مسلماً هر طیف یا گروه خاص، به نوعی متفاوت از دیگری از یک تکنولوژی جدید استفاده خواهد کرد و این موارد استفاده می تواند اشکال گوناگونی را در بر گیرد. معمولاً یکی از جنبه های مهم هر تکنولوژی جدید، جنبه های آموزشی آن است که این جنبه ها اغلب در کشور ما یا مورد استفاده قرار نمی گیرند و یا اگر هم بگیرند این اتفاق آن قدر دیر رخ خواهد داد که دیگر هیچ فایده ای نداشته و تکنولوژی جدیدی جای قبلی را گرفته است. در این میان بی هیچ تردیدی یکی از جنبه های مهم تکنولوژی های جدید، جنبه های مربوط به سرگرمی آن هاست که معمولاً در کشورمان برخلاف حالت قبل، به این بخش از قضیه توجهی نسبی صورت می گیرد. خصوصاً در حالتی که بتوان از قِبَل آن تکنولوژی جدید، کار و کاسبی پول سازی نیز راه انداخت! به همین منظور و با بالا گرفتن تب واقعیت مجازی در دنیای واقعی و همچنین حضور قریب الوقوع این پدیده ی جدید در صنعت سرگرمی، شاهد ورود این تکنولوژی جدید به سطح جامعه ی خودمان نیز هستیم. امری که در آینده ای نزدیک رخ خواهد داد و اولین شعبه ی سرگرمی مبتنی بر واقعیت مجازی، هفته ی آینده در سینما آزادی تهران راه اندازی خواهد شد.
بنا بر گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی های رایانهای، هدست های واقعیت مجازی از زمان معرفی ابزار Oculus Rift VR وارد فاز جدیدی شده اند و نوید تحولی بزرگ را در عرصه ی تکنولوژی های مبتنی بر واقعیت مجازی داده اند. در واقع هدست های مبتنی بر واقعیت مجازی تجربه ای فراتر از تلویزیون های سه بعدی را در اختیار کاربران می گذارند و این در حالی است که تلویزیون های سه بعدی نتوانستند آن گونه که باید در زمینه ی حمایت از بازی های رایانه ای و قرار گیری در تار و پود این بخش از صنعت سرگرمی موفق عمل کنند. اما اکنون فعالان حاضر این صنعت، امید فراوانی به آینده ی هدست های واقعیت مجازی در دنیای بازی های کامپیوتری دارند. در همین زمینه بابک نصرتی مدیر عامل شرکت آرتمن اظهار داشت: ما در نظر داریم تا طرح تجاری مراکز زنجیره ای سرگرمی های مبتنی بر واقعیت مجازی را در سر تا سر کشور راه اندازی کنیم تا به این وسیله زمینه ای برای ورود و فرهنگ سازی این فنآوری نوین به ایران فراهم شود. او همچنین به کاربرد های مختلف قابلیت نوین واقعیت مجازی اشاره کرد و خاطر نشان ساخت که: این فناوری در زمینه ها و عرصه های مختلفی نظیر بازی های کامپیوتری، گردشگری، جنبه های آموزشی و همچنین فیلم سازی کاربرد های فراوانی خواهد داشت و از طرفی جذاب ترین کاربرد این فناوری نیز مبحث سرگرمی است. بنابراین با توجه به کمبود امکانات تفریحی و سرگرمی در ایران و روحیه ی شاد ایرانیان، افتتاح مراکز سرگرمی واقعیت مجازی می تواند تفریح جدیدی برای مردم سرزمینمان رقم بزند. طبق پیش بینی برخی تحلیل گران حاضر در صنعت بازی های کامپیوتری، این صنعت طی دو سال آینده با ورود و نهایی شدن کاربردهای مختلف هدست های مبتنی بر واقعیت مجازی، دگرگونی قابل توجهی را تجربه خواهد کرد و از سوی دیگر با توجه به ورود شرکت های بزرگ دیگری جهت تولید یا سرمایه گذاری در این عرصه، می توان انتظار داشت که در آینده ای نه چندان دور، هدست های واقعیت مجازی به محصولی همه گیر در میان مردم تبدیل شود. شایان ذکر است که شعبه ی بعدی مرکز مبتنی بر این فناوری نوین، در ساحل دریاچه ی شهدای خلیج فارس واقع در منطقه ی 22 تهران احداث خواهد شد. به طور کلی برای جا افتادن مفهوم کارایی هدست های واقعیت مجازی در ایران می توانیم کلوپ های سرگرمی دهه های گذشته (که اغلب مکانشان در زیر زمین بود!) را در ذهن مجسم کنیم. کلوپ هایی که اکنون به جای فوتبال دستی و آتاری 2600، حضار می توانند خود را با هدست های واقعیت مجازی سرگرم کنند و صدالبته این فرآیند همانند کلوپ های سرگرمی قدیمی سود قابل توجهی را به جیب صاحبان کلوپ سرازیر خواهد نمود!
بازی هارو هم از ایران اپس میتونی دانلود کنی ! روی گوشی نصبش میکنی و با استفاده از هدست واقعیت مجازی بازی میکنی
جناب Rohit عزیز من موندم چرا شما وقتی از چیزی اطلاعات نداری میای همینطوری نظر میدی !!! اگه یکم سرچ کنی میبینی که چقدر بازی و برنامه مخصوص هدست واقعیت مجازی درست شدن !!
