رقابت در سطوح گیمینگ، همچنان با قدرت ادامه دارد…اینبار نوبت مانیتورهای مخصوص بازی (Gaming Monitor) شده است تا در رقابتی جهانی، ثابت نمایند که کدام برند بیشترین مانیتور مخصوص بازی را به فروش رسانده است. مانیتورهای گیمینگ با ظاهر متفاوت از مانیتورهای معمول، دارای زمان پاسخ به فرکانس پایین، فرکانس بالای نمایشگر، پنل های متفاوت، نرم افزارهای خاص، برنامه های LED RGB و … هستند. حال بخش WitsView از موسسه تحقیقاتی TrendForce در همین راستا گزارش جالب توجهی را منتشر کرده است.
در گزارش WitsView نام 5 تولید کننده جهانی که بیشترین سهم بازار سال 2017، از نمایشگرهای مخصوص بازی را در دست داشته اند، ذکر شده است. AOC، BENQ، Samsung، Acer، Philips و ASUS این 5 برند را تشکیل می دهند. عمده تمرکز این گزارش بر روی مانیتورهایی با فرکانس پنل 100 هرتز و بالاتر است؛ اما به یاد داشته باشید که برندهایی نظیر ایسوس دارای مانیتورهای مخصوص بازی ارزان قیمتی هستند که فرکانس آنها در زیر 100 هرتز قرار دارد؛ با این وجود بسیاری از قابلیت های یک مانیتور مخصوص بازی در آنها گنجانده شده است.
به گزارش این موسسه، در سال 2017 چیزی در حدود 2.5 میلیون مانیتور مخصوص بازی در جهان به فروش رفته است؛ اما این مقدار در سال 2018 با افزایش چشمگیری همراه بوده است. به طوری که پیشبینی می گردد که در سال 2017، بین 3.5 تا 3.7 میلیون دستگاه مانیتور گیمینگ در بازارهای جهانی فروخته شود. از آنجایی که تکراری بودن مانیتورهای LCD، روند فروش نزولی آنها از سال 2010 را رقم زده بود، کمپانی ها به سراغ مدل هایی با جذابیت خاص و عملکرد های تخصصی رفته اند.
جالب است بدانید که بنا بر گزارش WitsView، تا 70% از بازار مانیتورهای مخصوص بازی در دستان برندهای تایوانی است. از جمله این برندها می توان به ایسوس و بنکیو اشاره کرد. تولید پنل های حرفه ای توسط AUO در تلفیق با فناوری سخت افزار تایوانی ها و ایده های ناب مخصوص بازی آنها، بخش اعظم این بازار را بدانها اختصاص داده است. ایسوس با در اختیار داشتن 30% از بازار مانیتورهای مخصوص بازی، پرچمدار این گروه به حساب می آید. این شرکت بزرگترین سازنده سخت افزار در جهان است. افزون بر آن، این بازار در حال مشاهده رقبایی جدید نظیر MSI است که از سال 2017 تولید مانیتورهای مخصوص بازی را آغاز کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید