پروژه کوانتوم ای ام دی به عنوان یک دستگاه کوچک بین مرز یک کنسول بازی و کامپیوتر گیمینگ گرفتار است، اما مهم ترین مسئله در خصوص این پروژه، مشخصات سخت افزاری و طراحی فوق العاده آن است. پیش از این ای ام دی به استفاده از پردازنده APU اشاره کرده بود، اما به نظر می رسد که این شرکت چندان هم به پردازنده های خود اعتماد ندارد و قصد استفاده از پردازنده اینتل را دارد. البته این به معنی عدم استفاده از پردازنده AMD نیست و این شرکت انتخاب میان پردازنده اینتل و ای ام دی را بر عهده کاربر قرار داده است. به این شکل ممکن است کاربران دوستدار اینتل هم نسبت به پروژه کوانتوم ابراز احساسات کنند و علاقمندی به پردازنده اینتل سبب خریداری یک محصول از کمپانی رقیب می شود.
وجود دو پردازنده گرافیکی FIJI در حالت کراسفایر سبب می شود تا کوانتوم قادر به اجرای بازی های جدید با کیفیت 4K و 8K باشد که به طور حتم ای ام دی روی این مسئله تبلیغاتی فراوانی انجام خواهد داد. خنک سازی پردازنده مرکزی و دو چیپ گرافیکی FIJI توسط واترکولر با استفاده از یک رادیاتور صورت می گیرد که به نظر می رسد قدرت چندانی برای کنترل حرارت این قطعات نداشته باشد. ذخیره سازی اطلاعات در پروژه کوانتوم توسط SSD صورت می گیرد که تا کنون مدل و ظرفیت آن توسط ای ام دی اعلام نگردیده است. تمامی قطعات اصلی شامل مادربرد، پرازنده مرکزی و چیپ گرافیکی در قسمت پایین و تجهیزات خنک کننده مایع مانند رادیاتور، پمپ، بلاک و یک فن بزرگ در قسمت بالای کوانتوم قرار گرفته است. برای تامین توان مورد نیاز کوانتوم باید به منبع تغذیه اکسترنال اتکا کنید که با توجه به حداکثر توان مصرفی 430 واتی چیپ گرافیکی FIJI و به دلیل بهره گیری از دو چیپ گرافیکی به همراه پردازنده و سایر قطعات، باید یک مدل با توان حداقل 1000 وات در نظر گرفته شده باشد.
اگه بلد بود اینکارو نمیکرد.
واسه همینه که اینتل از amd همیشه جلوتره.
شما هم فراموش نکنید که نه اینتل و نه شرکت انویدیا APU تولید میکنند !
این دو شرکت مایکروسافت و سونی هم از ناچاری رفتن سراغ طراحی شرکت AMD
وگرنه اگه رقیبی بود در زمینه APU شاید این دو شرکت از یک چیپ یکسان استفاده نمیکردند.
اینتل فقط روی CPU تمرکز کرده و شرکت انویدیا هم فقط روی GPU ! این وسط فقط شرکت AMD هست که بر روی هر دو تمرکز داره ! و به نظر من همین نقطه ضعفی برای این شرکت به حساب میاد چون بودجه R&D رو به این دو بخش خرج میکنه نه به یکی از این دو تا !
برای همین هم همیشه هر دو محصول این شرکت از محصولاتی رقبا یه سر و گردن پایینترن.
به نظر من AMD کارشو بلده نه اینکه به خودش اعتماد نداره دوستان فراموش نکنید پردازنده ها و GPU کنسولها PS4 و XBOX 1 هم ساخت AMD هست که مشکلی هم به اون شدت نداشتند.
در این محصول amd بد سلیقگی به خرج داده کیس٬ واتر کولینگ٬ منبع تغذیه ۱۰۰۰ وات ۳ تا چیز مجزا و سنگین که با کمتر سیستمی مچ میشود و یا اگر میخواست کیس گیم طراحی بکند حداقل از ایسوس کمک میگرفت و کیس جمع و جوری درست میکرد!!!
