دمنتور (دیوانه ساز) ـ سايت طرفداران سرسخت هري پاتر در ايران
این موجودات نگهبانان مخوف و ترسناک قلعه آزکابان در داستان های هری پاتر هستند که فاقد بیناییاند ولی تمام شادی و نشاط انسانها را میبلعند و انسانها را کمکم به موجوداتی افسرده، غمگین و دیوانه تبدیل میکنند. دیوانهسازها قامت بلندی دارند. آن ها شنل سیاهی که تمام هیکلشان را میپوشاند به تن میکنند و کلاه سیاهی به سر دارند که تقریبا تا زیر گلویشان پایین کشیده شده است. احتمال داده میشود که زیر کلاه آنها چیزی مانند دهان وجود داشته باشد و زمانی آن را کنار میزنند که بخواهند از آخرین و وحشتناکترین حربهشان استفاده کنند. به این حربه، بوسه دیوانهساز میگویند. دهان آن ها مانند یک حفره است که پوست نازک خاکستری رنگی روی آن کشیدهاند. با این بوسه روح فرد از بدنش جدا می شود و او زنده است ولی بدون قدرت فکر و حتی از ارواح هم پستتر میشوند. هرچه خاطرات غمانگیز انسان بیشتر باشد، در برابر دیوانهسازها بیشتر ضربه میخورد. آنها طرفداران طبیعی ولدمورت هستند. افسونهای متفاوتی بر علیه آنها به کار برده میشود که از معروفترین و مشکلترین آن ها «سپر مدافع» است. (برگرفته از کتاب سیری در دنیای جادویی اثر بهامین باروت کوب)
وب سايت شخصي ايران جديد، از آن دسته سايتهايي هست که به توليد محتواي کاربردي ميپردازد. از قول نويسنده آن:
محمد لطیفی نویسنده وبلاگ ایران جدید و ساکن استان مرکزی( اراک ) و متولد ۱۳۶۳هستم. از آذر ماه سال ۱۳۸۴ وبلاگنویسی میکنم که تا نوروز ۸۹ در بلاگفا مطلب مینوشتم ولی به دلیل محدودیتهای بی مورد مجبور به انتقال از بلاگفا به هاست شخصی شدم. اولویت اصلی من در این وبلاگ اطلاعرسانی و آموزش در زمینه سلامت، بهداشت، زیبایی، و موضوعات پزشکی است. همچنین مطالبی در زمینههای مختلف از جمله کامپیوتر، موبایل، عکس، آموزش، و… هم منتشر میکنم. (در کل سطح مطالب و مقالات ارسالی من برای قشر پایین و متوسط تحصیلی مناسبه، یعنی دانشآموزان ،خانمهای خانهدار، والدین و شاید هم بچههای باهوش ولی این وبلاگ همیشه خواننده با تحصیلات بالا هم داشته است). طبیعی است که برخی مطالب از منابع مختلف جمعآوری و گردآوری شدهاند که منبع اصلی آنها نامشخص بوده است.
در حدود ٢٠ سال است که در مورد ایدز به مردم جهان هشدار داده میشود. ایدز میلیونها نفر را از بین برده است و میلیونها نفر دیگر را آلوده کرده است و هنوز هیچ راه قطعی برای درمان آن وجود ندارد. بسیاری از افراد درباره ایدز شنیدهاند اما خیلیها در مورد اینکه واقعا ایدز چیست اطلاعات اوليه و پایه را ندارند. طبق نظر کارشناسان هسته مبارزه با ایدز آموزش است. آموزش پیشگیری از ایدز، خطر ابتلا و آسیبپذیری مردم را کاهش میدهد و بدون آموزش، ایدز به گسترش غیرقابل کنترل خود ادامه خواهد داد. با توجه به نقش کلیدی آموزش در پيشگيری و کنترل ايدز در جامعه و نیز گسترش روزافزون فناوری اطلاعات و استفاده از رايانه و اینترنت در کشور نیاز به تاسیس پایگاه اطلاعاتی آنلاين به زبان فارسی در اين زمينه برای استفاده اقشار مختلف جامعه و پاسخ به سئوالات متداول در مورد ایدز احساس ميشود. به دليل اهميت موضوع و از آنجايی که اين اطلاعات مورد نياز همه افراد جامعه به ويژه نوجوانان و جوانان است، تصميم به ارايه آن به زبانی ساده و قابل استفاده برای عموم و البته براساس منابع علمی معتبر گرفتيم. اگر در مواردي، مسایل را صریحتر بیان کردهایم به اين دليل بوده که هدف ما تنها اطلاعرسانی و آگاهی دهی به همه فارسی زبانان و به خصوص جوانان عزيزمان است. همه میدانيم که آگاهی تنها ابزاری است که جوانان به عنوان مهمترين گروه در خطر میتوانند به آن مسلح باشند و خود را در برابر آسيبها حفظ کنند. پس مطالب اين سايت را به دقت بخوانيد و خواندن آن را به ديگران نيز توصيه کنيد. اگر کاستی و نقصی در مطالب میبينيد و يا نظری و پيشنهادی داريد، لطفاً از ما دريغ نکنيد.