باشه هر وقت بهت دادن تو قبول نکن
من که نمیشینم ببینم نظر دیگران راجب این وسیله چیه اول خودم امتحان میکنم ببینم نظر خودم راجب اون چیه و با استفاده از مغزم اونو انتخاب میکنم
اصن دوست ندارم دیگران برام تصمیم بگیرم
بعدش چه گندی بزنی به زندگیت ؟ از سر کار میای یخچال. که خالیه پولم نداری بری بیرون بگردی. تلویزیون هم که همیشه اه و زاری میکنن یه سریالم میده اونم رو اعصاب. یه گوشی میمونه یه کامپیوتر میشینی پشتش کلی کیف میکنی دیگه به مشکلات فکر نمیکنی همه رو هم هدشات میکنی . این کجاش بده ؟!!!
در ایران فقط کسایی که پول کافی برای خرید این قطعه را دارند میتونن ازش استفاده کنن همین طوریش طرف تو گیمنت از رو صندلی پرت میشه پایین حالا فکر کن از این هدست های واقعیت مجازی هم زده باشه هر روز 100 نفر تو گیمنت میمیرن و جز بدبختی برای صاحب گیمنت چیزی نداره 🙂
نمی خوام بحث رو به حاشیه بکشونم فقط میشه لطف کنی لینک ACC خودت رو بدی ببینیم چه بازی هایی رو تموم کردی که شدی یک بازیکنه حرفه ایی؟ هر ACC هم باشه مشکلی نیست Uplay , Origin , Steam ,و……..
اولن منظور بنده از GTX ti GTX Titan بوده نه980 GTX در ضمن بنده vr رو با GTX 980 مقایسه نکردم بنده رفتار شما با vr رو با مقایسه کردم جالبه بدونین گرافیک ها رو برای هرچه واقعی تر شدن تصاوریر و جذب کردن مخاطب به گیم پلی و بازی تولید میکنن و وقتی vr ها بتونن این عمل رو انجام بدن که چه بهتر بنده به عنوان یک گیمری خیلی خیلی خیلی حرفه ای از این vr ها حمایت میکنم.
خوشم میاد دقیقا تا الان 850 تا گیم رو رو درجه extreme تموم کردی چقدر هم این عدد با این مبحث رند در در اومده. شما میتونید چنتا از این 850 تا رو نام ببرین ما هم بهره ببریم. شما که اینقدر حرفه ای هستین چرا یک کانای ویدئویی نمیزنین تا بهرهمند بشیم از تخصص گیم شما.
در مورد هاردکور گيمر بودن من شما لازم نيست پيش داوري کني هر وقت در طول زندگيت بالاي 850 تا گيم با درجه سختي extreme تمام کردي،ميتوني در مورد گيمر بودنم نظر بدي.
خوشم مياد vr رو باgtx980 ti مقايسه ميکني،عزيزم هيچ کسي از کارت گرافيک جديد بدش نمياد،15 سال پيش وقتي ارتش آمريکا از اين تکنولوژي بصورت محدود و با تصوير سازي 3بعدي به سبک گيم ها استفاده ميکرد،هيچ قشري نميدونست چي هست،جالبه بدونيد اولين کسي که vr رو در صنعت گيم وارد کرد،هيدئو کوجيما در 15 سال پيش با بازي؛metal gear solid virtual missions بود.
در ضمن تکنولوژي داريم تا تکنولوژي،مثلأ کينکت تکنولوژي خوبي بود هرچند روي xbox360 زياد فروش نداشت اما در پزشکي و نقشه کشي خيلي موفق بود.
من واقعأ متعجبم شما چطور فکت صادر ميکني در حاليکه بعضي از سازنده هاي بزرگ و منتقدين رسانه در طي سالهاي اخير در مورد vr و ضد اجتماعي بودنش و ضرر هاي استفاده طولاني مدتش هشدار دادن،يه چيزي رو يادت باشه هر تکنولوژي جديدي خوب نيست.
پس شما درگه هاردکور گیم نیستی :|:|:| گیمر ها از هر تکنولوژی که گیم رو به واقعیت نزدیک کنه پشتیبانی میکنن مثل این میمونه که بگی من گیمر هستم اما از گرافیک GTX TI پشتیبانی نمیکنم. 😐 😐
توی کشور ما آن چیزی که تعیین کنند هست قیمت این ابزاره و مشخص نیست چطور استقبال بشه.
چه ربطی به گوشی هوشمند داره؟
به عنوان يک هاردکور گيمر به هيچوجه از اين قابليت در صنعت گيم و يا هر مکان ديگه پشتيباني نخواهم کرد،حتي اگر پولشو داشته.باشم.
بخاطر اينکه اين تکنولوژي ضد اجتماعيه و باعث دلبستگي در کاربر ميشه و به نوعي اونو درگير خودش ميکنه،چيزي به مراتب بزرگتر از موبايل/تبلت ها که مردم رو هيپنوتيزم کردن،در نتيجه اگه.دوست دارين بيشتر در دنياي مجازي درگير بشيد و گند بزنيد به زندگي حقيقيتون اين محصول براي شما ساخته شده.
شايد حرفاي من براي بعضيا غير قابل باور باشه اما من از 5 سال پيش خبرهاي مربوط به vr رو دنبال ميکردم و اين فقط نظر من نيست بلکه بزرگان صنعت گيم هم خيلي هشدار دادن که اين وسيله ضد اجتماعيه.
انصافا بازم نمیتونه جایه کانتر رو بگیره
این هدستهای واقغیت مجازی اگر همراه با گوشیهای هوشمند ارایه بشوند تجربه بسیار جذابی در زمینه گیم و دیدن فیلم ارایه میکنند..:)
میگم یک چیزی حالا اصلا اینا مثل عینکهای سه بعدی تو بازار واسه فروش در دسترس خواهند بود؟ با اینا دیگه مانیتور لازم نیست.فقط اینکه میتونه در مدت زمان طولانی رو اعصاب اثر منفی بزاره.