MSI جدیدترین قربانی هکرهایی است که اقدام به جعلی سازی وب سایت سازندگان بزرگ می کنند و نرم افزارهای مخرب خود را به کاربران ارائه میدهند. غول دنیای سخت افزار اکنون به کاربران، خصوصا اورکلاکرها هشدار میدهد که از وب سایت جعلی و غیر رسمی MSI که توسط هکرها ایجاد شده بازدید نکنند. هشدار MSI به اورکلاکرها در رابطه با نرم افزار اورکلاک MSI Afterburner است که کاربران قطعات MSI اغلب از این نرم افزار برای اورکلاک یا مانیتورینگ سخت افزارهای سیستم خود استفاده میکنند و حالا هکرها نسخه ویروسی این نرم افزار را در وب سایت جعلی MSI گنجاندهاند.
هشدار MSI به اورکلاکرها در رابطه با نرم افزار فیک Afterburner
از لحاظ طراحی و ظاهر، وب سایت جعلی MSI تا حد زیادی مشابه صفحه رسمی این کمپانی است و به کاربران دانلود و نصب نرم افزار Afterburner را پیشنهاد میکند. به گفته MSI، این نرم افزار میتواند محتوی ویروس، تروجان، کیلاگر یا دیگر برنامههای مخرب باشد در حالی که شاید شباهت نرم افزار به نسخه اصلی Afterburner شما را به اشتباه بیاندازد. MSI تاکید میکند که هیچ نرم افزاری را از سایت جعلی این کمپانی دانلود نکنید.
مطابق معمول همیشه، آدرس URL وب سایت جعلی آنقدری شبیه به آدرس صفحه رسمی است که برخی کاربران متوجه جعلی بودن وب سایت نشوند. چیزی که باعث میشود هکرها در اقدام خود موفق باشند و سیستم کاربران را آلوده کنند، این است که صفحه دانلود نسخه اصلی و رسمی Afterburner در وب سایت MSI به منظور نگهداری های روتین به طور موقت بسته بوده که همین موضوع باعث میشود کاربران برای دانلود نرم افزار به سراغ سایتهای جایگزین بروند و به دام وب سایت جعلی هکرها بیافتند.
MSI اعلام کرده تمامی اقدامات ضروری برای حذف این وب سایت جعلی در حال انجام است و نقض حقوق کمپانی و آسیبهایی که به شهرت MSI وارد میشود محکوم میکند. وب سایت جعلی MSI در حال حاضر غیر قابل دسترس است اما ممکن است هکرها از طریق یک آدرس URL دیگر اقدام خود را تکرار کنند. بنابراین کاربران حواس خود را جمع کنند.
قابلیت Resizable BAR برای کارت گرافیک های MSI سری RTX 30 منتشر شد
دیدگاهتان را بنویسید