خبرها هر روز هشدار میدهند که اگر زودتر برای مسئلهی آب ایران راهکارهایی پیدا نکنیم، این اکوسیستم تا قبل از دو دههی آینده، برای سکونت مناسب نخواهد بود. فاجعهای که تک تک مان میتوانیم در به تعویق افتادن آن نقش داشته باشیم.
ما در استارتاپ جوان پادپُرس، باور داریم با همفکری و همافزایی راجع به مسئلههای مهمی، همچون مسئلهی آب، سریعتر میتوانیم به راهکارهای موثر برسیم. به همین منظور، بستر نوآوری جمعی پادپُرس را آماده کردیم؛ و در انتهای شهریور، با همراهی جوامع دانشگاهی و استارتاپی مختلف، میزبان یک میزگرد مجازی با حضور علاقهمندان به مسئلهی آب ایران خواهیم بود.
قطعا حضور و همراهی شما در این میزگرد، ما را در این مهم یاری خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام در میزگرد؛ به آدرس زیر مراجعه کنید:
https://goo.gl/r9U7xm
معرفی اجمالی میزبان: یک سرویس پرسش و پاسخ
تصور کنین هر کدوممون هر روز ۱۰ دقیقه، به راه حلی برای یکی از مشکل های اطرافمون فکر میکردیم و تصور کنین این ده دقیقه ها با هم همسو بود. به نظرتون چه اتفاقی میفتاد؟سرویس پرسش و پاسخ پادپُرس بستری هست برای همسو و همراه شدن افرادی که میخوان خودشون مسئول حل مشکلها و مسئلههای دنیای اطرافشون باشن.در این فضای گفتگوی مجازی، افراد با تخصص و مهارت مختلف، حول مسئلههای مشترک گرد هم میان؛ دغدغهها و پرسشهاشون رو با هم به اشتراک میذارن و از تجربههاشون میگن. هدف از این فعالیتها رسیدن به مسئلههای بهتر و یا کشف مسئلهی اصلی و در اولویت برای حل است.
نُوآوری جمعی در پادپُرس
بعد از گفتگوی کافی پای مسئلهها در پادپُرس، امکان آغاز فعالیت متمرکز حول یک مسئلهی پرمخاطب، برای رسیدن به اختراعات و نوآوریهای تجربه-محور برای بهبود آن مسئله آغاز میشود. این رویدادهای مجازی، تحت عنوان نام نُوآ (Nova) و با محوریت موضوعاتی که توجه بیشتری از جمع منتقدان پادپُرس را به خود جلب کردهاند، کلید خوردهاند.نُوآ (Nova)، با مفهوم نو بیا و با معنای لغوی نواختر؛ پایان عمر یک ستاره و آغازی برای ستارههای جدید، است. پادپُرس در رویدادِ نُوآ، میزبان یک میزگرد مجازی راجع به یکی از دغدغههای پرمخاطب میشود و تلاش میکند مخاطبان و ذینفعان مرتبط با موضوع را در این میزگرد به گفتگو پای آن دعوت کند.
هیچ چیزش دست ما نیست الکی فریب تبلیغات رو نخورین فقط حدود ۶ درصد آب کشور صرف مصارف خونگی میشه باقی در بخش کشاورزی و صنعت حروم میشه ما خیلی هم صرف جویی کنیم بنظرتون ۶ درصد چقدر تاثیر داره بقول رفیقمون اینا بهانه برا گرون کردنه. نهایت اسراف در بخش خونگی تبدیل شدن به فاضلابه که قابل استفاده دوباره در بخش کشاورزی ه
ولی حالا فکر کنید از اون ۹۴ درصدی که تو کشاورزی و صنعت حروم میشه اگه فقط ۶ درصد صرفه جویی بشه یعنی به اندازه کل مصرف خونگی کشور صرفه جویی شده
فقط ایران نه در سطح جهانی آب کم شده دلیل اصلیشم اصراف و گرماست، توی ایرانم ماشاالله وسواسی زیاد هست فقط اصراف میکنن که ضربشم میخورن
شما سطح منابع آب شیرین رو با 3 سال پیش مقایسه کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید
بابا اب داریم زیاد هم داریم، فقط یه بهونست که اب رو گرون کنن