پس از لغو تحریم ها،ایرلاین های داخلی که تشنه نوسازی ناوگان و هواپیماهای جدید بودند،تمایل شرکت های بزرگ تولید هواپیما مانند بوئینگ را دریافت کردند.در آخرین اخبار حاصله،بوئینگ 3 فروند هواپیما را برای تامین نیاز ایرلاین های داخلی پیشنهاد داده است.محصولاتی که هم شرایط اقتصادی بوئینگ را متحول خواهد کرد و هم به نیازهای اولیه مسافرتی ایرانیان پاسخ خواهد داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مقصود اسعدی سامانی با اشاره به جزئیات سفر هیئتی از بوئینگ به ایران اظهار کرد: مذاکرات فشرده طی 2 روز بین نمایندگان شرکت بوئینگ و 7 ایرلاین داخلی برای پشتیبانی هواپیماهای موجود فعال در ناوگان هوایی ایران اعم از قطعات، نشریات و سایر خدمات و موارد مرتبط با ایمنی پروازها صورت گرفت.
ه گفته وی، در این مذاکرات همچنین چگونگی همکاریهای آتی شرکت بوئینگ با ایران مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نمایندگان بوئینگ نیز هواپیماهای قابل ارائه خود را برای فروش به شرکتهای هواپیمایی ایران را عرضه کردند که قطعا نحوه همکاری بوئینگ با شرکتهای ایرانی در پشتیبانی از هواپیماهای موجود کشور و پایبندی به تعهدات در تصمیم ایرلاینها برای خرید هواپیما از شرکت بوئینگ تاثیر خواهد داشت. وی با بیان اینکه بوئینگ سریهای جدید هواپیماهای 737، 787 و 777 را برای فروش به ایران پیشنهاد داد، گفت: مدیران 7 شرکت هواپیمایی ایرانی که در ناوگان خود از هواپیمای بوئینگ استفاده میکنند پیشنهادات بوئینگ برای فروش محصولات خود به ایران را بررسی و متناسب با منافع شرکت خود و مصالح ملی تصمیمگیری خواهند کرد.
بوئینگ 737
بوئینگ ۷۳۷ (Boeing 737) معروف به بچه بوئینگ، یک هواپیمای مسافربری باریک پیکر و تک راهرو ساخته شرکت بوئینگ کشور آمریکا است. طراحی این هواپیما از ۱۱ مه ۱۹۶۴ آغاز شد و نخستین بار در سال ۹ آوریل ۱۹۶۷ به پرواز در آمد. یک سال بعد با بکارگیری در ناوگان لوفتانزا، کاربرد تجاری آن آغاز شد. مدل ابتدایی ظرف مدت کوتاهی با مدلی طویل تر جایگزین شد. بوئینگ ۷۳۷ هواپیمایی کارا و محبوب است و تا کنون بیش از هفت هزار مورد سفارش ساخت آن به بوئینگ داده شده است و بیش از پنج هزار فروند از آن ساخته و تحویل شده است.این هواپیما در 12 مدل تولید می گردد که حتی نمونه های تجاری و شخصی نیز دارد.737 سرعتی برابر با 890 کیلومتر بر ساعت داشته و 130 مسافر را با خود حمل می کند.محدوده پرواز این هواپیما به طور معمول 4688 کیلومتر است.
بوئینگ 777
بوئینگ ۷۷۷ (Boeing 777) یک هواپیمای پهن پیکر تجاری دو موتورهاست که توسط شرکت هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ تولید میشود. بوئینگ تاکنون چهار گونه از این هواپیما را به نامهای ۷۷۷- ۲۰۰، ۷۷۷-۲۰۰ ای آر، ۷۷۷-۳۰۰ و ۷۷۷-۳۰۰ ای آر به بازار ارائه کردهاست. ۷۷۷ ظرفیت حمل ۲۷۸ تا ۵۵۰ نفر مسافر را داراست و برد پروازی آن بین ۵۲۱۰ تا ۹۴۲۰ مایل دریایی (۱۰۳۷۰ تا ۱۷۴۴۵ کیلومتر) است. از جمله ویژگیهای ظاهری این هواپیما که به وسیله آنها میتوانید به راحتی ۷۷۷ را شناسایی کنید میتوان به ارابههای فرود آن که هر یک به ۶ چرخ مجهز شدهاند، دنباله تیز آن و همچنین بدنه اش که مقطعی کاملاً دایروی دارد، اشاره کرد.
