تاکنون در بخش جدیدی که با عنوان بررسی ویدیویی 90 ثانیه ای شروع کردیم مطالبی در مورد بررسی مودم نسل چهار دی لینک و گوشی لومیا 535 انجام دادیم که مورد توجه دوستان قرار گرفت. در کارگاه بررسی و تست صدای سیستم صوتی جدید ال جی با نام Sound Tower که روز چهارشنبه در دفتر گلدیران برگزار شد، این فرصت را پیدا کردیم تا یک ویدئو 90 ثانیه از این برنامه نیز برگزار کرده و به شکل بهتری بتوانیم حال و هوای این برنامه را با شما به اشتراک بگذاریم. Sound Tower سیستم صوتی میان رده ای است که قرار است تابستان سال آینده وارد بازار شده و ویژگی اصلی آن، در نظر گرفتن یک اکولایزر اختصاصی برای موسیقی ایرانی است!
آنچه در کارگاه تست و بررسی Sound Tower ارائه شد، نمونه ای آزمایشی و دست ساز از این سیستم صوتی بود که البته هنوز نهایی نشده است. در واقع هدف از برگزاری این برنامه، به اشتراک گذاری دیدگاه ها و نظرات مختلف درباره کیفیت صدا و طراحی این محصول برای بهبود محصول نهایی و ارائه یک سیستم صوتی اختصاصی برای کاربران ایرانی است. از حدود یک سال و نیم پیش، بیش از صد موسیقی ایرانی که بیشترین طرفدار را در میان ایرانیان داشته در اختیار ال جی قرار گرفته تا با بررسی و ارزیابی آن ها بتوانند یک پروفایل اختصاصی از تنظیمات اکولایزر برای موسیقی ایرانی تهیه شده و تجربه بهتری از گوش دادن به موسیقی را فراهم نماید.
هر کانال در Sound Tower شامل دو بلندگوی Midrange و یک ساب ووفر می شود. نکته جالب اینجاست که ال جی این مجموعه را به عنوان یک سیستم صوتی چند کاناله در نظر گرفته و هر کانال از سه جفت کابل برای انتقال صدا بهره می برد. در نتیجه امکان فعال سازی خروجی چند کاناله صدا در فیلم ها وجود دارد. به گفته آقای لی از مهندسین صدای ال جی، وجود دو ساب ووفر بر روی کیفیت صدای بم و تاثیر پذیری آن موثر خواهد بود و در مقایسه با سیستم های صوتی مجهز به یک ساب ووفر، صدایی با کیفیت تر خواهیم داشت. دستگاه مرکزی Sound Tower علاوه بر پشتیبانی از دیسک های مختلف، از اتصال بلوتوث نیز بهره میبرد. نکته جالب درباره اتصال بلوتوث، امکان روشن کردن خودکار دستگاه در زمانی است که گوشی شما می خواهد به دستگاه وصل شود و بدین ترتیب دیگر نیازی به روشن کردن، یافتن و تلاش برای اتصال نخواهد بود (البته دستگاه از قبل باید Pair شده باشد). اگر بر حسب اتفاق تلویزیون خانه شما هم ال جی باشد (از برخی مدل های هوشمند)، این امکان وجود دارد تا تلویزیون نیز از طریق بلوتوث صدا را روی بلندگو های Sound Tower منتقل نماید.
در طی این برنامه، موسیقی های مختلفی روی Sound Tower تست شد و تجربه ای کوتاه از پخش فیلم روی آن داشتیم. باید عنوان کرد که Sound Tower به عنوان یک محصول رده میانی کارایی به نسبت قابل قبولی ارائه می کند. علاقمندان به صدای بم قدرتمند و حجم صدا می توانند روی این سیستم حساب کنند، اما در عین حال باید در نظر داشته باشید که خروجی صدای Sound Tower برای فضا های کوچک و متوسط مناسب خواهد بود تا سالن های بزرگ. پروفایل صوتی موسیقی ایرانی بیشتر موسیقی پاپ را هدف گرفته و برای موسیقی سنتی و کلاسیک ایرانی چندان جالب نخواهد بود. البته در کل شش اکولایزر پیش فرض برای این دستگاه در نظر گرفته شده که می تواند برای علاقمندان به دیگر سبک های موسیقی مفید واقع شود. امکانات ارتباطی Sound Tower بسیار مناسب و ایده آل کاربر امروزی است و انعطاف پذیری مناسبی ارائه می دهد. با این حال طراحی Sound Tower چندان به مذاقمان خوش نیامد! طراحی این محصول تا حدودی قدیمی است و حسی از یک محصول اختصاصی برای کاربر ایرانی ارائه نمی دهد. بدنه براق جلوی بلندگو به راحتی طعمه اثر انگشت شده و بیشتر حس بلندگو های نه چندان با کیفیت و متفرقه بازار را القا می کند.
آنچه به نمایش گذاشته شد محصول نهایی نیست و قرار است با جمع آوری نظرات مختلف به بهبود و بهینه سازی آن بپردازند. نظر شما چیست؟ به عنوان یک کاربر ایرانی، یک بلندگوی اختصاصی برای ایران چه ویژگی باید داشته باشد و چگونه می تواند به شکل بهتری در میان کاربران ایرانی جا بیفتد؟
ویدیو در وب سایت آپارات
ویدیو در وب سایت سخت افزار
امیدوارم خوب باشه برای ما
خیلی ممنون بابک جان که پیگیر و پاسخگو هستین.
ممنون از این همه تلاش.
بله قبول داریم که از لحاظ کیفیت کلی از موارد دیگه پایین تر هستش. اونم به این خاطر هست که محیط برگزاری مراسم بر خلافویدئوهای قبلی حالت استودیو مانند دیگه نداره و باید با همون نور محیط و شرایطی که پیش میاد کنار اومد. با این حال این مدل هم خودش یه تنوع به حساب میاد و سعی داریم تو آینده هم این کار رو ادامه بدیم.
در مورد موسیقی ایرانی باید بگیم که پخش شد، اما موسیقی پاپ ایران هم ساختارش مثل همون موزیک خارجی هستش که یه موزیک بم یکنواخت داره و یکی هم وسطش میخونه! اکولایزر مربوط هم بیشتر برا موسیقی پاپ در نظر گرفته شده و علاقمندان به موسیقی کلاسیک و سنتی خیلی نمیتونن از پروفایل در نظر گرفته شده استفاده کنن.
هر چند این 90 ثانیه به نسبت 90 ثانیه های قبلی از نقطه نظر محتوایی خیلی قوی تر هست ولی از لحاظ کیفیت کلی در حد بررسی های قبلی نیست.
برای تست , موزیک ایرانی هم پخش شد؟
چون اگه نشده باشه , شاهد یه تضاد جالب خواهیم بود.
دوستان عزیز برای راحتی شما ویدیو در وب سایت و آپارات قرار گرفت.