مدتی است که از پخش سریال “شهرزاد” در شبکه نمایش خانگی میگذرد. حتما خیلی از شما ها این سریال را دنبال میکنید و یا اسمش به گوشتان خورده است. در این مطلب قصد داریم اطلاعات مختصری درباره این سریال در اختیارتان قرار دهیم:
اگر یادتان باشد قبلا مردم به تلویزیون ایران علاقه بیشتری داشتند و سریال های خاطره انگیزی از آن پخش میشد. «پهلوانان نمیمیرند» ، «مدار صفر درجه» ، «شب دهم» از جمله سریال های به یاد ماندنی هستند که توسط کارگردان سریال عاشقانه شهرزاد، آقای «حسن فتحی» ساخته شده اند. آثار این کارگردان، چه در ژانر تاریخی و چه در ژانر معاصر همواره در پی نمایش و یاد آوری اصالت و ارزشهای فرهنگی و اخلاقی بوده اند. از آثار دیگر همین کارگردان میتوان به میوه ممنوعه، در مسیر زاینده رود، روشن تر از خاموشی و زمانه در کنار آثار متفاوتی مانند پستچی سه بار در نمی زند و کیفر نام برد که مورد توجه مخاطبان سینما و تلویزیون قرار گرفته اند و همچنین افتخارات زیادی نیز در ایرن کسب کرده اند. گفته میشودکه قرار بود نام این سریال « روزی روزگاری عاشقی » باشد اما با تصمیماتی که گرفته شد نام شهرزاد بر آن نهاده شد
سریال شهرزاد به تهیه کنندگی سید محمد امامی از 22 مهر ماه 1394 توزیع و پخش شده است. . این سریال همزمان در کشور آلمان نیز نمایش داده میشود و به همین مناسبت در روز ۲۰ مهر ماه 1394 مراسم فرش قرمز با حضور بازیگران و دست اندر کاران این سریال در شهر «کلن» آلمان برگزار شد. سریال شهرزاد یک سریال پر از ستاره های سینما و تلویزیون ایران است اما از بازیگران سرشناس این سریال که در آن نقش محوری دارند میتوان به شهاب حسینی، ترانه علی دوستی و مصطفی زمانی و علی نصیریان اشاره کرد. جالب است بدانید که جمشید هاشم پور با بازی در سریال شهرزاد برای اولین بار است که در یک سریال بازی میکند و ابوالفضل پورعرب پس از چند سال دوری از بازیگری و مقابله با بیماری که دچار آن شده بود، در سریال «شهرزاد» بازی کرده است.
«شهرزاد» قصهی عاشقانه ای است که در بستری تاریخی روایت میشود. سریال شهرزاد در لوکیشن های تاریخی شهر تهران، خانه فرهنگ دکتر معین، زندان قصر، کلوب ارامنه و شهرک سینمایی غزالی فیلمبرداری شده است. داستان این سریال که در 26 قسمت ساخته شده در دهه ی 30 شمسی در تهران اتفاق می افتد. پس از کودتای 28 مرداد و اتفاقات و بگیر و ببند هایی که آن زمان اتفاق می افتد باعث میشود که عشق دو جوان به نام های فرهاد (مصطفی زمانی) و شهرزاد (ترانه علی دوستی) قربانی حوادث شود و این دو جوان بخاطر زور گویی مردی به نام بزرگ آقا(علی نصیریان) از هم دور شوند ، سریال به اتفاقاتی که پس از آن برایشان پیش می آید میپردازد. سریال شهرزاد از داستان عاشقانه خوبی برخوردار است و حرفی برای گفتن به مخاطبانش دارد بازیگران و صحنه ها خوش آب و رنگ هستند اما اگر نظر من را بپرسید میگویم بازیگرانش کمی مصنوعی بازی میکنند. یکی از اشکالاتی که توی ذوق میزند بازی بازیگرانی است که نقش لات ها و دار و دسته ی بزرگ آقا را بازی میکنند،که بازیشان بسیار مصنوعی است.
سریال شهرزاد در زمینه موسیقی از افراد سرشناسی کمک گرفته است. افرادی چون علیرضا قربانی، محسن چاوشی،فردین خلعتبری،امیر توسلی و سینا سرلک و بهروز صفاریان. به گفته خبر گذاری های مختلف عوامل سریال شهرزاد به دلیل استقبال خوب مردم قصد دارند فصل دوم این سریال را نیز بسازند. ترانه علی دوستی در توییتر خودنوشت : « مذاکرات اولیه برای ساخت فاز دوم شهرزاد انجام شده. در یک ماه آینده که اجراییتر بشه حتما خبرش رو دقیقتر اعلام میکنیم.».
سریالش در نگاه اول چیزی جز بازیای ضعیف نداره،ولی اگر دنبالش کنید ادم روبا خودش همراه میکنه وبازی ها کمی قابل تحمل تر میشه.