۷۷۷ نخستین هواپیمای تجاری جهان است که تمام مراحل طراحی آن به کمک نرمافزارهای رایانهای انجام شدهاست. برای ساخت این هواپیما هیچ نقشه یا طرحی روی کاغذ رسم نشده و همه کارها به کمک یک نرمافزار ۳D CAD به نام کتیا انجام گرفتهاست. این موضوع سبب شد تا بسیاری از آزمایشها بر روی آن در محیطهای شبیه سازی شده صورت گرفته و بدین ترتیب از صرف میلیونها دلار هزینه برای آزمایشهای پروازی جلوگیری شود. نخستین هواپیمای ۷۷۷ در سال ۱۹۹۴ به پرواز درآمد. از جمله رقبای اصلی ۷۷۷ میتوان به ایرباس ای۳۳۰ و خانواده ایرباس ای۳۴۰ اشاره کرد. آنچه که فرایند طراحی ۷۷۷ را از سایر محصولات بوئینگ متمایز میکند این است که در آن به طور گستردهای به نظرات شرکتهای هواپیمایی به عنوان مشتری توجه شدهاست. بوئینگ برای نخستین بار از چند شرکت هواپیمایی بزرگ درخواست کرد به عنوان مشاور در فرایند طراحی ایفای نقش کنند. شرکتهای یونایتد ایرلاینز، آل نیپون ایرویز، بریتیش ایرویز، ژاپن ایرلاینز، کثای پاسیفیک و کوانتاس به این منظور انتخاب شدند. به همین دلیل طراحی ۷۷۷ را باید آغاز فصل جدیدی از مشتری مداری در صنایع هوافضا دانست.
بوئینگ مجموعهای از پیشرفتهترین دست آوردهای فنی صنعت هوافضا را برای اولین بار در ۷۷۷ ارائه کردهاست: *کابین خلبان شیشهای مجهز به نمایشگرهای کریستال مایع هانی ول، سیستم کنترل پرواز دیجیتال فلای بای وایر با قابلیت برگشت به حالت دستی، سیستمهای اویونیکی پیشرفته با قابلیت سازگاری با نرمافزارهای مختلف، کیف پروازی الکترونیکی مجهز به کامپیوتر، استفاده گسترده از مواد کامپوزیت در بدنه هواپیما (حدود ۹٪ کل وزن)، شبکه اویونیکی فیبر نوری، مجهز بودن به بزرگترین و قدرتمندترین موتورهای توربوفن دار در بین هواپیماهای تجاری (قطر فن موتورهای GE-۹۰-۱۱۵B که در ۷۷۷ به کار رفتهاند به ۳٫۳ متر میرسد.)
بوئینگ اکثر این دست آوردهای جدید را مدیون کار بر پروژه بوئینگ ۷جی۷ است. هواپیمایی که هرگز ساخته نشد. ۷۷۷ نخستین پرواز خود را در روز ۱۴ ژوئیه سال ۱۹۹۴ انجام داد. خلبان این پرواز آزمایشی جان ای کاشمن بود. پس از آن هواپیما بیش از تمام محصولات قبلی بوئینگ تحت آزمایشهای پروازی قرار گرفت. یک سریال مستند تلویزیونی با نام «۷۷۷ جت قرن بیست و یکم» دربارهٔ مراحل گوناگون ساخت، آزمایش و تحویل ۷۷۷ ساخته شدهاست. سازمان هوانوردی فدرال ایالات متحده در روز ۳۰ میسال ۱۹۹۴ مجوز ETOPS-۱۸۰ را به ۷۷۷-۲۰۰ مجهز به موتورهای PW۴۰۷۴ اعطا کرد و به این ترتیب ۷۷۷ به اولین هواپیمایی تبدیل شد که در بدو ورودش به ناوگان هوایی آمریکا این مجوز را به دست آورد. ویژگی جالب توجه دیگر این هواپیما مجهز بودنش به سیستم معمولی Control yoke به جای سیستم Side stick Controller است که در هواپیماهای جنگنده با فلای بای وایر و ایرباسهای جدید مورد استفاده قرار گرفتهاست، چرا که بوئینگ عقیده دارد خلبانها بهتر با سیستمهای کنترل Stick and rubber کنار میآیند.
