معمولاً در طی برگزاری نمایشگاه E3 تعدادی از استودیو ها و شرکت های بازی سازی، ترجیح می دهند که موارد مربوط به گیم پلی عناوین جدید خود را در پشت درهای بسته و به شکل انحصاری برای اهالی رسانه نمایش دهند. اغلب هر سال شامل تعدادی عنوان هستیم که همین رویه را در پیش می گیرند و به صورت عمومی نمایش چندان مفصلی ندارند. یکی از بازی هایی که در نمایشگاه E3 امسال از همین ویژگی تبعیت می کرد، نسخه ی سوم سری GW یعنی بازی Sniper 3: Ghost Warrior بود. البته مواردی کلی از ویژگی های جدید Sniper 3 در طی نمایشگاه امسال برای عموم نیز به نمایش در آمد که تمامی آن ها نسخه های مختصر شده ای از دموی نمایش داده شده در پشت درهای بسته برای اهل رسانه بودند. یک دموی 24 دقیقه ای که یکی از مراحل این بازی را به نمایش در می آورد. چندی پیش ویدیوی این دمو منتشر شد و اکنون پس از مدت ها فرصتی دست داد تا به بررسی آن بپردازیم.
در این نمایش سرپرست طراحان این بازی یعنی آقای Jess Lebow همزمان که یکی دیگر سازندگان بازی یعنی Alex Sajnnach مشغول انجام مرحله ی مذکور از بازی بود، به ایراد توضیحاتی در مورد این اثر پرداخت. بر طبق گفته های او داستان بازی در گرجستان به وقوع می پیوندد و (بر طبق کلیشه های رایجی که سری CoD با فاصله گرفتن از دوران جنگ جهانی و آمدن به دوران مدرن آن را پایه ریزی کرد) بیان گر مناقشه ای نظامی است که مابین امریکا و روسیه در گرفته است. البته شکل ظاهری مناقشه ی موجود در این بازی شباهت فراوانی هم به بحران گرجستان و منطقه ی آبخازیا دارد که هنوز هم می توان آن را آتشی زیر خاکستر نامید. به هر حال در طول این بازی شما کنترل یکی از تفنگ داران بازنشسته ی ارتش امریکا به نام جاناتان نورث را بر عهده دارید که به صورت پنهانی و به شکلی غیر قانونی به پایگاه نیروهای روسی نفوذ می کند تا بلکه بتواند با از میان برداشتن سران فتنه (!) به این قائله خاتمه دهد. مرحله ای که در این دمو به نمایش در آمد بیشتر مبتنی بر فعالیت های مخفی کاری بود و در این میان شخصیت نخست داستان یعنی جناب نورث می بایست بدون آن که دیده شود، هدف آن مرحله که یک ژنرال نظامی بود را از پای در آورد. بر خلاف دو نسخه ی قبلی سری، دنیای این بازی به شکل Open World خواهد بود و شما می توانید آزادانه در طول محیط گشت و گذار کنید. محیطی که گستره ای وسیع با پوشش عمدتاً جنگلی را در بر می گیرد و شما قادر خواهید بود به کمک طناب از صخره های سنگی موجود در لبه های آن نیز پایین بیایید و آزادانه به هر سو که خواستید بروید. یکی از جوانبی که در ابتدای این دمو به نمایش در آمد استفاده از پهپاد بود که نکته ای تازه در طول سری به شمار می رود. به منظور افزودن واقع گرایی بیشتر به ساختار گیم پلی و همچنین القای هر چه بهتر این مفهوم که شخصیت نخست Sniper 3 در طول بازی باید با کم ترین کمک بیرونی، اهداف خود را پیش ببرد؛ لیست فعالیت ها یا آبجکتو های شما در طول مراحل این اثر، آن چنان که باید روی نقشه هایتان یا در قالب اطلاعات جانبی موجود بر زیر منو های بازی نمایش داده نخواهند شد و شما خود باید پیدایشان کنید. یکی از مواردی که در این مهم شما را یاری می کند استفاده از پهپاد است. پرواز پهپاد آن چنان که در این دمو دیدیم مکان دشمنان مخفی شده