رئیس اتحادیه صنف فناوری اطلاعات از تعطیلی ۲۰۰ واحد صنفی به دلیل ورشکستگی و بی توجهی دولت به این کسب و کار در سالی که گذشت خبر داد.
سیدمهدی میرمهدی در گفتگو با مهر، بازار فناوری اطلاعات را در سال ۹۵ بازاری بی سامان و گسیخته توصیف کرد که سبب شد بسیاری از واحدهای صنفی به کسب و کار خود پایان دهند و سرمایه شان را به صنف و یا کشور دیگر منتقل کنند.
وی در تشریح بازار کامپیوتر و اقلام دیجیتالی در سالی که گذشت، گفت: خرید دولت و ادارات دولتی و خصوصی از اقلام کامپیوتری در یک سال گذشته به دلیل عدم اختصاص بودجه به این موضوع، در حد صفر بود و حتی ادارات دولتی در خرید کارتریج هم با مشکل مواجه بودند.
رئیس اتحادیه صنف فناوری اطلاعات و رایانه با بیان اینکه به رغم رکود حاکم بر این بازار، واحدهای صنفی مجبور به پرداخت مالیاتهای هنگفتی هستند، ادامه داد: این موضوع سبب شده تا بسیاری از واحدهای صنفی تعطیل و سرمایه خود را به خارج از کشور ببرند و یا اینکه به سمت فعالیت زیرزمینی و کسب و کار قاچاق که نیاز به پرداخت عوارض و مالیات ندارد، روی بیاورند.
میرمهدی با تاکید براینکه دولت به هیچ عنوان از صنف فناوری اطلاعات حمایت نمی کند، ادامه داد: درسالی که گذشت تنها از دولت حرف شنیدیم اما به هیچ یک از این وعده ها عمل نشد و حتی در زمینه دریافت مالیات نیز دولت هیچگونه حمایتی از این صنف نکرد.
وی با بیان اینکه گرانی و بیکاری کمر صنف فناوری اطلاعات را شکسته است؛ خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ بالغ بر ۲۰۰ واحد صنفی به دلیل کاهش ارزش پول و ورشکستگی، تعطیل شد و با وضعیت موجود، پیش بینی می کنیم که در سال ۹۶ تعداد تعطیلی واحدهای صنفی این بخش به بیش از ۳ برابر برسد.
رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه گفت: در گذشته خریدهای دولتی در حوزه فناوری اطلاعات مربوط به سرور، لپ تاپ، پی سی، تجهیزات شبکه و کارتریج می شد، اما متاسفانه هم اکنون دولت در این بخش بودجه ای هزینه نمی کند. به نحوی که برآورد شده که در سال ۹۵، میزان خریدهای دولتی از این صنف، کمتر از نصف سالهای قبل شده است.
وی افزود: این درحالی است که شعار دولت، تحقق دولت الکترونیک است و رسیدن به این هدف نیازمند تجهیز ادارات و سازمانهای دولتی به ابزارهای فناوری اطلاعات است.
به لدف “دولت تدبیر و امید” و برجام فتح الفتوح هنوز گرون تر هم میشه!
یا خدا اینو باش :smiley0:smiley0:smiley0:smiley0:smiley0:smiley0
یبار یه حرف درست زدی به دور از تعصب و چرت و پرت آفرین :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd;)
مشکل دو جاست ،
دولت که وضع معیشت مردم رو اینقدر خراب کرده که مردم تو مایحتاج روزانه هم موندن چه برسه به این مسائل
و مغازه دار و دلال که اینقدر میکشن رو جنسی که خریدش با قیمت جهانی برا مردم سخته چه برسه به این قیمت ها و البته تو این موضوع دولت هم مقصر هست که وقتی میاد بازار رو میبنده و شبه انحصار و … توش به وجود میاره و نمیاد یه نظارت درستی بکنه تا اینهمه سوءاستفاده نشه
طبیعیه،وقتی که قیمت دلار حدود چهار برابر قیمت ریاله باید هم اینطوری بشه.یادمه یه زمانی با 500 تا 600 هزار تومن می شد یه کامپیوتر خیلی خوب جمع کرد ولی حالا مدل روز همون رو در حدود 3 تومن باید بخری که معمولا هم مردم منصرف میشن و نمی خرن.البته گرون فروشی بعضی از شرکتهای وارد کننده هم مزید بر علت شده و هیچکس از نهادهای دولتی و صنف و غیره هم که طبق معمول کاری در مقابلشون انجام نمی ده.