کوتاه و خواندنی از 777!
1- ارابههای فرود ۷۷۷ بزرگترین ارابههای فرودی هستند که تاکنون در یک هواپیمای مسافربری به کار رفتهاست. هر چرخ ۷۷۷-۳۰۰ وزنی معادل ۵۲۳۱۰ پوند (۲۳۳۷۰ کیلوگرم) را تحمل میکند که این عدد نیز در بین تمام هواپیماهای جهان یک رکورد به شمار میرود.
2- ۷۷۷-۳۰۰ ای آر در چارچوب آزمایشهایش برای اخذ مجوز ETOPS-۱۸۰ شش ساعت و ۲۹ دقیقه در حالی که تنها یکی از موتورهایش کار میکرد پرواز نمود. این آزمایش بر فراز اقیانوس آرام انجام گرفت. (لازم به ذکر است برای اخذ مجوز فوق کافی است یک هواپیمای دو موتوره ۳ ساعت با یک موتور بدون مشکل به پرواز خود ادامه دهد.)
3- موتورهای GE۹۰-۱۱۰B و GE۹۰-۱۱۵B که بر روی ۷۷۷-۲۰۰ ال آر و ۷۷۷-۳۰۰ ای آر نصب شدهاند قطری بیشتر از بدنه یک فروند بوئینگ ۷۳۷ دارند. کتاب رکوردهای گینس موتور GE۹۰-۱۱۵B را به عنوان قدرتمندترین موتور جتی که تاکنون روی یک هواپیمای تجاری نصب شده به ثبت رساندهاست.
بخش مهمی از قطعات ۷۷۷ در خارج از ایالات متحده تولید میشوند، ۷۷۷ از این نظر تنها پس از هواپیمای جدید ۷۸۷ در جایگاه دوم قرار دارد. شرکتهای خارجی فعال در پروژه ۷۷۷ به شرح زیر اند : شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی (قطعات بدنه)، شرکت صنایع سنگین کاوازاکی (قطعات بدنه)، شرکت صنایع سنگین فوجی (قسمت میانی بال)، ایلوشین (قسمت نگهدارنده بار مسافرین در بالای کابین)
بوئینگ 787
بوئینگ ۷۸۷ دریملاینر (Boeing 787 Dreamliner) یک هواپیمای جت مسافربری دوموتوره و پهنپیکر است که در شرکت هواپیماهای تجاری بوئینگ ساخته شدهاست. تعداد مسافران قابل حمل توسط این هواپیما، بسته به تعداد و نوع صندلیها، ۲۱۰ تا ۳۳۰ نفر است. این هواپیما نسبت به دیگر هواپیمای مسافربریِ بوئینگ ازلحاظ مصرف سوخت دارای بازده بالاتری است و اولین بوئینگی است که کامپوزیت در بیشتر بدنهٔ آن بهکار رفتهاست. در ۲۸ ژانويهٔ ۲۰۰۵ (میلادی)، نام طرح توسعهٔ هواپیمای ۷ئی۷ (7E7) به ۷۸۷ تغییر یافت. پس از مدتی کوتاه، تصاویری از نوع کانسپت این هواپیما منتشر شد که نشان از طراحی پیچیده این هواپیما بود؛ همچنین سطح بدنه این هواپیما که انحنای بالایی دارد گویای این واقعیت است. در ۲۶ آوریل ۲۰۰۵ ــ یک سال پس از آغاز برنامهٔ ۷۸۷ ــ آخرین طراحیهای بدنهٔ این هواپیما به اتمام رسید؛ هواپیمایی با بینی پست و دم معمولی.
