چندی قبل این فرصت را پیدا کردیم تا گوشی گلکسی نوت 4 محصول سامسونگ را بررسی کرده و قابلیت ها و محدودیت های آن را از جوانب مختلف بسنجیم. دوربین شانزده مگاپیکسلی گلکسی نوت 4 توانست به خوبی توجه ما را به خود جلب کرده و با کیفیت خوبی که دارد ما را شگفت زده کند! پس از آن بررسی، درخواست های زیادی از سمت کاربران برای تست دقیق و کامل دوربین این گوشی در شرایط مختلف داشتیم. این شما و این تست کامل و چالش انگیز دوربین گوشی گلکسی نوت 4 در شرایط نوری و موقعیت های مختلف!
آشنایی اولیه
پیش از هر چیز بهتر است کمی بیشتر با دوربین گوشی گلکسی نوت 4 آشنا شویم. این دوربین دارای سنسوری 16 مگاپیکسلی است که از لرزشگیر اپتیکال بهره می برد (یعنی با جابجایی لنز دوربین سعی میشود تا لرزش دست برطرف گردد). گلکسی نوت مورد آزمایش ما مدل SM-N910H مجهز به چیپ ست Samsung Exynos 7 Octa 5433 و طبق آنچه نرم افزار AnTuTu Benchmark نسخه 5.6.1 نمایش می دهد، از سنسور سونی مدل Exmor RS IMX240 در آن استفاده شده است (کالبد شکافی گوشی گلکسی نوت 4 نیز این مسئله را به وضوح نشان می دهد). سنسور IMX240 دارای سنسوری با اندازه 1/2.6 اینچ (اندازه هر پیکسل 1.1 میکرون) است که در مقایسه با بسیاری از سنسور های دوربین به کار گرفته شده برای گوشی های موبایل ابعاد بزرگی به حساب می آید.
سامسونگ در گوشی گلکسی اس 5 از سنسور اختصاصی خود با نام ISOCELL و قابلیت فوکوس Phase Detection استفاده کرده بود که امکان فوکوس سریع روی سوژه را به این دوربین می داد. در گلکسی نوت 4 سخنی از سیستم فوکوس Phase Detection به میان نیامده، اما در کل با سرعت فوکوس بسیار بالایی مواجه هستیم که برای علاقمندان به عکاسی موبایل خبری خوشحال کننده است. لنز دوربین اصلی 31 میلیمتری و دیافراگم F2.2 است. این لنز از بابت واید بودن به پای رقیبی همچون Sony Xperia Z3 نمی رسد، اما همانطور که در ادامه خواهیم دید به خوبی از پس وظایفش (که کمک به ثبت عکس های خوب و باکیفیت است) بر می آید. از نقاط ضعفی که برای دوربین می توان بیان کرد، استفاده از فلاش با تنها یک LED است. رقبای این گوشی (در راس آن ها آیفون 6) با در اختیار داشتن دو LED با پس زمینه رنگی متفاوت، کارایی بهتری در مقایسه با فلاش های تک LED ارائه می دهند. دوربین جلو نیز دارای دقت 3.7 مگاپیکسل بوده و با در اختیار داشتن یک لنز واید با گشودگی دیافراگم F1.9، برای عکس های سلفی دسته جمعی گزینه ای مناسب است.
رابط کاربری دوربین
رابط کاربری دوربین بسیار معمولی است و واقعا نکته ویژه ای را از بابت طراحی شامل نمی شود. به نظر می رسد سامسونگ قصد داشته تا حد امکان این رابط کاربری را ساده نگه دارد، اما نتیجه نهایی را نمی توان یک رابط کاربر پسند دانست. در یک سمت دکمه های عکاسی و فیلمبرداری و Mode و در سمت دیگر، دکمه دسترسی به بخش تنظیمات و سویچ بین دوربین و عقب جلو قرار دارد. این امکان وجود دارد که بتوان سه کلید میانبر از تنظیمات موجود روی صفحه قرار داد. در بخش تنظیمات گزینه های مختلفی همچون تنظیمات ISO، Exposure، تنظیمات تراز سفیدی، Metering Mode (شامل سه گزینه Spot، Center Weighted و Matrix)، اندازه ویدئو و HDR قرار دارند.
