلی بسیار جذاب و درگیر کننده ای دارد. در بازی That Level Again 2 شاهد تغییراتی در ساختار گیم پلی بازی هستیم و به مدد افزوده شدن موارد جدیدی به ساختار گیم پلی این اثر، مراحل موجود در آن گاه بُعد و عمق بیشتری یافته اند. طی هر مرحله از این اثر، به جای یک اتاق دو اتاق انتظارتان را خواهد کشید که توسط یک در جدا کننده به یکدیگر متصل هستند. این در برخلاف در خروجی مرحله، کاملاً باز بوده و هر زمان که بخواهید می توانید ما بین این دو اتاق ورود و خروج نمایید. در واقع بخشی از روش حل معما های این بازی نیز بر اساس همین ورود و خروج ها و جابجایی میان این دو اتاق بنیان نهاده شده اند. اما در خروجی هر مرحله برخلاف در ارتباطی این اتاق ها بسته است و برای گشودن آن نیاز به کلید دارید. در واقع طی مراحل بازی That Level Again 2 شاهد این نکته هستیم که کلید طلایی رنگ مذکور جای دکمه ی قرمز رنگ نسخه ی قبل را گرفته است و تنها به کمک یافتن آن است که می توانید راه خود را هموار ساخته و از در خروجی وارد مرحله ی بعدی شوید.
یافتن کلید طلایی عبور از مراحل هر چه پیش تر می روید دشوار تر و چالش بر انگیز تر می شود
در مراحل That Level Again 2 نیز همچون مراحل نسخه ی قبل همان معما های پر چالش تامل بر انگیز وجود دارند که برای حل کردن برخی از آن ها نیاز به کار کشیدن فراوان از مغز خود و سوزاندن مقادیر قابل توجهی فسفر خواهید داشت. موزیک ساده و بی شیله پیله ی متن نیز در این نسخه تا حدی مرموز تر جلوه می کند و بیش از نسخه ی قبل به ساخت اتمسفر منحصر به فرد این اثر یاری می رساند. در کل فضای حاکم بر بازی That Level Again 2 تا حدودی متفاوت تر از نسخه ی قبل به نظر می رسد و این امر را حتی می توان در درونمایه ی این بازی و مفاهیم پنهان نهفته در دل آن نیز مشاهده کرد. به نسبت بازی That Level Again نسخه ی دوم این اثر یعنی بازی That Level Again 2 مفاهیم فلسفی نسبتاً عمیق تری را در دل خود جای داده است و آن حس تنهایی و آسیب پذیری شخصیت اصلی بازی، در نسخه ی دوم بیش از نسخه ی نخست نمود یافته است.
هر نکته ی بی اهمیتی می تواند کلید عبور شما از مراحل مختلف بازی That Level Again 2 باشد. به عنوان مثال همین پنجره ای که در تصویر مشاهده می کنید تنها نقش تزیینی ندارد و در برخی مراحل این بازی به عنوان یکی از المان های قابل تعامل برای عبور از مرحله محسوب می شود
هر دو نسخه از بازی That Level Again آثاری هستند که در عین سادگی بیش از حد، مفاهیم بسیار عمیقی را در دل خود جای داده اند و مهم تر از آن این که بی نهایت سرگرم کننده و اعتیاد آور هستند. اگر به دنبال اثری ساده و در عین حال درگیر کننده و جذاب برای تلفن موبایل خود می گردید دو بازی That Level Again و That Level Again 2 می توانند انتخاب های بسیار مناسبی باشند. این دو بازی همچنین می توانند منبع الهام بسیار خوبی برای بازی سازان تازه کاری باشند که قصد طراحی عناوین منحصر به فردی را دارند اما نمی دانند چگونه باید قدرت خلاقیت خود را به کار گیرند. البته منظور این نیست که این بازی را ببینید و آن را مو به مو کپی کنید (کار مورد علاقه ی بسیاری از بازی سازان ایرانی!) بلکه غرض اصلی جا انداختن این نکته است که اگر قدرت خلاقیت را پرورش داد حتی می توان از دل اثری با مراحل کاملاً تکراری، یک بازی بسیار جذاب بیرون کشید که هر کدام از مراحل آن نه تنها تکراری نیستند بلکه بسیار درگیر کننده و اعتیاد آور جلوه می کنند و قطعاً مخاطب را تا پایان با خود همراه خواهند ساخت. مخلص کلام این که دو بازی That Level Again و That Level Again 2 آثار بسیار تاثیر گذار و سرگرم کننده ای هستند که نظیرشان را کم تر می توان پیدا کرد. بنا بر این در صورت داشتن ابزار های همراه مبتنی بر اندروید یا iOS به هیچ وجه تجربه کردن این دو بازی را از دست ندهید.
باید تخته سیاهه رو تکون بدی
سلام :smiley4:emoji8
آقا بازیش خـــــیلی خوبه ولی تورو خدا مرحله 15روبگید:smiley7
من عاشق این نوع بازیم که ادعایی نداره اما میتونه ساعت ها شما رو محو خودش بکنه … مرسی