در محیط را به شما نشان خواهد داد و علاوه بر آن، در انجام فعالیت های جاسوسی نیز کاربرد های فراوانی دارد. به این ترتیب که می توانید این پرنده ی آهنین کوچک را به درون هر سوراخ سنبه ای که اراده کردید بفرستید و در مکان های مذکور به استراق سمع گفتگو های رد و بدل شده میان دشمنان بپردازید. علاوه بر این موارد وجود پهپاد حتی به شما اجازه ی هک کردن وسایل الکترونیکی موجود در کمپ دشمن را هم می دهد تا بتوانید مقاصد خود را به شکل دلخواه پیش ببرید. به عنوان مثال در دموی نمایش داده شده شاهد هک کردن دوربین های امنیتی پایگاه دشمن بودیم و از طریق آن الکس (که مشغول انجام بازی بود) توانست هدف مورد نظر خود که می بایست در طول آن مرحله کلکش را می کند، پیدا کند. با این حال دشمنان پراکنده شده در طول مراحل این بازی نابینا نیستند و اگر موفق به یافتن پهپاد یا مشاهده ی آن بر پهنه ی آسمان شوند، کار شما زار خواهد بود و هیچ بعید نیست که جیغ بلند آژیر خطر، کل پایگاه را از حضور مخفیانه ی شما در آن جا آگاه کند.
اما مسلماً وقتی یک بازی نام Sniper را یدک می کشد، باید در ساختار گیم پلی خود نقش ویژه ای برای به کار بردن این سلاح قائل شود. البته این نقش خاص کم رنگ نشده و بازی Sniper 3 همچنان تمرکز عمده ای بر به کار بردن این سلاح ویژه در طی مراحل خود دارد. بنابراین تفنگ تک تیرانداز، قطعاً مهم ترین عصای دست شما در طول داستان این بازی خواهد بود. در دموی این اثر شاهد استفاده از این سلاح در دو سه مورد خاص بودیم که آخرینشان به زمین گیر کردن هدف اصلی این مرحله یعنی همان ژنرالی که در سطور قبل ذکر خیرش بود، مربوط می شد. در این میان نکته ی قابل توجه اینجاست که برای هدف گیری درست طعمه های خود همچنان باید موارد متعددی را مد نظر قرار دهید. از توجه به وضعیت آب و هوایی گرفته تا سنجش سرعت وزش باد، میزان فاصله تا هدف، جاذبه، نحوه ی حرکت هدف مورد نظر در محیط و همچنین درجه بندی صحیح دوربین تفنگ تان. البته همانند نسخه های پیشین سری، برای هدف گیری موفق تر، بهتر است نفس خود را پیش از لحظه ی شلیک، برای لحظه ای کوتاه در سینه حبس کنید تا بتوانید شلیک موفق تری را داشته باشید. چون همان گونه که جناب جِس لِبو هم در این دمو متذکر شده است، در اکثر مواقع تنها یک فرصت برای شلیک صحیح در اختیار خواهید داشت و با تیر خطایتان ممکن است همه چیز به طور ناگهانی بر باد رود. نکته ی دیگری که او حین نمیش این دمو متذکر شد این بود که برای هدف گیری بهتر هیچ گونه تراز، امتیاز تجربه یا اسلات جانبی برای بهبود کاربرد های سلاحتان در اختیار نخواهید داشت و هدف گیری بی نقص دشمنان تنها مستلزم تمرین و تکرار بیشتر از سوی خود شما خواهد بود. گذشته از این امر، از دیگر ویژگی های جدیدی که طی نمایش مذکور شاهد حضورش در گیم پلی بازی بودیم مکانیزمی بود که به شخصیت اصلی Sniper 3 این اجازه را می داد تا با رهگیری رد پای کسانی که پیش از او در آن نقطه ی خاص حضور داشته اند، به یافتن مواردی نائل شود که ممکن است در حالت عادی نتوان به آن ها دست یافت. در طول دموی بازی و همان اوایل کار، طی همین رد یابی ها بود که یکی دیگر از ویژگی های نوین این اثر نیز به ما خودی نمایاند. وجود خانه های امن (به سبک بازی Farcry 2) که به شما این اجازه را