با انتخاب گزینه Mode، حالت های پیشفرض عکاسی مختلفی نمایان می شوند که قابلیت های متعددی شامل عکاسی سلفی با دوربین عقب، فوکوس روی سوژه و محو کردن پس زمینه، عکاسی ورزشی، پانوراما و موارد دیگر می شود. این موارد قابل مدیریت بوده و می تواند حالت های اضافی دیگر را نیز بر حسب نیاز دانلود کرد. امکان فوکوس روی سوژه با لمس آن نیز وجود داشته و همچنین می توان با نکه داشتن انگشت روی یک نقطه، فوکوس و نحوه ارزیابی نور محیط را روی آن نقطه قفل کرده و دوباره به کادربندی عکس پرداخت (این حالت مشابه با زمانی است که در این دوربین دیجیتال دکمه شاتر را تا نیمه فشرده اید و عمل فوکوس و نورسنجی محیط صورت گرفته است).
رابط کاربری دوربین در حالت های مختلف
افکت های تصویری مختلف برای عکاسی و فیلمبرداری
می توانید Mode های بیشتری را دانلود کرده و به نرم افزار عکاسی بیافزایید.
الگوی ISO 12233
یکی از تست های معتبر در زمینه عکاسی دیجیتال، الگوی ISO 12233 است که می تواند معیاری مناسب برای ارزیابی میزان دقت دوربین و توانایی آن در ثبت جزییات باشد. گلکسی نوت چهار با توجه به مشخصات فنی دوربین خود، عملکردی خوب در این زمینه از خود نشان داده و توانسته جزییات خطوط تا عدد 12 را به ثبت برساند که مقداری مناسب به شمار می آید. همچنین سیستم کاهش نویز عملکردی مناسب و قابل قبول از خود به نمایش گذاشته و در بیشتر مناطق می توان جزییات تصویر را به شکلی خوب مشاهده کرد.
سرعت شاتر 1/33 ثانیه، ISO 64
برشی از تصویر ثبت شده توسط گلکسی نوت 4 از الگوی ISO 12233. خطوط مجزا از هم تا عدد 12 قابل مشاهده اند.
نور روز
بهترین عملکرد دوربین های دیجیتال زمانی است که نور کافی باشد. گلکسی نوت 4 نیز در نور روز به بهترین شکل ممکن عمل کرده و عکس هایی با جزییات فراوان و رنگ بندی مناسب برایتان ثبت می کند. سیستم فوکوس با بالاترین سرعت ممکن روی سوژه فوکوس کرده و به لطف سخت افزار قدرتمند، تنها در مدت زمانی بسیار اندک پس از زدن دکمه شاتر، تصویر روی حافظه گوشی ذخیره می شود. میزان Dynamic Range در سطح خوبی است و استفاده از حالت HDR نیز جزییات موجود در نقاط تاریک را به شکلی مناسب عیان می کند. زمانی که نور مناسب باشد، سیستم کاهش نویز کمترین میزان فعالیت را داشته و حضور لرزشگیر اپتیکال نیز به خوبی به ثبت عکس هایی با Sharpness بالا کمک خواهد کرد. نکته ای که در این عکس ها مشاهده خواهید کرد این است که میزان Sharpness در گوشه های تصویر اندکی پایین تر از مرکز آن است.
سرعت شاتر 1/1860، ISO 40
هر چه به لبه های تصویر نزدیک می شویم فعالیت سیستم افزایش Sharpness تصویر خفیف تر شده و کمی محو شدگی (به مقدار جزیی) را شاهد هستیم. دریچه های کولرها به خوبی این مسئله را نشان می دهند.
تصویر نور روز در حالت HDR. حالا نقاط تاریک تصویر روشن تر شده اند.
سرعت شاتر 1/50 ثانیه، ISO 50
سرعت شاتر 1/33 ثانیه، ISO 80
سرعت شاتر 1/100 ثانیه، ISO 64
سرعت شاتر 1/336 ثانیه، ISO 40
محیط کم نور
برای آزمایش عکاسی از محیط داخل چهار حالت مختلف را در نظر گرفتیم. در حالت اول محیط کم نور بوده و تصویر با فلاش و بدون فلاش ثبت کردیم. همچنین دوربین گلکسی نوت 4 را در همین محیط زمانی که یک لامپ کم مصرف 25 وات را روشن کرده مورد آزمایش قرار دادیم. زمانی که در محیط کم نور قرار داریم و تنها کمی نور از پنجره تابیده میشود، تصویر ثبت شده روشن تر از آن چیزی است که در واقعیت وجود دارد و ثبت تصویر روشن تر به معنی کاهش سرعت شاتر، افزایش مقدار ISO، افزایش نویز تصویر و در نهایت فعالیت بیشتر سیستم کاهش نویز و از دست رفتن بخشی از جزییات تصویر است. تصویر کلی به عنوان دوربین گوشی موبایل دارای کیفیت و رنگ های مناسب و جزییات قابل قبول است.
