اگر چه دقایق نخست کنفرانس اختصاصی سونی در نمایشگاه E3 امسال بسیار آرام و همانند یک کنسرت موسیقی کلاسیک آغاز شد، اما خیلی زود این آرامش به طوفانی عظیم بدل گردید و علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری در طول زمان برگزاری این کنفرانس، هر چند دقیقه یک بار به گونه ای متفاوت غافلگیر شدند. غافلگیری های زنجیر واری که در گام نخست با معرفی بازی God of War آغاز شد و با نمایش آثار دیگری (که در طی روز های گذشته به معرفی کامل تمامی آن ها پرداختیم) ادامه یافت. با این حال هر چقدر که نمایش گیرای بازی God of War تماشاچیان حاضر و غایب در سالن همایش را به خود مجذوب ساخت، به همان نسبت هم پرسش های فراوانی را در ذهن آنان ایجاد کرد. پرسش هایی که انتظار می رود برخی از آن ها به تدریج از سوی سازندگان این بازی پاسخ داده شود.
بی شک بخش مهمی از این پرسش ها به دلیل تغییرات بنیادین موجود در بازی God of War (نسبت به نسخه های پیشین این مجموعه) در ذهن هواداران این اثر ایجاد شده اند. در واقع بازی God of War (همان گونه که از نام بدون پسوند و پیشوند آن هم کاملاً پیداست) یک ریبوت بر مجموعه بازی های God of War خواهد بود و بر همین اساس شاهد تغییرات قابل توجهی در داستان و ساختار کلی گیم پلی این اثر هستیم. در نمایش ارائه شده از بازی God of War در جریان برگزاری کنفرانس اختصاصی سونی بخش هایی از این تغییرات در معرض دید علاقه مندان به سری God of War قرار گرفت. دگرگونی هایی که از میان آن ها می توان به تغییر دنیای این بازی (و دگرگونی داستان آن) ، تغییر زاویه ی دوربین این اثر ، اضافه شدن چارلی (پسر کریتوس) به داستان و گیم پلی این بازی و موارد ریز و درشت دیگری نظیر بهره گیری گیم پلی نسخه ی جدید سری God of War از ویژگی های موجود در عناوین نقش آفرینی اشاره کرد. ویژگی هایی نظیر ارتقا یافتن تدریجی توانایی های شخصیت اصلی داستان این بازی (که همچون عناوین گذشته کریتوس ایفاگر نقش آن خواهد بود) به موجب انجام فعالیت های مختلف در طول گیم پلی این اثر و همچنین قابلیت ساخت و ساز که نتیجه ی آن جمع آوری اشیای مختلف از دل محیط توسط بازیباز و ساختن ساز و برگ های گوناگون و متنوع از طریق ترکیب آن ها با یکدیگر یا بهره گیری از آن ها به منظور ارتقا بخشیدن به توان و قدرت ساز و برگ موجود خواهد بود. بر این اساس با توجه به اضافه شدن ویژگی های موجود در آثار نقش آفرینی به گیم پلی بازی God of War ، در طی روز های پس از برگزاری نمایشگاه E3 2016 این پرسش کلیدی در ذهن بسیاری از هواداران سری God of War ایجاد شده بود که آیا داستان نسخه ی جدید از این مجموعه هم همانند آثار نقش آفرینی از شاخه های متعددی برخوردار بوده و در صورت انجام فعالیت های گوناگون توسط بازیباز دچار دگرگونی خواهد شد یا این که تاثیر گذاری المان های نقش آفرینی در بازی God of War تنها گیم پلی این اثر را در بر گرفته و به داستان آن ارتباط چندانی نخواهد داشت؟
به منظور رفع ابهام یاد شده، به تازگی سازندگان بازی God of War (که خوشبختانه اکثر آن ها از جمله کوری بارلوگ همان دست اندر کاران نخستین عنوان از سری God of War خواهند بود) به تصریح این نکته پرداخته اند که تمامی تجربه کنندگان بازی God of War داستانی واحد را در طول این اثر مشاهده خواهند کرد و بر خلاف بسیاری از آثار نقش آفرینی که تصمیمات بازیباز در رقم خوردن پایان داستان تاثیر گذار است، در ساختار بازی God of War چنین قابلیتی وجود نخواهد داشت و همچون نسخه های پیشین این مجموعه، بازیبازان با یک روایت کلاسیک در این نسه از سری مواجه خواهند بود. هر چند که شکل کلی داستان بازی God of War تغییرات مهمی را به خود می بیند و اینک شخصیت نخست داستان این اثر یعنی کریتوس باید به جای افسانه های یونان باستان گام به افسانه های قدیمی شمال اروپا بگذارد و به ماجراجویی در بخش هایی از 9 اقلیم معروف موجود در دل این افسانه ها بپردازد. سوای این امر یکی دیگر از پرسش های مهم هواداران مجموعه بازی های God of War به نوع و تعداد دشمنان حاضر در نسخه ی جدید از این مجموعه مربوط می شد. در واقع علاقه مندان به نسخه های مختلف از سری God of War همواره به این موضوع عادت کرده اند که در طی انجام مبارزات خود در بازی های مختلف God of War با خیل بی شماری از دشمنان در محیط این آثار روبرو گردند. با این حال در نخستین نمایش ارائه شده از بازی God of War در نمایشگاه E3 امسال مبارزات چندان شلوغ و پر تراکمی را شاهد نبودیم و رویارویی کریتوس با دشمنان خود تنها به مبارزه با یک باس بزرگ اما تنها محدود شده بود. اما سازندگان بازی God of War به تازگی خیال چشم انتظاران این اثر را راحت کرده و به تصریح این نکته پرداخته اند که مبارزات موجود در بازی God of War به هیچ وجه مبارزات خلوت و کم تراکمی محسوب نمی شود و گاه بازیباز باید با چیزی نزدیک به 100 دشمن مختلف در محیط این بازی مقابله نماید. در واقع به نظر می رسد که جناب کریتوس در بازی God of War خشمگین تر از هر زمان دیگری است و بنا بر لطف سازندگان این بازی این امکان را خواهد داشت تا خشم خود را بر سر تعداد بیشتری از موجودات افسانه ای حاضر در اساطیر مردمان شمال اروپا خالی نماید. به طور حتم در آینده ای نزدیک شاهد انتشار اطلاعات بیشتری در رابطه با زیر و بم بازی God of War توسط سازندگان این اثر خواهیم بود. گفتنی است که هنوز هیچ تاریخ دقیقی برای انتشار بازی God of War اعلام نشده است. اثری که قرار است به شکل انحصاری برای کنسول پلی استیشن 4 عرضه گردد و نخستین عنوان غیر باز سازی شده و کاملاً جدید از مجموعه ی God of War بر روی این پلتفرم نسل هشتمی باشد.
نه عریز همون خدای جنگه
برای چی جنگ خدایان God’s of war که نیست
عزیز این همون کریتوسه فقط یک بچه دار شده دو ریش و پشم دراورده
God of war همیشه برگ برنده سونی بوده و این بازی همیشه یک کفه ترازو رو برای انتخاب ps یا xbox
به نفع ps سنگین تر می کنه
سلام این بازی رو چرا همه بهش میگن خدای جنگ در حالی که معنیش میشه جنگ خدایان یا جنگ خدا وار-خداگونه-اگه برید تو سایت بازی متوجه میشید که چی میگم
راستی خبری از شخصیت اصلی این بازی نیست؟(کریتوس)