بوئینگ برای نخستین بار در تاریخ ۸ ژوئیه ۲۰۰۷ با تشریفات گسترده از این هواپیما رونمایی کرد. این هواپیما، سریع-فروشترین هواپیمای مسافربری تاریخ است و سفارش خرید آن بیش از ۸۰۰ فروند است. پیش از این انتظار میرفت که این هواپیما در ماه مه ۲۰۰۸ وارد خدمت شود اما برنامه ورود به خدمت آن با کمی تاخیر به سال ۲۰۱۰ منتقل شد، ولی بعد از آن نیز بار دیگر تحویل آن را به تاخیر انداخت و به ۲۰۱۱ موکول کرد.
کوتاه و خواندنی از 787!
1- در حال حاضر شرکت ژاپنی آل نیپون ایرویز با ۵۵ سفارش از این هواپیما بزرگترین مشتری آن است. بیشتر سفارشهای ۷۸۷ از سمت شمال شرق آسیا ثبت شده.
2- بویینگ قصد دارد در آینده مدل ۷۸۷-۱۰ را نیز وارد بازار کند که از طول بیشتری نسبت به دیگر مدلهای ۷۸۷ برخوردار است. همچنین باید منتظر مدل باری آن (کارگو) نیز بود.(شاید هم اکنون موجود باشد)
3- اداره هوانوردی فدرال ایالات متحده آمریکا در پی فرود اضطراری یک فروند هواپیمای مسافربری بویینگ ۷۸۷در غرب ژاپن، پروازهای این هواپیما را به طور موقت ممنوع اعلام کرد. گفته میشود نقص فنی در باطری این هواپیما باعث فرود اضطراری آن در ژاپن شده است.
4- بدنبال بروز چندین نقص فنی پی درپی در هواپیمای بویینگ ۷۸۷، اداره هوانوردی فدرال آمریکا، امنیت پرواز این مدل از هواپیمای بویینگ را تایید اما همزمان دستور بازرسی کامل فنی و تحقیق در خصوص ایمنی آن را صادر کرد. ترک برداشتن شیشه مخصوص کابین، اتصال الکتریکی و نشت روغن موتور و سوخت از جمله نقصهای گزارش شده در این مدل از هواپیمای بویینگ است. هیچکدام از این نقصهای فنی باعث وارد آمدن آسیب به هیچ مسافر و خلبانی نشده است.
این بود سه هواپیمایی که به ایران پیشنهاد شده است.لازم به ذکر است که این هواپیماها همواره توسط کشورهای بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند.
ایرباس و بوئینگ هردو هواپیماهای خوبی تولید میکنند ملاک خرید اینکه کدومش به کشور ما پشتیبانی بهتری ارائه میکنه
شما نرخ رشد تعداد مسافر رو بايد ببينيد. من مطلب رو فقط براي اين گذاشتم ببينيد چقدر نرخ افزايش سفرهاي هوايي در ايران رو به بالاست.
يه حساب سر انگشتي با نرخ افزايش نشون ميده ايران نيازمند بيش از 200 فروند هواپيماست.
دوست عزيز منبع غير ايراني بيار براي خبرت. Airbus خط توليدش ايران نيست كه از منبع ايراني خبر مياري براي عدم توليدش.