itline از ديگر وبلاگهايي که در زمينه آيتي به توليد محتوا ميپردازد. از قول نويسنده آن: اسم من حسن، ملقب به آیتیلاین (ITLine) و اهل خوزستانم. و وبلاگنویسی را از سال ۱۳۸۴ با وبلاگی به نام «زیرِ خطِ IT» در سرویس بلاگر شروع کردم که پس از چند سال به هاست شخصی منتقل شد و اینجا ادامه یافت. بیشتر مطالب این وبلاگ درمورد دنیای اینترنت و کامپیوتر نوشته میشود که در صفحه آرشیو میتوانید به تمامی آنها دسترسی داشته باشید.
سایت ITT توسط جمعی از علاقه مندان به طراحی وب سایت و گرافیک و با هدف به اشتراکگذاری دانش محدودمان در زمینههای آموزش طراحی وب سایت، معرفی فناوريهای جدید و ناشناخته (مانند jQuery و mootools) همراه با مثالهای کاربردی، آموزش استفاده از فتوشاپ به صورت پیشرفته، آموزش و نکات کاربردی درباره فلش، نکات و پلاگینهای وردپرس، معرفی کتابهای برتر در زمینههای فلش، فتوشاپ، CSS و طراحی سایت برای فارسی زبانان عزیز در تاریخ پنجم آبان سال ۱۳۸۷ پایه گذاری شده است. ما سعی داریم دانستهها و تجربیاتمون رو با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم، چون بر این عقیده هستیم که در هنگام آموزش خود شخص آموزشدهنده مطالب بیشتری یاد گرفته و سریعتر پیشرفت خواهد کرد. مطمئنا در این راه کمبودها و اشکالاتی خواهد بود اما ما با تلاش و حمایت شما عزیزان میخواهیم راهی را که شروع کردهایم ادامه بدهیم.
وب سايت کودکانه متعلق به هيچ سازمان دولتي، غير دولتي، گروه و يا نهاد خاصي نيست. اين سايت حاصل تلاش تيم برنامهنويسي IIP Team بوده و تنها به دليل علائق شخصي اعضاي اين گروه به موضوع کودک و کودک ياري طراحي و منتشر شده است. اگرچه در آغاز راه کودکانه در بنيان و ساختار بسيار متفاوتتر از آنچه اکنون شاهد هستيد بود اما در امتداد زمان آنچنان ذهن و قلب سازندگان را تسخير کرد که اکنون مدتها است کودکانه با وجودمان اجين گشته و تمام همّمان را معطوف خويش ساخته است. هدف ما از طراحي و توسعه اين وب سايت ياري رساني به والدين ايراني براي تولد و تربيت کودکان سالم (از حيث روحي و جسمي) بوده و مدتها است در اين زمينه همه تلاش خويش را به کار بستهايم. راضي و خرسنديم از آن سوي که محبتهاي بي دريغ کاربران سايت همواره مايه دلگرمي و مزيد اهتمام ما بوده است. تلاش ما بر آن است که در راستاي اهداف تعريف شده براي اين وب سايت تمام تلاش خويش را به کار بريم تا خدمت کوچکي به فرزندان اين سرزمين کرده باشيم. همراهي شما را ميستاييم و براي رفع کاستيهايمان ميکوشيم.