سلام آقا محسن عزیز
من افتخار هم کلامی با شما رو قبل از این نداشتم و فکر کنم اولین بار هست که با شما هم صحبت میشم. برادر عزیز ، اگر شما به یک خرس ، به چشم گربه نگاه کنید ، اون خرس همچنان خرسه و هرگز گربه نمیشه!
البته فکر میکنم منظور شما اینه که اونقدر نباید وارد حاشیه بشیم که دیگه لذت سرگرمی ها به کاممون تلخ بشه. خب شاید از جنبه ای این حرف شما درست باشه ، ولی نکته اینجاست که انتقادی که شما به آقا مسعود داشتید و ظاهر کلام شما این بود که بدبین نباشید ، در واقع معنای دیگه ای داشت (هر چند شاید هدف شما نبوده). وعنای حرف شما دوری از بدبینی نبود ، بلکه دعوت به ندیدن بود! (به نظر من)
دلیل حرفم:
اگر قرار باشه حتی به این چند ایراد کوچک هم که آقا مسعود گرفت بگیم بدبینی ، اون وقت کلاً هر ایراد گرفتنی میشه مصداق بدبینی و نتیجه اینکه تنها راه برای اینکه کسی جزء بدبین ها قرار نگیره ، اینه کلاً هیچ ایردی نگیره و فقط سرگرم بشه
به نظر من اصل حرف شما که نباید بدبین بود درسته ، اما مرز بندی شما از بدبینی درست نیست
سلام خوشحالم دوباره باهاتون هم صحبت میشم
در مورد دشمن فکر کنم اشتباه برداشت کردید منظورم دشمن پنداشتن خودی ها نیست
اما در مورد اینکه گفتین : من به شخصه فقط جنبه سرگرمی موضوعو نگاه میکنم و قطعن بُعد فنی سینما.
باید بگم چه فقط جنبه سرگرمی شو در نظر بگیرین چه نه ! تاثیرات منفی خودشونو رو میتونن به راحتی روی شما اعمال کنن برای درک بهتر این موضوع میتونین به کتب هیلگارد رجوع کنین
بحث در این رابطه بسیار طولانی تر از سخت افزاره !!!
با تشکر
سعید ی کوچه پایین تره!!!!!!!!!!!!!=))=))=))=))=)):x
از اونجایی که امکان نداره سریالی برای دهه 20-30 به بعد ساخته بشه و سیاسی نباشه بنده نه این سریال رو دانلود کردم نه بابتش پول دادم !
=))=))=))=))
من قبول دارم الان بیشتر به چشم ابزار دیده میشه تا سرگرمی اما من گفتم ذات و اصالت سینما زمانیکه مردم از قطار داخل پرده ترسیدن بر پایه سرگرمی بوده و الان تبدیل به بنگاه های درآمد و ابزارگونه شده.
درمورد دشمن هم درسته که باید به چشم بدبینی نگاه کرد اما در این موضوع وطنمونه و دومن غیراز اینکه بدبین باشیم باید برای مقابله با اونا یک پاسخ محکم داشته باشیم وگرنه در دنیای الان کسی که رسانرو در دست داره بالطبع قدرت هم داره.
من به شخصه فقط جنبه سرگرمی موضوعو نگاه میکنم و قطعن بُعد فنی سینما.
سلام دوست عزیز
از طرز صحبت کردنتون در رابطه با سینما مشخصه که اطلاعات خوبی توی این زمینه دارین
من این فیلم رو ندیدم
ولی یه چیزی کاملا واسم روشنه
اونم اینه که صحبت شما که میگین : ساخته ها و یا در کل سینما در مرحله اول ابزار سرگرمیه
اشتباهه
به دلایل متعدد Entertainment همیشه توی بعد دوم قرار میگیره نه اول !
برای روشن شدن این موضوع کافیه به دخل و خرج فیلم ها منظورم هزینه که میکنن و سودی که کسب میکنن نگاه کنید متوجه میشید که تو یه جامعه ای که utilitarianism حاکمه به هیچ عنوان توجیه اقتصادی نداره
فیلم های زیادی بودن که خرجشون بسیار بیشتر از درآمدشون بوده ولی مثله بمب صدا کردن
دقیقا به چه علت؟
تازه بسیاری از صاحب سبک های سینما چه کارگردان چه بازیگر و حتی سیاست مدارهایی امریکایی خودشون به این موضوع اذعان دارن
توی جشنواره هاشون هم میشه به وضوح این قضیه رو حس کرد
از این دید دارم صحبت میکنم چون نمیخوام وارد نقد بشم و به طور کلی دارم بیان میکنم چون فکر میکنم قابل فهم تره
باقی موضوعاتی رو هم که مطرح کردین جای بحث داره !!!!
در کل فقط میخواستم بگم همیشه باید با چشم بدبینی به دشمنت نگاه کنی !!