براي A380 تا امروز 1235 عدد ثبت سفارش شده كه فقط 236 عدد تحويل داده شده.
http://www.airliners.net/aircraft-data/stats.main?id=29
البته سیستم هوانوردی ما با محصولات با کیفیت روسی پیوند خورده اون قسمت قضیه رو چیکار کنیم 😀 حالا بگذریم چقدر خوب که بفکر تحول در این صنعت پرسود هوانوردی هستیم اما از طرفی بیشترین ظرفیت حمل نقل کشور و حوادث کشوری با تاسف فراوان باید گفت در بخش حمل و نقل زمینی توسط خودروهای شهری هست که گواه این ادعا حوادث دلخراش و آمار مرگ شهروندان ایران ما در همین ایام نوروز بود که باید کمی تامل کرد و گفت چه میزان از این حوادث به گردن رانندگان خاطی و چه میزان ان به گردن خودروهای بی کیفیت داخلی هست امیدوارم مسئولان امر برای سرمایه گذاری کلان در این بخش صنعت پوسیده کشورمان کمی هم به تغییر در شریک تجاری خود بیاندیشند
به امید پیشرفت هرچه بیشتر
مقاله جالبی بود با سپاس:-bd:-bd:-bd
من نگفتم هواپیما نخریم گفتم هواپیمای کم کارکرد بخریم که اقتصادی هم هست. سالی یه هواپیمای کوچیک میفته شد دسته دسته. مگه جنگه ؟؟
آهر مهندس میتونی بپرسی و جوابت هم خواپیمای a380 یا همون سوپر جامبو هست که فقط مورد علاقه کشورهای متمول و عربی بوده و در حال تعطیل شدن بود.
http://www.tasnimnews.com/fa/news/1394/11/10/985199
http://www.entekhab.ir/fa/news/250115
http://nasimonline.ir/Content/Detail/2007727
http://www.presstv.ir/DetailFa/2016/01/30/447992/Iran-AIrbus-A380/
http://press.jamejamonline.ir/newspreview/2264106325940260191
کافی بود مهندس
http://www.dana.ir/News/640998.html
در ضمن مسافرهای جابه جا شده که تعدادش ذکر شده در کل این 9 سال بوده نه هر سال جناب مهندس
آخه خبرآنلاین که همیشه تو سوالات مردم برای آوردن منبع خبر و اطلاعات ساکته هم شد خبرگزاری؟؟؟
http://rahyabnews.com/fa/news/96203/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D9%85%D9%82%D8%AA%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%AD%D9%82-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
http://nasimonline.ir/Content/Detail/2012197/%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-2-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%AD%D9%85%D9%84-%D9%88-%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%87%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-118-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
بله هواپیما نخریم و با این هواپیماهای اوراقی که داریم دسته دسته مردم رو به کام مرگ بفرستیم،حالا فقط هزینه خرید هواپیما میشه که صرف اشتغال جوونا بشه؟ یعنی نمیشه جلوی دزدی ها رو گرفت و اون پول صرف اشتغال کرد؟:emoji0
شما اون 3 درصد رو از كدوم منبع ميگيد ؟
[quote]به گزراش خبرگزاری خبرآنلاین با بررسی میزان پروازها و جابجایی مسافران از سال ۸۴ تا پایان سال ۹۳ (در مدت ۹ سال) مشاهده می شود تعداد پروازها ۶۰ درصد و تعداد جابجایی مسافران نیز ۴۶ درصد رشد داشته است.
بر این اساس در سال ۱۳۸۴، تعداد ۲۰۹ هزار و ۱۰۸ پرواز انجام شد که از طریق آن ۲۴ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۱۴۵ مسافر جابجا شدند. در سال ۱۳۹۳ نیز ۴۲ میلیون و ۹۸۲ هزار و ۸۶۴ مسافر با ۳۴۴ هزار و ۹۶۵ پرواز جابجا شدند.
اگر روند فعلی رشد پروازها و مسافران یعنی رشد ۶۰ درصدی در بخش پروازها و ۵۶ درصدی در بخش مسافری طی ۹ سال گذشته را در نظر بگیریم، در ۹ سال آینده با احتساب همین میزان رشد تعداد مسافران از ۴۲ میلیون و ۹۸۲ هزار مسافر به بیش از ۶۶ میلیون مسافر و تعداد پروازها به حدود ۵۵۲ هزار پرواز در سال افزایش مییابد.