دوچرخ سواري دور دنيا با پیام صلح و حفظ طبیعت. سمیه (نسیم) یوسفی و جعفر ادریسی، یک زوج ایرانی هستیم که در سال 1377، به طور خیلی اتفاقی و در بلندای قله دارآباد تهران، با هم آشنا شدیم و از همان روز نخست، همکاری مشترک ورزشی، هنری و شغلی ما آغاز شد. همکاریای که از 11 سال گذشته تاکنون همچنان ادامه داشته است. تحصیلات کامپیوتر در رشته نرمافزار و چندین سال سابقه برنامهنویسی مالتیمدیا و Interactive، ما را بر آن داشت تا مجموعه کامل آموزشی ویژه کودکان با نام الفبای دوستی را تولید و روانه بازار کنیم. ادامه این فعالیتها با تولید بیش از 40 عنوان نرمافزار آموزشی ویژه کودکان، کمک درسی مقاطع مختلف تحصیلی و دانشگاهی، انواع ديسکهای نوري تبلیغاتی و دمو همراه شد. محصولاتی که در بسیاری از جشنوارهها و مسابقات نرمافزاری موفق به کسب مقامهای برگزیده و لوح تقدیر گردیدند.
پس از سالها تلاش و فعالیت در رشتههای مختلف کوهنوردی، سنگنوردی و طبیعت گردی، ایده سفر به دور دنیا با دوچرخه را در ذهن خود پروراندیم. به لطف خدا و کمک دوستان هنرمند و طبیعت دوست، در تاریخ 9 اردیبهشت 1389 پا در رکاب دوچرخههایمان عازم سفری 2 ساله به دور دنیا شدیم. سفری با پیام صلح و حفظ طبیعت. سفری که همچون دانشگاهی ما را با فرهنگها، سنن و آداب، طبیعت و جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی دنیا آشنا کرد. ثمره این تلاش نیز درختانی است که همچون یک کمربند سبز، به دور دنیا و 15 کشور عبوری ما به یادگار نشانده شدهاند. در این راه پر تلاطم بارها خسته شدیم و پشیمان. هرچند باد، باران، سرما و گرما، سختیهای راه و صدها مشکل دیگر ادامه راه را غیرممکن مینمود اما لطف خداوند بزرگ و کمک دوستان همیشه همراهمان میشد و ما را به پیش میبرد.
دوچرخه کوچک بود و سنگینی راه امان نمیداد تا یادگاری از آن روزها به جز تصاویری که از قاب دوربین دیده میشد، به همراه بیاوريم. تصاویر و فیلمهایی که امروز با ارزشترین سوغات سفرمان است و با دیدن آنها گویی دوباره در جادههای بی انتهاییم و از طبیعت بیکران و زیبای آفریدگار لذت میبریم. تلاشمان بر این بوده تا با برپایی نمایشگاههای مختلف در تهران و شهرستانها، لذت این سفر سبز را با دیگران نیز تقسیم کنیم. گوشهای از فیلمهای مستند هم در برنامهای با عنوان “زوج ماجراجو” از شبکه اول سیما و صبح بخیر ایران پخش گردید. جزئیات و خاطرات ریز و درشت نیز در برنامه رادیویی “دور دنیا” در شبکه ورزش تعریف شد تا مقدمهای باشد برای چاپ کتاب مصور خاطراتمان با نام “دور دنیا در 678 روز”. اکنون نیز در ادامه فعالیتهای زیست محیطی و فرهنگسازی عمومی مشغول ساخت برنامه مستند ایرانگردی تصویر زندگی شبکه دوم سیما با نام “سفر یعنی زندگی” هستيم. سعی داریم تا در این برنامه، که تاکنون بیش از 200 قسمت از آن پخش گردیده، ضمن شناساندن جاذبههای گردشگری تاریخی و طبیعی ایران زمین، فرهنگها و نحوه زندگی جامعه محلی و آداب و رسوم زیبایپذیرا شدن مهمان، چگونگی احترام به طبیعت و لزوم حفط محیط زیست را نیز خاطر نشان کنیم.
ممنون از لطف شما آقای طراوتی عزیز
چند سایت خوب در نظر دارم که خدمتتان معرفی خواهم کرد
در خصوص پيشنهاد آقاي شاليکاريان چشم. حتماً در هر شماره 2 سايت اختصاص به فناوري اطلاعات خواهد داشت. فقط در مورد اون سايتهاي ديگر (5 تاي باقيمانده) کمي سخت است. مربوط به چه رشته اي باشد؟ ماشاا… بيش از هزار نوع رشته دانشگاهي و زير مجموعه وجود دارد. از دوستان خواهش مي کنم اگر سايت جالب و کاربردي پيدا کردند، حتماً به ما اطلاع بدهند.
