گوگل بر خلاف رویه هر ساله تصمیم گرفت دو مدل از خانواده نکسوس را برای سال 2015 روانه بازار کند. نکسوس 6P به عنوان پرچم دار این شرکت که در همکاری مشترک با هواوی تولید شده توانست برای مدتی نام خود را در میان بهترین تلفن های هوشمند سال گذشته میلادی مطرح کند و مدل بعدی گوگل یعنی نکسوس 5X میان رده ای بود که با همکاری مشترک این شرکت و ال جی ساخته شده بود. گوگل و ال جی سابقه چند سال همکاری موفقیت آمیز را با هم داشته اند و در بخش تلفن های هوشمند محصولات نکسوس 4، نکسوس 5 و نکسوس 5X همگی حاصل این همکاری می باشند. در حال حاضر دستگاه های بسیار زیادی در بخش تلفن های هوشمند میان رده در بازار موجود هستند. سامسونگ، ال جی، سونی و به خصوص هواوی چندین مدل را در این بخش روانه بازار کرده اند و HTC و حتی خود سامسونگ دارای دستگاه هایی در رده Sub Premium نیز هستند. با این حال می توان نکسوس 5X را به عنوان یکی از بهترین میان رده های موجود در بازار انتخاب کرد. وب سایت Phone Arena به این منظور 6 دلیل را بررسی کرده که به استناد آنها، نکسوس 5X بهترین تلفن هوشمند میان رده فعلی به حساب می آید. در ادامه با ما همراه باشید.
1- نسخه ششم اندروید و تضمین حداقل 2 سال پشتیبانی کامل از طرف گوگل
اصلی ترین ویژگی خانواده تلفن های هوشمند نکسوس، استفاده از نسخه خالص سیستم عامل اندروید در کنار پشتیبانی بلند مدت گوگل از آنهاست. نکسوس 5X هم به همین ترتیب از اندروید 6 استفاده کرده و به صورت قطعی تا پایان سال 2017 تمامی بروزرسانی های گوگل را دریافت خواهد کرد. به علاوه گوگل به کاربران این دستگاه تضمین داده است که افزونه های امنیتی منتشر شده برای اندروید نیز تا سال 2018 برای نکسوس 5 اکس نیز عرضه می شوند. بدون شک هیچ میان رده ای در هیچکدام از شرکت های تولید کننده دیگر وجود ندارد که بتواند تا این مدت از جدیدترین نسخه های اندروید استفاده کند.
2- سنسور اثر انگشت با کیفیت
در حال حاضر دستگاه های زیادی از سنسور اثر انگشت استفاده می کنند و به لطف چینی ها حتی در گوشی های ارزان قیمت نیز می توان نمونه هایی از آنها را پیدا کرد. با این حال داشتن یک حسگر اثر انگشت با کیفیت و سریع چیزی است که حتی بعضی از پرچم داران نیز از داشتن آن عاجزند. با این حال سنسور اثر انگشت به کار رفته در نکسوس 5X که به قول گوگل Nexus Imprint نام دارد یکی از بهترین نمونه های موجود در بازار به حساب می آید. این سنسور که به صورت یک دایره در زیر دوربین اصلی دستگاه قرار گرفته دارای دقت بسیار بالایی بوده و می توان همیشه روی کمک آن حساب باز کرد.
3- دوربین با کیفیت
معمولا دوربین های به کار رفته در دستگاه های سری نکسوس جزو بهترین قطعات سخت افزاری این دستگاه ها به حساب نمی آیند، اما گوگل برای سال 2015 ترک عادت کرد و از یک سنسور 12.3 مگاپیکسلی IMX377 ساخت سونی در هر دو دستگاه خود استفاده کرد. پیکسل های بزرگتر، لوکس خودکار لیزری، تصویر برداری به صورت Slow motion در حالت 240fps و قابلیت تصویربرداری به صورت 4K از دیگر مشخصات این دوربین ها هستند. تست های انجام شده روی دوربین نکسوس 6P آن را جزو برترین دوربین تلفن های هوشمند سال 2015 قرار داده بود و نکسوس 5X هم از همان دوربین استفاده می کند. در نتیجه یک دوربین بسیار عالی در یک گوشی میان رده چیزی است که مورد پسند بسیاری از کاربران قرار خواهد گرفت.
4- تکنولوژی شارژ سریع
اگر کمپانی های سازنده نتوانند کیفیت باتری ها را افزایش داده و طول عمر آنها را بیشتر کنند، ساده ترین انتظاری که از آنها وجود دارد استفاده از تکنولوژی هایی مانند شارژ سریع است. گوگل با در نظر داشتن نیاز کاربران در کنار استفاده از پورت USB-C از تکنولوژی شارژ سریع نیز استفاده کرده تا باتری با ظرفیت 2700 میلی آمپر ساعتی نکسوس 5X بتواند در مدت حدود 20 دقیقه از 0 تا 25 درصد شارژ شود.
