در بررسیهایی که طی جلسه امروز عصر کمیسیون مشترک طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی انجام گرفت، تصمیم بر پخش زنده جلسات از وبسایت خبرگزاری خانه ملت گرفته شد. با جزئیات بیشتر این خبر همراه ما باشید.
در سومین جلسه کمیسیون طرح حمایت (صیانت سابق) از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی که از طریق درگاه اینترنتی خبرگزاری خانه ملت به صورت زنده پخش شد، در رابطه با جلسات آتی این کمیسیون نیز تصمیم گیری شد. اعضای کمیسیون مشترک حمایت از حقوق کاربران در جلسه امروز به بررسی آیین نامه داخلی کمیسیون پرداختند.
تصویب پخش زنده جلسات کمیسیون طرح صیانت
طبق مصوبات امروز کمیسیون مشترک، تصمیم بر آن شد که مشروح مذاکرات تمام جلسات این کمیسیون به صورت زنده از طریق وبسایت خبرگزاری خانه ملت پخش شود. همچنین نمایندگان رسانهها و جراید داخلی به خصوص رسانه ملی که مجوز ورود به جلسات مجلس را دارند، مجاز هستند برای تهیه گزارش در جلسات علنی کمیسیون حضور داشته باشند.
از جمله موارد دیگری که در جلسه امروز کیمسیون مشترک مورد بررسی و تصویب اعضا قرار گرفت، شرایط حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی و ذی نفعان مرتبط با طرح صیانت در جلسههای کمیسیون به صورت دائمی، شرایط حضور و دعوت از دستگاهها در جلسات کمیسیون به صورت غیر دائمی، شرایط اخذ اجازه مرخصی اعضای کمیسیون و شرایط اطلاع رسانی مصوبات کمیسیون بود.
براساس گزارش خبرگزای ایسنا، رضا تقی پور انوری، رئیس کمیسیون جلسه آینده کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی در تاریخ سهشنبه 11 آبان ماه خواهد بود که قرار است ساعت 16 به صورت علنی برگزار شود.
طرح حمایت از حقوق مجازی یکی از جنجالیترین موضوعاتی است که مجلس در ماههای اخیر به سراغ آن رفته است. با وجود مخالفتهای گستردهای که توسط کاربران فضای مجازی در کارزارها صورت گرفته، مجلس کماکان مصمم به تصویب این طرح است.
همش اینها از ولنگاری در فضای مجازی صحبت میکنند اما یک بار هم که شده از ولنگاری در فیلترینگ حرفی نمیزنند همین الان که داریم صحبت می کنیم بسیاری از وب سایتها به دلایل واهی مسدود هستند و ابدا باز نمیشند کدام کشور دیگه این وضع را داره بیا اینها را اول درست بکن بعدا بیا حرف از سطح دسترسی بزن اگر به حرف اینها باشه که جدیدا از ولنگاری در صدا و سیما داشتند انتقاد میکردند ! خب بیان در تلویزیون برفک نشون بده در اینترنت مصیبت کار و بار مردم هم به درک .
بزرگترین مشکل طراحان و موافقان این طرح عدم واقع گرایی هستش که شرایط جامعه خودشان را با کشور چین مقایسه میکنند که کاملا به صورت کمونیستی اداره میشود مردم آن به دولت خودشان اعتماد دارند یا دست کم خیلی وابسته اند به دولت در کشور چین کلا صنعتی است و قدرت ایجاد فناوری های نوین را دارد در ضمن محدودیتهای مربوط به شریعت را هم ندارند مقاوت در برابر اینترنت بسته تر به مانند ایران وجود نداشت اما در ایران صد درصد اگر حتی یک روزنه کوچک برای اینترنت آزاد باشد بزرگترین مجازات ها را هم در نظر بگیرند مردم از سد فیلترینگ رد خواهد شد یا در غیر این صورت از استفاده از آن کاملا منصرف میشود و حاضر به هزینه کردن برای آن نخواهد بود و دودش آن وقت به چشم کسب و کارها و حتی قانون گزاران و مجریان طرح خواهد رفت و آن وقت دیگر راه بازگشتی هم نیست.
در این طرح اینترنت طبقاتی میشود البته این فقط وقتی خوبه که از نظر سنی و تحصیلی باشه نه صنفی اینترنت آزاد مورد نیاز همه مردم هست و اون همون اینترنتی هستش که باعث جریان آزاد اطلاعات و توسعه اقتصادی میشه ببینین کره شمالی که اینترنت نداره به چه وضعی افتاده سرار کشور را فلاکت و بدبختی گرفته که اگه توی ایران همچین وضعی بود ستونهای کشور به لرزه در می اومد اگه این دیوارهای جلوی مرزش نبودند تا به حال تمام مردمش از مرز فرار کرده میرفتند کره جنوبی یا چین وارد شدن با یوزر نیم و پسورد به اینترنت در آمریکا هم هست و چیز جدیدی نیست منتهی کاربرا باید بگند که محتوایی که در اختیارشون قرار میگره به دردشون میخوره یا نه اگه نه به این محدودیتها قطعا تن در نمیدند و راهی برای دور زدنش پیدا میکنند اگر این کار را نکردند دلیل نمیشه فکر کنیم میرن سمت داخلی ها بلکه کلا از استفاده از اون منصرف میشند و این آن نقطه ای هست که کسب و کارها و گروه های دیگه و خیلی بخشهای دیگه شدیدا آسیب میبینند که کاربر اینترنت را به جایی که تشویقش بکنند منصرف میکنند از استفاده هیج کجای دنیا این کار را نمیکنند نمیتونند مردم را به استفاده از کالایی که اون هم پولی هم هست وادار کرد اون هم تو این گرونی هر روزه داره بیشتر و بیشتر میشه و باید اینترنت بعد از اون کاملا رایگان عرضه بشه مثل همون صدا و سیمای وطنی کشور که یک بیننده درست و حسابی هم ندارد اگه کابلی عرضه میشد یک مشترک هم نداشت این طرح بر خلاف نظر طراحانش به جای صیانت به دنبال محدودیت شدید هستش و اگر نه فکری به حال فیلترینگ هر دم بیل کشور میکردند که هیچ نوع الگوی درستی با توجه به عصری که در اون هستیم نداره .
