پروژه ساخت پرینترهای سه بعدی غذا با نام BeeHex به قصد تولید پیتزا در فضا کلید خورد. سرمایه گذاری آن به عهده ناسا و در جهت تولید غذا برای فضانواردان در ماموریت های فضایی بود. اما این سرمایه گذاری ناسا نیمه کاره رها شد و پرینترهای سه بعدی پیتزا در رویدادهای ورزشی و به عنوان جاذبه های توریستی مورد استفاده قرار میگیرند.
در سال 2013، ناسا مبلغ 125,000$ به قصد ساخت نمونه اولیه پرینتر سه بعدی غذا تحت شرایط تحقیقاتی و نوآورانه به آنجان کانترکتور (Anjan Contractor) مهندس و کارآفرین هندی پرداخت کرد. ناسا امیدوار بود با ساخت این پرینترها در مواد غذایی فضانوردان صرفه جویی شود و آنها از تغذیه سالم و غذاهای گرم و لذیذ بهره مند شوند. کانترکتور در در حال کار بر روی تولید کربوهیدرات، پروتئین و سایر مواد مغذی به صورت پودری بود که با دوری از رطوبت ماندگاری این مواد 30 سال طول میکشید. اما ناسا پس از کاهش بودجه خود؛ مجبور شد از حمایت از این پروژه کناره گیری کند. در حال حاضر این پرینترها بر روی زمین و به قصد تبلیغات تجاری به فروش میرسد. BeeHex در بیانیه ای توضیح داد: پرینترهای BeeHex با استفاده از ربات پیتزایی با کیفیت بالا از بهترین مواد اولیه تولید میکند. این پیتزا نه تنها از جهت تولید توسط ربات جذاب است، بلکه مزه ی آن نیز منحصر به فرد است و در میان سرآشپزها و رستوران ها و شرکت های تولید مواد غذایی ایجاد شور و هیجان کرده است.
عده ای بر این باورند که ساخت پرینترهای BeeHex، نمونه ای از سرمایه گذارهای بی هدف و به نوعی اتلاف پول است. این پرینتر سه بعدی غذا یک نمونه از تکنولوژی توسعه یافته برای فضا بوده است که درحال حاضر از آن بر روی زمین استفاده تجاری میشود. اما نظر شما در این رابطه چیست؟ آیا از این به بعد باید پیتزاهای تولید شده توسط پرینترهای سه بعدی را به عنوان جاذبه های گردشگری در نظر بگیریم؟
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
به به:x بگبریم بشینیم پیتزا پرینت کنیم،اشپزی کامپیوتری
خیلی جالب 😮