انویدیا در جریان CES 2017 کنفرانس رسمی خود را آغاز کرده و مهمترین اهداف و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشت. در ادامه به معرفی آنها پرداخته و مهمترین بخش های این کنفرانس را برای شما عزیزان ارائه خواهیم کرد.
NVIDIA 2017 Shield
کنسول جدید انویدیا (Shield) از جمله محصولاتی بود که در این مراسم معرفی شد؛ این محصول که همواره به عنوان یک باکس تلویزیونی و گیمینگ به منظور سرگرمی های اتاق نشیمن عرضه شده است، در نمونه جدید خود قادر به پشتیبانی از فناوری HDR و دقت 4K است. کدک های HEVC و VP9 نیز توسط پردازنده آن رمزگشایی می گردد. با توجه به پیشرفت سخت افزاری این کنسول در سال 2017، احتمال اجرای بازی هایی با گرافیک های بهتر نیز در آن وجود دارد. اتصال به خدمات ابری و مواردی همچون Google Assistant نیز در این کنسول فعال هستند. نسخه جدید کنسول انویدیا شیلد با قیمت 200 دلار عرضه می گردد.
میکروفون هوشمند Google Assistant
انویدیا یک میکروفون هوشمند (AI) را معرفی کرد. این محصول می تواند در هر جای منزل نصب شده و با کنسول Nvidia Shield و تلویزیون های هوشمند در ارتباط خواهد بود. علاوه بر آن این محصول در مسیر شبکه Wi-Fi قرار می گیرد. این محصول بخشی از پلتفرم NVIDIA Home AI است که با Google Assistant (“OK Google!”) سازگار است.
GeForce Now
در نهایت انویدیا سرویس GeForce Now را معرفی نمود. این سرویس که چیزی شبیه به Origin و Steam است، می تواند هر کامپیوتر و یا نوت بوک ساده را به یک محصول گیمینگ مبدل سازد. در سرورهای GeForce Now از کارت گرافیک های Pascal استفاده شده است و کاربران به وسیله ارتباط با آن و خرید بازی ها با قیمت پایین، می توانند تنها پس از چند دقیقه شروع به انجام آن توسط سرویس ابری نمایند. در حال حاضر جزئیات این طرح اعلام نشده است. انویدیا مدعی آن است که توسط برخی از الگوریتم ها، زمان تاخیر آن را به شدت کاهش داده است. کاربران با توجه به پهنای باند اینترنت خود قادر به تغییر در رزولوشن بازی هستند. همچنین می توان این سرویس را بر روی سیستم های مکینتاش نیز راه اندازی نمود.
Xavier supercomputer
انویدیا که در سالهای اخیر بر روی هوشمند سازی اتومبیل ها فعالیت کرده است، هم اینک سخت افزار و نرم افزارهای هوشمند ناو بری را به تکامل رسانده و قابل استفاده کرده است. کامپیوتر Xavier محصول جدید این شرکت در CES 2017 معرفی شد. کنفرانس انویدیا در حالی ادامه یافت که مدیر عامل آن به جای صحبت از کارت گرافیک GTX1080 Ti به محصولاتی پرداخت که عمدتا در راستای هوشمند سازی منازل و خودروها حرکت کرده اند. این کامپیوتر که عمدتا در زمینه یادگیری رباتیک نیز کاربرد خواهد داشت، از 8 پردازنده ARM 64 و 512 هسته گرافیکی Volta بهره می برد. این محصول در سال 2020 به طور رسمی بر روی اتومبیل های “آئودی” نصب شده و می توانند به عنوان یک راننده هوشمند عمل نماید. انویدیا اعلام کرده است که تمامی آزمون های آن با موفقیت به پایان رسیده است.
{loadposition green-ad}
جالبه :-bd
1080Ti چی شد پس:smiley9