با معرفی رسمی TITAN X از سوی انویدیا، شرکتهای مختلفی کارتهای گرافیک خود را بر مبنای این پردازنده گرافیکی معرفی و ارائه کردند. گیگابایت نیز به عنوان شرکتی پیشرو در صنعت سختافزارهای مخصوص Game، کارت گرافیک مدل GV-NTITANXD5-12GD-B خود را معرفی کرد. این کارت بر مبنای GeForce GTX TITAN X و معماری Maxwell ساخته شده است و فناوری 28 نانومتری در ساخت آن به کار گرفته شده است. این کارت گرافیک، دارای 12 گیگابایت حافظه از نوع GDDR5 با سرعت 7Gbps و رابط 384 بیتی است و تعداد هستههای CUDA آن به عدد شگفت آور 3072 می رسد. ضمن اینکه فرکانس کاری پردازنده این محصول در حالت پایه 1000 مگاهرتز و در حالت BOOST به 1075 مگاهرتز خواهد رسید.
کارت گرافیک Gigabyte GTX TITAN X نسبت به GTX TITAN از نظر کارایی و بازده، بهبودهای قابل توجهی داشته است، به طوری که آن را به یک گزینه تمامعیار برای انجام بازیهای روز دنیا با رزولوشنهای بسیار بالا تبدیل کرده است. این کارت در کنار قدرت پردازشی بالای خود، به فناوریهای مهمی نیز مجهز است. از جمله آنها میتوان به NVIDIA Shadow Play به منظور ضبط و اشتراک صحنههای بازی، فناوری G-SYNC برای نمایشگرها، فناوری Game Stream برای اجرای بازی در دستگاه NVIDIA SHIELD و فناوری NVIDIA DSR برای پشتیبانی از رزولوشن 4K اشاره کرد.علاوه بر این فناوریها، نرمافزار Gigabyte OC GURU II نیز در اختیار شماست تا بتوانید از نهایت ظرفیت اورکلاکینگ کارت خود استفاده کنید و کارایی آن را با توجه به وجود تکنولوژی GPU Boost 2.0 به حداکثر برسانید. با OC Guru II میتوان ولتاژ هسته و سایر تنظیمات کلیدی را بهینهسازی نمود و بر قدرت گرافیکی کارت افزود.
این محصول با داشتن پورت های Dual-link DVI-I و HDMI و سه پورت Display Port تنوع خوبی را برای کاربر فراهم کرده است و در کنار آن این قابلیت را نیز میسر کرده است تا بتوان تا تعداد چهار نمایشگر را بر روی یک کارت متصل کرد و از تجربهای نوین در گیمینگ، نهایت لذت را برد. این محصول گیگابایت همزمان با عرضه جهانی در ایران نیز عرضه خواهد شد.
سلام دوست خوبم
ممنونم از پیشنهاد شما. اما واقعیت بیشتر توانایی این کارت ها در پردازش های سه بعدی بلادرنگ است اما در مورد سه بعدی سازی و مولتی مدیا باید سراغ کارت های گرافیک ورک استیشن رفت که در ایران نیست و یا قیمت بسیار بالایی دارد. اما سعی می کنیم در این مورد هم مطلبی داشته باشیم. بله دقیقا این کارت برای پردازش بازی و مواردی از این دست است.
سلام دوست عزیز
واقعیت در مورد قیمت دقیقش نمی توان نظری داد چون بستگی به تعداد و همچنین شرایط ارزی دارد اما در کل قیمت این محصول بالا خواهد بود.
در مورد فرکانس هم باید بگویم مبنا در کارت گرافیک تنها فرکانس نیست بلکه موارد زیادی مانند تعداد هسته CUDA، بهینه بودن معماری، تعداد واحدهای Rop و موارد دیگر در کارایی یک محصول موثر است برای همین با وجود فرکانس پایین تر کارایی این محصولب بالاتر است. اما در مورد اینکه چرا پایین تر است شاید یکی از دلایل آن افزایش دما به علت وجود واحدهای پردازشی بیشتر است.
کاملا موافق هستم
سلام، آقا این gtx titan x با همین برند گیگابایت بیاد ایران قیمت دقیقش به تومان چقدر میشه؟
یه سوال دیگه چرا فرکانس پردازنده این کارت از gtx 970 و gtx 980 کمتره؟
سلام
خدا قوت پهلوون ! آی قلبم
___________
با تشکر
ترجیح میدم هر سال کارت گرافیکم رو ارتقا بدم به جای این که این رو بخرم. بهترین کارت گرافیک واسه بازیها جدیدترین اوناست.
سلام آقای پناهی
ضمن تشکر از مطلب خوبتون
یه پیشنهاد دارم
بنظرم با کارت گرافیک میشه کارای حرفه ای تریم به غیر بازی انجام داد.سایت پر از اینکه فلان کارت تو فلان بازی چند فریم میده.
لطفا بررسی کارت ها تو کارهای مدیا و گرافیکی رو هم انجام بدین
بعد سوال دیگه ای هم که دارم اینه که آیا هدف انویدیا از تولید این کارت بیشتر گیم بوده که تو متن به کاراییش تو بازی پرداخته شده؟
البته منم زیاد بازی میکنم ولی فکر میکنم اینجور مطالب هم قرار بدین بار علمی و خواهان بیشتری داشته باشه.کامپیوتر که فقط واسه بازی نیست;)
با تشکر از شما عزیزان