با این حال جزییات ریز در اثر فعالیت سیستم کاهش نویز حذف شده اند، اما خوشبختانه این مسئله به تخریب عکس منجر نشده است. استفاده از فلاش در این موقعیت تاثیر چندانی روی تصویر نداشته و تنها برخی از نقاط تیره تصویر اندکی روشن تر می شوند. زمانی که چراق اتاق روشن است، تصویر کمی به زردی گراییده، اما همچنان با جزییاتی مشابه با سناریو قبل روبرو هستیم و از این بابت می توان رتبه خوبی به دوربین گلکسی نوت 4 داد. با استفاده از فلاش دوربین، ته رنگ زرد به شکلی قابل توجه از بین می رود، اما نتیجه استفاده از فلاش نیز تصویری طبیعی نیست و ممکن است به مذاق برخی خوش نیاید. البته در این حالت باز هم با رنگهای قابل قبول و جزییات تصویری مناسب روبرو هستیم.
در حالت عادی که تنها کمی نور از پنجره به داخل می تابد، دوربین گلکسی نوت 4 تصویر را روشن تر از آن چیزی که است ثبت کرده است. سرعت شاتر 1/10 ثانیه، ISO 640
فعال شدن فلاش در سناریوی قبل تغییر چندانی در تصویر ایجاد نمی کند.
همان محیط این بار با یک لامپ کم مصرف روشن شده است. سرعت شاتر 1/10 ثانیه، ISO 400
سناریو قبل با استفاده از فلاش گوشی، سرعت شاتر 1/10 ثانیه، ISO 160
عکاسی در شب
در نور شب دوربین گلکسی نوت 4 همچنان علاقه دارد تا نور کلی تصویر بیشتر از آنچه باشد که در واقعیت وجود دارد و همانطور که اشاره کردیم، نتیجه نهایی این کار کاهش جزییات تصویر است که اینبار در عکاسی در نور شب به شدت خودنمایی کرده و با تصویری با جزییات کم روبرو هستیم که چندان خوشایند نیست. شاید بهتر باشد در این شرایطی به جای استفاده از نرم افزار اصلی دوربین، به سراغ نمونه های جانبی همچون VSCO Cam بروید و از قابلیت های منحصر به فرد آن بهره مند شوید.
سیستم کاهش نویز بخش زیادی از جزییات را از بین برده است. همچنین تصویر روشن تر از آن چیزی است که در واقعیت وجود داشته است.
تاثیر شدید سیستم کاهش نویز روی جزییات تصویر
سرعت شاتر 1/25 ثانیه، ISO 250
ساختمان خانه هنرمندان با پروژکتور روشن شده و به همین خاطر جزییات آن به خوبی به ثبت رسیده است. سرعت شاتر 1/14 ثانیه، ISO 320
فاصله نزدیک
گفتیم که لنز دوربین گلکسی نوت 4 از بابت واید بودن در مقایسه با رقبا در رده پایین تری قرار می گیرد. اما زمانی که می خواهید جزییات یک سوژه را به ثبت برسانید با نتایجی عالی روبرو می شوید! زمانی که نور محیط کافی باشد، جزییاتی با دقتی عالی به ثبت می رسند و از آنجایی که لرزشگیر اپتیکال در اختیار داریم، لرزش گوشی تاثیر کمتری در از بین رفتن جزییات خواهد داشت. بد نیست در این حالت گزینه Selective Focus را نیز روشن کنید تا پس زمینه سوژه را تار کرده و نتیجه بهتری بدست آورید.
سرعت شاتر 1/100 ثانیه، ISO 80
استفاده از حالت HDR در عکاسی از سوژه های نزدیک گاهی می تواند جزییات نقاط تاریک را هم به خوبی به تصویر بکشد.
