اگر شخصی قصد دریافت ویزا برای کشور آمریکا را داشته باشد، باید مقامات این کشور را از حساب اینترنتی خود آگاه کند. براساس طرحی که در ماه مارس 2018 پیشنهاد شده بود؛ این کشور حالا از تمام کسانی که درخواست ویزا دهند نام حسابهای شبکههای اجتماعیشان در 5 سال اخیر را درخواست میکند. این درخواست تنها برای تعداد مشخصی از سرویسها است البته درصورت تمایل درخواست دهندگان میتوانند داوطلبانه اطلاعات خود در شبکههای دیگری که در این لیست قید نشده را نیز در اختیار آنها قرار دهند.
متقاضیان به غیر از این باید آدرسهای ایمیل و شماره تلفنهای قبلی خود را نیز در کمتر تاریخچه مسافرتهای خود و وضعیت فعالیت خانواده خود در زمینه تروریسم را نیز با مقامات آمریکایی در میان بگذارند. البته لازم به ذکر است که برخی از دیپلماتها و مقامات رسمی از این قانون مستثنی هستند.
ایالات متحده پیش از این، اطلاعاتی ذکر شده را تنها از افرادی که از مناطق کنترل شده توسط تروریست تصمیم به ورود به خاک آمریکا گرفته بودند، درخواست میکرد. هر چند که با عمومی شدن این قانون، هدف همچنان همان است. ایالات متحده امیدوار است که با بررسی بیشتر بر روی هویت مجازی افراد و ایدئولوژیهای این دسته از بروز حوادث تروریستی و تیراندازیهای دستهجمعی تا حد امکان جلوگیری کند.
میلیونها نفر تحت تأثیر تصمیم جدید آمریکا
این اقدام مقامات آمریکایی بر روی میلیونها شخص که هرساله درخواست صدور ویزای این کشور را دارند تأثیر خواهد گذاشت. اما اینکه این تصمیم تاچه اندازه موثر باشد هنوز مشخص نیست. یک مقاوم وزرات خارجه گفته است که متقاضیان ممکن است با پیامدهای جدی مهاجرت روبهرو شوند، اگر در این زمینه دروغ بگویند. این طرح بر روی صداقت افراد و راحتی پیدا کردن حسابهای در صورت دروغگویی آنها حساب کرده است. و چه خوشتان بیاید و چه نه این موضوع بر روی حریم شخصی کاربران در شبکههای اجتماعی تأثیر خواهد گذاشت، بهخصوص افرادی که حسابهای private دارند و علاقهای به علنی شدن اطلاعات خود در فضای مجازی ندارند.
:smiley7 ما که هیچوقت نمیتونیم بریم اونجا:-s