می دهد تا با یافتنشان به تجدید قوا و تقویت ساز و برگ خود بپردازید. به هر حال ویژگی های نمایش داده شده از گیم پلی Siper 3 در طول این دمو، اگر چه ویژگی هایی جدید و انقلابی محسوب نمی شدند (در واقع اکثر این مکانیزم ها را پیش از این در ساختار دیگر آثار مشابه نیز دیده بودیم. البته وجود پهپاد را می توان به نوعی مستثنی دانست) اما در نوع خود قابل توجه به نظر می رسیدند و امیدواری های فراوانی را نسبت به موفقیت نسخه ی سوم این بازی در دل هواداران سری Ghost Warrior زنده نمودند. البته به گفته ی سازندگان این اثر، Sniper 3 به شکل کامل بر امر مخفی کاری تمرکز ندارد و همانند نسخه های پیشین سری المان های بزن و در رو نیز در ساختار گیم پلی بازی وجود خواهد داشت. البته در این دمو به جز بخش پایانی آن که شخصیت اصلی ما ماموریت خود را انجام داد و ناگهان همه جا به جهنم تبدیل شد، چندان شاهد بخش های اکشن بازی نبودیم و باید دید که آیا در آینده توضیح بیشتری در مورد این قسمت از گیم پلی بازی خواهیم شنید یا باید تا زمان انتشار این نسخه منتظر باقی بمانیم. انتظاری که در تاریخی نامعلوم از سال 2016 به سر خواهد آمد و Sniper 3: Ghost Warrior برای سه پلتفرم PC ، PS4 و XboxOne منتشر خواهد شد.
سلام
لطفا سوالتون رو در بخش پرسش و مشاوره ، و یا همون طور که دوستمون گفت در تالار گفتگو مطرح کنید
Sniper هم در واقعیت و هم در بازی شغل بسیار سختی میباشد و بهتر است که بازنشستگی زودتر از موعد نصیبش بشود !!!!!! :D:D:p:p
دوست عزیز ایا جای این سوال اینجاست؟؟
به تالار گفتگو بروید و سوالتان را در بخش خودش مطرح کنید
البته که خلاقیت بیشتری باید به این سری بدهند و یه مقدار مثل بازی cod هم بشه با سلاح های بیشتری کار کرد.
امیدوارم مثل نسخه قبلیش نباشه خیلی تکراری شده بود فقط هم تک تیراندازی نباشه بهتره
این کارو نکن مادربورد مبتنی بر چیپست اینتل بگیری خیلی به صرفه تره لطفا اینکارو نکن اگه میخوای اینکارو بکنید یعنی پولتونو دور ریختید;)
جالب بود ممنون.
امیدوارم این نسخه مثل نسخه های قبل نباشه و بازی موفقی از اب دراد.
با سلام خدمت شما دوستان عزیز 🙂
من سیستمی با مشخصات زیر دارم و میخواهم بدانم آیا سی پی یو AMD FX 9590 را میتوان تا سرعت 5 گیگاهر تز روی آن آور کلاک کرد یا نه و چه نوع خنک کننده ای مناسب این کار است. چون من در سایتی مشاهده کردم که نمیتوان این سی پی یو ر ا با مادر بورد Fatal1ty 990FX Professional تا 5 گیگاهرتز آور کلاک کرد و بهترین سی پی یو برای این مادربورد کدام است:
مادربورد:
Asrock Fatal1ty 990FX Professional V 2.0 bios ([url]”http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20990FX%20Professional/”[/url])
سی پی یو:
AMD FX 6100 ([url]”https://www.sakhtafzarmag.com/%D8%B3%D8%A8%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF”[/url])
خنک کننده:
THERMALRIGHT HR-02 MACHO Dual Fan – air Cooler ([url]”http://www.green-case.com/products/index.html”[/url])
منبع تغذیه:
Green 585 wat ([url]”http://www.green-case.com/products/index.html”[/url])
حافظه رم:
ADATA XPG V2 RAM DDR3-2400 8GB ([url]”http://www.anandtech.com/show/7495/adata-xpg-v2-review-2400-c11″[/url])