سرعت شاتر 1/33 ثانیه، ISO 125
حالت Selective Focus در عکاسی از سوژه های نزدیک می تواند تصویر بهتری از سوژه و پس زمینه محو ارائه دهد. سرعت شاتر 1/25 ثانیه، ISO 125
سرعت شاتر 1/50 ثانیه، ISO 50
فیلمبرداری
گوشی گلکسی نوت 4 یکی از معدود مواردی است که توانایی فیلمبرداری با دقت 4K را دارد. با این حال در زمان فیلمبرداری 4K محدودیت هایی وجود دارد که بد نیست از آن ها مطلع باشید. مهمترین محدودیت، حداکثر زمان پنج دقیقه برای فیلمبرداری 4K است. پس از این زمان فیلمبرداری متوقف شده و دوباره باید خودتان دستی عمل فیلمبرداری را آغاز کنید. همچنین در زمان فیلمبرداری 4K امکان استفاده همزمان از دو دوربین گوشی، حالت HDR، عکاسی در زمان فیلمبرداری،لرزشگیر اپتیکال تصویر و افکت های ویدئویی قابل استفاده نیستند و تمام توان گوشی صرف فیلمبرداری 4K می شود. یک فیلم 30 ثانیه ای حدود 170 مگابایت فضا اشغال می کند. فرمت فشرده سازی ویدئو H.264 بوده و فایل ویدئویی با سرعت سی فریم در ثانیه و نرخ 48000 کیلوبیت در ثانیه ذخیره می شود. صدای ویدئو استریو بوده و با فرمت AAC و نرخ 251 کیلوبیت در ثانیه ذخیره می گردد. یک نکته دیگر نیز درباره فیلم های گرفته شده در دقت 4K وجود دارد و آن، نیاز به قدرت پردازش کافی سیستم کامپیوتری شما برای پخش این سری از فایل ها است!
زمانی که فیلمبرداری به Full HD تغییر پیدا می کند، ابزارهای متعددی در اختیارتان قرار می گیرد (همان هایی که در زمان فیلمبرداری 4K در دسترس نیستند!). در این حالت می توانید همزمان با فیلمبرداری عکس هم گرفته و یا حالت HDR را فعال کنید. همچنین در زمان استفاده از دقت Full HD، می توان از چندین حالت فیلمبرداری مختلف نیز استفاده کرد. حالت های فیلمبرداری در این گوشی شامل Slow Motion، Fast Motion، Smooth Motion و Limit for MMS می شود. حالت Slow Motion در مقایسه با رقبای این گوشی محدودیت های متعددی دارد. برای مثال نمی توان تنها بخشی از فیلم گرفته شده را برای حالت Slow Motion تعریف کرد و در ضمن دقت ویدئو در این حالت به HD کاهش پیدا میکند. حالت Fast Motion در واقع چیزی شبیه Time Lapse در گوشی ها و نرم افزار های دیگر است و گزینه Smooth Motion به فیلمبرداری با سرعت 60 فریم در ثانیه، حرکات را به شکلی بهتر ثبت میکند. در زمان فیلمبرداری امکان بزرگنمایی با دو انگشت نیز وجود دارد که البته این بزرگنمایی به صورت دیجیتال صورت می گیرد. اگر در حالت 4K به فیلمبرداری بپردازید، بزرگنمایی نهایی صورت گرفته روی سوژه برای یک گوشی موبایل نسبتاً قابل قبول بوده و می تواند در برخی موقعیت ها راه گشا باشد.
سلفی
دوربین 3.7 مگاپیکسلی با لنز F1.9 جلوی گوشی بیشترین تمرکز را روی ثبت یک عکس خوب و روشن از صورت دارد و به همین خاطر گاهی اوقات ممکن است مواردی دیگر همچون نور پس زمینه قربانی ثبت یک تصویر روشن از صورت شود (خوشبختانه سیستم تشخیص چهره می تواند به صورت روی چهره فوکوس کرده و عکسی مناسب از آن ثبت کند). در این دوربین دیگر خبری از لرزشگیر نیست و ممکن است تصور کنید دسترسی به دکمه شاتر برای ثبت عکس سلفی در این گوشی با ابعاد بزرگ کاری مشکل خواهد بود. خوشبختانه سامسونگ راه حل زیرکانه ای برای عکس های سلفی در نظر گرفته و آن استفاده از سنسور ضربان قلب برای ثبت عکس است. زمان نگه داشتن دوربین برای ثبت عکس سلفی، انگشت اشاره اغلب در پشت گوشی قرار دارد و با لحظه ای نگه داشتن انگشت اشاره روی این سنسور، عکس شما ثبت خواهد شد.