ممنونم بچه ها خیلی خوشحالم که این قدر به موضوعات اهمیت میدن. دوست دارم نظرات دیگر بچه ها را بدونم منتظر بقیه هم هستیم.
سلام بر همه
هفت سایت هفته نظر من رو که خیلی جلب کرده…
تنوعش هم بنظرم خیلی خوبه,
…. ضمنا ساختار سایت از نظر من خوب است و مشکلی در آن نمی بینم
با تشکر از همه دست اندرکاران
درود بر آقای پناهی عزیز و جناب طراوتی گرامی
سایت های بسیار کمی در حوزه فناوری فعالیت روزانه دارند و اکثر آنها فعالیت خاصی انجام نمی دهند، این مشکل برای فروم های مرتبط با فناوری هم صدق می کند، وقتی شما به جستجوی فروم های مرتبط به فناوری می پردازید با مطالبی مربوط به 1 یا 2 سال قبل بر می خورید که نشان دهنده غیر فعال شدن این فروم هاست، از این سو به شما حق می دهم چون معرفی سایت های فناوری که فعالیت مداوم دارند کار بسیار سختی است
اما در مورد ساختار معرفی، بهتر است که 2 سایت ابتدای لیست از حوزه فناوری باشند و 5 مورد بعدی به سایر موضوعات اختصاص داده شود
با تشکر
ممنونم از همه بچه ها و عزیزان که نظر خود را در این بخش درج کردید. من دوست دارم همه در این موضوع شرکت کنند تا بتوانیم باعث هرچه پربارتر شدن وب سایت نشریه بشویم. در مورد وب سایت هم خود من هم با ترکیبی از فناوری و مسائل روزمره موافقم چون هفت سایت هفته را یک زنگ تفریح می بینم که در آن بعد از کلی مسائل فنی می توان به مسائل دیگری هم پرداخت. البته موافق این موضوع هم هستم که سایت های فعال در این زمینه هم باید وجود داشته باشند. در مورد ساختار کسی نظر خاصی ندارد؟
يکي از مسائلي که با سردبير محترم جناب آقاي پناهي مطرح کردم، همين نکته اي بود که آقاي شاليکاريان اشاره کردند. با احترام به نظر ايشان، به نظر من يک شخص کار درست در حوزه آي.تي سايتهاي تخصصي رشته خود را از زير سنگ هم که شده گير خواهد آورد. معرفي ساير سايتهايي که هيچ ارتباطي به کامپيوتر و آي.تي ندارند، باعث يکجور تنوع ميشود. مثلاً در چند هفته پيش سايت LastSecond.ir که در مورد گردشگري بود معرفي شده بود که بسيار مورد استقبال قرار گرفت. چون واقعاً سايت جامع و کاملي در مورد سفر، گردشگري و آژانس ها بود که واقعاً بايد به مدير اين سايت دست مريزاد گفت. اين سايت بسيار طرفدار دارد. به نظر شما يک چنين سايتهايي واقعاً لياقت معرفي شدن ندارند؟ اما همان طور که مشاهده فرموديد، به خاطر ذات اين کار، هر هفته حداقل 2 سايت در حوزه آي تي در ليست حضور دارند و سهميه شان محفوظ خواهد بود. مرسي از اينکه وقت ميگذاريد و با دقت مطالب را پيگيري ميکنيد.
عالی بود
سایت های خیلی خوبی هستن ومحتوای خوبی دارن
ولی من بیشترازاینکه به محتوای سایت های معرفی شده(که خیلی خوب بودن)توجه کنم به محتوای این به اصطلاح گزارش تهیه شده توسط این سایت توجه کردم
دست همه ی گردآورندگان دردنکنه
با درود و ادب
بخش هفت سایت هفته، از یکی از جالب ترین ایده هایی نشأت می گیرد که بنده در اینترنت با آن برخورد داشته ام
امیدوارم به همین روال ادامه دهید
موفق باشید [img]http://apkcenter.com/Imagehost/out.php/i14474_53.gif[/img]
ایده جالبیه در کل، ولی بهتر است فقط سایت ها و وبلاگ های مربوط به مباحث کامپیوتری و نبلت ها معرفی بشوند، چون افرادی که وارد سایت ماهنامه می شوند همه اهل کامپیوتر هستند و معرفی سایت هایی غیر از این میلی برای کاربر جهت بازدید به وجود نمیاورد.