روز گذشته اخبار ضد و نقیضی درباره تلگرام و همکاری آن با ایران منتشر شد. ابتدا این معاون وزیر ارتباطات بود که در صحبت هایی با خبرنگاران و رسانه ها اعلام کرد مسئولین تلگرام با انتقال سرورهای این اپلیکیشن به ایران موافقت کرده اند و به این ترتیب باعث ایجاد موجی از اظهار نظرهای عمدتا مخالف از سوی کاربران شد. اما به فاصله چند ساعت از این سخنان بود که شخص وزیر ارتباطات در سخنان خود با رد موضوع موافقت تلگرام با انتقال سرورها به ایران اعلام کرد تنها مذاکراتی با این شبکه انجام شده و نتیجه ای قطعی به دست نیامده است. اما این پایان کار نبود.
در ساعات پایانی روز گذشته پاول دوروف، موسس تلگرام، در توضیحاتی اعلام کرد هیچ گونه توافقی با دولت ایران برای انتقال سرورها به داخل کشور صورت نگرفته و حتی به این نکته نیز اشاره کرد که آنها بازار بسیار بزرگ کشور چین را به دلیل مخالفت با دخالت های دولتی از دست داده اند و قرار نیست در ازای داشتن بازار در کشورهای دیگر امنیت کاربران خود را به خطر بیندازند. هر چند در ادامه این توضیحات نیز نکات قابل توجهی همچون احتمال انتقال CDN ها به ایران مطرح شد که نمی توان به درستی درباره آنها اظهار نظر کرد اما همین صحبت ها هم کافی بود تا بار دیگر معاون وزیر را به تیتر اول خبرها تبدیل کند.
او در گفت و گویی با خبر ساعت 21 اعلام کرد مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای انتقال سرور سرویسهای خارجی به ایران در راستای رونق فضای اقتصادی شبکه های اجتماعی داخلی صورت گرفته و تا حدود ١٠ روز آینده از سوی دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی ابلاغ خواهد شد. البته در ادامه نیز به این نکته اشاره کرد که موضوع انتقال سرورهای شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام در مصوبه مورد نظر الزامی نیست و در عوض “ایجابی” می باشد. به گفته معاون وزیر انتقال سرورهای تلگرام به داخل کشور از لحاظ امنیتی اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا کاربران اطلاعات زیادی را در این شبکه ها رد و بدل کرده و همین نکته می تواند مورد سو استفاده کشورهای دیگر قرار گیرد. در نهایت نیز وی با تهدید تلگرام و مدیران آن اعلام کرد در صورتی که تلگرام پیشنهاد ایران را نپذیرد قانونگذار درخصوص فعالیت آن در کشور تصمیم گیری خواهد کرد.
چنین اظهارنظرهایی به شدت در تعارض با سیاست های دولت به حساب می آیند. پیش از این رییس جمهور بارها و بارها بر عدم فیلترینگ شبکه های اجتماعی و تلاش مقامات رده بالای دولت برای مقابله با دستوراتی که مانع از دسترسی کاربران به شبکه های اجتماعی می شوند سخن گفته است و در مقابل، معاونت وزارت ارتباطات با تهدید مسئولان تلگرام از تصمیم گیری بر اساس قانون و احتمال فیلتر کردن شبکه های اجتماعی صحبت می کند. همه این موارد در حالی صورت می گیرند که تنها چند روز تا معرفی کابینه جدید حسن روحانی باقی مانده و مشخص نیست مقاماتی که مکررا از فیلتر کردن شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام دفاع می کنند جایی در کابینه بعدی داشته باشند یا خیر.
#نه_به_کره_شمالی
خودمون داریم دشمن تراشی میکنیم .
بعضی کشور ها از نظر ما بد هستش همانجور که ما از نظر اونا بد هستیم.
#دشمن_تراشی_ممنوع
روحانی مچکریم واقعا عالی هستی مچکریم از تمام کسانی که بهت رای دادند و مچکریم که جوابشون را دادی
بنده قبلا پیش بینی کرده بودم که بعداز انتخابات تلگرام فیلتر خواهد شد خصوصا با انتخاب مجدد روحانی و شد انچه شد
انتقال سرور سرویسهای خارجی به ایران در راستای رونق فضای اقتصادی شبکه های اجتماعی داخلی صورت گرفته؟:-qمفت تر از این حرف نشنیده بودم.
انتقال سرورهای تلگرام به داخل کشور از لحاظ امنیتی اهمیت بسیار بالایی دارد زیرا کاربران اطلاعات زیادی را در این شبکه ها رد و بدل کرده و همین نکته می تواند مورد سو استفاده کشورهای دیگر قرار گیرد؟بازم حرف مفت از طرف عاملان محدودیت کاربران و بیچارگیه مردم:-qخودتون اطلاعات مردم رو رصد میکنی و در حریم شخصیشون سرک میکشی و دنبال جاسوسی هستی وگرنه برات امنیت اطلاعات مردم مهم نبود.
خودشون گوشاشون مخملیه فکر میکنن همه مثل خودشونن
ما هزار بار به خارجی ها اعتماد داریم تا ایران ، سپاه و اطلاعات که همین الان هم موبوگرام رو داره دیگه چی میخاد
در ایران آزادی ممنوع است و هر کس هم بخواهد آزاد باشد مسولین او را محدود و،،، می کنند دل چند میلیون ایرانی به تلگرام خوش است که آن را هم ممکنه فردا این مسولین بگیرند، از طرفی من جای مسول تلگرام بودم با انتقال سرور به ایران کاملا مخالفت می کردم چرا که اطلاعات دیگر کشور ها هم ما دریافت می کردیم.و امنیت آنها به خطر می افتد قبلا مسول تلگرام با انتقال سرور به کشور چین موافقت کرد ولی چیزی جز زیان و انتقاد نشنید گویا مسولین کشور از این مسائل نا آگاه اند که همش حرف آزدن امنیت ایران و انتقال سرور و،،، می دهند همه کشورهایدنیا اطلاعات را بدن دست ایران که تنها امنیت خود ایران حفظ شه!:smiley4
اطلاعات شخصی خودمه دوست دارم دسته استکبار جهانی باشه به شما چه :-L:-L
اطلاعات شخصی خودمه دوست دارم دسته استکبار جهانی باشه به شما چه :-L:-L
عجب گرفتاری شدیم ها به خدا ما راضیم اطلاعاتمون دست کشورهای دیگه باشه بابا کسی ناراضی بیاد از پیام رسان های داخلی استفاده کنه با اینکه مثل روز روشن اینکارشون به هیچ وجه بخاطر مردم نیست به فکر منافع خودشونن