امکان روتوش تصویر در زمان ثبت عکس و تعیین شدت آن وجود دارد. همچنین می توان از حالت های پیشفرض مختلف نیز برای افزودن افکت به تصویر استفاده کرد. ویژگی دیگری که برای سلفی در نظر گرفته شده، ثبت یک سلفی Wide است که محیط پیرامون فرد را نیز می تواند به ثبت برساند. البته این کار با فیلمبرداری از محیط انجام شده و دقت تصویر نهایی ممکن است پایین تر از 3.7 مگاپیکسل شود.
در تصویر سمت چپ گزینه روتوش تصویر غیر فعال شده است.
حالت Wide Selfie فضای بیشتری از اطراف شما را ثبت می کند.
نتیجه گیری
بدون شک دوربین گوشی گلکسی نوت 4 یکی از بهترین های موجود در بازار است و در نظر گرفتن سیستم لرزشگیر اپتیکال، ارزش آن را بیش از پیش بالا برده است. عکس های ثبت شده دارای جزییات مناسب بوده و در شرایط مختلف کارایی خوبی از خود به نمایش می گذارد. عکاسی در شب دارای محدودیت هایی بوده و قابلیت 4K نیز تنها با شرط و شروط های از پیش تعیین شده قابل استفاده است (شاید حالت Full HD همچنان کاربردی ترین شکل ممکن باشد). از بابت حالت های مختلف فیلمبرداری، رقبای این گوشی یک قدم جلوتر هستند، اما در عین حال وجود لرزشگیر به ثبت فیلم های با کیفیت مناسب بسیار کمک کرده است.
سلفی دوستان نیز می توانند از کارایی مناسب دوربین سلفی بهره مند شوندو با این حال می دانیم علاقمندان به سلفی گزینه های بهتری در پیش رو دارند و اگر اولویت آنها برای دوربین ثبت عکس های سلفی است، شاید بهتر باشد مروری بر دیگر گزینه های موجود نیز داشته باشند. قدرت پردازش بالا در این گوشی عمل فوکوس، ثبت و پردازش تصاویر را با سرعتی بالا انجام داده و در اختیار داشتن صفحه نمایش با کیفیت و بزرگ محیط مناسبی برای ویرایش عکس ها و به اشتراک گذاری آن به شمار می آید. در نهایت می توان دوربین گلکسی نوت 4 را ابزاری مناسب برای علاقمندان به عکاسی موبایل معرفی کرد تا بتوانند به کمک دوربین و برخی نرم افزار های اضافی دیگر، نتایج خوبی از تجربه عکاسی با موبایل را کسب کنند.
تنظیمات دوربین گوشی من وقسمت توقف فیلمبرداریش حذف شده موقع عکس گرفتن هم زوم نمیشه. دلیلش چیه لطفا راهنمایی کنید. ممنون
سلام دوست عزیز. خیر گلکسی نوت 4 برای دوربین سلفی فلش نداره اما میتونید از برنامه های شبیه ساز فلش استفاده کنید
سلام
ببخشید ینی نوت ۴ اصلا سلفی فلش نداره؟?
اندرویدش هم 6.0.1 هست:-(
سلام خسته نباشید من گوشی نوت 4 دارم دوربین پشت گوشی موقع عکاسی یا فیلمبرداری نقطه های سیاهی روی صفحه دیده میشه که هم توی عکس هم توی فیلم هست دوربینش زیر میکروسکوپ هم تست شده دوربین کاملا سالمه اما این نقطه ها هست چیکار کنم?
خوب بود ولي دوربين سلفي يه پنج يا شيشتا عكس از جاهاي مختلف هم بزاريد ببينيم ممنون
سلام
آیا گوشی خودتان را بروزرسانی کردید یا با نرم افزار دیگری این مورد را تست کرده اید؟ لطفا در کامنت جدید پاسخ دهید.
سلام
گوشی note 4 دارم.چند وقتی هستش که فیلم بیشتر از ۱ یا دو دقیقه نمیگیره و قطع میشه.روی تنظیمات پیش فرض هم گذاشتم درست نشد.چیکار باید بکنم؟
یه راه حلی که به ذهن میرسه (منتها نمیدونم صد در صد جواب بده) اینه که حالت food رو پاک کنید و Cache دوربین رو هم از قسمت App info تو Setting گوشی پاک کنید. بعد دوباره به برنامه دوربین برگردید و حالت Food رو دانلود و نصب کنید.
