همان طور که در شروع معرفي اين بخش اشاره کرده بودم، براي معرفي سايت ها مهم اين است که وبسايت يا وبلاگ مفيد باشد و مطالعه آن چيزي بر معلومات ما اضافه کند و حرفي براي گفتن داشته باشد، ميخواهد وبلاگ يا وب سايت شخصي باشد يا يک پرتال عظيم. سايت شخصي يک رضا، يکي از آن دسته سايتهاي شخصي است، که توليد محتوا به معناي واقعي ميکنند. فقط کافيست يکبار به آن سر بزنيد تا خودتان متوجه شويد. از ديد صاحب سايت: “در دی ۸۶ با خواندن مطلبی گام اول را برای ورود به دنیای زیبای وب برداشتم. هرچند در دسترس نبودن اینترنت خانگی، آشنایی بسیار کم با زبان انگلیسی، نبود حتی یک نفر برای کمک و یاری کارم را برای ماه ها مشکل کرده بود. به هرحال پشتکار است و آدمیزاد…”
کیفیت مطالب اینجا، به سطح خوبی رسیده است. این را می شود از ترافیک اینجا طی ۶ ماه گذشته نیز متوجه شد: نوامبر ۲۰۰۹: ۵٫۷ گیگ، دسامبر ۲۰۰۹: ۷٫۸ گیگ، ژانویه ۲۰۱۰: ۶٫۴ گیگ، فوریه ۲۰۱۰: ۵٫۵ گیگ، مارس ۲۰۱۰: ۲۱٫۵ گیگ و آوریل ۲۰۱۰: ۳۵ گیگ.
سعی شد که مطالب اینجا ضمن تنوع بالا، ارتباط بسیار نزدیکی با فناوری، وب و تازه ها داشته باشد. اینجا حتی به مشکلات مربوط به تحریم های اینترنتی بسیار پرداخته شده است، مشکلاتی که کمتر سایر وبلاگ نویسان به آنها پرداخته اند. مثلا، “تحریم های اینترنتی علیه دامین های ایرانی“، “تحریم مربوط به سورس فورج” و “تحریم های عجیب غریب گوگلی“.
کافه بازار، بازاری از برنامههای آندروید برای کاربران ایرانی است که از طریق آن به دنبال ایجاد کانال توزیع و دسترسی مناسب و راحت برای برنامهنویسان و کاربران آندروید در ایران است. به این امید که ایرانیان نیز بتوانند همچون کاربران دیگر از امکانات اولیه گوشیهای هوشمند که در برنامههای پیشرفته آنها خلاصه میشود، به راحتی استفاده کنند. کار تولید نرمافزار، جز درد هزینه نیز دارد و ما به دنبال این خواهیم بود تا راهی مناسب برای کسب درآمد برنامهنویسان ایرانی پیدا کنیم. در راه رسیدن به اهدافمان هماکنون نیازمند یاری شما در این زمینهها هستیم:
ـ گسترش تعداد مخاطبان بازار، چه برنامهنویسان و چه کاربران برنامهها
ـ دریافت پیشنهادها و انتقادات شما
ـ توسعه برنامههای جدید از جانب شما
ـ نقدهای عمومی شما درباره بازار
دانلود جديدترين نرم افزارهای روز دنيا همراه با كرك و سريال، مطالب روزانه از دنياي آي تي و ارتباطات، فروشگاه آنلاين، معرفي سايت ها و افزونه هاي وردپرس و فايرفاكس، مطالب جديد از دنياي مجازي و خيلي موارد ديگر که در اين وب سايت ميتوانيد به آنها دست پيدا کنيد.
این وبسایت رویکردی آموزشی ـ پژوهشی دارد و محتوای آن در شکلهای مقالات، اخبار، وبلاگ، پادکست و اسلاید ارائه میشود. همچنین بخشهای نشریات علمی، کتابخانه فارسی و کتابخانه انگلیسی نیز برای معرفی منابع این حوزه مطالعاتی در وبسایت ایجاد شدهاند. با توجه به ماهیت میانرشتهای «مطالعات فرهنگی و رسانهای» در این وبسایت موضوعات مطالعات فرهنگی، مطالعات رسانهای، مطالعات ارتباطی، مطالعات ژورنالیسم، سیاستگذاری فرهنگی، مطالعات فضای مجازی، فرهنگ مردمپسند، زبانشناسی، روششناسی، روانکاوی، مطالعات جوانان، مطالعات جنسیت، نظریه و نقد ادبی، مطالعات فیلم، مطالعات فناوری و زندگی روزمره مورد توجه قرار خواهند گرفت.
آشنایی با مبانی و نکات مهم در امنیت کامپیوتر و ابزارهای دیجیتالی هدف نگهبان است. در اینجا به زبان ساده خواهید آموخت که چگونه در مقابل ویروسها، هکرها و… خلاصه تهدیدهای دنیای دیجیتال عمل کنید. نگهبان تلاش می کند مطالب را برای انواع کاربران ارایه کند. بنابراین اگر یک کاربر معمولی کامپیوتر و اینترنت هستید. اگر وبلاگ می نویسید و یا اگر مدیر وب سایت هستید، اینجا برای شما است.
امروز کلمه ” آی تی نویسی” در وب فارسی زیاد شنیده می شود. میتوان گفت در ۲ سال گذشته وبلاگ نویسانی که مطالب مرتبط با فناوری، وب و اینترنت مینویسند رشد بسیار زیادی کردند و حجم مطالبی که روزانه در این رابطه نوشته می شود قابل توجه است. اما خارج از سطح اینترنت و در قسمت مطبوعات نیز امروزه شاهد تنوع زیادی مجله در رابطه با کامپیوتر و وب هستیم که شاید بتوان گفت این تنوع تنها در بخش ورزشی مطبوعات هم مشاهده میشود. اما در این بین خلا یک مجله اینترنتی حس می شد. بنابراین برآن شدیم یک مجله اینترنتی با کیفیتی مطلوب در اختیار کاربران فارسی زبان قرار دهیم. مجله ای که توسط خود کاربرانش رشد می کند. بدین ترتیب مجله اینترنتی “پریانا” شکل گرفت، مجلهای که با هدف رشد و ارتقای دانش در وب فارسی تلاش میکند و امیدوار است قدمی کوچک در بهبود وب فارسی باشد. این مجله به همت گروهی از آی تی نویسان و علاقه مندان به وب در بهمن ۱۳۸۷ کار خودش را آغاز کرد.
نام دامنه اينترنتي يا آي پي سايت را بدهيد، مشخصات کامل و تمامي اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کنيد.
دیدگاهتان را بنویسید