بر اساس اسناد بالادستی کشور و پیش بینیهای صورت گرفته با در نظر گرفتن روند فعلی رشد سالانه استفاده از حمل و نقل هوایی، ناوگان هوایی ایران طی ۱۰ سال آینده به ۴۰۰ هواپیما نیاز دارد.[/quote]
اين آمار كه من براتون پيدا كردم آمار سال 1393 هست كه رشد خوبي در سال 94 داشته و تعداد [*][/*]مسافران جا به جا شده خيلي بيشتر از اون چيزي هست كه شما فكر ميكنيد.
[*][/*]حمل و نقل هوايي ايمن ترين راه براي حمل و نقل در دنياست. با ورود ناوگان جديد به خطوط هوايي ايران طبيعتا هزينه هاي تعميرات نگهداري به علت نو بودن هواپيما خيلي پايين مياد و شركت هاي هواپيمايي مي تونن با كاهش هزينه ها در قيمت بليط ها كاهش هاي چشمگيري داشته باشن و همه اين موارد زنجيروار به نفع جامعه و مردم هست كه باعث ميشه تعداد نفرات بيشتري از صنعت هوايي استفاده كنن.
[*][/*]استفاده روز افزون از صنعت حمل و نقل هوايي باعث كاهش سفرهاي زميني و كاهش مرگ و ميرهاي چند ده هزار نفري جاده اي در كشور خواهد شد.
ميتونم بپرسم خط توليد كدوم هواپيماي پهن پيكر در حال تعطيل شدنه ؟ و كدوم هواپيماها هستن كه خريدار ندارن ؟ 😮
آيا بدون هواپيماهاي پهن پيكر ميشه پرواز ها و مسافت هاي طولاني و زياد رو طي كرد ؟
متوجه منظور شما نشدم.
در مورد اشتغال زايي هم ميتونم اينو بگم كه الان بيش از نيمي از ناوگان هواپيماهاي ايران زمين گير هستن و عملا توجيه اقتصادي ندارن براي پرواز ولي در صورتي كه نواگان هواپيماي جديد وارد چرخه پرواز بشه به صورت خودكار شاهد افزايش اشتغال در تمام زمينه ها از تعميرات و نگهداري گرفته تا عمليات و تجهيزات و خدمات زميني و پشتيباني و … هواپيماي نو ساعت هاي بيشتري رو پرواز ميكنه و طبيعي هست كه نفرات بيشتري براي پشتيباني لازمه و سطح اشتغال بالاتر خواهد رفت.
کاملا موافقم
خرید این هواپیماها جز هوچیگری سیاسی و پُز و ایجاد توهم رفاه دادن به مردم چیزی نداره چون با همین هواپیماهای قدیمی مردم پول سوار شدن هواپیما ندارن چه برسه به وقتی که شرکتهای هواپیمایی بخاطر خرید هواپیمای جدید زیر بار بدهی رفتن و باید از جیب مسافر بیرون بکشن فقط تا یه مدت مردم تو کف میمونن که وای عجب چیزایی خریدیم و چه حالی بکنیم با اینا
باید اول به فکر چیزای دیگه بود
البته من فکر میکنم بخاطر باقی موندن محدودیت های مالی با وجود اجرای برجام این خریدهای سنگین رو انجام دادن تا در حقیقت مبادله نفت با کالا انجام داده باشن و سرپوشی بر این قضیه باشه وگرنه اینهمه هواپیما چه دردی از عموم مردم دوا میکنه
لیاقت کسایی که استفاده نمی کنن چیه؟
آمار نشون داده که تنها 3 درصد از جمعیت ایران از حمل و نقل هوایی استفاده می کنن. چرا باید حق و حقوق 10 تا 15 میلیون نفر از جوونای مملکت خرج اون 3 درصد متمولی بشه که فقط به فکر خودشون هستند و بدبختی مردم اصلا براشون اهمیت نداره و فقط به جیب خودشون هستند
ما نیازی به هواپیمای نو نداریم. همونطور که قبلا هم مسئول ستاد هواپیمایی کشور گفته بود که ما اگر بتونیم به جای نوسازی ناوگان هوایی کشور ده سال ناوگان هوایی رو جوون کنیم یعنی از کشورهایی که تصمیم به نوسازی ناوگانشون دارند هواپیمای کار کرده بگیریم با پولی که بابت نوسازی ناوگان میدیم میتونیم 10 میلیون نفر از جوونای بیکار کشور رو کارمند کنیم. الان خیلی از کشورهای آسیایی هستند که هواپیماهای سالم دارند که عمرشون هم زیاد نیست و قصد فروش هواپیماهاشون و نوسازی ناوگان هوایی شون رو دارند مثل ژاپن مثل سنگاپور و هنگ کنگ مثل قطر و امارات. تازه چرا باید هواپیماهایی پهن پیکری رو بخریم که که دیگه هیچ خریداری ندارن و خط تولیدشون در حال تعطیل شدنه؟ مشکل ما اینه که همیشه داریم از خودی ضریه می خوریم.