از بابت سنسور اطلاع دقیقی در دسترس نیست که واقعا چقدر با هم تفاوت دارن. با این حال نمیشه گفت که دوربین جلوی E7 صرفا به دلیل ۵ مگاپیکسلی بودن بهتر از Note 4 هستش. گوشی Note 4 لنز بهتری داره که هم عکس های واید تر میگیره و هم تو نور کم عملکرد بهتری داره.
سلام میخواستم بپرسم دوربین سلفی note 4با گلکسیE7چه فرقی میکنه؟چون E7 سنسور 5 مگاپیکسلیه اما note 43/7 مگاپیکسله
ممنونم از توضیحات خوبتون. گوشیه من نوت 4 هستش و از اولین روزی که خریدم در حالت فود عکس ها ذخیره نمیشن و اینکه در حالت عکاسی معمولی اگر دستم رو رو صفحه فشار بدم برنامه عکاسی هنگ میکنه میشه تو این دو مورد راهنماییم کنید ممنون میشم
عالی بود واقعا دمت گرم:-bd:-bd:-bd:-bd
سلام
دوست عزیز شما باید تنظیمات هر دو گوشی رو در حالت پیش فرض بذارید و در یک محیط شرایط کاملا یکسان عکس بگیرید و جزییات رو مقایسه کنید
نوت 4 دوربین عالی دارد s5 هم خیلی خوب است
با سلام و عرض خسته نباشید ممنون از لطفتون واقعا عالی بود راستش یک سوال داشتم من هم نوت 4 دارم اما عکسهاش واقعا در مقایسه با S5 ضعیف تره راستش از گوشیم خیلی راضیم ولی دوربینش واقعا ناامیدم کرده میخواستم ببینم آیا واقعا دوربینs5 بهتر از نوت 4 هست من تو عکسایی که با نوت 4 میگیرم یک پس زمینه زرد رنگ وجود داره همچنین عکسا خیلی تاریک میوفتن تمامی تنظیماتشم چک کردم رو پیش فرضه آیا مشکلی داره یا واقعا دوربین s5 بهتر از نوت 4 هست.ممنون میشم اگه لطف کنید و پاسخ بدید.
سلام دوست عزیز
این محدودیت به صورت پیش فرض است و نمی توان به صورت استاندارد تغییرش داد. چون فیلم برداری طولانی مدت باعث افزایش دمای سنسور می شود و همچنین حجم فایل به حدی زیاد می شود که منطقی نیست برای همین محدودیت زمانی قرار داده شده است.
سلام من نوت 4دارم موقع فیلمبرداری چطوری میتونم زمان فیلمبرداری روبالاببرم توتنظیمات گشتم نبود.تا33دقیقه فیلم گرفتم بعدقطع شد.جای خالی هم زیاددارم.درضمن حافظه برای استفاده مموری کارت بود و18گیگ هم جاداشت.ممنون میشم جوابموبدین.
واقعا گوشی عالی هست
تو رو خدا دوربین گوشی های سونی رو هم رو حالت دستی بررسی کنید!!
نه. من هنوز خودم رو در این سطح نمیبینم که شرکت کنم.
شرکت نکردیم…فقط کار ها رو دیدم. شما عکس داشتی اونجا؟
بررسی خیلی خوبی بود. بسیار کامل.
جشن تصویر سال هم شرکت کردید؟ 😉
خیلی ممنون ، بنظر من با این رنج قیمت اکسپریا یا ایفون شش منطقی ترن ، البته در جنبه عکاسی
سلام دوستان
بررسي خيلي خوبي بود، ممنون از زحماتتون
بچه ها این بررسی دوربین را در کمتر جایی می توانید ببینید.
حتما اگر به دستمان رسید انجام میدهیم دوست عزیز.
سلام لطفا بررسي كامل دوربين نكسوس٦ رو هم تهيه كنيد با تشكر
عکس های مربوط به سلفی هم به زودی اضافه می کنیم
چرا قسمت سلفی عکس نداره پس؟ لطفا مقاله رو کامل کنید. دوربین سلفی برای خیلی ها اهمیت زیادی داره.
عکسهایی که با این دوربین ثبت کردیم به هیچ وجه ادیت نشده اند.