ملت کاملا با این طرح ابدا موافق نیست اینها دارن فقط چونه میزنند مثلا میگن جرم نگاری نمیشه کاربرا فقط معتاد حساب میشن یا بزار جلسه علنی برگزار بشه خب که چی یعنی منصرف میشند ؟ نه فقط نمایشه که مثلا کار را داریم اصولی انجام میدیم از هر روشی برای کاهش مخالفت مردم استفاده میکنند مثلا از این به بعد قراره اینترنت گیگابایتی بهتون بدن یا هزینه اینترنت قراره در این طرح کاهش پیدا بکنه !
جواب دا۶ darth vader و رضا به کنار
ولی واقعا این مجلس یه مجلس از جنس مردم نیست
ببینین ۴۰درصد مردم تو انتخابات مجلس ۹۸ شرکت کردن اون ۴۰درصد مردم هم که رای ندادن بلکه ذهنشون رو دادن دست یه عده ای که ۴۰ساله دارن برای مردم تصمیم میگیرن
اونا لیست میدن و باید به لیسته رای داد اگه ام اعتراض کسی کنه بش همه جور انگ میزنن و مردم رو میترسونن از شکسته شدن رای ها
به همین روال نمزارن ادم های متخصص و کارکن واقعی جوون بیان تو مجلس
پس دراصل اصلاح طلب میره اصولگرا میاد اصولگرا میره اونیکی میاد
هرکی به نفع خودش
خوب حالا اومدن و شفافیت تا الان هیچی
اگه ۲تا دفاعیه ها و مخالفیت های نماینده ها زمان رای اعتماد به وزرا ببینین متوجه عمق فاجعه میشین
طرف اومده موافق وزیره تز ۱۰دقیقه زمانشع ۳دقیقه خطبه میخونه ۲دقیقه تشکر میکنه ۳دقیقه ام حدیث اخلاقی میکنه ۲دقیقه ام میاد کلی گویی میکنه
…..
خوبه. از این به بعد زنده میبینیم چه بلایی میخوان سرمون بیارن
طرحی را که 86 درصد مردم با آن کاملا مخالاف بودند تصویب کردند بدون توجه به مشکلاتی که در اجرا در آینده به آن برخورد می کنند طرحی کاملا غیر کارشناسانه فقط با دیدگاه های سیاسی و امنیتی به صورت دستوری تصویب شده و که کاملا در اجرا دچار مشکل میشود بهتر نبود به کشورهای دیگری که همچین طرح هایی را قبلا اجرا کرده بودند مراجعه بکنند و ببینند که چقدر در عمل موفق بوده اند ؟ این طرح اگر در ایران اجرا بشود کاربران اینترنت را در منگنه ای بزرگ قرار میدهد اینترنتی که قرار است ارائه بشود از نظر مردم به رسمیت شناخته نخواهد شد برای مثال فیلتر گوگل مشکلات زیادی برای کاربران ایجاد خواهد کرد آنها دیگر قادر به استفاده از گوشی آندروئیدی خود نخواهند بود گوشی اپل که دیگر جای خود دارد و همچنین قادر به نصب ویندوز نخواهیم بود چرا که به یک حساب ایمیل معتبر همچون جی میل نیاز دارد و بدون یوتوب بسیاری از راهنماهی ها حذف میشود و ملت را دچار مشکل میکند و بنابراین غیر ممکن هست که کسی برای تحویل گرفتن جنازه اینترنت ثبت نام و احراز هویت بکند و کلی هزینه بدهد جز اینکه از همان اول به فکر یک ….. خوب و قوی با آدرس اختصاصی باشد تا اینکه ناگهان بسته نشود و از دسترس خارج نگردد احتمالا اینترنتی که اینها به دنبالش هستند چیزی بین اینترنت کره شمالی و چین و روسیه خواهد بود! کشور کره شمالی که همین اکنون در قحطی و فلاکت زندگی می کنند و اصلا اقتصاد ندارند و کشور چین 31 درصد مردم با توجه به ممنوعیت vpn در آن از انواع فی لتر ش کن های رایگان و پولی استفاده میکنند و دیوار آتش بزرگ آنها را از استفاده از اینترنت آزاد منصرف نکرده است و کشور روسیه که اصلا در این گونه ضمینه ها در و پیکر ندارد و در دارک وب پر از وسایل و موارد ممنوعه است که توسط مافیای روسیه برای فروش گذاشته شده که مجازات آن در آزاد ترین کشور دنیا ده بار گیوتین است ! کنترل 100 درصدی اینترنت برای هیچ کشوری مقدور نیست قطع اینترنت و محدود کردن اینترنت آزاد در ایران شاید روزی یک میلیارد تومان به اقتصاد کشور ضربه بزند و اصناف و گروه های مختلف مختلف را دچار مشکل بکند و هزینه های بیشتری به مردم برای دور زدن محدودیتای دست و پاگیر طرح صیانت بر روی دست کاربران قرارا بدهد.
لعنت خدا بر تمام کسانی از جنس مردم نیستند ولی به جای مردم تصمیم میگرند.