5- نمایشگر با کیفیت
هرچند نکسوس 5X به جای نمایشگر های QHD از یک صفحه نمایش 5.2 اینچی IPS با چگالی پیکسلی 423ppi و وضوح 1920*1080 پیکسل استفاده می کند، اما کیفیت ارائه شده توسط این نمایشگر بسیار بالا بوده و نیاز شما را به نمایشگرهای QHD یا برطرف می کند. در واقع در فاصله استانداردی که برای در دست گرفتن و کار با تلفن هوشمند در نظر گرفته می شود نمایشگر نکسوس 5X تفاوت چندانی با نمایشگرهای با کیفیت تر ندارد و به این ترتیب با مصرف باتری کمتر، شما دارای یک نمایشگر بسیار عالی روی یک گوشی میان رده خواهید بود.
6- قیمت
با در نظر داشتن همه این شرایط و امکانات گفته شده، نکسوس 5X دارای قیمت بسیار مناسبی است. این گوشی در حال حاضر در بازار ایران با قیمتی در حدود 1.300.000 تومان (برای مدل 16 گیگابایتی) و 1.500.000 تومان (برای مدل 32 گیگابایتی) به فروش می رسد. البته پیشنهاد می کنیم اگر تصمیم به خریدن گوشی دارید به هیچ وجه روی ظرفیت 16 گیگابایتی حساب باز نکنید و حتما اولین انتخاب هایتان را از 32 گیگابایت در نظر بگیرید.
در جدول زیر می توانید مشخصات کامل سخت افزاری نکسوس 5X را مشاهده کنید:
قطعه | توضیح |
ابعاد | 7.9 × 72.6 × 147 میلیمتر |
وزن | 136 گرم |
پردازنده | اسنپ دراگون 808 شش هسته ای (2*1.8 + 2*1.4 گیگاهرتز) |
پردازنده گرافیکی | Adreno 418 |
نمایشگر | 5.2 اینچ |
چگالی پیکسلی | 424ppi |
حافظه RAM | 2 گیگابایت |
حافظه داخلی | 16 و 32 گیگابایت |
دوربین | 12.3 و 5 مگاپیکسل |
باتری | 2700 میلی آمپر ساعت |
nexus گوشی های خوبی تولید کرده همیشه:-bd
همین دیگه. مشکل شماها اینه که فک میکنید اندروید فقط سامسونگ. برو سامسونگ بخر علاوه بر اپدیت های غیر منظم و دیر به دیر باید لگ و هنگ و کندی هم تجربه کنی. آره برو سامسونگ بخر. شما را چه به نکسوس
با حرفت کاملا مخالفم. اینجوری که معلومه تاحالا نکسوس نداشتی و استفاده نکردی. فقط همینو بدون که از دنیا عقبی. اندروید روان و بدون لگو فقط با نکسوس میشه متوجه شد.
من خودم نکسوس5 الجی رو دارم و فوقق العاده راضی ام. اگه پول داشتم مطمینا 5ایکس میگرفتم. ولی شما حتما یه تجدید نظر بکن
کلا یه دلیل برای نخریدنش کافیه : LG
Sony C5 Ultra Wide با قیمت یک میلیون به نظرم انتخاب خوبیه چون بهترین سلفی را داره و امتیاز Antutu هم 46 هزار و خورده ای هست…صفحه نمایشش هم خوبه دوربین اصلیشم خوبه….=smile
با قیمت 1500000 اسم میانرده هم یدک میکشه
صد و خرده ای میذاری روش s6 میگیری مگه مغز خر خوردیم
:-)) چه میان رده خوش قیمتی
اگه بخوایم آپدیت تا دو سال دیگه رو در نظر نگیریم Lenovo vibe shot بهتره، دوربین خیلی قویتری هم داره طراحی بهتر و شیکتری داره ،قیمتش هم بین 1.100 تا 1.300
اگر داخل بازار کشورمونم با همین قیمتایی که گفتید ارزش خرید داره، تجربه کار با نکسوس 4 و 5 واقعن خوب و لذتبخش بوده و مشتاق ورود نسخه 32 این گوشی هستم و بقول شما بهترین گوشی میانرده که نیم نگاهی به پرچمدار بودنم داره.
آره مخصوصا لگ بیش از حدش و cpu مسخرش که بعد از مدت خیلی کمی به فرکانس شرم آور 633 مگاهرتز میرسه برای اینکه داغ نکنه… 🙂
لینک ([url]”http://www.phonearena.com/news/Nexus-5X-seems-to-have-some-serious-lag-issues-have-you-experienced-any_id76150″[/url])
لینک ([url]”http://www.techtimes.com/articles/111225/20151127/nexus-5x-performance-issues-users-complain-of-lagging-caused-by-encryption-camera-and-throttling.htm”[/url])