سامانه «اسپیدتست» (Speedtest) را حتماً کاربران میشناسند. این سامانه به رسم هرماه، گزارشی از وضعیت اینترنت جهان با آمار و ارقام منتشر میکند. در گزارش ماه جولای (July) متوجه شدیم کشور هنگکنگ به جایگاه قابلتوجهی در بخش سرعت اینترنت ثابت رسیده است و ایران در بخش اینترنت موبایل سقوط آزاد سهپلهای را تجربه کرده است. برای مطالعه گزارش بررسی وضعیت اینترنت ایران و جهان در ماه جولای (July)، همراه ما باشید.
به گزارش خبرگزاری سختافزارمگ، میانگین سرعت دانلود اینترنت همراه در جهان در ماه گذشته 42.35 مگابیت برثانیه و سرعت بارگذاری 10.4 مگابیت برثانیه با تاخیر 28 میلیثانیهای بوده است. از سوی دیگر، میانگین سرعت دانلود اینترنت ثابت در جهان در ماه جولای 82.56 و آپلود 36.80 مگابیت برثانیه بوده است. ما همچنین در تصویر پایین میبینیم تاخیر اینترنت ثابت جهانی به میزان 9 میلیثانیه در ماه گذشته بوده است که تفاوتی با عدد تاخیری ماه ژوئن (June) ندارد.
تخت پادشاهی در اختیار کشور امارات؛ صعود دوپلهای هنگ کنگ در بخش اینترنت ثابت جهانی
کشور امارات متحده عربی به مانند ماههای گذشته توانست در جایگاه اول پرسرعتترین اینترنتهای موبایل باقی بماند. شایان ذکر است متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل این کشور به میزان 205.77 مگابیت برثانیه بوده است. البته جایگاه دوم تغییری پیدا نکرده است و قطر همچنان در تعقیب جایگاه امارات است. این کشور در ماه گذشته توانسته است متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل به میزان 186.35 مگابیت برثانیه را برای خود ثبت کند. کشورهای کویت، اروگوئه، کره جنوبی، نروژ، برونل، ایسلند و هلند در جایگاههای بعدی فهرست پرسرعتترین اینترنتهای جهان در ماه جولای قرار گرفتند. نکته قابل توجه گزارش ماه جولای، صعود چهار پلهای اروگوئه و سقوط کشور دانمارک به رتبه دهم جدول پرسرعتترین اینترنت موبایل جهان است.
در ماه جولای، کشور سنگاپور میانگین سرعت دانلود 247.44 مگابیت برثانیه را به نام خود ثبت کرده است و در پی آن دوباره توانست در جایگاه اول پرسرعتترین اینترنت ثابت جهان قرار گیرد. هنگ کنگ با میانگین 242.99 مگابیت بر ثانیه با صعود دوپلهای در جایگاه دومین کشور فعال در ارائه اینترنت پرسرعت در جهان قرار گرفت. پس از سنگاپور، هنگ کنگ و شیلی، کشورهای امارات،تایلند، آمریکا، چین، دانمارک، اسپانیا و تایوان رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند. بیشک مهمترین تغییر در این جدول، جابهجایی جایگاه هنگ کنگ و شیلی در ماه جولای است.
کشور کوبا در ماه جولای کندترین اینترنت در هر دو بخش ثابت جهانی و موبایل را به مردم خود ارائه کرده است. میانگین سرعت اینترنت کشور کوبا در هر دو بخش مذکور به ترتیب 1.86 مگابیت بر ثانیه و 3.67 مگابیت بر ثانیه بوده است. افغانستان پشت سر کشور کوبا قرار دارد و این کشور وضعیت چندان جالبی در ارائه اینترنت پرسرعت موبایل و ثابت ندارد. به عنوان مثال، این کشور در بخش اینترنت موبایل با سقوط چهار پلهای همراه بوده و میانگین 4.93 مگابیت بر ثانیه را ثبت کرده است.
وضعیت اینترنت ایران از دریچه اسپیدتست – وعدههای توخالی دولت برای بهبود اینترنت کشور
طبق گزارش اسپیدتست، سرعت اینترنت ثابت در ایران افزایش جزئی اما سرعت اینترنت موبایل با کاهش شدیدی مواجه شده است. باوجود این، رتبه اینترنت موبایل تغییر نداشته ولی رتبه اینترنت ثابت با وجود افزایش سرعت، کاهش یافته است. طبق این گزارش، سرعت اینترنت ثابت در ایران از 11.80 مگابیت بر ثانیه (معادل 1.4 مگابایت بر ثانیه) گزارش ژوئن، به 12.11 مگابیت بر ثانیه (معادل 1.51 مگابایت بر ثانیه) افزایش یافته؛ بااینحال، جایگاه کشورمان در جدول مذکور سه پله کاهش یافته است و اکنون در جایگاه 148 قرار دارد.
سرعت اینترنت موبایل در ایران از 34.65 مگابیت بر ثانیه (4.32 مگابایت بر ثانیه) گزارش قبلی، به 33.44 مگابیت بر ثانیه (4.18 مگابایت بر ثانیه) کاهش یافته است. بااینوجود، جایگاه ایران تغییری نداشته و نام ایران همچنان در جایگاه 67 بهچشم میخورد. برگردیم به ماه گذشته که «عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد برخلاف خبرها، رتبه اینترنت ایران در وضعیت فاجعهباری قرار ندارد و از این حیث به گزارش سامانه Speedtest استناد کرد. اما ما دوباره در روز گذشته شاهد اختلال عجیب در سرعت اینترنت موبایل کشور بودیم. وزیر ارتباطات در این باره گفت تخریب دکلهای BTS عامل اصلی کندی اینترنت موبایل در روزهای گذشته بوده و این کار به درخواست مردم صورت گرفته است.
نظر شما چیست؟ آیا اینترنت ایران با نهاییشدن پروژه فیبرنوری به رشد کیفی قابلتوجهی دست پیدا میکند یا پروژه مذکور به یک وعده توخالی از سوی دولت تبدیل میشود؟ لطفاً نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
سایت مازستا یک بار با ۱۰۹۰۰ مقایسه کرده ۶۴ تردیپر
اما ۱۰۹۰۰ خیلی ضعیف ۱۳۹۰۰ که چند برابر قوی تره
به نظرم الان اندازه تردتیپر ۶۴ and شده
اما مصرف برق کمتر گرمایش کمتر برق کمتر و پول و هزینه چند برابر کمتر چون این پردازنده ترد دیپر ۲۰۰ الی۳۰۰ و۱۳۹۰۰ نهایت تا ۳۰ ملیون …..
الان دقیقا چه ربطی به مطلب این صفحه داره