وبسایت Speedtest آماری ماهانه از کندترین و سریعترین اینترنت جهان ارائه میکند و کشورها را به ترتیب سرعت اینترنتشان لیست میکند. این آمار که شامل اینترنت موبایل و ثابت میشود، یک دید کلی از وضعیت اینترنت در سراسر جهان را در اختیار کاربران قرار میدهد. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به لیست کندترین و پرسرعت ترین اینترنت ماه جولای و بررسی جایگاه ایران در این ردهبندی.
در ماه جولای سال 2020 میانگین سرعت دانلود اینترنت موبایل 34.51 مگابیت بر ثانیه بود و سرعت آپلود 10.93 مگابیت بر ثانیه. میزان تأخیر (Latency) نیز 41 میلی ثانیه اعلام شده است. در اینترنت ثابت میانگین سرعت دانلود و آپلود به ترتیب 81.46 مگابیت و 42.63 مگابیت بر ثانیه اعلام شده است. میزان تأخیر اینترنت ثابت در ماه گذشته 22 میلی ثانیه بوده.
پرسرعت ترین اینترنت ماه جولای
در ماه جولای، امارات متحده عربی با سرعت 110.90 مگابیت برثانیه با سبقت گرفتن از کره جنوبی به جایگاه نخست سریعترین اینترنت موبایلی رسید. کره جنوبی با یک پله سقوط در جایگاه دوم قرار گرفت. چین، قطر، عربستان سعودی، هلند، استرالیا، کانادا، بلغارستان و نروژ در رتبههای بعدی قرار دارند.
در بخش اینترنت ثابت، سنگاپور با ارائه میانگین سرعت 213.18 مگابیت بر ثانیه، مانند ماه گذشته در رتبه اول باقی مانند. کشورهای هنگ کنگ، تایلند، کره جنوبی، رونمایی، سوئیس، لیختن اشتاین، فرانسه، ایالات متحده و موناکو در رتبههای بعدی قرار دارند.
کندترین اینترنت ماه جولای
افغانستان با میانگین سرعت دانلود 5.66 مگابیت بر ثانیه کندترین اینترنت موبایل را به شهروندانش ارائه میکند و در جایگاه 138 قرار میگیرد. پس از آن فلسطین، ونزوئلا، اوگاندا، سومالی، عراق، سودان، بنگلادش الجزایر و زیمباوه در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند.
از میان 174 کشور ارائه کننده اینترنت ثابت، ترکمنستان با میانگین سرعت دانلود 3.60 مگابیت بر ثانیه، کندترین اینترنت را در اختیار دارد. پس از آنها، الجزایر، کوبا، ونزوئلا، یمن، موریتانی، سودان، برونئی، افعانستان و موزامبیک در رتبههای بعدی قرار دارند.
جایگاه ایران در جدول سرعت اینترنت ماه جولای
در بخش اینترنت موبایل ایران با میانگین سرعت دانلود 27.27 مگابیت بر ثانیه، با 8 پله سقوط، در رتبه 74 قرار گرفته است. در بخش اینترنت ثابت هم کشورمان با میانگین سرعت 18.14 مگابیت بر ثانیه، با صعود 8 پلهای در جایگاه 125 قرار دارد.
سرعت دانلود اینترنت ثابت و همراه برای شما این ماه به چه صورت است؟ بالاتر از میانگین اعلام شده یا پایینتر از آن؟
بیشتر بخوانید: پرسرعت ترین اینترنت جهان در ماه ژوئن متعلق به چه کشورهایی است
والا سرعت ثابتمون از ترکمنستان کمتره
۸۰ ٪ اینترنت ثابت ایران بر مبنای ای دی اس ال هستش یعنی ته سرعتش ۱۶ مگ بعد میانگین سرعت شده ۱۸
الان من که تو اربیل هستم اینترنت ثابت و 4جی سرعتش خیلی زیادتر از این گزارش شما هست.
اینترنت ثابت:
https://send.tresorit.com/a#nPzOXNDHX8w8GogNuBa8ng
با اینترنت 4جی اسمارت فون
https://send.tresorit.com/a#znM59Iu86OiuIXlfr5T7Bg
نه موبایل و نه ثابت هیچکدوم در این حد نیستند. من از اینترنت ثابت پارس آنلاین (افتضاح شده و پاسخگو نیستن و هرچی میشه میگن مشکل مخابرات و سیم و پورتو … است)، شاتل باافت شدید نسبت به قبل، پیشگامان در سه محل مختلف استفاده میکنم که حداکثر سرعت اعلامیشون 16 هست ولی واقعا 4 هم نمیشه.
اینترنت همراه هم افت داشته بطوریکه من با ایرانسل افت 50٪، همراه اول 65٪ و رایتل 40٪ رو به وضوح میبینم باتوجه به سرعت دانلودم. درکل ای کاش میشد بی خیال اینترنت شد و اینجوری پولتو دور نمیریختی. قیمت نسبت به درآمد خانوار بالاتر از میانگین منطقه و حتی فکر کنم جهان! ولی کیفیت افتضاح. شکر خدا فیلترینگ هم که شده قوز بالای قوز. لینک ایرانسل برای پیگیری سفارش فیلتره!!! خیلی مسخره شده واقعا
“در بخش اینترنت ثابت هم کشورمان با میانگین سرعت 18.14 مگابیت بر ثانیه”
من بدبخت خطم همون 4 مگ هم نمیکشه 🙁
پوشش TD-LTE هم نداریم :/
چراما از عرب های حاشیه خلیج فارس باید سرعت اینترنتمون کمتر باشه….. ؟
یک وسعت خاک ایران و جمعیت نسبت به جغله های خلیج فارس
دوم خواستن یا نخواستن مسئولین
یاد ی دیالوگ افتادم تو سریال بتر کال ساول
ی جایی ساول به برادر بزرگترش میگه چرا با وکیل شدن من مخالفی؟
برادر بزرگه برمیگرده بهش میگه چون وکیل شدن برای تو مثل اینه که یه تفنگ رو بدی دست یک دلقک.
کشور که سهله، کل دنیا رو بده دست یه مشت دلقک، نتیجه چی میشه؟ فاجعه ای به وسعت دنیا.
و برعکس.
110 مگابایت بر ثانیه
واقعا داشتنش باعث ارامش میشه
حتی فکرشم خیلی قشنگه