معومه دیگه اگه ای ام دی میزاشت میشد بخاری تو زمستان به کار میومد خخخخخخخ باید اینتل بزاره ای ام دی بد عقب افتاده هم تو پردازنده و هم تو گرافیک از شرکت رقیب عقب تره
سلام به دوستان
بحث اصلا سر اعتماد نداشتن و یا ضعیفتر بودن نیست. یک راه کار خیلی زیرکانه جهت جذب بیشترین مشتری هست. اونها خوب بلدن که چطور با عدم تعصب کور کورانه به یک برند خاص حتی برند خودشون تعصبشون به شرکتشون نشون بدن و از این طریق با فروش بیشتر سود شرکت رو بالاتر ببرن و مشتری ها هم که عاشق رعایت حقوقشون هستن و تشنه احترام. کاش تولید کنندگان داخلی ما و مردم ما هم این درس رو یاد بگیرن. کار شرکت AMD مثل کمپانی های خودروسازی در حد مک لارن و لامبورگینی هست که وقتی نیاز دارن و یا دنبال فروش بیشتر می گردن از موتور کمپانی هایی نظیر بنز و یا BMW استفاده می کنن. هم در هزینه ها صرفه جویی می کنن و هم سود خوبی می برن. مصرف کننده هم که راضی راضیه. تعصب کور در تجارت و حتی در مصرف کننده هم باعث ضرر و زیانه.
شرکت AMD همیشه قشر کم پول تر رو هدف قرار داده توی تجارتش و اگر هم قیمت های AMD و intel رو کنار هم بذاریم و گشتی در بازبینی ها بزنیم می بینیم که پردازنده های AMD نسبت به رقیبان هم قیمتشون یک سر و گردن بالاتر هستن و این شرکت از نظر تکنولوژیکی توان رقابت رو بخوبی داره. همگی ما می دونیم که اولین 64 بیتی در دنیای پردازنده های بازار تجاری رو AMD با سری athlon معرفی کرد و زودتر از اینتل پردازنده های 6 و 8 هسته ای واقعی رو روانه بازار کرد. ( پردازنده های i7 از طریق مجازی سازی 8 یا 12 یا 16 هسته میشن و در واقع 4 و 6 و جدیدا 8 هسته دارن).
اما همیشه هدفش بخش میانی بازار بوده که حالا از بازار ایران که متعصبانه خرید می کنن همیشه بگذریم در دنیا فروش خیلی خوبی داشته و بازار خوبی داره. من اولین سیستمی که خریدم یک پردازنده AMD K6 450MHz روش نصب بود و یادمه که براحتی با سیستم دوستانی که پردازنده 550MHz اینتل رو داشتن رقابت می کرد.
در دنیای گیمینگ اگر سری به بازبینی ها بزنیم می بینیم که خیلی اختلاف آنچنانی بین فریم ریت اینتل و ای ام دی وجود نداره که ارزش اونهمه پول اضافی رو داشته باشه. بخوایم خوب نگاه کنیم AMD پردازنده گیمرها و سیستمهای خونگی و تا حدودی آورکلاکرهاست و اینتل پردازنده حرفه ای ها.
من از هر دو کمپانی خرید کردم. شش هسته ای ای ام دی رو داشتم و بازی ها رو به همون خوبی اجرا می کردم که با اینتل core i7 960 اجرا کردم. سری FX ای ام دی هم برای دوستان خریدم و همه هم راضی هستن.
اینتل هم داشتم و خب جای تعریف نداره دیگه. در کل خریدار باید با توجه به نیازش خرید کنه، اما خب ظاهرا AMD خوب میدونه که چطوری نظر خریداران متعصب رو جلب کنه. ;);)
البته اینتل در سال های اخیر برای ارزانتر شدن پردازنده هاش اونها رو به چین داد تا تولید کنه و تاثیرش رو در افت کیفیت فن های اینتل دیدیم. اما AMD که اصالتا آلمانی هست هنوز با تولید کنندگان قدیمی خودش کار می کنه و تولید فنهاش رو هم شرکت کولر مستر به عهده داره.
ببخشید سرتون رو درد آوردم.
شکل جالبی داره فکر کنم با این کار میخواسته فروش این محصول را بالا ببره
دضمن مصرفشم خیلی زیاده
اصلا این یک چیزه طبیعی است ک اینتل در این چیزا بالاتر و بهتره ای ام دی هست