غول مخابراتی آمریکایی AT&T پهپاد هایی را توسعه داده که سیگنال های 5G را برای مناطق دور افتاده با اتصال ضعیف ارائه میکند. این شرکت مخابراتی اذعان کرد که در آزمایش مربوطه، پهپاد توانست سیگنال قوی 5G را برای مساحت 25 کیلومتر مربع ارائه فراهم کند.
Ethan Hunt از مدیران بخش پرواز پهپادهای بدون سرنشین AT&T بیان کرد که پیش از راهاندازی این پرنده، سیگنالهای ضعیف و نامتناوب LTE مشاهده شده بود. او افزود: “ما پهپاد را تا ارتفاع 91 متری به پرواز در آوردیم و پس از روشن شدن سیگنال، پوشش قوی 5G به مساحت 25 کیلومتر مربع مشاهده شد.”
این پهپاد توانست با ارتفاع پرواز 91 متر پوشش سیگنال 5G به مساحت 25 کیلومتر مربع ایجاد کند
در حالی که ممکن است استفادههای زیادی برای پهپاد AT&T با قابلیت ارائه سیگنال 5G وجود داشته باشد اما ایده اولیه شرکت آمریکایی برای کمک به نیروهای امدادی برای نجات افراد در کوهستانها و مناطق صعب العبور است. مزایای کار تیمی و مهمتر از آن ارتباطات مخابرانی یکی از نیازهای اصلی برای شرایط امدادی است.
با این وجود مشکل اصلی پهپادها مدت پرواز آنها است و امروزه پیشرفتهترین نوع این دستگاههای پرنده نیز تنها میتواند چند ساعت پرواز کند و این مدت زمان برای پهپادهای مصرفی در بازار عادی به زیر یک ساعت میرسد. در حال حاضر AT&T در نظر دارد که قابلیت پرواز و اتصال پهپادهای خود را ارتقا دهد. این شرکت در تلاش است تا با راهحلهای جدید پهپادهای خود را ماهها بدون نیاز به فرود آمدن و اتصال محدودکننده به پایگاههای زمینی ارتقا دهد.
کمپانی AT&T همچنین عنوان کرده که برای تامین مداوم انرژی این پهپادها در نظر دارد از پنلهای خورشیدی بر روی آنها استفاده کند. البته بهره بردن از انرژی خورشیدی در طول روز امکانپذیر است و برای پرواز مداوم پهپادها، باید آنها به راهکارهای ذخیرهساز انرژی و تامین آن در شب مجهز شوند. استفاده از پهپاد و اتصال مخابراتی یکی دیگر از راهکارهای تامین ارتباط اینترنتی برای مناطق دورافتاده است.
دیدگاهتان را بنویسید