خییییلی عالی بود:-bd:-bd:-bd:-bd
موافقم براي ايران Airbus A320neo , A330 , A350 انتخاب هاي منطقي تري خواهند بود چون هم نفرات متخصص بيشتر و مراكز تعميراتي بيشتري در دسترس هستند.
اميدوارم كه تا چند سال آينده تمام ناوگان كشور نوسازي بشه چون لياقت مردم ما اين هواپيماي قديمي نيست.
متاسفانه هنوز اجازه خرید نداریم
انتظار داشتم درباره ٧٣٧ ( پرفروش ترين ، اقتصادي ترين ، ايمن ترين نسبت به تيراژ توليدي :emoji8) بيشتر توضيح مي داديد موتور اين هواپيما به تنهايي يك شاهكار در صنعت هوانوردي محسوب مي شود تقريبا بجز قطب جنوب در تمام كره زمين پرواز انجام داده است 737max كه بتازگي هم تحويلش شروع شده يكي از مدرن ترين هواپيما هاي جهان و ايمني ان بسيار بالاست ( به دليل سيستم هاي پشتيبان كامپوتري جديد كه اتفاقات را پيش بيني مي كنند)
در باره بويينگ 777 هم بگم اين هواپيما قرار بود fly-by-wire بشود اما در نهايت فكر كنم بجز رادِر دم همون هيدروليكي مي باشد و هواپيماي بسيار خوبي است
با اين كه تايپ بويينگ رو دارم و معتقدم بهترين هواپيما هاي جهان رو ميزند ولي بنظرم فعلا ايرباس براي ما ريسك و خطر كمتري دارد تا هواپيمايي كه ٣٠ سال نسل هاي جديدش در ايران نبوده
787 خوبه به خاطر پوسته موتورش از عکس پیداست صدای کمتری داره نسبت به هواپیماها دیگه
این ایرادا بر طرف شده تا العان اگه ایران سفارش بده هیچ کدوم از این ایرادا رو نداره
خیلی عالی اند ولی با تجربه ای که تا حال داشتیم و روندی که پیش رو داریم نمیشه اعتماد کرد و اینا رو از امریکا خرید چون یهو چند روز دیگه چندتا شرکت هواپیمایی رو تحریم میکنن و پولهاشم بلوکه هواپیما هم بهش نمیدن از این همه گذشته تا یه تقی به توقی خورد دیگه پشتیبانی نمیکنن و ما میمونیم و یه مشت هواپیمای نیازمند به تعمیر که از سیستم و روش تعمیرش سر در نمیاریم
این تحریمام شده بازی قایم موشک
یادش بخیر
اون طرف که چشم میزاشت هی داد میزد : برررررررررررردارم ؟!؟!!؟ برررردارم ؟!؟!؟!؟
و در ادامه
برداشتمااااااااااا
بیااااااااااااااام
شده سیاست امروز جهان