به قول مهران مدیری یه سری کلا به هیچی کاری ندارن و فقط میرن شمال!!!!
من خودم الان توی این صنف هستم عمده مشکلات بازار 1- نبود شرکت تولیدی توی سطح شهرمون است که جوونا به جای اینکه برن داخل شرکت میان و روبه روی مغازه ات مغازه مثل شما را افتتاح می کنند که این کار عملا مشتریان شما رو که کم است باز کم می کنه. توی این شرایط اگه ارزون بدی سود نمی کنی و از پس مخارج مغازه برنمیای اگه هم مثل قبل بدی اون مغازه روبرویی ارزونتر میده و مشتریان شما رو به سمت خودش میکشونه و نبود نظارت ادراه اصناف بر مغازه ها این هم مزید بر علت میشه. مثلا مغازه ای است که برای جذب مشتری کپی برگه ای A4 پشت ورو میزنه 80تومن به نفع مشتری و به ضرر بقیه مغازه دارها آیا این کار درسته؟
دفعه بعد به ادمی رای بدین که سرش دربیاد نه که کل دولت. فقط برای مذاکره درس شده که اخرم گندش در اومد با اون حقوق ها
واای:smiley0=))
است
این ها بخاطر بی تدبیر بودن دولت استو
2 سال بازار خیلی خرابه فاجعه باره خیلی از همکاران جمع کردن نمیصرفه هنوز کارتون جنس آ رو باز نکردی موقع چک ش میرسه
ملت پول ندارند تا خرج خوراک پوشاک شهریه کرایه رو بدن دیگه خریدن لوازم الکترونیکی شده رویا
شما یه سر برید خیابون جمهوری یا پاساژ چارسو پاساژایران و رضا ببنید کسبه دارن مگس میپرونن به همون قیمت خرید دارن میفروشن
دیگه انقد بدبخت شدیم جوان ایرانی میره ترکیه تو رستوران و ساختمون کارگری میکنه 38 سال پیش یه ایرانی میرفت امریکا و کانادا برای تحصیل در بهترین کالج ها و همون نسل شدن آبروی ملت ایران
به قول آیت الله طالقانی
[img]http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/11848956_117676371910759_1042965251_n.jpg?ig_cache_key=MTA0MzMwNzIwOTg1ODkwOTMzOQ%3D%3D.2[/img]
تو تصویر اگر توجه کنید شارپنس و کنتراست lg خیلی بهتر از samsung هست
صنف فناوری اطلاعات چی هست؟ مثلا چی؟!
اين حرفا چيه ؟؟؟
بيكاري به دليل رش اقتصادي بوده :smiley3 بله
خرید دولت به کنار
این بازاری ها پدر مردم رو با این قیمت های نجومی دراوردن
من خودم رم ۸ گیگ خریدم 125 تومن الان همون مارک شده 190 تومن
به فاصله چهار پنج ماه
قیمت مادر برد و بقیه چیزا هم همینجوری اینکه دوستان از اول قیمت دلار رو با 7 یا 8 هزار به مشتری بدبخت غالب میکنن و بعد اون بازم رو جنسا میکشن مشخصه که ورشکست میشن
تقصیر خود فروشنده هاست.شما الان یه جنس رو ببینین از زمانی که ولرد میشه تا زمانی که به دست خریدار برسه چند درصد افزاریش قیمت داره.خوب درسته که دلار نقش مهمی روی این مورد داره اما باز هم من فروشنده اگه یه جنس رو مقداری ارزونتر بفروشم اما بجای 100 قلم جنس 300 قلم جنس بفروشم هم سود خودمو کردم هم مردم بیشتری قدرت خرید دارن و هم این کار رونق پیدا میکنه و باعث میشه امروز انحصار به شخص یا اشخاصی نرسه مه سلطه بر بازار باشن. هرچند مسوولان ما باید یه فکری برای واردات که عمدتا گرانیها از اونجا اب میخوره باشن و پورسانت هایی که شرکت های تولید کننده برای مشتری هاشون ارایه میدن به مردم برسه و همین رعایت نکات هست که قیمت یه جنس افزایش یا کاهش پیدا میکنه.