امیدوارم مفید بوده باشه
بنظر من این سریال از سخت افزار خوبی برخورداره و از تمام تکنیک های dx 12 توش استفاده شده و بخاطر کیفیت ساخت خوبش به سخت افزار کمی برای اجرا احتیاج داره:l
من به هیچ وجه نه سمتش رفتم نه دیدمش اما میخوام بدونم شما با این دیدت نسبت به همه چی سخت نمیشه زندگی برات؟!!! خیلی بدبینانه به موضوعات نگاه میکنین، بحثم درست غلط بودنش نیست بحثم اینه که این ساخته ها و یا در کل سینما در مرحله اول ابزار سرگرمیه و متاسفانه به مرور زمان استفاده ابزاری هم شده ازش مثل پرتقال کوکی بزرگ کارگردان سینما استنلی کوبریک و نمایش اتفاقات بریتانیای دهه 60 و 70 که همزمان میشه با روی کار آمدن بانوی آهنی، اما با این دید شما خیلی سخت میتونین از سینما لذت ببرین. با تیکه آخرم موافقم که مردم سواد سینماییشونو ببرن بالا اما مردم ما اینقد درگیری دارن که این سریالای اینچنینی دوای درد و مرهمیه بر مشکلاتشون در جامعه و خیلی بعید میدونم به این ریزی که شما گفتین به موضوعات نگاه کنن و طی آماری کعه گرفتم فقط قشو ضعف میکنن برای رابطه احساسی عاشقی شخصیتهای فیلم.
همیشه از نظرات شما استفاده میکنم و در مباحث تخصصی دنبال کامنت شما میگردم.:-bd=smile;)
درود بر دوستان خوشحالم ی فرصت شده که نقدش کنم
اول بگم که خوش لعابه و هیچ بحثی نیست که خوش ساخته
چند نکته میگم میتونید توی فیلم خوب نگاه کنیدو ببینید
1.توی قسمت اول شهرزاد زیر تابلوی تخت جمشید که زن کوش داره به سمت مقام وزیری حرکت میکنه وایساده و بزرگ آقا بهش میگه که زن فقط برای 3 چیز دست شده!!!!! توهین به مقام زن – هم از دید ایرانی و هم از دید اسلامی که زن وقتی شوهر کرد میتونه هیچ کاری نکنه و حتی پول شیری که بچه اش میده از شوهرش بگیره – (دوستان در آیین زرتشت رسمه زن بعد قاعدگی خودشو با ببخشی ادرار گاو غسل بده)……!!!! و شدیدا کارگردان عاشق بازی تابلوهاس میتونید با دقت نگاه کنید و متوجه شید
2.همه شخصیت های فیلم از دم به جز چند نفر برای هر اتفاق سیگار میکشن که همه میگن بخاطر نشون دادن قدیمی نشون دادن فیلم – اما تورو به اون خدا حالا سیگار زیاده یا قدیم؟؟؟؟؟ چرا تبلیغ مافیای سیگار میکنن؟
3.همه خاکستری هستن و برای هر کاری که میکنن دلیلی دارن و حقشونه از بزرگ آقا تا حتی کبیر!!!! جز فرهاد!!!!
4.توی فیلم همه چی میشه ترک کرد نمونش یک دائمه خمر مثل قباد بعد ازدواج با شهرزاد دیگه شراب نمیخوره و دختر عموی قبادم که زنشه بعد شهر زاد طلاق داد….. دقیقا رواج شراب خواری!!!!! وترکش…. کسی که خدمت گذارشو میفرستاد توی کافه روسیه ها شراب بیاره!!!!
5.فیلم حاشیه دار که لفافه عاشقونه همه چی توش داره میگن از سیاست تا رواج لباس ها – مافقط بخاطر مو شهرزاد نباید توی شبکه 1 ببینیم!!!!!!!!
6.توی هیچ قسمت نمی بینی که جز بزرگ آقا ساعت داشته باشه و حتی ساعت بهش هدیه میدن!!!! یعنی خدای بزرگ آقا توی فیلم و معنی…………… داره
7.متاسفانه دست گذاشته روی نقطه ضعف جون های امروز بخاطر اقتصاد گذاشته بخاطر فیلم و سریال های بعدی میخواد هوادار جمع کنه – تورو خدا چشماتون باز کنید و خوب ببینید و سواد رسانه ی کنید
:-bd:-bd:-bd:-bd
:-bd:-bd:-bd:-bd
:-bd:-bd:-bd:-bd
درام جالبیه اما به پای مدار صفردرجه و پهلوانان نمی میرند نمیرسه فقط یک نفر تو این مجموعه شهرزاد بازی گیرا داره اونم علی نصیریان هست واقعا استاد هست امیدوارم همیشه سرزنده و پایدار باشن
باسپاس
دوستانی که برای سرگرمی از سریالهای ماهواره ای استفاده می کردند میشه گفت تا حد زیادی به سریال های ایرانی برگشتند
توی فیلم های ایرانی من این فیلم رو خیلی دوس دارم، قشنگه:-bd