حمل و نقل هوایی و به خصوص درون شهری ، همیشه جزو خدمات ویژه و گران قیمتی به حساب می آید که فقط در برخی شهرهای مهم دنیا ارائه شده و تنها افراد خاصی امکان استفاده از آنها را دارا هستند. همانطور که در فیلم های سینمایی نیز مشاهده میکنیم، جابجایی با هلیکوپتر شخصی در داخل شهر جزو عناصری به حساب می آید که بر اهمیت یا ثروت یک شخص اشاره می کند. حالا در سال 2016 میلادی این سفر های هوایی قرار است شکل تازه ای به خود بگیرند.
روز گذشته در نمایشگاه CES ، شرکت چینی EHang که در زمینه ساخت پهپاد فعالیت می کند، محصول جدید خود به نام EHang 184 را معرفی کرد. این شرکت پیش از این بخاطر تولید پهپاد Ghost که با عینک های واقعیت مجازی کنترل میشد شهرت پیدا کرده بود ، اما اینبار دست به ساخت پهپادی زده است که از نه تنها از لحاظ اندازه شباهتی به Ghost ندارد بلکه دارای سرنشین بوده و برای حمل انسان طراحی شده است. این پهپاد الکتریکی می تواند با یکبار شارژ و حداکثر 118 کیلوگرم بار ، به مدت 23 دقیقه به پرواز ادامه دهد و هم اکنون قیمتی بین 200 تا 300 هزار دلار دارد. این پهپاد به صورت کاملا خودکار عمل کرده و سرنشین این پرنده بدون نیاز به هر گونه مهارت خاصی می تواند با این وسیله به پرواز در آید.از امکانات درون EHang 148 می توان به اینترنت وای-فای و سیستم تهویه هوا اشاره کرد. تنها یک صفحه نمایش لمسی برای کنترل همه چیز در نظر گرفته شده و کافی است سرنشین با استفاده از نقشه گوگل مقصد خود را مشخص کند ، بقیه کارها بصورت خودکار انجام خواهند شد. هدف این شرکت نیز از ابتدا تولید پهپاد هایی بوده است که به ساده ترین حالت ممکن قابل پرواز و کنترل باشند و این نکته در مورد EHang 184 نیز به خوبی رعایت شده است. با وجود اینکه پهپاد ها بصورت کاملا خودکار عمل می کنند اما برای جلوگیری از حوادث احتمالی و همچنین کنترل و مانیتورینگ ترافیک هوایی آنها ، این شرکت در سرتاسر جهان مراکز فرماندهی را برای این منظور تاسیس خواهد کرد.
اگر این محصول مرحله آزمایشی را پشت سر گذارده و در آینده به تولید گسترده برسد ، می تواند انقلابی را در صنعت هوانوردی رقم زده و به عنوان راه حلی سبز و حامی محیط زیست ، جایگزین بالگرد های پر هزینه و بزرگ کنونی شود. این پروژه برای رسیدن به این مرحله راه دشوار و مشکلات زیادی را باید پشت سر بگذارد که از میان آنها می توان به قوانین هوانوردی در کشور های مختلف و کسب مجوز سازمان هایی مانند FAA اشاره کرد. با این حال ، Shang Hsiao مدیر ارشد مالی این شرکت معتقد است که این محصول ظرف 3 تا 4 ماه آینده به مرحله تجاری سازی خواهد رسید . او همچنین بیمارستان ها ، نقل و انتقال بین جزایر و سواحل و حتی سرویس های تاکسی رانی را از دیگر کاربرد های احتمالی این محصول بر شمرد. پس از راه اندازی اولیه در چین. آمریکا ، نیوزیلند و برخی کشور های اروپایی هدف بعدی این شرکت به شمار می روند و شاید در آینده نزدیک شاهد حضور این پهپاد در شهر دوبی نیز باشیم.
خب باشه مگه چینی ها فقط جنس بونجول تولید میکنن.
اشتباه شده خب صفحه کلیده دیگه با خودکار ننوشتم که اشتباه نشه.:D
املای جدید کلمات : محظ:p
:-)):-))
فقط اینکه بهتره محظ احتیاط چتر هم با خودمون ببریم.
چینیه:D
اول این ایده رو روی خودرو ها کامل اجرایی کنن و بعد برن رو هلیکوپتر و… امتحان کنن.
تو اینده دیگه اصلا به ماشین احتیاج نیست اونوقت دیگه ترافیک هوایی میشه.